KVÄLLSFUNDERING

Lisa pratar i telefon...

Det flyger massor av luftballonger utanför fönstret. Undrar hur det känns... Ljudlöst?



 


29GRADEROCHSTEKHETSOL

Med årets vackraste dagar så måste ni förstå att det inte är lätt att blogga. Det enda man vill göra är att vara ute. Precis hela tiden!

Igår var det kändisfest hos Lisa. Eller framförallt femtioårsfest. Mycket trevligt. Styrde även upp en date med Baby lite senare. Och alla vet vi ju hur det slutade! Idag mår vi bra. Vi är pigga och vi är glada! Har spenderat förmiddagen på Lisas balkong. Eftermiddagen spenderades i stan tillsammans med Mia. Vi gick ut till Djurgårn och åkte färjan tillbaka till slussen. Mysigt. Hon har åkt hem nu.=( Men jag hoppas innerligt att hon kommer och hälsar på mig innan midsommar!

Imorgon är det måndag... Men så länge det är sol så är jag nöjd. Jag blir så otroligt glad!!

Pappa har nu fixat allt med lånet. Så allt är i sin ordning. Jag ska berätta. Om ett tag. För nu har jag inte tid! Har även en massa bilder som jag tänkte slänga upp. Men eftersom de är så förbaskat stora så tar det ju sin lilla tid. Så det får bli på tisdag. För då ska det regna!

Jag har fattat ett till beslut nu. Det känns lite sådär. Men det är ändå den bästa lösningen. Så, inget mer tänk på det..... Vilket jag ändå inte kan låta bli att göra.. Så det är ganska jobbigt, ja... Fattade jag rätt beslut?

Nej nu ska jag och Lisa kolla på en film. Sen ska vi nog sova. Men håll till godo tills på tisdag. Om det är regn vill säga. För då, då blir det uppdaterat så in i nooooorden!

Hoppas att ni mår lika bra som jag gör.

Hörs!

NAGELLACKSFANATIKER

Jag undrar när dagen kommer då jag spiller ut ett helt nagellack över hela heltäckningsmattan. Att jag inte har gjort det än kan jag nästan inte begripa. Det borde ha skett för länge sen!

DETKOMMERBILDERSNART

Himmel och pannkaka vad dålig jag är på att uppdatera. Men det är inte så lätt när man varken har motivation eller tid att skriva något. Det händer ganska mycket i mitt liv (För tillfället!)

Som vi alla redan vet så är bästa Lisa på plats i grannhuset. Känns skönt att hon är på andra sidan staketet och inte låååååångt uppe i Norrland! Vi har hunnit med en massa saker sedan hon kom hit. Vi har varit i parken med killarna, varit på myrorna, shoppat i Täbban och Kista, ätit thaimat, solat på balkongen, varit i Berga på födelsedagskalas samt hoppat studsmatta. Snäll som hon är så delade hon med sig av sin dubbelsäng inatt då jag hade glömt nycklarna på andra sidan av den låsta dörren i mitt hus. Thank you!

Ikväll blir det lugnt. Vet inte riktigt vad som händer. Men nåt händer det alltid! Imorgon är det 50års-kalas inne hos grannen och sen tänkte jag och Lisa smyga in till stan för att möta upp Baby och ev svänga våra ickelurviga ben på någon rolig klubb eller dylikt. Lungt ska vi ta det. Palla bakfylla på söndag. Neeeej!

Snart är det midsommar. Det är inte klokt vad tiden går fort. Känns som att det var vinter nyss och att jag fortfarande tampas med bylsiga overaller om morgnarna. Det är skönt att killarna inte behöver ha så förbaskat mycket kläder på sig längre. Nu är det bara keps och hoodie som gäller, sen är saken biff! Killarna har blivit väldigt stora nu och klarar det mesta själv. Igår när vi var på Nickis så klättrade dem upp för alla ställningarna själva. De var genomblöta när vi skulle åka hem och Fille somnade nästan i bilen.

Idag skiner solen, så jag antar att Lisa ska bo på sin balkong hela dagen. Jag har inte ro till att ligga och sola. Blir uttråkad... Så istället tvättar jag alla mina kläder (på rätt sätt). Allt är smutsigt och jag har inte haft någon tid till att tvätta denna vecka. Skandal!

Nu ska jag ta en sväng in i duschen och sen ska jag läsa lite i HOOM. Sen får jag se vad Lisa tänker göra. Sola eller icke sola?

Hörs!


YOUDONTWEARMYCHAINS

Jag ska... Imorgon...!



Jag skulle kunna dö. På riktigt!

APPLE

Vet ni vad det jobbigaste är....? 
Jo, det är när man inser att ens ipod ligger kvarlämnad på Gotland pga stendödhet! Suck... Jag blir så trött på mig själv ibland. Tur att jag köpte en bok. Nu får alla båtåkare se till att hålla käften så att jag kan koncentrera mig!
  

Hörs!

KATTATTACK

Tjooohej!! Har precis varit i Mörby C och lämnat tillbaka några saker. Som vanligt. Sen gick jag till hemköp och köpte en bok! Kan ni tänka er!

Nu sitter jag i mitt rum och ska strax försöka packa iordning en väska som ska få följa med mig till Gotland ikväll. Frågan är om jag ska ta med mig datorn eller inte...? Jag tror att den får stanna hemma även denna gång. Jag har alltför många saker att göra ändå. Jag gör just för stunden även ett försök till att hitta en sladd till min ipod. Det går sådär. Får knata upp på Maddes och Lallas rum i hopp om att hitta en.

Imorse åkte Baby hem. Det har varit roligt att ha henne här i två och en halv dag. Hon var ganska bakfull när hon åkte, men jag hoppas att hon mår bättre nu...?

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre. Rota fram en gammal väska och sen slänga ner allt viktigt. Helst i en enda röra så att mamma får sinne! Haha

Hörs!

LONGTIMEAGO

Heeeeeeeeey!!! Läääääänge sedan jag skrev. Allt är jättebra och jag har nästan inte tid att skriva längre. Anledningarna är många. Vädret är en, och mina trippar till Gotland är en annan.

Jag har fattat mitt livs svåraste beslut. Vilket känns otroligt bra nu i efterhand och jag är sjukt lycklig över att jag tackade ja. Det är jordens möjlighet och jag kommer att kämpa för att bli bäst! För det ska jag verkligen bli! Jag ska berätta om det lite senare. När jag har tid. Haha.. För nu är Baby här och hälsar på mig=)

På onsdag åker jag till Gotland igen och åker tillbaka till sthlm på måndag morgon. Och nästa vecka kommer BÄSTA LISA och hälsar på. Så då kommer det nog inte heller finnas någon tid för bloggning. Därför ska jag försöka att hålla mig till twitter så mkt som möjligt. Men jag ska verkligen göra ett försök till att blogga också!

Hörs!

Tisdag

Jag tror att jag har en plan. Eller nästan. Eller har jag det? Hmm, det är svårt. Svårt att fatta beslut på egen hand. Men ändå så är det något man måste göra just själv. Bestämma över sitt liv. Vem ska annars göra det?

Det är inte lång tid kvar tills jag åker hem nu. Ska bli så himla härligt. Att få träffa mamma och syrran framförallt. Sen ska jag hinna styra upp en dejt med Jennie Wilde också. Pratade med henne för någon dag sedan och vi konstaterade att vi inte kunde minnas senaste gången vi sågs. ILLA. RIKTIGT ILLA!
Jag ska även pallra mig ut till Stenkumla hade jag tänkt. Om herrskapet behagar att vara hemma då? Hm, måste kollas upp!

Nej nu måste jag svänga ihop en lunch innan klockan hinner bli alltför mycket. Undrar vad jag ska käka. Har några alternativ.

Hörs!


HAHAHOHOHIHI




JAGVILLHAHELGMESTHELATIDEN!

Det är söndag idag. Klorin har nästan gett mig en nära döden upplevelse... Det luktar badhus överallt.

Jag borde skriva något mer, jag vet... Men jag vill inte. Jag har inget intressant att berätta. As usual. Hm. Det kanske kommer någon form utav underhållande information imorgon. Då jag förhoppningsvis kan få lite pejl på min framtid. Här kan jag inte stanna. Eller?

Imorgon ska jag möta upp EM vid centralen. Sen ska jag ev åka med till Hägersten, men jag har inte riktigt bestämt mig än. Vill egentligen bara ha mina glasögon. Thats it. Jag är nog inte så sugen på socialt umgänge. Jag har blivit ovan vid det... Två helger kvar.. Hmm, man kanske ska ta sig i kragen och styra upp något roligt till helgen? Blicka framåt kan man ju alltid göra. Eller ja, det ska man väl alltid göra...? Kanske göra nåt med Rosie, för det var väldigt länge sedan nu. Nåja, vi får se.

Nu ska jag gå och lägga mig i min renbäddade säng. Om sanningen ska fram så minns jag inte när jag bäddade rent den senast. Smutsigt va?! Japp japp! Haha. God natt på er alla. Hoppas att ni har haft en trevlig helg. Jag saknar er. Allihopa.

Hörs!

NÄRFRAMTIDENKNACKARPÅDÖRREN

Tanken var för god för att vara sann. Som en dov, bäsk eftersmak smög felet sig på som om det aldrig vore något snack om saken. Det skulle inte få hända helt enkelt. Och nu sitter jag här. Liten för Världen men ändå väldigt stor för mig själv. Det är konstigt. När man tror att saken är biff så skiter det sig bara sådär. Rätt framför näsan på en. Snopet! Nu fattar ni typ ingenting. Eller ja, ni tror att ni har en aning men det har ni tyvärr inte. Så jag ska berätta för er. Det var nämligen tänkt att jag skulle åka hem till Gotland redan nu till  helgen. Men som ALLA vet så ska "familjens" båthelvete läggas i sjön på söndag så jag måste ha killarna. JÄVLIGT surt!! Jag vill inte vara här längre.... Å nu återstår bara det jobbiga. Att ringa de där samtalen som jag egentligen hade tänkt ta face to face. Och att sedan få någon form utav klartecken och sedan sätta mig vid bordet för att så småning om lägga upp hela historien om min framtid. Spela med öppna kort helt enkelt. Som jag för övrigt tycker att ALLA borde göra. Men men, alla kan inte vara kloka i huvudet. Så är det bara.

Så ja, helgen blir ett stressmomment helt enkelt. Helst av allt skulle jag vilja strunta i denna helgen totalt. Och bara jobba, jobba, jobba. Men hur roligt är det liksom. Hur roligt är mitt jobb på en skala från 1-10? Jag vet att jag låter lite miserabel nu, men vafan.. Jag har varit här på tok för länge. Det är dags att göra något nytt. Träffa nya människor, få nya livserfarenheter, växa som person och faktiskt lära mig något här i livet. Jag är redan proffs på att byta blöjor, torka bajs och leka med lego. Jag behöver något nytt. Något som får mig att utvecklas. Jag jobbar på det, det gör jag!

Det jobbigaste är nog att jag inte tänker speciellt långsiktigt i mitt liv. Tankarna jag borde ha ang vad jag vill göra om ett år har inte börjat utvecklats i min hjärna än. Är inte det ite skrämmande...? Vem vet, jag kanske hoppar av?

Hörs!

Valborg var bra

Detta mina damer och herrar är vad jag har plågats av den senaste tiden. Utav två killar från Askersund som innerligt försöker prata gotländska. Och det är PRECIS dem här meningarna som jag har fått lyssna på. Relativt jobbigt eftersom de inte kan. Inte ens för fem öre. Men det är roligt att ni har försökt grabbar! Verkligen! Haha..=P


Pollenchock och stjärnfall

Jag har slagits utav någon form av pollenchock! Jag nyser bara jag ser tillräckligt grönt gräs och på tok för många blommor. Mitt huvud snurrar och lukten har försvunnit... Hur kul är det då?!

Denna vecka är proppfull med saker att göra. Därför råder jag er att hänga med på twitter! Om ni vill alltså.

För övrigt mår jag bra. Väldigt bra faktiskt. Funderar lite för mycket. Och ifrågasätter kanske lite för mycket också. Men jag struntar i det nu... Nu blickar jag framåt. Jag har kommit på vad det är jag verkligen vill göra i livet. Så ja, nu ska jag se till att göra det också!

På måndag kommer Ewa-Marie till Sthlm. Då tar hon med sig mina glasögon. Tjohej!!!!

Nej, nu ska jag duscha. Och sen ska jag försöka snyta ur mig min pollenchock!

Hörs!

3 maj 2009

Det är med blandade känslor som jag lämnar Norrköping idag. En del av mig skriker "STOCKHOOOOLM!!!" och en annan del skriker "STANNA KVAAAAAR!!!" Det är inte lätt alla gånger...

Har relativt ont i halsen. Har skrikit på tok för mycket i tre dagar. Så det är dags att vara tyst! Jag hostar väldigt mycket också. Kan det vara lunginflamation? Haha, nej!

Jag har börjat twittra. Det är faktiskt smidigt och väldigt snabbt. Eller ja, man kan liksom uppdatera mer. Fast i färre meningar. Och det gillar jag. Så ja, om ni ska hänga med där så får ni väl kika in här!

Nu ska jag städa lite. Sen ska jag laga mat och sedan bege mig till Sofias jobb. Vi lasade med killarna igår och i förrgår. Vi vann tre av tre. Way way way!! Så jävla värt! Jätteroligt. Ni borde testa det!

Hörs!