Hemskt mycket hej. Men! Vi lever!

Men hej! Jag lever. Vi lever. Alla fyra. Om vi mår bra? Nej!

Kom tillbaka till sthlm för nån timma sen. Mästare som jag är så fick jag köra hela vägen hem. Skönt. Gick fort faktiskt. Nu är det bara 20 dagar kvar tills vi ses igen. Eller jag, Fia och Mia iaf. Lisa åker hem till Lycksele på tisdag. Hur roligt är det då? Men hej, vi ses i sommar väl??! Usch! Jag vill inte ens tänka på det...

Nu ska jag gå och tvätta bort mitt ansikte. Sen ska jag gräva ner mig i sängen under mitt duntäcke. Sätta på elemetet på full värme och drömma mig bort till varmare breddgrader och friska halsar! Min är PAJ!

Jo, men hej hej!




Tack för helgen. Underbara människor!

Lägger upp fler bilder när jag känner mig mer engagerad. För nu kräks jag snart!

Tastan

Jag vet inte riktigt ifall jag borde skriva det här.

Men det här är en väldigt viktig sak för mig. Som jag aldrig har berättat för någon annan. Inte för att jag har behövt berätta det för någon eller så. Det är mer en känsla. En tacksam känsla. Något som får mig att må bra.

Det är en människa. En männsika som alltid har funnits där. Fast alltid ändå i bakgrunden. Men ändå någon som jag alltid har sett upp till. Och det är du. Du har en otrolig humor och det verkar som om du oftast förstår mig. På något konstigt sätt. Du är som en bror för mig. Utan att veta om det. Och jag är så himla tacksam över att jag har dig i mitt liv. Fan vad jag är blödig nu. Sentimental. Alkohol gör det lätt för känslor och tankar att träda fram. Och för visso så är det kanske sant. Men ändå så har jag aldrig sagt nåt. Och jag vet egentligen inte varför. Varför har jag aldrig berättat för dig hur pass betydelsefull du är för mig? Du är min främsta manliga förebild. Bättre än min pappa. På alla sätt. Jag vet att det låter sorgligt. Men så är det... Jag känner mig så likasinnad jämtemot dig. Vi är på något sätt ganska lika. Och jag hoppas att du aldrig någosin försvinner ur mitt liv. Jag ser fram emot jul. För då vet jag att jag får träffa dig/er och roas av dina dryga och rolia skämt och vetskapen om att du faktiskt vill träffa oss.

Tack för att du finns, Staffan. Du är en otroligt betydelsefull människa. Som sagt, min storebror. Trots att du bara är min kusin.

Nu ska vi snart ut och härja. Och jag hoppas att denna kväll blir minnesvärd. Jepp jepp!

See ya, don´t wanna be ya!

Till mina vänner!

Vet ni vad jag gillar. Eller nej, älskar. Jag älskar när mina vänner kommer överrens. När några av mina vänner gillar mina andra vänner. När de klaffar. Fastän de kanske inte alls trodde att de skulle göra det.

Vi är i Norrköping nu. Och de bästa är här. Förutom en. Jennie saknas. Jättemycket. Men Lisa är här och vikarierar för henne. Lisa. Min Lisa. Hon är en nyfunnen människa som klaffar väldigt bra med mig. Jag hoppas och vill så innerligt att hon ska stanna i mitt liv. Så länge hon lever. Det är helt sjukt. Vi har "kännt" varandra i ungefär tre veckor och på någon konstigt sätt så har hon tagit sig in i mig. Inte boksatvligt talat. Men mentalt. Hon är en person som jag gillar. En sån som jag.

En annan sak jag har tänkt på är hur alla fyttar ifrån varandra nu. De flyttar från Gotland till Stockholm, Göteborg, utomlands. You name it. Och jag börjar inse att alla faktiskt kommer att lösa sina egna grejer på sina egna sätt. De skaffar kille, som sen blir man, och förhoppningsvis pappa en vacker dag. De kommer att skaffa barn och rediga utbildningar. Mina vänner kommer att bli något stort. Jag känner det. De kommer vara engagerade och brinna för det de gör. De kommer att lyckas liksom. Jag vet det.

Nu är vi i Norrköping. Och imorgon ska vi fira mig! ÄNTLIGEN!:)

Ikväll ska vi ut och härja lite. Lite grann. Vi kör lugnt ikväll. Hårt imorgon!

Hoppas ni får en trevlig kväll söta läsare. Vilka ni nu är!








Kattsand

Som en blixt från den klaraste himmel så känns det som allt har fallit på plats. Nästan allt ialla fall. Och det är så himla skönt!

Idag har jag varit hemma med Erik. Han är sjuk. Vi har kollat på Mumintrollen och Bilar. Vi har käkat mandariner och hostat, kramats och ätit fiskpinnar med makaroner. Ibland är det skönt att bara ha en att ta hand om. Även om den är sjuk. Blir tusen gånger lugnare. Lyx liksom.

Imorgon kan man säga att imorgon åker vi till Norrköping. Hur gött är inte det då? Ska bli så jäääääävla roligt. Förhoppningsvis!? Hm, det blir ju vad man gör det till. Och om jag känner oss fyra rätt, så kommer det bli jävligt bra. Ska ta det lite lugnt faktiskt. Man har ju blivit gammal!;)

Jag kan ge er några ledtrådar. Jag vet inte varför jag inte berättar det helt. Det är inte hemligt eller så. Ni kan ju få gissa! Här kommer ledtrådarna;

- Göteborg
- 2 år
- Personlig utveckling
- Layout
- Färglära
- Marknadsföring
- Ljussättning

Ja, gissa på nu! Och ni som vet, ni håller näbben!:)

Jag vet! Jag vet!!

Idag åkte min mamma hem. Trååååkigt. Vi hann iaf med allt som vi ville göra. Förutom bion. Men men.

Vi gick en sväng på stan idag. Knatade förbi NK och checkade in deras skyltfönster. Och jag kan bara beskriva dem med två ord. Och de orden är HERRE GUD!!! Vem i hela fridens namn är det som har skyltat i deras fönster? För det är helt, helt UNDERBARA!! Jag har aldrig sett något så kreativt! Helt sinnessjukt! Så vackert!! Ni MÅSTE gå och kolla, om ni inte redan har gjort det. För det där, det är fan konst i mina ögon. Oj oj. Måste dit nån kväll och ta kort. Inspiration. Lovar att lägga upp bilder på dem så fort jag har varit där.

Min framtid ser ljus ut. Jag börjar äntligen få en tanke om vad det är jag vill göra. Och vilken lättnad. Vilken känsla det är. Att faktiskt, för en gång skull få ha koll på livet. Framtiden. Smaka på ordet. Framtiden. Det smakar gott! Sådeså!

Skriver mer ikväll. Jag och Lisa ska till Lidingö och hämta hennes väska. Sen ska vi sola. Hur vi nu ska hinna med båda sakerna innan klockan åtta är ett mysterium! Eftersom jag slutar klockan 19:30. Jaja. Wish us luck!

Jag ska berätta om min framtid för er. Än så länge kan jag säga att två av er har en aning om det. Mamma. Och kanske Emma? Hehe!:)

Tjingepling!

God jul!

Amen tjeeeeeena!!

Det är snö ute. Massa snö. Det snöar ute. Massa snö. Vi tog pulkan till dagis idag. Stöööört överskattat. Höll på att dö. Killarna tyckte inte heller att det var roligt. De satt mest och pep eftersom de fick snö i ögonen. Väl framme såg vi ut som tre snögubbar. Eller jag såg väl ut som en snöman! Nåja.
Helgen är förbi. Mamma kom i lördags. Då knatade vi runt på stan en sväng och sen gick vi till Stadion för att spana in winter jam. Sagt och gjort. Vi var där en timma. Sen åkte vi hem.



Igår var vi på Ikea. Jag, mamma, Lisa och Maria. Trevligt. Jag köpte nytt tyg till min tavla. Lite julaktigt sådär.
Måste erkänna att det faktiskt är ganska mysigt att snön har kommit. Men bara när det är ungefär 4 minus och vitt över allt. Inte när det är 2 plus och grått, äckligt slask som ligger på backen. Nä nä! Ska det va så ska det vara på riktigt!

   


Idag är det en månad kvar till julafton. Vilket innebär att julhysterin börjar inom kort. Ska in till stan imorgon med mamii och titta lite. Vet inte alls vad jag ska köpa. Inte ens till vilka....? Hmm.. Jag är ju inte direkt känd för att vara rik. Vi får se.

Jag hoppas för allt i världen att vi kommer iväg på fredag. Att P inte behöver ha min hjälp i helgen. För jag vill inte. Eller rättare sagt, jag KAN inte. Jag har andra planer. Faktiskt. Känns som att det är dags att ta upp det på tapeten igen. Att få ett klokt svar på om man kan åka eller inte. Så att man kan börja planera lite.

Nej, nu ska jag duscha. Blev lite för varmt att traska till och från dagis iklädd vinterjacka, halsduk, vantar, snöskor och pälsmössa. Med andra ord så kan vi konstatera att jag är svettig. Och har den sämsta konditionen i Djursholm! Eller?




Bye bye!

Fredagkväll




Jajemånson. Det är fredagkväll. Och jag är typ på det här humöret....!

Fredag

Då är det fredag idag. Igen! Veckan har gått fort. Lite för fort. Och det känns som att det var flera veckor sedan jag fyllde år. Men i själva verket så var det ju bara 4 dagar sen. Hm. Skumt det där med tidsbegrepp. Ibland går tiden väääldigt långsamt och ibland går den superduperfort!! Vad är hemligheten?

Ikväll blir det lugnt. Ska vara barnvakt. M och P ska på Opera. Tydligen. Hur man nu kan vilja det? Nåja. Lisa kommer iaf över. Så jag slipper sitta ensam. Vilket är grymt skönt. Vi ska kolla idol och käka popcorn!

Imorgon kommer min lilla mamii! Ska bli himla roligt. Vi ska ta oss en tripp till stadion och dreggla lite över alla snygga snowboard och skidåkare som ska delta i tävligen. LG Winter Jam. Jag ska dreggla. Förhoppningsvis inte min mamma. Det blir bara äckligt ifall vi skulle dreggla efter samma killar. Höhö..

...........












Ångestattack!





Åååååååh, skjut mig någon!!


Vart tog den vägen?

Jag minns då man var liten och fyllde år. När man fick någonting som man verkligen hade önskat sig i hundra år. Jag kan minnas den lyckan. Man var stolt som en tupp i flera veckor. Även om det bara handlade om en spice girls planch. Varje år, i sex år nu, så har jag fått någon teknisk pryl av min pappa. Och jag har alltid varit så himla glad! När jag fyllde fjorton fick jag en cd-freestyle, när jag fyllde femton fick jag en minidisc, i sextonårspresent fick jag en mobiltelefon. När jag fyllde sjutton fick jag en mp3spelare, i artonårspresent fick jag en MASSA pengar, nittonårsfesten firades med en sprillans ny stereo, i tjugoårspresent fick jag pengar till en laptop, och denna gång fick jag även pengar. Fast till en kamera. Lite småtokigt det där. Själva grejen jag vill nå, är att jag inte känner den lycka nu som jag gjorde förr. Jag minns att jag var helt salig när jag fick den där cd-freestylen. Helt sjukt. Jag skötte den varsamt och ingen förutom jag själv fick pilla på den. Jag har alltid haft god hand med mina elektroniska prylar. Till skillnad mot min lillasyster. Hennes grej är att fuktskada sina elektriska saker så fort som möjligt. Har funkat bra hitentills. En mobil, och en kamera. Det kommer förmodligen mera!:P

Iaf, jag saknar den känslan. Och jag hatar att jag inte uppskattar saker lika mycket längre. Vad har hänt? Tex som nu, då jag igår gick och köpte min fin fina kamera. Kommer hem och pillar lite med den, och konstaterar sedan att jag är nöjd med det hela. Men sen, sen försvinner själva "känslan" av att äga något värdefullt. Något som har kostat mycket pengar. Jag blir tokig på mig själv. Vad har jag förvandlats till? En människa som inte känner underbara känslor längre? Jag vet inte. Hur som haver så saknar jag den där känslan. För jag vet att den är underbar!

Nu ska jag slänga mig i duschen, svänga in i bastun och sen bums ner i sängen.

Tjingeling

Bildbevis

Här är några bilder från min kära Nikon!



























Nikon

Hellöööö!

Jag kan meddela att min nya älskling heter NIKON. Den är fin. Och väldigt bra. Förstår mig inte riktigt på den, men det gör bara det hela roligare. Time will tell så att säga!

Har för övrigt suttit och lyssnat på Marit Larsen hela kvällen. Underbara människa! Fantastisk!

Imorgon ska jag in till stan. Luncha med Pierre. Ska bli trevligt. Länge sen vi sågs. Han åker till London imorgon för att hälsa på sin syster Karita. Jag vill också följa med!!!!

Vissa åker ju till Florida på lördag! Orättviiiiiiiiist!!!

Nu ska jag gå och lägga mig. Läsa den där instruktionsboken på 200 sidor. Hörde jag högläsning, någon?

Natt katt

Marit Larsen

Det är ganska dålig kvalité på detta. Men det är underbart! Känns som min nyfunna kärlek. Magi!




Ej att förglömma!

Åååh, höll på att glömma en grej!!! Tack för gratulationerna fina ni!!:)

Jag fyller år idag!

Hej hopp! Om jag inte skriver nu så kommer det aldrig att bli av. Så lika bra att få det överstökat. Visst?

Som sagt. Idag fyller jag alltså år! I hela en timma och femtio minuter till. 21, vilken sjukt värdsligt dålig ålder! Vad firar man liksom? Ska jag sitta här i Sverige och glädjas över att jag skulle fått dricka alkohol om jag bodde i USA....? hm.. Not!

Dagen har iaf varit supermysig. Först for jag, Lisa och Frida till Arninge och handlade HELA ICA! (Känndes som det när jag inte ens kunde rulla ut vagnen till parkeringen själv!) Sen käkade vi lunch hemma hos mig. Hämtade killarna vid tre. När vi kom hem fick jag blåsa ballonger för glatta livet, sen tittade vi på Peter Pan. Efter det fick jag stuva ihop min födelsedagsmiddag. Som för övrigt blev god. Dock hade den blivit ännu godare om vi hade kört oxfilé istället för fläskfilé. Sak samma, det slank ner iaf! Och det var huvudsaken! Efter middagen så sjöng Erik och Filip "Ja må hon leva" för mig och så fick jag små paket. Hur söta som helst. Sen åt vi chokladtårtan som jag lyckades svarva ihop igårkväll.
Efter det så kom Lisa och Frida in till mig. Sen åkte vi till Danderyds sjukhus för att hämta Frida och Rosita. Sen åkte vi tillbaka hit, käkade tårta och pratade en massa. Verkligen jättetrevligt.

Så nu sitter jag här på mitt rum. Iklädd en 21årig kropp. 21. Vilken ålder. Nu kan man inte hurra och säga att man ÄNTLIGEN fyller år längre. För nästa steg som "räknas" är 30. Och vem fan vill bli det? Ve och fasa!

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag åka till Täbban och köpa min kamera!!! Sen ska vi åka och klippa oss alla tre. Jag, Lisa och Frida då. Ska ev hinna med att ta mig till Arninge för att plocka upp kläderna som jag la undan tills imorgon. Oj oj. Känn stressen. Fan, jag börjar bli gammal!

Får väl säga välkommen i gamet till mig själv då. Mia, Fia, Jennie, Lisa, Frida, Sanna; Nu är jag äntligen här! Vissa fyller ju snart 22! Hahaha

Natt natt alla födelsedagskatter! Mjau!

Imorgon smäller det!

Tjohej!

Som ni redan kanske kan misstänka så är jag lite bakis idag. Men bara lite! Ytte pytte! Har degat runt hela dagen. Känns som att det har varit två dagar idag. Eftersom jag sov tre timmar vid tretiden.

Har meckat ihop en tårta ikväll. Den blev klar för en stund sen. Tog mig cirkus gurkus två timmar att göra! Tur att Lisa, Frida och Sanna var här och hjälpte mig! Den blev bra. Frågan är nu om den blev god. Men det återstår att se imorgon!

Nu ska jag tvätta ansiktet och sedan kasta mig ner i sängen! De ni!

Imorgon blir det födelsedagsfirande för hela slanten. Tråkigt att inte de närmaste kan delta... Usch. Jag vill hem. Nu!

Smygtitt.













Fylleinlägg? Jo, men visst!

Jag har bränt för mycket pengar ikväll. Alldeles FÖR mycket pengar. Men det kanske det var värt? Hmm, får se senare idag vad kontot säger... Hur som haver så fyller jag faktiskt år imorgon. Bokstavligt talat. Men vad gör de då...? Vart är mamma? Vart är pappa? Och min lillasyster, vart är hon? Det är inte samma sak utan dem. Inte alls.

Ikväll har jag haft trevligt/roligt. Mest trevligt. Men ändå lite roligt. Haha. Lisa, Frida, Sanna. Bra team!

Snark!

Sov gott alla ni vackra människor. Var glada över det ni har!

01:35




"Ge mig en kyss innan du går, att bygga en dröm på."




Önskningar

Två önskningar till min födelsedag!



En fin fin mp3-spelare!





Samt denna lilla skönhet!


Vilka vill komma och käka tårta hos mig på måndag egentligen? Jag måste ju veta hur många jag ska göra!;)
Grattiskort mottages gärna!


Fix


When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just watch you're worth


Utomlands anyone?!

Vad är det som gör att folk vill bo i Sverige? Nu syftar jag inte på miljön, människorna eller livsstilen. Utan VÄDRET! Vem vill bo i halv varma och gråslaskiga Sverige? Sommaren är alltid alldeles för kort. Och hösten drar ner en till botten. För att inte tala om vintern som inte bjuder på någon snö längre? Man blir så nedstämd och allt förvandlas till ett enda mörker när hösten knackar på. Ska det vara så? Tänk om alla som ville kunde fly från kalla Sverige om vintern. Att staten betalade eller nåt. Att man kunde åka till en annan planet där endast lycka, sol och sommar existerade. hade ni velat åka dit då?

Mest av allt så vill jag bara ligga i sängen med en kopp te och försvinna långt, långt bort tillsammans med Melissa Horn!

Idag har jag även träffat Ewa-Marie, Hege och lilla Ada! Välkommen till världen lilla tjej!!:)


Meningslöst inlägg egentligen

Jag undrar om det är möjligt. Men jag får ont i naglarna när jag inte har nagellack på dem. Kan det vara så? Någon som vet? Eller är det bara en sån där fantomkänsla? Av att det borde vara något där men att det inte är det? Jag vet inte!

Sitter och funderar över hur jag ska göra i jul. Jag åker hem till Gotland. Och jag stannar över nyår också. Tror jag. Om inte någon annan människa i Sverige har något annat roligt att erbjuda? Hör av er vettja!



Här är min nya t-shirt! Vad tycks?


Natt katt

.......

Slutade tidigt idag. Bestämde jag mig för ialla fall! Höhö. Nu tvättar jag kläder och städar rummet. Igen tänker ni nu. Ja men precis, säger jag då!

Det är rena stormen ute ikväll! Jag höll på att blåsa bort när jag var ute med soporna förut! Håll i hatten säger jag bara!
Träffade aldrig Lisa idag. Vi ska träffas imorgon istället. Dirr efter dagis! Om det så blåser orkan eller inte så ska vi gå den vanliga rundan.

Hmm, vad har jag mer att berätta..? Jo! Köpte världens snyggaste tröja i lördags. Sjukt snygg och sjukt nöjd!

Nu är det bara sju dagar kvar tills jag fyller år. Börjar få lite små ångest... Vem ska jag fira med? Mamma, pappa syrran och alla andra är ju hemma på Gotland... Blir väl att jag firar med "familjen" här uppe. Men det är ändå inte samma sak. Känns bara konstigt att de ska hålla på och ge mig presenter. Nåja. Vi får la se hur det artar sig. Om annat urartar sig?

Det är ingen som har hört av sig angående det där gästbloggeriet. Ska jag lägga ner hela kalaset eller? Ingen verkar ju vilja vara med. Å hur kul är det då liksom? Lär ju bli töööört som i öknen här om ingen vill gästblogga. Nåja. Time will tell!


Måndag

Jag städar och städar. Hela tiden känns det som. Lite i taget men aldrig allt på en gång. Varför inte liksom? Hm. Jag ska fundera över det där!

Väntar på att Lisa ska komma hem! Hon har varit borta hela helgen. Vi ska ut och gå. I mina skor som ger skavsår stora som femkronor! De ni!;) Sen ska jag i vanlig ordning hämta killarna klockan tre. Och vips så var denna vecka redan förutspådd!





Freaky fathers day.

Idag är det fars dag som alla så fint redan har skrivit om. Tur att ni alla har världens bästa pappor. För min är inte direkt något att hänga i julgranen... Men det är kul när det går bra för andra eller vad säger vi? Mmm jo.
Vi lämnar det där. Bra tack. Hej.


Hotell Elite

Sitter på rum 845 med Baby! De e nice! Vi sippar xider raspberry blossom för fulla muggar och minns sommaren som om det vore igår. Ikväll bär det av ska ni veta. På någon form av tillställning med mycket musik och trevliga människor (förhoppningsvis). Nu tycker ni kanske att vi borde vara på gång ut. Men vi sitter här på rummet och chillar. Det är lugna bananer. Ni ser, uteställena här uppe i den stora staden stänger inte sina dörrar förens klockan fem!
Det tråkiga med hela historien är att jag ska jobba imorgon.. Måste vara hemma vid två. Om jag håller mig till planen vill säga. Som innebär att jag inte ska dricka något mer efter att vi har gått här ifrån. Haha. Hålla tummarna kan man ju alltid göra. Eller vad säger ni era inbitna gotlänningar?

Jag fyller snart år. Faktiskt. Håller inte riktigt koll men jag tror att det är nio dagar kvar. Vad händer dårå? Det vet man aldrig. Eftersom det är på en måndag så lär det inte bli något större spektakel. Mamma kommer helgen efter, så det ska bli roligt. Det bästa hade ju varit om tjejerna kom till mig den helgen. Och att vi gick ut och firade riktigt rejält. Men så blir det nog inte. Ingen har pengar. Ni vet mitt måtto, no money no funny! Jag ska eventuellt försöka styra ihop en tårta. Men vem ska käka den? Någon som känner sig sugen? Välkommen! Sveavägen 44 Djursholm. Där hittar ni mig!


Jag skriver mer imorgon. Och en sak är då säker, det kommer bli ett jävla drag ikväll!!!

Kisses


Bilder kommer imorgon då blogg.se är en hora och inte vill samarbeta!
Nu kör vi ;)

Före






Haha, skrattar ni inte nu, då har ni fan ingen humor!

Vill du gästblogga?

Förresten!

Jag tänkte ha några gästbloggare som kommer att blogga här. Nu när jag har min sk "bloggtorka". Så alla som vill kan ju skriva ett inlägg i ett mail till mig. Så publicerar jag det här. Ni behöver inte skriva era namn. Bara kloka och väl valda ord!! Det kan handla om vad som helst. Ni når mig på [email protected]

Glhf!

LÖRDAG

Ska snart bege mig in till stan. Snacka om att jag är en lycklig tjej idag! Först ska jag träffa Baby och sen ska jag fika med Sanna. Och ikväll ska jag och Baby ut. Vart vet vi inte än. Men vi är säkra på att vi kommer att få jätteroligt och att vi inte blir allt för bakfulla imorgon. Det är vår strategi alltså. Att dricka LAGOM!

Nu ska jag klä mig och fixa iordning mig. Glider omkring här nere i källaren i bara pyamas. Till en någorlunda bra musik som jag faktiskt lyckades få igår!

Trevlig dag mina små päron!

Long time, no see

Det var skönt att se dig igen.
Att du levde.
Och att allt stod rätt till!
Tack för kvällens sällskap.
Det var roligt.
Bullarna blev goda, men en aning små?
Ugnen får jag göra rent nästa gång vi ses.
Nåja. Det ordnar sig.
Om det så ska ta 5 månader tills vi ses igen.
Du är en snäll människa. Inte dryg. Längre.=P


Tänk om jag kunde säga alla saker nu. Allt som känns knäppt och allt som känns konstigt... Vem är jag? Vad gör jag? Hur mår jag? Vad vill jag? Vart ska jag? Ack, ack, ack. Det tar lång tid att svara på dessa frågor. Därför sparar vi dem ett tag. Jag orkar inte vara nedstämd på det här stället längre. Nu räcker det. Enough! Jag börjar om. Från noll.

Det här är min höst 2tusen8. All alone! Det ordnar sig som sagt.

Natt natt alla partykissar!

Kattigt!

Hej hopp!

Jag är på språng! Eller snart. Bara så ni vet så blir julbaket tidigt av i år!
Och om ni har tur så kanske ni får se en bild imorgon. Men bara kanske!

Om ni är snälla!

Dagbok

Jag sitter här.

Med ett vitt pappersark att skriva på. Nästan. Fast på datorn. Och det får mig att minnas när jag var yngre och skrev dagbok. Jag var en periodare. Ett tag skrev jag varje dag i mer än ett år.
Det jag kan sakna med själva "dagboksskrivandet" är att man verkligen kunde få ur sig precis allt. Att man gav sin tillit till en liten bok. Att man berättade rakt ut hur hjärtat i ens kropp mådde. Vem man var kär i, vem som var ens bästa vän för stunden, vad man skulle göra i helgen. Om hur man mådde. På riktigt. Det blir lite svårt att vara helhjärtad och rak när man skriver i en blogg. Man öppnar sig inte totalt. Visst, man berättar endel saker. Men inte de allra hemligaste. Inte jag iaf. Och då får det mig att fundera över varför man inte gör det? Man ska väl skita i vad alla andra tycker och skriva om precis vad man vill. Men man gör det inte. För det kanske inte är lika "intressant" för ens läsare att läsa.
Om jag skulle öppna mig totalt här i bloggen så skulle nog de flesta få en smärre chock! Om vad det egentligen är som virvlar omkring i min skalle. Men jag väljer att inte dela med mig av mina hemligaste hemligheter och mina djupaste funderingar. Fastän jag helst av allt skulle vilja skriva ner dem. Att man kan få behålla det någonstans. Och kunna se tillbaka på det om 20 år. Men det går ju inte.
Det bästa hade nog varit om man snällt började skriva i sin lilla dagbok igen. Där alla ens hemligheter kunde få bo. Som man senare i livet skulle kunna ta fram och skratta hejdlöst åt och fundera över hur man kunde tänka så som man gjorde då. Ni fattar grejen va?

Kanske är det bara jag som har ett sådant behov? Av att få skriva ner mina tankar och funderingar. De mest privata liksom. Problemet är bara att man får sån förbannad värk i handen när man skriver med en penna på ett papper. Det var därför jag slutade skriva dagbok. Det blev alldeles kladdigt på slutet bara för att man hade fått kramp i armen. Och man fick inte med allt som man ville få sagt. Skumt det där med dagböcker. Men det är fint. Väldigt fint. Man blir nostalgisk och minns alla händelser som om det vore igår.




Eriks första gästinlägg!:)



hfvnjklöäiferded       nn  m b cKJHFj gt8

/Erik, snart tre år!

Barnvakt

Sitter här i köket tillsammans med Erik. Han proppar i sig ostbågar och cola för glatta livet! Tänk vad Jenny är snäll när mamma och pappa är på teater!!!;) Hehe. Fille sitter uppe och tittar på Saltkråkan. Han är klistrad som vanligt!

Idag har jag och Lisa varit i Täby. Jag reade en kjol och en t-shirt. Fin fint! Sen hann jag även med systemet!:) Så nu är den biten avklarad! Hoppas det inte blir några ändringar i planen. Vi kör väl som planerat??

Imorgon ska jag jobba på Marias jobb. Hon åker till GBG. Ska även jobba där på fredag. Sen är det helg. Undrar vart den tar mig?? På äventyr kan man ju alltid hoppas. Men det lär nog sluta med att jag blir hemma här i min ensamhet. Vilket kan vara skönt. Behöver städa mitt rum. Hittade världens GIGANTISTA spindel förut! Usch!!

Nej, nu ska jag och Erik gå upp till Filip. Sen ska de små rackarna i säng vid åtta. Men innan ska de hinna äta macka och dricka nyponsoppa! De ni. Tänk att bli uppassad som en prins varje dag. Hade inte varit fel va?

Hepp hepp. Bloggtorka var det här!!

Jag säger nej!

Så, så, så. Nu är jag här. Inga fler undanflykter nu för i helvete! Jag har redan tillräckligt dåligt samvete!

Jag är i sthlm igen. Som planerat. Och jag längtar inte hem till Gotland längre. Som planerat. Jag har skoskav på båda hälarna. Som INTE var planerat. Hu...

Jag lever. Det gör jag. Och vet ni hur jag överlever? Musik, gamla bilder och Lisa. Ni förstår, Lisa är min "nya" granne. Eller hon är den tidigare barnflickan rättare sagt. Hon är snäll. Väldigt snäll faktiskt. Och vi är ganska lika. Det som är tråkigt med Lisa är att hon flyttar hem den sista november. Så då är jag ensam igen... Vad gör jag då? Vad fan gör jag då? Ensam igen liksom...

Allvarligt talat så måste jag sova. Jag har varken tid, ork eller lust att blogga nu.

Ville bara skriva något kort. Så, sagt och gjort. Jag lämnar det såhär.

Nu ska jag bädda i mitt nya superdupervarma duntäcke i sängen och sen krypa ner, släcka lampan och sova i all evighet!


Update!



Jag ska, jag ska, jag ska! Om en liten, liten, liten stund! Lovar!!





Sweet and Low





Remember that your eyes can be your enemies...




Separationsångest

Egentligen så borde jag vara en utav de lyckligaste människorna i Världen just nu. Men jag är inte det.
Vad hände? Allt blev ett handlöst, platt fall och jag föll. Hårt! Eller jag kanske insåg? Att det inte var som jag trodde? Som jag ville? Jag vet faktiskt inte. Och jag orkar inte spekulera i det heller. Det blir bara jobbigt...

Just nu är jag bara tom. Tom och förvirrad. Lite som vanligt fast ändå lite sämre.
Vi snackar inte självömkan nu mina damer och herrar.
För detta är något som jag måste få ur mig för att kunna "gå vidare"
Hur som helst så slipper jag fundera mer. Och det är skönt.
Jag vet att jag skriver i gåtor. Men en av er vet. Och det räcker gott och väl.
Jag är en misslyckad människa som alltid tror gott om allt och alla. Jag måste sluta med det. Bums.

Imorgon åker jag tillbaka till Sthlm. Skräll att jag inte vill. Jag vill inte. Verkligen inte.
Jag vill bara vara här. Här hemma.










Du kommer alltid att vara Den finaste.