Kungen fyller år idag!

Jag är framme nu. Vi har precis grillat. Jag luktar rök. Inte så najs!! Kvällen är fin men väldigt sval. Jag kommer förmodligen bli ännu mer förkyld efter denna vistelse, vilket jag verkligen inte vill... Men ja, vad gör man inte för laget?

Jag vet inte riktigt vad det är jag har gett mig in på. Men jag vet att det är bra. Och jag vet att det är något som jag inte vill ångra. Aldrig någonsin...

Nej, dusch var det. Funderar på att skaffa sånt där twitterkonto. Passar nog min livssituation lite bättre eftersom man kan slänga iväg ett inlägg direkt från mobilen. Jag ska tänka på saken.

Måndag?


If a song could get me you



Nu drar jag till Norrköping.
Hörs!

.....






Houston we have a ah-oh!

Ni kanske tror att jag har avlidit pga den där ledvärksreumatismen. Men så är faktiskt inte fallet! Värken försvann på en och en halv dag efter att jag hade tagit de där tabletterna. Mirakelpiller nr 1!

Ni undrar säkert varför jag aldrig skriver något... Det beror på att jag har sjuhundra andra saker att prioriterar. Sådana saker som är hundra ggr roligare. Och visst, det är alltid kul att dela med sig av något som är roligt. Men för tillfället håller jag det för mig själv. Sådeså.

Vädret är iaf helt underbart här i sthlm. Körsbärsträden i Kungsan står i full blom och jag skulle vilja bosätta mig där tills alla blommor fallit ned till marken. Det är en grym försommarvärme man har slagits av här uppe också. Vilket är väldigt skönt. Äntligen börjar man leva igen. Vintern och våren har nästan ätit upp mig inifrån, men nu känner jag att jag sakta men säkert börjar återvända till verkligheten igen. Nästan in i framtiden till och med!

På torsdag åker jag till världens bästa människa. Min stjärna. Pärla. Min finaste Sofia. Jag ska åka buss ända till Norrköping. Men jag hade lätt gjort det varje dag bara för att få träffa henne om så var fallet. Nemas problemas!

Men innan det är torsdag så är det onsdag. Och dit längtar jag också. Varför vet bara ett fåtal av er. Och jag tänker inte skrika ut någonting om det här. Det känns inte riktigt ok. Men ja, ni får kanske veta senare. Det får som sagt tiden utvisa. Men jag vet att onsdag kommer bli en vääääldigt bra och innehållsrik!!:)

Sitter för tillfället och spanar på biljetter till Visby. Jag känner att jag måste hem relativt snart. Och helst av allt innan midsommar. Typ Kristihimmel eller nåt. Tåls att tänka på. Jag är inte direkt flickan med guldkjolen. Så att råna en bank vore i detta fall en väldigt bra idé! Vem är med mig?

Nej, nu ska jag åktergå till städningen. Jag skriver förhoppningsvis mer senare. Eller imorgon. Hmm. It´s not the right time to write atm om man säger så! Hoppas att ni mår bra allesammans. För det gör jag. Ypperligt bra till och med!

Hörs!


Ledvärksreumatism

Om ni undrar varför jag inte skriver någonting nu så är det för att jag har fått nå jävla ungdomlig ledvärksreumatism i mina handleder. Det gör sjukt ont och jag kan knappt röra på höger handled. Allt detta beror på min dator. Att jag sitter som ett cp framför den och inte använder fingrarna som jag borde. Typ... Aaa, det gör ont iaf. Så nu har jag fått tabletter av Monika som heter någonting med Retard.. Låter ju lovande eller hur? Voltaren gel kan dra åt helvete. Det är bara larv. Så, jag hoppas att det här går över så fort som möjligt. För just nu kan jag inte ens köra bil eller spänna fast killarna i bilen. Och det är ju liiiite träligt!

Hörs

Det är inte alltid man vill...



 



Det kan framstå som att jag har grova kärleksproblem eller är deprimerad. Men så är inte fallet. Verkligen inte! Och till er som jag inte hör av mig till just nu. Ni betyder för mycket för mig, och jag orkar inte höra era röster för då saknar jag er bara ännu mer. Och tanken på att jag inte kan träffa er eller vara tillsammans med er när ni gör viktiga saker i era liv är enligt mig mer hjärtskärande än ett kärleksproblem. Så, tack för att ni ger mig avstånd. Jag är snart tillbaks på banan igen. J

.....

Jag kan inte riktigt se poängen längre...

Smällen man får ta...

Jag har varit på Apoteket och bunkrat upp inför en förkylningshelg...! Usch och fy!
 


Salong 10

Idag har jag och Filip varit på bio. Lilla spöket laban fick det bli. Det var vi och två till i hela salongen. Men Filip brydde sig inte om att vi var så få. Han stirrade mest på skärmen med öppen mun. Drack lite juice ibland och sa inte ett ljud. Duktiga kille. Han har blivit så stor nu. Eller båda har väl blivit stora men det märks extra mycket på Fille i tal och rytmik. Om man bortser från att han slagit sig MINST fem gånger idag. Haha. Klumpig?



Jag gillar sånt här...








.....




Tisdag

Det är tisdag idag. Och dessvärre ingen strålande sådan. Eller ja, halva dagen har det varit solsken ute. Men inuti mig har det varit förjävligt mörkt kan jag meddela! Jag vet inte vad det är... Och det stör mig bara ännu mer. Att gå runt och vara gnällspikig för ingenting. Det är inte riktigt min grej. Eller är det?

Jag vill åka och sola, men jag får inte. Vet inte hur länge jag måste vänta innan jag få pressa ner min sälliknande kropp i en grill igen. Jag saknar det iaf. Det är oftast så. Att man saknar sånt som man egentligen inte får. Jaja, djup filosofi är fan inte min grej!

Så cheer up nu för i helvete! Det är vår och gräset har blivit grönare. På andra sidan? Nää, bara här i våran trädgård.

Jag tror jag kör en Mia och drar ut i skogen! Tjing tjing era små nötter!




Jag är framme nu...

Fille är sjuk. Så imorgon är vi hemma från dagis han och jag. Eller han är hemma. Med mig. Erik ska förmodligen till dagis. Annars får det bli dagis här hemma!
Fille Fjonk har även parkerat något i mitt rum som liknar en Hummer H2 och en liten röd traktor.
Undrar om han kommer ihåg det imorgon.



Det är slut

Jaha.. Då börjar även denna påskledighet lida mot sitt slut. Om den har varit bra eller dålig kan jag inte konstatera riktigt. Det har varit några väldigt hektiska och intensiva dagar. Nu i "efterhand" känns det som om det varit bättre att stanna i sthlm över påsken. Eller någon annanstans i Sverige... Jaja, man kan inte alltid få som man vill. Men jag får ju ta en funderare på om jag ska vara här fem veckor i sommar eller inte... Just nu lutar det väldigt mycket åt inte hållet! Men det kan ju ändra sig..

Nu ska jag gå och lägga mig. För imorgon åker jag hem. Eller nej, jag åker bort. För jag är hemma nu. Och helst av allt skulle jag vilja stanna här. Hmm, låter väldigt dubbelmoraliskt eller hur? Jag blir dåre!

Natt natt

Tisdag

Jag sitter här och velar likt en treåring som inte vet vilken docka hon ska leka med.  Eller som blondinbella när hon ska välja vilka skor hon ska ha på filmpremiären. Helt onödigt tänkande med andra ord!!
Jag sitter iaf och funderar på om jag ska släpa med mig datorn eller inte...? Hmm, det finns två datorer hemma på Signalgatan. Som jag förhoppningsvis har fri tillgång till? Dock är det ju faktiskt ganska skönt att ha med sig sin egen dator. Sitt liv liksom. Om jag ändå bara hade en som var mindre och lättare. Då hade det inte varit något snack om saken. Då hade jag bara tryckt ner den i innerfickan på jackan och sett jävligt nöjd ut. Men nu... En kluns på närmare 3 kilo. Är det så jävla roligt å ha i innerfickan tycker ni? Nää, han får stanna hemma.

Jag håller på och packar. Har fått ner ett par leggings, ett par skor och en tröja än så länge. Det går med andra ord ganska segt. Men de saker jag ska packa ner är inte torra än. De hänger på linan och torkar så snabbt de kan. Får helt enkelt ta det sista imorgonbitt.

Tänk, om 24 timmar ligger jag där hemma i min säng. Sjukt nöjd ska jag ligga där med det fetaste smilet och vara överlycklig över att jag äntligen har kommit hem!!

Skriver mer imorgon förmodligen!

Glad påsk vettja!

MJAU


Startfyran för sommarsäsongen 2009

  

  

  

  




Alltså seriöst, kan vi inte döpa oss till de tre vännerna och Jenny? Schysstaråååå!!


Jag blir så trött

Sen har vi ju det där med Apoteket. Hela den grejen. Vafan ska det vara så jävla dyrt att handla på just Apoteket? Jag menar, så jävla bra grejer har de inte!
Jag var iaf där idag och handlade. För 426 spänn!! Så totalt jävla onödigt. Kändes som att ge pengar till en pyroman!








Rädd om mig själv? Eller bara om alla andra?

Jag är rädd. Rädd att bli som du. Att bli du. Förvandlas till någon jag egentligen inte vill vara. Jag blir helt fyrkantig och tappar allt förstånd i kroppen när jag är tillsammans med dig. Men ändå tycker jag om dig. Jag har en slags hatkärlek till dig. Ibland är det roligt att vara med dig, men oftast går det fel och jag får ångest dagen efter. Jag vet att det är mitt eget val. Så jag har bestämt mig nu. Vi ska inte umgås längre du och jag. Visst kan vi träffas. Men vi ska inte blanda oss med varandra. Du gör mig okoncentrerad och oblyg. Du får mig att säga och göra saker som jag varken vill eller borde.

Några i min närhet står inte ut med dig. Förstör dem inte snälla du. Gör dem inte till dina offer. Och gör inte så de smyger omkring med dig utan andras vetskap. 
Du är motbjudande och inbjudande på samma gång. Du är livsfarlig men trots det väljer jag ibland att vara med dig. Att du förstör och använder folks svagheter är inte rätt, och att finnas där men ändå inte är inte snällt. Du har inga som helst fördelar med dig själv. Du sprider glädje för en kort sekund men sedan slutar allt i ett bombnedslag (oftast).

Som sagt, vi ska inte ses mer du och jag. Kanske ett fåtal gånger under sommaren dock. Men jag ska välja mina dagar väl när jag bestämmer mig för att beblandas med dig och dina krafter. Rör mig aldrig på samma sätt som du rört vid någon annan. Vid dem som just nu älskar dig och det du gör. Enligt mig är du bara patetisk. För tillfället bortom mitt förstånd. Dock vet jag att det kommer en dag då vi ses igen. Då du gör mig sådär fnittrig och groteskt flickig som bara du kan. Men jag ska hålla mina Gotlandsruss. Det är ett som är säkert!

Klart

Så, då var det väl någon form utav vårstädning som hade ägt rum här tydligen.

Det enda som stör mig nu är att inläggen inte hamnar till vänster. Vilket jag ska försöka luska ut hur man ändrar på.

Imorgon är det måndag. Vilket betyder att det är två dagar kvar tills jag åker hem. Hem hem hem till bästa Gotland. Låter inte det lite cp så säg! Att längta hem... Till världens om mest tätskitsnackande stad. Där det vandrar samma människor. Som alltid vandrar där.. Ja, men så är det iaf. Jag längtar hem!

Nej men om man skulle ta en sväng in i duschen och sen sova.... Jag gört.

Natt natt

Torsdag

Okej, okej. Nu kör vi! Sista biten! Kom igeeeeeeeen!!!! Jag kommer klara det!

Ligger på högsta självpeppsnivån ever ikväll alltså! Inget kan gå fel. Och allt kommer bli jättebra. Det är givetvis den förbannade bilden jag pratar om. Den där bilden som nästan har fått mig att slå sönder min dator. Den där bilden som etsat sig fast på min näthinna dag som natt. Den där bilden som är så fruktansvärt ful. Ett fjäll, ett landskap, en ko och en text! Hur svårt kan det vara? Nej precis! Bara man får in snittsen så går det galant!  Vilka verktyg man ska använda osv.

Imorgon börjar jag jobba klockan tre. Så det betyder i princip att jag kan sitta uppe hela natten och fixa med den helvetiska bilden för att sedan skicka in den till min lärare och gå på helgledighet klockan 17:30 imorgon eftermiddag. Låter inte det som en bra plan?

Imorgon ska jag träffa Maria. Vi ska promenera och prata om livet. Jag ska peppa henne med all min energi och se till att hon blir på glatt humör igen och får motivationen tillbaka! För hon tycks ha tappat den. Tråkigt nog. Men det ordnar vi till imorgon! Förhoppningsvis tittar solen fram "som vanligt" och ger oss ännu en härlig vårdag. Jag ska till gymmet och svettas. Funderar på om jag ska ta lunchpasset på 45 min direkt efter? Varför inte liksom. Då kan man ju leva med det lite godare samvetet under helgen. På lördag ska jag till Haninge. Till J. Lär bli trevligt!

Så, nu har jag skrivit av mig lite. Dags att återgå till den där bilden... Usch ja..

Minns ni?


 


 

 


 

Jag var nog ensam om att titta på dem här när jag var liten. Eller?

 


 

Det här var en utav mina absoluta favoritfilmer när jag var liten. Bästa, bästa!!