Halvlek

Funderar starkt på att gå å dra ur alla gaddar jag har i käften alltså! Har så helvetiskt ont just nu. Jävla visdomstand säger jag bara!!! Värker ända upp i skallen och man känner sig typ bakfull. Hur kul är det liksom? Nej, två nya tandrader pleas!

Vaknade nu. Var uppe imorse och åt en macka. Skulle sen iväg på äventyr. Men det blev uppskjutet. Så jag slängde i mig en ipren och gick och la mig igen. Nu är det sol ute och jag har lite ångest över att jag inte har varit ute än. Men det ska vi ändra på. Ett varv in i duschen och jag är redo som en leopard på savannen! De ni!

För övrigt så tror jag att jag har sovit ifatt min dygnsrytm nu. Och det är ju jävligt bra! Man ska inte vända på dygnen sådär. Det är inte bra. Det är inte skönt. Och framför allt! Det är verkligen inte värt!

Tvätt tid klockan två. Alla mina kläder ska tydligen ner i en tvättkorg här någonstans. Mamma tvättar. Bästa mamman. Någonsin!

Hey hoe!

Heartless

Oj oj oj vad trött man får lov att vara. Fia ligger på en madrass på golvet och sover som en liten katt. Trött tjej det där. Jag är också trött. Men inte så pass trött jag är måste sova. My kommer ev hit och hämtar sina saker om en stund. Så då måste jag ju vara vaken. Anyway. Idag har det varit en lång dag känns det som. Fia kom vid halv tolv?? Och då fick jag inte sova längre. Vi skulle tydligen gå ut på en promenad. Sagt och gjort! Vi besteg fan ett berg!! Gick lite halvdant men ned kom vi. Och sen upp igen.

Folk börjar lämnade den här ön nu efter julens ledigheter. Jag undrar om jag kanske ska göra detsamma? Åka hem. Hem till Stockholm. Där allt ibland är sju resor värre än här. Men som ändå känns väldigt efterlängtat för tillfället. Jag vill hem till min egen säng. Till mina egna rutiner. Här på ön är livet som en fest vareviga dag. Och det sliter på en vill jag lova. Men nu är det stopp! Stopp på allt vad alkohol heter. Undrar om jag har problem? Näe. Inte direk. Inte än iaf! Kommer jag bara tillbaka till Sthlm så ordnar sig allt igen. Jag dricker nämligen inte när jag är där. Eller aa typ en gång varannan månad då någon kommer och hälsar på. Eller om man är på trevliga lussebullsbak. Då kan det gå ann. Men inte annars inte. No no!

Nej, jag får väl ta och ringa den där Maysan och fråga om hon kommer hit snart eller inte. För om inte, så går jag och lägger mig inom en ganska snar framtid. Orkar hålla ögonen öppna cirukus gurkus 30 min till. Men ey, vem fan vill veta det egentligen? Förmodligen så är det faktiskt några. Eller ganska många kanske jag ska säga. Sen när, blev mitt liv så himla intressant? Sen den 18 december då jag kom hem till Gotland? Sätter fan fem miljoner på att majoriteten är gotlänningar. Och att 50% av dem är under 19 år. Och att jag inte känner någon utav er. Men ett intressant liv, det har jag tydligen. Hm.

Vi tar en låt på det hela. Det blir toppen. Kanon kul!





Nej men hej! Hej men nej!

Kan ju inleda detta inlägg med att skriva frasen "Ge mig nåt som tar mig någonstans" Gotland är aldelles för litet nu. För jävla litet alltså. Det finns inget här och det finns inga vettig människor. Över lag så är är alla idioter. Förutom ett fåtal. Det är bara så jag tycker just nu. Sen kan ju andra få ha andra åsikter. Men fine. Ha det ni. Jag säger bara vad jag tycker!

Kalaskul kväll ikväll. Eller? Jag hade iaf roligt. Eller roligt är väl kanske ett för starkt ord. Jag ändrar mig till trevligt. Det var trevligt ikväll. Men det var tråkigt att det slutade som det gjorde. Sinnessjukt. Herre gud ja. Själv höll jag på att få storstryk. Slutade dock med att jag blev bortburen och att någon slängde mynt efter mig. Moget. Verkligen. Ta en diskussion som en vanlig människa för i helvete!

Nej. Blicka framåt är det som gäller nu. För alla. Det blir nog bäst så. Men när vet man egentligen att man har blickat färdigt? När allt är toppen och när det är meningen att stanna upp och faktiskt känna att ögonblicket är då. Jag tror nog att man glömmer bort att stanna upp och se sig omkring när allt faktiskt är som bäst. Men det är ju bara vad jag tror. Sen får ju alla andra tycka som de vill.

Imorgon (läs idag) ska jag sova tills jag vaknar. Sen ska jag käka någon form utav frukost. Sen ska jag städa mitt rum. För det ser helt galet ut här. Saker överallt. Känns lite som sommar på något konstigt sätt. Allt ligger överallt. Haha. Sen ska jag gå en promenad på hällarna. Sen ska jag nog försöka träffa endel viktiga människor. Såna som jag inte har träffat på länge.

Natt natt.



Det här var sista kvällen innan jag fick min sommarsemester. Ser det typ inte jävligt nice ut? Jo, men visst!

27/12 två1000åtta


















Förstår ni, att om man lägger ihop allt det här. Så blir det en fantastiskt bra kväll. Och en otroligt stark och kärleksfull vänskap! Jag kan säga med handen på hjärtat att jag skulle kunna dö för dessa två tjejer. Låter lite klyshigt kanske. Men det är fan sanning. Eller ja, en utav mina tår åtminstone. Fast fan inga fingrar! Där går gränsen!! Nåja.

Har funderat lite idag. På att det bara är ett halvår kvar tills den 27 juni. Och då vet ju alla att det är sommar. Vilket innebär alkoholhaltiga drycker för våran del. Det ska bli kul. Jävligt kul. Sommaren 2009 kommer bli otroligt bra. Jag känner det! Bara Lisa är på plats så kan vi börja köra sen!


Vi kör väl på som vanligt?

Well well. Då kör vi väl på i vanlig ordning iväll igen då? Fast lite lugnare. För jag börjar bli gammal! Plus att mamma My kanske ska med. Och då får man ju hålla sig lite i skinnet. Kan tänka mig att det inte är så roligt för henne att dras med två snorfulla vänner...? Nej nej! Vi håller oss som sagt!

Har varit på stan idag och lämnat tillbaka i princip alla grejer som jag fick i julklapp. Känns väl lite sådär. Men vad ska man göra när man konstarerar att man bara kommer att använda klänningen en gång och att pyamasen förmodligen är lite för liten?? Precis. Man lämnar tillbaka! Thats me, tillbakalämnaren nr1!!

Nej, nu ska jag hjälpa mamma med maten. Sen blir det väl till att styra upp ett ansikte och slänga på sig några representabla trasor!! Hepp hepp!

Ses i dimman!


        

Jonas Kleerup





Tjohej! Allvarligt talat så vet jag inte om jag ska skratta eller gråta idag..? Hm, jag kör på det första alternativet. Trots allt så mår jag lite som en överkörd hund idag faktiskt. Men jag antar att jag får skylla mig själv. Nej hu. Lära sig av sina misstag kanske? Det blir ju alltid bara fel. Fel, fel, fel. Fast igår fanns det nog något undantag som faktiskt kunde klassas som bra. Otroligt nog! Hmm, endel har ingen aning om vad jag snackar om. Men frågar man någon av Gotlands 20-30 åringar så blir svaret ganska enkelt på vad jag gjorde igår. Eller vad alla gjorde rättare sagt. Man befann sig väl på Wisby Strand! Jo jo! Inte illa! Asfräscha lokaler och bra musik. Grymt bra musik faktiskt. Och att man fick vila ögonen på Kleerup gjorde inte det hela värre direkt!

Stort tack till Fia och Mia för att de var med mig hela kvällen! Jag hade iaf skitroligt. Vet inte hur det var med er, men jag hoppas att ni hade det minst lika trevligt!

Snart kommer Mia hit. Sen vid fyra kommer Fia. Skräll! Skulle egentligen hem till Jennie och hennes familj på middag. Men jag kommer nog serriöst dö. Okontaktbar. Usch, inte så trevligt. Så jag ringde henne förut och sa att jag gärna kom över en annan kväll. Synd att man missar så sjukt god mat bara. Haha. För att inte tala om sällskapet! Ack ack! Tji fick jag!

Fia ringde mig för en lite stund sedan. Hon vill tydligen ut och härja ikväll med. Men njaaaa. Jag är inte så pepp på det inte! Men vem vet, det kanske kommer...? För övrigt så har jag ju en bacardi razz och en flaska rosé i kylen. Så det går ju definitivt att fixa sig en fylla! Men fan, det är de där peppet alltså. Har man inte peppet, då kan man fan lika gärna skita i det. Gräva ner sig i sängen och dra täcket över huvudet. Fundera över livet och bara drömma sig bort. Bort, bort dit allt är perfekt. Där det inte finns några bekymmer eller besvär. Shit, det är bäst att jag slutar. Börjar ju låta som Djungelboken för i helvete!

Nej, nu ska jag nog ta mig en dusch. Har redan tvättat bort pandaögonen. Sen ska jag fundera över vad jag och Mipit ska käka till lunch. Ingen julmat hoppas jag! Sen måste jag gå på klock-och-örhängen-jakt. Hm. Sådeså.

Hoppas att alla hade en trevlig gårdagskväll på Visby Strand. Fastän ni bara är inbitna gråttlänningar. Jag är nog lite inbiten jag med. Men bara när jag kommer till ön. Aldrig annars!


         


Två fyra i tolv, två tusen åtta




Jahapp. Då var det julafton idag. Känns som vilken dag som helst. Beror det på att man har blivit gammal? Stackars små barn som aldrig på uppleva den "riktiga" julkänslan med snö och 10 minusgrader. Nåja. Det var bättre förr!

Nu är jag redo för dagen. Jag har duschat, ätit frukost, sminkat mig samt fixat håret. För tillfället sitter jag och sis i vardagsrummet hemma hos pappa och väntar på att han och EM ska bli färdiga. Men det tar ju tid... Vänta, vänta, vänta...

Klockan 11.30 beger vi oss hem till mamii. Men först ska vi förbi Maria och byta julklappar och önska henne och hennes familj en god jul. Känns nästan lite skämtsamt att säga god jul till någon nuförtiden.

Sen har jag fått i uppdrag att vara tomte i eftermiddag. Ska bli roligt att de hur det kommer gå. Och framförallt lillkillens min! Haha.

Hoppas att alla får en fin dag. Och att ni har varit så pass snälla så att ni får alla de där klapparna som ni har önskat er!

God Jul.

Borta bra, men hemma fresh!

Jag tar bloggpaus på obestämd tid. Mitt liv är för ointressant för att dela med sig av.











Fredag

Är hemma hos Baby nu. Ligger i hennes bäddsoffa närmare bestämt. I en svettig t-shirt och ett par asfräscha jeans! Ikväll står det vin på schemat, så det är väl bara att lyda order? Joooo! Det blir lugnt ikväll. Lugna gatan. Broväg 7. Eller var det 11?

idag har jag varit på stan med Jennie. Mötte upp Mia och kramades lite med henne. Sen mötte vi upp Fia för lunch. mysigt!
Eftermiddagen har varit stressig. Jag och mamma har flängt runt i affärer och på systembolaget. Sen hem till Jennies mormor och sen hem till Vickan där jag hämtade mina skor.

Nåja, onödig information, jag vet. Men ja. Jag tänkte bara uppdatera er lite!

Tjingepling!

Älskling jag är hemma nu!

Okej. Jag är hemma. Jag är här. ÄNTLIGEN!! Det känns faktiskt väldigt pinsamt att erkänna att jag är glad över att vara på Gotland. Men men. Jag skiter i det nu! Nu är jag här. Och nu är nu. Jag tror att jag drömmer. Så lycklig som jag känner mig nu har jag inte kännt på evigheternas evighet! Sådeså.

Imorgon väntar ett "träningspass". Sen blir det stan med Wilde!! Har saknat henne jättemycket. Var evigheter sen vi sågs. GGN var senast vill jag minnas? Hur som haver så har jag ganska mycket att se fram emot de närmsta dagarna. Ska träffa Älsk på lördag. Läste i hennes blogg om någon träning vi skulle gå på...? Får se hur det blir med den saken! Jag har nya skor. Visseligen behöver de invigas på ett "riktigt" träningspass. Så det är väl lika bra att köra på? Har dock ont i halsen. Mandlarna spökar. Igen...
Sen ska jag träffa Baby också. På söndag kanske? Hmm, vi får helt enkelt styra upp nåt! Just nu vill jag bara ha en gigantisk fest dit jag kan bjuda alla mina underbara vänner, samt deras underbara vänner. Bara njuta av att alla är glada. För när man är på fest, då är man oftast glad.

Fia ska jag också träffa. Men hon jobbar.. Så jag antar att vi får ses där....? Redan imorgon kanske?

Var på stan med Sanna igår. Jätteroligt att få träffa henne igen. Vi gled runt på stan och jag brände alla mina pengar. Kul! Njaaa. Eller jo!

Sov gott alla julkatter!

Den här låten har jag lyssnat på ett antal gånger. Känns som att den kan handla om en virrig tjej i Visby? Jo! Sorgligt nog...


Snart så är jag hemma!

Men hej, jag är värsta julgodisbagaren! Konditor med ett finare ord. Nåja. Nu är jag fan färdig med allt vad julgodis heter! Det blev ganska bra den här gången. Men inte riktigt som jag hade hoppats på. Skit samma, det är inte jag som ska käka det. Haha.

Imorgon ska jag in till stan och träffa Sanna. Ska bli jätteroligt! Har saknat henne massor!!! Jag ska även köpa de sista julklapparna. PÅ RIKTIGT. Nu blir det fan de sista. Eller ja, jag ska handla några hemma på Gotland också.

Det är Titanic på trean. Och Body Guard på femman. Hmm, svårt att välja. Men jag sappar lite. Tänker bara på en enda människa när jag ser dessa två filmer. Ack, ack. Long time agoooo säger jag bara.

Nej, nu måste jag gå och lägga mig. Jag ska ju trots allt upp 06.20 imorgon. Snark!

Jag saknar Lisa... Mycket.

Natt natt.



Mr.

2 dagar kvar

Jag har hittat ett ställe. En plats. Rättare sagt en blogg. Som inspirerar mig som sjutton just nu! Ni kan tyvärr inte få veta vilken. Inte än. Nope nope!

Idag har jag varit med M o P i Täby Centrum. Skulle handla några barnböcker och leksaker men jag hittade ingenting. Absolut ingenting. Hm. Och så har jag fått pengar utav pappa till att köpa några julklappar åt mig själv. Men jag hittar inget. Jag behöver inget. Hur sjukt låter inte det? Jävligt bortskämt tycker jag!! Hu.. Eller så är jag bara snål nu när jag vet att jag har pengar. Det lutar åt ett par asglansiga adidas sneakers i svart/vitt eller ett par vanliga vita converse... Tiden får utvisa det hela.

Snart ska jag åka till Joel och hämta min kofta, förhoppningsvis. Människan jobbar ju för fan hela tiden! Så jag hinner inte hämta den. Jag tar nog bilen. Ska åka till Maria och hämta mina julkort också tänkte jag!

Nej, nu ska jag gå upp och leka lite med Erik och Filip!

Tjingeliiiing!

Inget särskillt

Oooh, jag kom på en sak! Jag har ju glömt att visa min Make Up Store "make" som jag fick utav Mia och My i födelsedagspresent! Det blev så himla fint och jag blev så himla glad. Kände mig ganska okej resten av dagen faktiskt. Grym tjej som sminkade. Åååh, jag vill också bli sån. Tanken har ju slagit mig typ tusen miljoner gånger. Men det får vänta. Nu vet jag vad jag vill göra, och då gäller det att inte tappa suget och spåra ur. Sådeså. Såhär såg det iallafall ut!

  


Min dag har varit ganska lame. Storhandlat i Arninge. Städat. Tränat. Samt varit hos Bästa Erik och hämtat hem mitt halsband. Som jag har saknat det! Han fick även en liten julklapp. Som han efter två min sms:ade om och sa att de var skitgott det som fanns inuti. Lilla godisgrisen!;)

Imorgon ska jag in till stan och glo ögonen ur mig på allt löst folk som dräller omkring i julklappsyran. Eller nej, vänta. Jag ska ju vara en av dem. Hmm, kanske nån som ska glo ögonen ur sig på oss då istället?

Nej, nu ska jag sova. Ska upp 06.20 imorgon. Träna. Jepp jepp! Mia, ge mig kostråd!:)

Natt natt

Helgsresumé

Sådär. Nu är håret klart. Det blev bra. Jävligt bra faktiskt. Precis som jag hade tänkt mig otroligt nog.

Helgen har varit jättebra. Igår gick jag, Julia och pappa på stan hela dagen. Starkt gjort av pappa att hänga med oss i 5 timmar! Vi provade skor, klänningar, tröjor, byxor, mössor. You name it. Medans pappa försökte hitta någon form av "viloplats" medans vi rekade runt. Slutade med att vi köpte varsin tröja åt varandra och en julklapp till lilla Ada.
Vid femtiden mötte vi upp Ewa-Marie, Sandra, Andreas, Hege och lilla Ada. Vi käkade på ett mysigt ställe i gamla stan. Sen begav vi oss hem till Andreas och Hege i Hägerstens Åsen där vi hade julklappsutdelning. Ada fick flest julklappar. Men det ska tilläggas att hon endast är 6 veckor gammal. En riktig färsking med andra ord! Hon fick kläder och pussel, några böcker samt ett baby gym. Hon trivdes förvånandsvärt bra i gymet. Låg där på täcket, nöjd som ett barn på julafton liksom. Sa inte ett ljud.
Sandra kom med världens roligaste julklapp. Nämligen den att hon och Martin väntar barn i Juni. Åååh, så himla roligt!! En liten Kolle kanske?! Haha;)

Även idag har vi virrvlat runt på stan jag och syrran. Pappa fick nog av gårdagen så han och EM har hängt i Sumpan hela dagen hos EMs syster. Jag köpte en julklapp till Maria. Mer än så blev det inte. Nu har jag handlat tre stycken... Känns lite panikartat. Undrar om jag får en ångestatack imorgon kanske? Nja.. Skulle inte tro det va. Allt ordnar sig! ALLT!

Nej, nu ska jag måla mina naglar sen krypa ner i sängen. Vill egentligen läsa nya numrena av HOOM och ELLE. Men de ligger uppe hos M och P. Orka gå upp till dem och hämta. Nää. Får bli imorgon. Då ska jag även träffa Erik för att få mitt halsband. Sen ska jag till Joel imorgonkväll för att hämta min kofta som har legat hos honom i si sådär 3 månader......? Hmm, jag kanske borde döpa om mig till Maja? SlarvMaja!!!!

Hepp!

Färgade linser

Visste ni att man får ett par färgade linser helt gratis om man länkar till färgadelinser!! Hur ballt är inte det? Jag blir iaf kanonglad!!

Färg

Jag ska berätta om min helg. Snart.
Ska bara slänga i en toning i håret.....! Later

Julkortsmeck

Imorgon kommer Julia. Eller om 11 timmar närmare bestämt. Och här sitter man... Jag ska gå upp klockan åtta imorgon. Borde jag inte sova nu? tänker ni då. Men nej! Inte än. Snart. Jag är för upptagen med att läsa bloggar, hitta nya bloggar och skriva i min egen.

Jag har inte städat idag. Haha. Nej för jag har kollat på "Den lilla sjöjungfrun" och ätit popcorn. Sen for jag iväg till Maria för att checka idol och göra julkort. Nu har jag så ont i ryggen att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Min hållning är inte att lita på. Borde skaffa mig en naprapat.. Finns det på secondhand måntro? Haha.

Det ska bli grymt roligt att träffa sis imorgon. Var över en månad sedan vi träffades sist och jag har faktiskt saknat den lilla skitungen. Som för övrigt har blivit stor nu. Till och med längre än mig(!) Inte så svårt att bräcka mina 162 cm över havsytan. Men men. Sex år yngre än mig kommer hon ta mig fan alltid att vara! Så där kan hon fetglömma att gå om!

Nej, sängen var det ja. Kall och jävlig!

God natt Sverige, vart ni än befinner er.

Btw, jag ska göra om här. Snart. Några tips, någon? Mottages gärna!

Kan vara bra?




Mjau!

Regnhelvete!

Ny dag, nya tag heter det ju. Men nu får jag fan ta tag i mitt liv på riktigt. Det fungerar inte att leva så som jag gör nu. Så, what to do? Skärpa till mig helt enkelt!! Jo. Vi börjar nu! Eller nja, jag började för någon timma sen. Då jag stod i provrummet på hm och betraktade min kropp. Japp japp. Nu är det stopp!

Himlen spyr ner regn idag och jag förstår inte riktigt varför.. Men det är väl inte meningen heller. Att jag ska förstå. Klockan är halv tre och det är mörkt ute. Sinnessjukt! Det hade varit roligare om det hade varit sol liksom. Men icke sa nicke!

Ikväll ska jag vara barnvakt. Eftersom majoriteten av "familjen" ska på luciafirande. Sen är det dags för idol. Får se om jag pallrar mig hem till Maria för att se det eller om jag stannar hemma. Om det fortfarande regnar så har jag ingen som helst lust. Måste städa.. Eftersom jag inte gjorde det igår. Ni tror säkert att jag har stenkoll på mitt rum och att det alltid är snyggt och prydligt.. I helvete heller! Det ser ut som ett bombnedslag. Om inte värre...? Jag måste dammsuga och bädda rent i sängen, dra fram en extrasäng till syrran som kommer imorgon samt fixa den förbannade jultavlan. Undrar om den blir färdig till jul förresten... Tror inte det. Så det är väl lika bra att skita i den också. Men hej, jag har ingen julkänsla what so ever i mitt lilla rum!

Träningsvärk har jag också lyckat skaffa mig. Och värre kommer det att bli. For sure! Nej men om man skulle gå upp och dricka ett glas vatten och sen bege sig till det där dagiset för att hämta de där små trollen? Ja, jag gört!

Här är några random pics från min kamera. Bara för att den är så jävla bra.

Hörs!











    


Simon says

Passande låttitel till min barndom!




Pepparkakshusbakning

Jag vill avråda alla som tänker göra pepparkakshus tillsammans med treåriga barn! De blir tokigt, snett och det hela slutar med att någon bankar sönder hela huset! Man kan även bränna sig, vilket jag gjorde idag!
Fast det är ändå ganska sött.

Jag är en lycklig tjej idag. Så lycklig att jag vill ut och rulla i snön, laga världens godaste middag eller kanske ge en fin kille en puss på kinden. Det lutar mest åt middagen. För de andra två alternativen existerar inte i mitt liv för tillfället.

Nu ska jag gå upp och titta hur pepparkakshuset ser ut. Lämnade det med två illbattingar på tre år. Kan bli intressant! Bild kommer senare.

Adios you crazy amigos!

Coldplaybiljett!




KIrrad och klar! Lycklig tjej 21!!



Väntar....

Jaha. Då satt man här då. Igen. Men nu sitter jag här för att jag är på min vakt! Jag ska nämligen hinna knycka en biljett till Coldplays spelning den 22/8 2009! Kommer bli grymt. Som sagt.
Tre minuter kvar... En evighet med andra ord!!

Tjingeliiiing!

Coldplay

Jag fick precis veta den BÄSTA nyheten på vääääldigt länge! Och det, mina damer och herrar är. Att....

COLDPLAY spelar på Stadion i sommar! Biljetterna släpps imorgon! Lycka, lycka! Jag som har missat dem två gånger nu. Det ska fan inte bli tredje gången gillt denna gång! En utomordentligt bra anledning till att sommaren 2009 kommer bli kanon!

Så, vem är med mig?!!




Onsdag mitt i veckan!

Kom hem från dagis för en stund sen. Och vet ni vad jag slogs av så snart jag hade klivit ur bilen? Doften av jul! På riktigt! Det var lite frost på marken, och så doftade det lite hyacint. Hur mysigt var inte det tror ni! Enough om det. Jag vill ha snö. Allt blir mycket vackrare då. Och att ha lite till jul skulle verkligen inte skada!

Nu har vi bestämt hur vi ska göra över jul. Blir övernattning hos pappa natten till julafton. Jul-mys-frukost på morgonen, sen iväg till Maria för att lämna julklappar och blommor. Sen ska vi hem till mor där min morbror och hans fru väntar. Samt min kusin med dess bihang!;) Det kommer bli en bra jul det här. Jag känner det.

Vet inte om man ska ta sig i kragen och gå ut på juldagen eller inte. Jag känner absolut inget behov av alkohol. Men jag har ett stort behov av att träffa människor. Alla som man känner är ju hemma över jul. Och de måste man ta tillvara på. Hela julledigheten lär väl bli ett enda stressmoment. Så många att träffa, så mycket att göra... Hmm.

Nej, nu ska jag städa mitt rum!

På återskrivande!

Den här borde ni lyssna på. Lite grann bara!




Tips!

Installera INTE ev redigeringsprogram och dyligt sent på kvällen.
Det skapar bara frustration och ilska.
Och man går till sängs med en nedstämd känsla.
Iaf när det inte fungerar eller blir som man vill!!!!!


Och leta inte barnböcker heller för den delen!

Tjollahoppsan sa!

Oj oj. För att inte göra alla alldeles besvikna så får jag väl skriva en rad eller två.

Idag har jag jobbat. På Marias jobb. Niiice. Skönt med lite omväxling. Sen åkte jag hem för att hämta killarna. Vi har tittat på Pippi Långstrump och lekt med "Blixten" och "Bärgarn". Av nån anledning så får jag ALLTID vara bärgarn... Hmm, ni som förstår, förstår. Ni andra, ni behöver inte förstå!

Jag räknar dagarna nu! Först och främst så räknar jag dagarna tills helgen kommer. För då är det bara en massa roligheter. Och på söndag så börjar jag räkna ner till den 19:e! För då smäller det. Jag ska HEM! haha, jag kommer att tjata om det ända tills den dan jag åker! Bara så ni vet!;)

My tjatar fortfarande om att jag ska lära henne att lägga in videos i bloggen. Hmmm, låt mig tänka.... Vi tar en bloggkurs när jag kommer hem? Jepp jepp!

Mina resterande stadsbesök måste jag nu väja med omsorg.  Vet ni varför...? Jo, för att jag har en jävla remsa! Inget månadskort för min del denna månad med andra ord. Men det gör inget. Remsor är bra. Och M sa att om jag använder upp två eller tre stycken så blir det iaf billigare. Så jävla schysst att de bjussar på såna grejer! Månadskort! Mmmm!

Har beställt några julklappar via nätet ikväll. Bra gjort. Nu är det bara sisådär 6-7 stycken kvar. Några handlar jag i helgen och några handlar jag när jag kommer hem. My ska hjälpa mig med två presenter har jag bestämt! Nyfiken Mysan?;D

Nej, nu ska jag pilla med mitt redigeringsprogram till datorn som jag fick samtidigt som jag köpte min kamera. Måste fixa lite. Lite hemligheter. Ni vet såna där julhemligheter!! hehe! Ni får veta. Sen.

Natt natt!

.




Måndag

Jaha. Då står man här i köket och gör julkola för glatta livet! Det smakar smaskens. Men det är ändå inte samma sak att göra det här som hemma.
Lagar lunch gör jag minsann också. Slår på stor med en bit lax och potatis en måndag som denna!

Imorgon ska jag jobba på Marias dagis. Ska blir roligt. Var länge sen sist.

Killarna är på dagis idag. Båda två, samtidigt. Var två veckor sedan de var där samtidigt. Äckliga små sjukdoma som har ställt till det!

Nej, nu måste jag återgå till kolan och lunchen. Annars bränner de fast. Allting!

Näst, nästa fredag åker jag heeeeem!! Wiiiiiiiie!

.




S

Den här. Den är till dig.





Söndag

Andra advent idag. Det är 4 grader vamt ute och det är söndagen den 7 december... Vart tog julen vägen? Den som fanns när man var liten? Den då all snö aldrig ville försvinna. Den jul då det knarrade under skorna när man var ute och gick efter jullunchen? Jag pallar inte. Orka fira jul när det inte finns någon känsla. None!! Det är inte roligt längre... Jag funderar starkt på att lägga allt vad jul heter högt uppe på en hylla.. För jag vill inte.


Fina fina

Okej. Jag vet inte vart jag ska börja eller vart jag ska sluta. Det är helt sanslöst vacker det som My har skrivit om mig i sin blogg. Jag blir så rörd så jag nästan ramlar av stolen. Dessvärre så måste jag erkänna att jag inte kommer ihåg precis ALLA minnen som du minns. Men jag har endel. Tex den gången då vi skulle ta hål i Jennies öra inne på din toalett. När du och hennes mamma hade bråkat och du tog en av dina miljoner prydnadsänglar och kastade den rakt ner i marken. När vi var hos din mormor och åt kakor. Jag minns att jag fick en grön, som jag inte gillade. Så jag gömde den under en matta! Haha. Sen minns jag när vi rökte i skogen bakom ert hus första gången. Alla rackartyg som vi hittat på poppar upp i skallen när jag tänker efter. Och de är många. Vissa bra, andra mindre bra. Jag vill tacka dig min fina vän. För att du tror på mig, precis så som jag tror på dig. Du är en sådan stark människa och jag beundrar dig verkligen!

Sitter för övrigt och väntar på att M och P ska komma hem från den förbannade middagen så att man kan få gå och lägga sig nån gång.. Jag är stentrött!!! Erik och Filip sover sött i sina sängar. Erik hade lite svårt att somna, så han fick somna på min mage i soffan till ljudet av idol.

Imorgon ska jag träffa Maria. Och jag längtar verkligen. Det enda som fattas är snön. Men det gör inget. För jag är säker på att hon har pyntat med hundra kilo julpynt, och ljus som brinner i flera ljusår framöver!

Jag måste hitta några julklappar nu alltså! Min plan om syrrans julklapp sprack idag. Totalt. Hmm, reservplan....? Nån har jag väl kanske. Det enda jag har handlat är en fet julklapp till min mamma. Som jag funderar över hur vidare jag ska slå in. Den är så stor så pappret räcker nog inte till! Nu blir du nyfiken va, mamma?!;D

Ge mig snö. Ge mig vinter. Men bara för två veckor. Och helst vid jul. Sen kan den få försvinna. Och sommaren kan gärna få komma lagom till februari!!

Nattmusik för den vakne...




 
Nu är det redan lördag och jag går och lägger mig!

Det är freeeeedag!

Vi inleder denna dag med en svängig låt. Jag känner att det behövs!!


Man måste ha lite pepp musik då man ska ut på stan och springa. Säger som mamma "Ni har väl vassa armbågar?!" Haha.

Ikväll ska jag vara barnvakt. M o P ska på middag. Så kvar blir jag, Erik och Fille. Vi ska kolla på film och käka popcorn samt dricka saft. Tror jag. Mysigt. Sen ska jag bege mig bort till Maria för att spendera helgen hos henne. Var ungefär två månader sen vi umgicks bara hon och jag. Så det ska verkligen bli trevligt!

Pappa och Ewa-Marie kommer på onsdag. Ska ev träffa dem en sväng. Och till helgen kommer även min superfina lillasyster. Vi ska handla julklappar! Med inga existerande pengar. Kan ju bli intressant. Snatta? Haha, nej. Julia sa att vi skulle be pappa. Så ja, det får väl bli så. Att se ut som en hundvalp i min pappas ögon är något som bara jag kan av systrarna Nilsson. Sådeså!

Jag är snorig som en treåring. Filip har lunginflamation och Erik är i sitt största trotsesse hitentills i livet! Oj oj! Det är inte lätt att vara människa.

Hepp!

VIDRIGT!

Men hej. God kväll och hallå i stugan!
Snorig tjej 21 anmäler sig.

Jag lagade mat förut. Som vanligt stod jag där och fifflade med salladen. Skar allt snyggt och prydligt och la sedan ner allt i en skål. När jag tillslut kom till den gula paprikan (ska tilläggas att den var HELT orörd!) så tänkte jag "jag tar en halv, för vi är ju ändå ganska många som ska äta utav den". Tänkt och gjort. Delade den på mitten. Och nu mina damer och herrar kommer vi till det äckligaste jag någonsin varit med om (när det gäller matlagning) Inuti paprikan låg det en insekt. Typ en gigantisk fjäril. Ni vet en sån där brun, halvhårig lite äcklig sak som flyger omkring på sommarkvällarna? Gissa om jag blev chockad och äcklad? Fy fan!  Det var så jävla vidrig. Ryser så fort jag tänker på det.
Min fråga är nu, hur fan hamnade den där?? På riktigt?
Jag menar, paprikan är väl grön från början? Och sen blir det röd. Sen orange och sen gul? Eller finns det en speciell paprikasort som endas är gul från början? Vad jag är mer fundersam över är hur den kan ha överlevt där inne. Det fanns inga hål i paprikan över huvudtaget. Alltså måste den ha levt där inne hela sitt liv. Som en liten larv, sen en puppa och sen en gräslig fjäril? Jag förstår fortfarande inte.
Tar nog ett tag att smälta det hela. Undrar vart den kom ifrån. Afrika? Brasilien? Spanien?
What ever.

Nu ska jag ta en snabbdusch sen se en film! Imorgon ska jag förhoppningsvis åka in till stan och handla några julklappar. Känn stressen och pressen när man har 531 spänn kvar på kontot! Häng mig i julgranen, någon?!

Tjenixen era snajdiga kex!
 

The Vice Guide to North Korea

Jag har precis sett dokumentären "The Vice Guide to North Korea" och just nu befinner jag mig i chock! Ni måste se den! Den är helt sjuk. Eller hela Nord Korea är helt sjukt. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det är precis som när hitler härjade i Tyskland. Förutom att de inte "dödar" några. Men de hjärntvättar dem. Allesammans. Sinnessjukt.
All creds till Shane Smith som lyckade klura sig in i det landet. Det behövdes verkligen. För jag tror inte att omvärlden vet hur jävla vidrigt det är där. Att man aldrig riktigt vetat vad som försigått. Eller har alla bara blundat? Hur kommer detta att sluta egentligen? Man vill ju bara plocka bort dem där ifrån och ta dem till något bättre ställe. Om ni vill se den så finns det några klipp på aftonbladets hemsida. Eller så laddar ni hem alla avsnitt på piratebay!





Jaha...

jj

Skjut mig.
Sup ner mig.
Under ett bord.
Under ett träd.
Ner i en säng.
Upp på ett tak.
Ut genom en dörr.
Förbi mitt liv.
Helst.

Livet är här.
Och det är nu.
Men jag blundar.
Sitter fast.
Allt går på rutin.

Kasta mig in i något.
Någon.
Någonstans.
Någon gång.

Trassla ut mig.
Jag vill ur det här.
Helst hel.
Men trasig går bra.

Som ett dammigt, avdankat ostämt piano.
Som ett tomt, bortkastat cigarettpaket.
En vilsen människa i ett främmande land.
Ensam.

Tro inte på mig.
Jag gör dig besviken.
Försök inte hjälpa mig.
Jag klarar mig själv.
Alltid.

Ett sammanhängande ryck.
En känsla som får mig att vakna.
Börja leva på riktigt.
På mina vilkor.

Sluta anpassa dig.
Gör vad du vill.
Det jag vill.
För mig.
Inte för någon annan.
Det blir bäst då.

Kasta.
Tappa.
Glömma.
Ta.

Förakta.
Ignorera.
Iakta.

Förlåta.
Älska.
Föredra.

Beundra.
Leva.
Undandra.







Come back!



Den här. Den är till Lisa. För att jag saknar henne så enormt mycket redan... Hu...
Jag sa åt mig själv innan att jag inte skulle gråta när vi sa hej då. Men så fort jag tittade på dig så kom tårarna.
Jag vill inte bli lämnad kvar!! Ensam... Igen. Vad gör jag nu? Vad fan gör jag nu?
Det finaste av allt, är lappen som du laggt tillsammans med chokladen under mitt täcke. Tusen tack söta du.
Jag hatar att det ska dröja ända till sommaren innan vi ses igen. Fast jag har mina planer.
Japp, det har jag! Hehe!!!




Jag är här. Men det syns inte!

Jahapp, då var man förkyld då. Känns som att jag lämnade hela mitt immunförsvar i Norrköping i helgen! Eller så skyller jag på de små liven här i huset. De har varit sjuka i snart sex veckor sammanlagt. Men nu är de iaf på bättringsvägen. Och smittad, det blev jag. Nåja. Det går över!!!

Snart är det jul. Och fy fan vilken ångest man har. Varför har man alltid det i juletid? Jag fattar inte grejen. Julen är som ett enda stort stressmoment. Usch. Men skönt ska det bli att få komma hem. Jag längtar. Mest efter syrran och mamma. Och pappa förstås. Och ewa-marie. Och hela tjocka släkten!!

Måste sova. Är inte på det största skrivarhumöret som ni kanske märker. Men det kommer. Jag har bara en svacka nu! Ska ännu skiva om min fina present som jag fick utav Mia och My!

Natt natt!