Se you soon


Soliga, söta tisdag!

Nu har jag packat. Vilket gick förträffligt bra! Inte för mycket, och inte för lite grejer som fick åka med!:)
Har varit i stan och handlat lite. Good stuff. Till mig och Fifi. Fan, glömde köpa kol till Jennies vattenpipa! Nåja, får se om jag hinner göra det imorgon innan bussen går. Hmm.. Vart köper man det liksom?

Med världens dåligaste inspiration så blir inte inlägget längre än såhär. Får lägga in en video som kompensation.
Förlåt mig. Men jag lovar att uppdatera imorgon. Kanske några bilder till och med!




Oj oj

Trött tjej. Herre gud ja. Minns inte senast jag var så trött som jag är just nu. Har varit världens längsta dag idag känns det som.  Har virvlat runt en hel del. Tog fel tåg och allting.. Bläää..

Jag vill bara hem nu. Hem hem hem... Ska bli väldigt skönt faktiskt.
Imorgon ska jag hinna med stan också.. Hur fan nu det ska gå ihop?! Jag ska ju packa och sova! Får en känsla av att jag inte hinner sova.. Usch.. Får ta igen det på båten hem på onsdag. Undrar om man kan få en sån där hytt? Jag menar, hur snygg känner man sig när man ligger och sover i en stol? Njaa. Inte så fräsig kanske!?

Hur som haver, här kan jag inte sitta hela kvällen. Som någon sa "Här blir inga barn gjorda". haha.

Packa, tvätta, städa, sova. Tjineliiiiiing!!

image27

Lilla söta busunge.

Jag kan!

Vädret är inte på topp idag inte! Men det gör ingenting.
Någon dag måste få vara sämre än de andra!

Har varit ute idag. Det var väl roligt, ända tills Filip sprang in på grannens gård och jag var tvungen att springa efter och trycka ner honom i gräset och säga "aj aj!". Då blev han ledsen. Usch, jag känner mig så taskig när de börjar gråta sådär. Hmm. Sen kom jag på dem i köket! Ståendes med varsinn vinflaska! Halsandes!!!:| Och sen var det vin över hela golvet. Då blev det puffen!! Där får de ligga när de har gjort något dumt. Hoppas de inte fick i sig för mycket bara??:P haha, sötnosar.

Har för övrigt avancerat min blogg lite! Jag har lärt mig att lägga in videos! Fräsigt va!!!!!?;)
Tack Peter för all hjälp!:)

Fullt upp hela veckan som kommer:

Måndag: Lämna killarna på dagis, ta mig snabbt till Lidingö, vikariera på Marias förskola, åka hem vid halv två, hämta killarna vid tre, packa!

Tisdag: Lämna killarna på dagis, åka in till stan och handla lite grejer, hämta killarna vid tre, Hanna kommer hit runt halv fem, äta middag sen ska vi hem till My,Alexander och Leo på födelsedagsfirande för Leo fyller ett år på fredag.

Onsdag: Lämna killarna på dagis, åka hem och packa det sista, åka til t-centralen, ta bussen till nynäshamn, båten över till Gotland. Framme ca 16:00, Fia hämtar mig. Sen bär det av hemåt, duscha, äta, dricka. Sen kanske vidare till Fole?

Torsdag: Vaknar förhoppningsvis hemma, duscha, åka till Emma och Staffan och hälsa på, spela Guitar Hero, middag?

Fredag: Sova ännu längre, duscha, umgås med mamii, ta en repa på stan, fika någonstans, systembolaget, munken?

Lördag: Bakfull? Nää! Bada, mysa runt hemma, se någon film? Träffa Wilde, middag hos Pierre som äntligen kommer hem från Australien.

Söndag: Trött, duscha, packa, träffa Mipit, åka tillbaka till sthlm. Hemma runt 20:00

Oj oj....

Vilken rolig vecka jag har framför mig va?! Nu vet alla precis vad jag ska göra. Spännande?!! Haha, verkligen inte!



Länge sen jag hörde den här låten. Den är ljuvlig.

Galet bra!



Fin fina underbara.

Fredag


image24

Jag behöver min lön nu! Koko? Ge mig den då! Kommer säkert inte in på kontot före 12.
Jag behöver dem nu! Jag ska ju handla födelsedagspresent till lillprinsen! För jag hinner inte göra det nästa vecka. Och inte i helgen heller för den delen. För någon ska faktiskt jobba då!
 Det ska bli 18-19 grade i helgen! Sinne.
Vissa ska tydligen ligga på balkongen och jobba på brännan!
Jag vill också göra det.


Djurgårdsjävel!

Årets roligaste kväll hitentills!! Jag fick se mitt derby jag. Från aiks långsida men vafan. Jag är nöjd ändå. Så himla glad att jag faktiskt kom dit ikväll. Tack snälla My och Alexander. Synd att Djurgården inte tog hem allt bara. Hade varit toppen. Helskön match, helskönt sällskap men en heldålig domare! Fy fan. Han kunde inte ens döma jämnt! Han höll på att bryta matchen också! I mitten av första halvlek för att ett föremål hade kastats in från djurgårdens södra läktare. Lite får man väl tåla när det är derby? Jo jo! Ganska bra match för övrigt förutom att aik gjorde sitt enda mål i andra minuten. Så det var lite tugnt i början.

Imorgon ska jag på stan och köpa presenter. En till sis och en till Leo. Vad köper man till en kille som fyller 1 år? Det får bli kläder. Han behöver det sa mamma My.

Har blivit helt hjärntvättad av aiks långsida. Det enda jag sjunger nu är "Allmänna idrottsklubben aik....." Usch! Jag får skärpa mig! "Olé olé olé olé olé olé ola! Ååå vi gör allt för vårat lag...." Så, det där var bättre!

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Är inte trött för fem öre. Mer taggad som ett spjut som Wilde skulle ha sagt! Jag får väl gå och lägga mig då. Men jag vill inte. Verkligen inte. Skulle kunna vara vaken hela natten.

Pratade med Maria idag. Jag ska få vikariera på deras förskola! Hur kul är inte det då?! Superglad tjej 20! I like it! I like it a lot!

Natt skatt.

image23


Gud vad jag längtar till frukosten imorgon. Har tryckt i mig en skål med flingor och yoghurt. Så jag klarar mig. Höll på att hungra ihjälp på vägen hem! Å det hade väl inte varit så roligt?!

Derby

Klockan är snart 11 och jag har redan ätit frukost två gånger, varit och storhandlat på hemköp, tvättat, dammsugit mitt rum och vattnat blommorna. Var kommer all engeri ifrån?
Jag har mina funderingar faktiskt.

Nu ska jag snart gå ut och sätta mig i solen. Så himla skönt väder idag. Som alla andra dagar. Det är helt sjukt. Vi är i slutet av april och småtjejer går redan med korta shorts och barbent. Vad hände? Hur snabbt får det gå?

Derby ikväll.. Hur har jag kunnat missa denna viktiga händelse?
Antar att jag har annat att tänka på.
Det hade verkligen varit roligt.

image22


Nytt barr!

Solen har skinit helt perfekt idag! Bästa, bästa!
Trots det har jag suttit i en frisörstol hela dagen.
Det blev fint.
Fin fint till och med.
=)


"Han ville fråga hur hon kände
Och förklara vad som hände
Han ville säga nåt om alla sina goda teorier
Han skulle gärna ta en fika
och han vet att dom är lika
Lika komiska när båda trampar runt i grubblerier"



Mitt i natten

Hej jag heter Jenny och jag borde ha gått och lagt mig för länge sen!
Men nåt håller mig vaken.


Sommar sommar sommar. Det är det enda ordet som snurrar runt i min skalle just nu. Rädsla? En gnutta kanske. Men jag hoppas att allt blir bra. Riktigt bra. Eller det kommer bli bra. Riktigt bra faktiskt! Det ska vi nog båda se till va?


Trött tjej 20 går och lägger sig nu!

image21

Do you remember those dancing days baby?

Precision

Imorgon blir det snabba svängar vill jag lova! Ska lämna killarna vid nio. Infinna mig på vallhallavägen runt 10, 11 kanske. Sen ska jag kanske bege mig till Hannas skola till 12 för att fixa håret. Wisch me luck säger jag bara!

Allt är bokat och klart nu! Jag kommer hem. Ja det gör jag. Wiiiiiu! 30 april. Nästa onsdag med andra ord. Fifi och jag ska ha heldag. Eller heleftermiddag och helkväll! Kanske med ett helrör? haha... Köpa min humor anyone?!

Nej nu är det nog dags att krypa ner. Trött tjej.
Återkommer med en dagsresumé imorgon!

Natt natt.

Det går bra nu

image18


Skall gå ut på en promenix nu. Det är ju NÅGON som inspirerar mig på långt avstånd med sina löpträningar och scheman!;) Så då får man ta tag i det också. För att jämna ut. Haha...:P

I med lurarna och lasse på hög nivå. Me like. Me love.

23 Juli 2008. 




Måndag

Solen har varit framme hela dagen. Men nu när jag täntke gå ut så försvann den! Å då stannar jag inne istället!:P Har städat mitt rum och pysslar lite. Hm, jag är bra på sånt! Ska snart sticka iväg och hämta killarna. Känner jag dem rätt så vill de nog cykla när de kommer hem. Inget mig emot. Sen blir det nog Emil. Eller varför inte slå emellan med lite "Alla barn i bullerbyn"?

Min hemfärd ser ut att bli av. Yes yes! Måste hålla tummarna ett litet tag till. Å inte hoppas på för mycket. För då kanske det inte blir av och då blir jag extra besviken. Ja, ni fattar? Right??

Jag har bestämt mig nu! Jag gör nu det officiellt att jag har gått med i Sandras "hälsa på busschafören"-klubb!:P Att hälsa på busschafören är faktiskt inte så svårt. Tråkigt att så några gör det bara.. Här uppe behövs det faktiskt lite glada busschaffisar! Det är faktiskt de som har hand om våra liv när vi åker någonstans! Sådeså!

Nej nu ska jag borsta tänderna och sen åka iväg! Måste boka båtbiljett också! Kom ihåg det åt mig! Snälla? Jag har nämligen sålt mitt minne!

Hej svej!

Expector patronum

Är nyss hemkommen. Det har varit en behaglig helg. Solen har skinit och vi har kollat Harry! Tror för övrigt att jag är en häxa just nu och kan trolla lite hur jag vill. Men varje gång jag försöker så händer det inget. Fatta hur grymt det hade varit ifall man kunde trolla. Mycket skulle nog bli lättare då!

Kände den första doften av blöt asfalt ikväll när jag steg av bussen. Jag assosierar nämligen den doften till sommaren. Åh.. Och så tyckte jag att det luktade lite löv och träd också. Men det var kanske en bluff med tanke på att träden inte har fått några löv än?

En annan sak jag har stört mig på i afton är hur pass felanpassat tonårstjejer här uppe klär sig över lag. När jag stod och väntade på bussen så gick tre tjejer förbi en bit bort och de var klädda i fjällrävenjackor/Dunjackor och ballerinaskor. Vart slår det fel i dessa småtjejers huvuden egentligen? Herre gud säger jag. Klart som fan att man blir sjuk om man går ute med ballerinaskor när det är kallt ute! Å jackan är alldeles för varm i det här vädret som existerar just nu. Fatta vinken!!! Hallåååå!!?

En till grej som jag tänkte på när jag åkte hem från Maria är hur pass bra jag trivs här i sthlm. Det är helt underbart faktiskt! Lite ensamt att vara här själv om dagarna kanske. Men det jämnar oftast ut sig under helgen. Kompenserar liksom.

Jag funderar starkt på att göra några förändringar med mitt hår. Fick en snillebixt igår. Helt crazy, men jag tror det blir helskönt! Ska göra en blonderingstvätt den 30e. Mer än så säger jag inte! Haha.

Har kollat One Tree Hill ikväll. Blir lika kär varje gång. Så extremt gullig. Alltid! Kan det verkligen vara så bra?

Hoppas verkligen att jag får åka hem över valborg. Vill så gärna ju. Håll tummarna!

Natt natt

image17

Sol

Gud vilket fint väder det har varit idag! Riktigt varmt och skönt. Tog en sväng in till stan med Maria förut. Avnjöt årets första mjukglass i gamla stan. Sjukt mycket folk! Och det var sjukt mycket folk som satt på bryggorna och lapade sol. Oj oj. Där vill jag också sitta nån dag.

Vi har varit på Åhlens och införskaffat den senaste harry potter filmen. Ska förhoppningsvis se den snart!

Imorgon börjar en ny vecka. En vecka närmare sommaren. En vecka närmare semestern. Allt kommer verkligen gå i en rasande fart hela vägen dit. Mycket skall göras och hinnas med. Bara roliga saker dessutom!


image16

Snooken

Sitter hemma hos Maria. Det känns skönt!:) Hon städar medans jag tittar på. Som vanligt med andra ord. Har grymt ont i huvudet och näsan är täppt!! Usch. Jag vill inte vara förkyld längre!

Var på FS och spanade in deras gym igår. Ska börja träna där så fort förkylningen har släppt. Jag vill börja nu nu nu! Har varit jättefint väder de senaste två dagarna. Har varit ute hur mycket som helst. igår var vi i lekparken och åt bullar med Gustav och Lovisa. Två små söta de också!:) Miiiiiaaaaaaaa!!!;)

Igår började vi se Harry Potter. Har nån form av marathon här hemma! Men jag har inget emot. Det är så skönt att slänga på sig myskläder och bara lalla runt en hel helg och inte göra någonting.

Funderar på ifall jag ska åka hem till valborg eller inte... Det lutar mest åt att det inte blir så. Men jag vill ju så gärna... Hmm, får se hur det blir. Har iaf fått lön då. Så det kan faktiskt ändras i sista sekund! Glöm inte det!;)

Hepp hepp hey!

image15

Doktor nästa?

Är på bättringsvägen nu. Skööönt. Var hos doktorn igår och tog putt i fingret.. Fy fan vad jag hatar allt som har med doktorer, blod och sprutor att göra. Kom fram till att jag aldrig i helvetet kan bli sövd! Jag skulle svimma innan de ens hade gett mig sömnmedlet. Som för övrigt trycks in genom en kanyl som man har inborrad på handryggen. Usch, jag ryser av bara tanken! Måste göra någonting åt det känner jag. För när det väl händer nåt så måste jag veta att allt kommer att bli bra igen. Försöker intala mig själv att de människor som jobbar på sjukhus är där för att rädda liv och att det inte finns ett säkrare ställe att vara på. Men jag tycker det är äcklig. Förfärligt läskigt. Gamla människor och en massa sjukdomar.. Blää... Finns det nån slags terapi man kan gå i? Jag tror faktiskt det. Min lärare gick i terapi för att bli av med sin boldfobi. Kan ju va nåt för mig kanske....? Hmm. Tåls att tänka på..

Jag fick iallafall inte nån lång tops uppkörd i snoken. Å det är jag väldigt glad över! Men jag var ändå rädd som en treåring när jag skulle gå in. Vet inte vad det är. Tycker bara att det är allmänt läskigt och jävligt äckligt som sagt!

Nej, nu ska jag ladda hem Håkan nya album. Har hört att det ska vara bra. Återstår att se!

Tjing pling!



image14


Huvudvärk

Jag får väl ge något form av hopp till er där ute som faktiskt läser mig blogg. Ni är inte många. Men ni läser den iaf varje dag. Och jag kan ju inte skryta med uppdateringen direkt. My bad! Sorry!

Livet är svårt och hårt. Har inga pengar kvar och sitter inne med värsta förkylningen som vägrar att släppa! Boooring! Hur som helst, jag lever iallafall!:) Igår hängde jag med Hanna hela dagen, kvällen, natten och förmiddagen samt eftermiddagen. Haha. Ett helt dygn..:P Har kollat körslaget och käkat köttbullar. Mina sista slantar gick åt till två mackor och en lättdryck med päronsmak imorse. Så nu är jag helt pank! Vet inte vart mina pengar har flugit nånstans.. Men inte är de till nyttiga saker inte... Hu.. Ekonomi är fan inte min grej!

Jag är hungrig. Håller på å lagar mat. Lax. Mums.

"Imorgon är en annan dag, och det var det ta mig fan igår också!"

Förkylningshelvete

Här sitter jag. I mitt rum. På mitt golv. Har blivit sjuk. Inte roligt alls!

Har dragit på mig någon form av förkylning. Måste vara alla söta pussar jag får av E och F hela dagarna. Har tryckt i mig tre apelsiner, ett äpple och ett gäng vindruvor idag. Så jag räknar med att jag nu har blivit starkt vitaminförgiftad så att det onda kan försvinna?! Cross your fingers!

Imorgon kommer sis! Ska bli kul. Hoppas jag mår bättre då bara. Undrar vad hon vill hitta på? Det blir väl nån shoppingrunda och kanske bio om man har tur och råd...? Pengarna flyger verkligen iväg. Men jag har varit ganska duktig på att hålla i dem denna här gång!

Jag kan nog inte beskriva i ord hur mycket jag tycker om familjen som jag jobbar hos. Det känns som att jag drömmer hela tiden.. Det är verkligen så jäkla underbart att få vara här. Att få ta del av denna fantastiska och kärleksfulla familj. Tråkigt när det tar slut bara.... Hmm, den dagen den sorgen brukar man väl säga? Mina framtidsplaner för de närmasta fyra åren är nu bestämda. Det är skönt. Att man ser nåt form av mål i livet. Nåt man vet att man vill göra. ÄNTLIGEN säger jag bara. Har väntat på det ganska länge! Och nu har jag iaf fått ett humm om vad det är jag vill göra, och om man ändrar sig på vägen dit så är det inga problem! Man får faktiskt ångra sig här i livet!

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Är sjukt trött. Trots att jag har sovit en och en halv timma idag. Har haft feber och grejer. Tog två alvedon i hopp om att det skulle gå över. Till en viss del så har det bivit bättre. Men jag vet att det alltid blir sämre på natten. Hatar att vakna på morgonen med världens halsont och tät näsa! Ni vet hur det är? Jippie! Verkligen! INTE!

Natt skatt.

image12

J a g  v i l l  h a  s o m m a r  n u !

Oanständliga freak

Jag skrattar så mycket så jag får ont i magen... Det tråkigaste jag sett på läääänge! Oj oj ja... Det kan inte vara lätt.

Ska in till stan och käka lunch om ett tag. Nice. Sen ska jag heeeeem. Hem och fixa lite!

Julia kommer på tisdag. Det är bestämt! Kul, kul! Å på onsdag ska vi förmodligen träffa Emilie. Sjukt länge sen. Typ två år?! Allvarligt talat, vi har mycket att snacka om! Haha

Jag mår bra, det gör jag!


I ett litet land långt, långt borta...

Har precis vaknat. Eller precis och precis, det var för en halvtimma sen ungefär. Ska hoppa in i duschen och sen bege mig in till stan. Sen ska jag hem till Maria tror jag. Kanske ska träffa familjen Gerndahl. Det blir nog trelivg. Like allways!

Tog mig hem från Maria igår. Å fy fan vilken lång tid det tog! Åkte vid 22:59 och var hemma 00:30!=| Vad är det med SL liksom? Dom kan dra något över sig tycker jag. För det där är fan illa!

Igår var jag på stan med Monika. Min "familj mamma". Vi shoppade loss ordentligt faktiskt. Hon köpte en massa underkläder, crémer och barnjackor och jag köpte ljus och hårprodukter. Fin fint!

Otroligt skönt att solen lyser varje dag och att det blir mycket ljusare på eftermiddagarna/kvällarna. Jag gillart!

På tisdag kommer syrran förmodligen upp och hälsar på. En snabbvisit dock då hon bara stanar till torsdag. Men det är guld värt ändå! Sen kommer förhoppningsvis Fia och Jennie upp snart också. Och då känns det genast mycket bättre!!

Ska lägga upp lite bilder från gårdagseftermiddagen lite senare. Har så söta bilder på E och F. Hehe!

Nej dusch var det ja....

Hepp! 

Solens skönaste strålar lyser på oss!

I takt med att våren kommer så blir jag bara gladare och gladare för varje dag som går. Känns så ofattbart skönt att det snart är sommar igen! Föresten så har jag 5 veckors semester i sommar! De ni! INTE illa! INTE INTE!!=D Fyra veckor hemma på Gotland och en vecka på västkusten med "familjen". Jag längtar redan!

Undrar bara hur denna sommar blir?! Kan ju knappast bli bättre än förra. Eller jo, skulle vara vädret isf! Men inte annars är jag rädd för.....?

Jag håller på att bli förkyld. Fy! Det är det sista jag vill. Just nu vill jag bara knyta på mig mina tygskor, sätta på mig skinnjackan som jag inte införskaffat än och sätta mig på en uteservering på söder tillsammans med en rolig prick och dricka cider. Pine skulle smaka gott.

Känns som att mitt liv är helt meningslöst nu när de två största delarna i mitt liv plötsligt har försvunnit från mig. Nåja. Det går väl över. Men till det bästa vore det nog ifall det ordnade upp sig. Skönast för alla liksom. Eller har jag fel?!

Nej nu ska jag bränna en skiva å ta en sväng med bilen. Maxvorym på sterran och de skönaste låtarna från sommare 2007!

Tjing tjing!


image11

"Dagarna utan dig räknas inte."

Tisdag


I'm a stungun, pills till my tongue's numb
I stay home, don't ask where I come from
Conquer from beneath, I sparkle when I speak
Just bug me on the inside, fuck it I'm a geek.
A lovely individual, hug me cuz I'm miserable
This wizardry is dismal, drugs make me invisible
I've risen from my physical frame you can't touch me
chop point the rock but it still got ugly.


Dusty the country roads take me home
To the place that I belong lost skeleton bones.
Locked in the closet, deep family secrets
Discover this recovery, my bothers in sequence.
Never had to dance with the devil in pale moonlight
Snakes in the grass but the scales don't move right.
Fight when you need to.
Bite when you have to.
Run, no never.
Stand ground and we smash though.