H u m l e g å r d e n


image48

Jag saknar dig så fruktansvärt mycket!!


Jag är verkligen inte stolt över min bloggaktivitet den senaste veckan! Nästan så man skäms!!

Jag sitter just nu i min källare. Det är svalt och skönt här nere. Jag har en dryg huvudvärk som vägrar att släppa. Anledningen stavas R O S É ! Haha. Avnjöt årets första glas i Humlan igår.
Hur mysigt som helst!
Egentligen så skulle jag åka med familjen ut på sjön idag, i deras nya båt.
Men jag pallar verkligen inte!

Ska åka hem till Maria sen. Det är sthlm marathon idag så det är ju avspärrat överallt!!
Men det blir nog inga hinder för min del.

Gissa vem jag mötte idag när jag satt och väntade på bussen i Mörby centrum!!! Den där farbrorn som jag skrivit om tidigare! Den söta lilla gubbe. Änklingen. Ja, ni fattar vinken?! Iaf, idag berättade han om andra världskriget! Hur gulligt var inte det då. Han berättade om surugatkaffet, bananerna och sanoreringskorten. Lilla söta farbror. Jag hoppas så innerligt att jag får träffa honom igen! Btw, han är från Dalarna egentligen! Bara så ni vet:)

Nej, i ärlighetens namn så ska jag faktiskt ta och vila en stund nu.
Dumma mig som inte är ute i det fina vädret. Fy!!

Söndagsfunderingar

"Med starka utsikter om en bättre framtid synar jag mitt beteende med andras ögon."


Lugn helg. Har jobbat lite grann. Kollat melodigrejen hemma hos Maria. Trevligt trevligt.
Det känns som att det är lördag idag. Vet inte varför. Beror nog mest på att jag jobbade igår.

Idag har jag och Maria varit ute och kört med Audin. Spanat in Perellis kåk!
Den är inte pjåkig kan jag meddela! Stängsel runt hela tomten.
Och mycket riktigt så stod hennes silvermetalic färgade Audi Q7 på gården.
Finns det någon snyggare stadsjeep så säg?!!

Imorgon börjar en ny vecka och jag vill inte riktigt vara med.
Vet inte vad det är som känns fel.
Eller det känns inte fel. Det är bara något som fattas.
Du fattas mig baby :(
Jag saknar ju dig. Ofta. Sommar 2007 alltid!

Jennie Petra Carolina Widerström kanske kommer och hälsar på mig nästa vecka!
Hur mycket kan man inte längta?!! Jag längtar så grymt mycket!!
Vi ska ha så himla roligt du och jag!

Nej, nu ska jag se lite på sanningens ögonblick sen ska jag köra hem.
Har gjort stora framsteg och kört till Lidingö idag!
Är jag inte duktig?

Tjingepling!

Sol, sol underbara sol!

Här finns ingenting att klaga på, jag vet!

image45

" Hiphop som att få barn tidigt, astidigt
Och Hiphop som att hylla vem de än är bara han avlidit.
Hiphop som allt det du kände när du och dina vänner,
för första gången bombade pendeln
Hiphop som kasseter det brusar på
Där andra sidan hörs igenom till den sida som du lyssnar på
Hiphop som skäggväxt
Och Hiphop som att hata alla bögar men ha videos med lebbsex "


S o m m a r  2 0 0 8  H ä r  K o m m e r  V i !



Fredag

Heeeey!

Just nu sitter jag hemma hos Maria. Hon är på jobbet och jag har precis ätit frukost. Ska snart bege mig härifrån. Skall in till stan en sväng. Sen ska jag hämta killarna vid två. Sen ska vi till lekparken! Roligt värre!:) Skönt att solen lyser!

Det blir ett väldigt simpelt inlägg. Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Ville bara försäkra er om att jag fortfarande lever. Eller nåt.

Jag hoppas att alla är ute i solen idag! Annars döden!

Städa, städa varje onsdag!?

Ni får ursäkta blogguppehållet men jag möblerar om i min skalle!

Kom "hem" i söndags. Relativt skönt faktiskt. Hemma bra, men här är bäst kanske man kan säga? Åååh, kan inte alla betydelsefulla bara lyfta på sina arslen, ta sitt pick och pack och flytta hit?! Jag vill ha er på denna sida av vattnet!

Har städat mitt rum ikväll. Håller på och tvättar också. Hittade två groteskt stora spindlar i mitt rum när jag dammsög. Tror ni att jag dog eller? Heltäckningsmattan är ju brun, och spindlarna lika så. Så jag fick panik när jag inte såg dem! Men jag lyckade ta kol på dem med dammsugarmunstycket. Sen var det bara att dammsuga upp de isärslagna bitarna!:)

Tog en promenad ner till vattnet imorse efter att ha lämnat killarna på dagis. Det var så grymt skönt. Det var inte speciellt kallt men ändå inte supervarmt. Solen kom fram lite då och då. Sen gick jag till SOS-kiosken och köpte senaste numret av SOLO. Finns det något bättre? Den tidningen är verkligen jättebra. HEJ JAG HETER JENNY OCH JAG ÄR 20 ÅR OCH GILLAR SOLO. Haha. Pinsamt ju!

Vet ni vad!? Jag har redan planerat vad min kommande lön ska gå till. Är inte det lite läskigt? Iofs så ska jag spara lite pengar men ändå....? Insane! Men men. Det blir nog bra. Jag säger som jag gör varje månad "Jag behöver ingenting denna månad, allt som jag behöver ha har jag redan" Jo men tjenna!!!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen. Det behövs. För jag luktar svett! Äckligt va? Men så är det. Tjejer svettas faktiskt! Sen ska jag krypa ner i sängen och läsa en stund!!

Hepp hepp hey!!

Lördagsdepp

Jag förstår inte hur i hela världen jag kunde välja att åka till gotland denna helg. Det är fullkomligt obegripligt! Vad gör jag här egentligen? Sinnersjukt.

Sitter hemma. I pyamas. Klockan är 21:42 och det är lördagkväll. Alla är tydligen upptagna förut om jag. Undrar vad det har för skojsigheter för sig..?

Åkte hem till pappa en sväng igen nu ikväll. Det var inte lyckat! Visst, det var trevligt med konfirmationsfikat i eftermiddags, men när man ser en kasse med 5 tomma sjuttisflaskor starksprit utdelat på 10 pers så är det något som inte stämmer. Det är då man inte vill inse att ens pappa och hans vänner kanske dricker liiiite för mycket....? Nåja, störtlöjlig som jag är så knatade jag därifrån i tystnad. Det sista jag hörde från pappa var "å vad vi är glada idag då!" det var där det brast. På något oförklarligt sätt så känner jag att jag inte vill kännas vid min pappa längre. Får man tycka så eller är det mot konstens alla regler? Jag vet inte vad jag snackar om. Men det jag vet att jag håller på att bli sinnersjuk över att vara här på denna ö. Inte för att jag vet vad som hade kunnat vara bättre om jag var i sthlm för tillfället. Ingenting. Ingenting alls.

Jag är trött på det här nu. Det funkar inte i längden och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag måste skärpa mig helt enkelt. Vänta. Vänta. Lite till..................

Konfirmation

Jag håller på att bli sjuk igen.. Herre gud. Varför? Är mitt immunförsvar verkligen så dåligt?

Tremannafest igår att Wildis palce. Spårat som vanligt..:P Vi åt middag när klockan var halv elva! Sen sjöng vi och dansade som tre vilda, naiva småtjejer! Det var sköööj! Sen vid ett-tiden kom securitas, så då var partyt slut. Jag och Fia cyklade hem, det började regna... Men jag cyklade rakt iaf! Somnade runt tre tiden tror jag? Och gick upp kvart över nio.

Nu ska vi snart iväg på konfirmation. Syrran ni vet. Hon ska då alltid vara den märkvärdigaste av oss två. Konfirmation, vilket påfund! Jag tror hon bara gör det för presenterna. Jag säger inte att det är så, men det är min hemliga teori!:P Haha.. Biskop Julia Elin Nilsson. Det hade väl varit nåt att hänga i julgranen va?? Kunde tro det!

Nej, nu ska jag platta håret och fortsätta titta på min lilla mamma som stressar runt som en skållad iller här i lägenheten.. Rooooligt!!

Det är sol här. Mys.

Jag bjuder på några gårdagens! De ni!

    
   

Mat, Jennie korkar upp, Jennie rädd för kniv, Fifi Wilde, De vi drack, Jag blev glad av blå dryck, sen var det dans!


Blogg design!?

Jag har suttit och trixa ihop det där med blogg design idag. Laddade hem en "design" och gjorde allting rätt, förut om att headern inte syns!!! Jag blir galen!! Usch...!! Satt och trilskades med eländet i två långa timmar i förmiddags. Sen åkte jag in till Möry centrum och brände mina sista slantar!:)

Mina damer och herrar, jag gör det nu officiellt att jag nu äger en GRYMT snygg jeansjacka! Som jag reade så in i helvete idag!! Sjukt snygg och sjukt nöjd! Fick även med mig en t-shirt med ett fjärillstryck på. Jag gillar inte fjärillar egentligen, men den här var faktiskt väldigt fin.

Dagen har varit lång idag. Fick vara ensam med killarna till 18:00.
Så jag har lekt SuperNanny hela eftermiddagen!:P

Nu ska jag packa det sista inför helgen. Sen ska jag duscha. Gött mos.

På återskrivande!

Hepp!

Gladiatorsandaler, Jeans jacka och armband!

Nu sitter jag och käkar lunch. Kyckling med ris och svamp. Funkar. Har varit och handlat. Det är lika roligt varje gång. För det är alltid så mycket saker som ska handlas! Sen får jag lägga ner vad jag vill i vagnen. Hehe! Idag blev det jordgubbar, vindruvor och tuggummin.

Städerskorna har varit här på förmiddagen också. Jag höll mig som vanligt i skym undan. Sen åkte jag till affären lite tidigare för jag tänkte ifall jag åkte iväg när de fortfarande var kvar så kanske de skulle städa mitt rum också. I helvete heller! Så jag får lägga till dammsugning på schemat idag. Som för övrigt inte är speciellt fullbokat.

Ååh, jag vill ha en jeans jacka. Med upprullade ärmar. En sån som Amanda Berg har. Fin fin. Hoppas jag hittar något liknande på stan imorgon. Annars får Kupan hemma på Gotland bli mitt sista, tragiska hopp!

Jag har spanat in några fina armband hos KyssJohanna och Cocoo. Ska nog beställa ett par stycken när jag får lön. Poff så var den lönen slut. Haha, nä då. Jag ska hålla hårt i pengarna jag får denna gång. Eller jag ska göra mitt bästa iallafall:) Btw, mina gladiatorsandaler har kommit med posten till Gotland. Ska hämta ut dem på fredagkväll. Hoppas de passar. Annars vet jag inte vad jag tar mig till.
 
Nej, nu ska jag gå och slänga in tvätt i tvättmaskinen. Alltid lika roligt, eller hur? Det gräsliga är att det bor en grymt stor spindel under vår tvättmaskin. Så jag är lite smårädd! Försökte fånga den igår, men misslyckades! Typiskt. Hoppas på bättre
jaktlycka idag!

Tjollahopp!

image34



Kenza, Klig, Bing, Fahrman

När de andra inte uppdaterar så får jag göra det istället. Har gått igenom alla mina "dagliga" bloggar så som Baby, Kling, Bing, Systrarna Fahrman, Stureplans vackraste, Engla, Kenza, SheCity, RightNow, Sandra, Anna Ritar, ja ni vet alla de där? Och det var faktiskt inte så många som hade uppdaterat från igår. Hm, kan bero på att jag är uppe så fasligt tidigt om morgnarna? Haha. Men en sak är iaf säker och det är att de är 1000 ggr bättre på att uppdatera sina bloggar än vad jag är! Kan bero på att de har fler läsare än vad jag har? Jag tror att man uppdaterar oftare när man vet att folk läser det man skrivit. Vet inte varför, men det är en teori jag har.

På fredag åker jag hem. Ska börja packa idag. Men det går fort. Ska bara vara hemma över helgen så det behövs inte så mycket. Undrar om det ska bli varmt eller kallt i helgen. Någon som vet? Får väl glida in på smhi:s sida sen å checka läget.

Nu ska jag snart åka och handla mat. Sen ska jag försöka hitta någon form av "pennställ" ni vet, en liten vas eller så från Åhléns. Måste ha lite förvaringsgrejer. Ett skåp skulle inte vara fel att smäcka upp på väggen direkt. Behöver få bort lite onödiga grejer. Inte lätt!

Först ska jag bränna en skiva så att jag kan ha parteeeey i bilen!! Haha!!!

Tjing bing!

Jag lyssnar alltid på den här låten i bilen. Vet inte varför. Mipits låt?!:) Grymt ful video btw. Haha.




"It's so easy to hurt others when you can't feel pain"

Hoppla

La mig precis i sängen för att blogga och mysa lite med datorn. Men icke!! Internet tillåter inte att jag surfar i sängen! Vad hände liksom?! Hu.. Så nu sitter jag här på stenkanten och fryser arslet av mig istället!

Dagen har varit bra. Jag har nästan gjort slut på alla pengar jag äger och har. Införskaffat mig gröna skor. Vad sa du? Grööööna skor!!!:) Fin fina! Sen har jag handlat lite andra grejer också. Bla en vit halvlång blus och ett skärp. Ett par örhängen samt några armband. Fin fint de!

Ikväll ska jag åka till Bromma och träffa mamii! Trevlig, trevligt. Höra hur det går med planerna för lördag. Åker hem till Gotland på fredag. Ska bli mysigt. Trots att jag var där förr förra helgen.. Haha.. Syster liten skall konfirmera sig. Och då måste man vara där och hålla uppsikt å se att allt går rätt till! Inte för att jag vet hur det ska gå när det ska gå rätt till med tanke på att jag inte själv är konfirmerad. Men, men. Ni fattar grejen? Det blir nog bra. Eller fint, eller vad man nu säger!?

Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa My, Leo och Alexander. Roligt! Hoppas det blir lite varmare väder snart. Vill inte ha det såhär kallt. Man blev ju brutalt bortskämd av förra helgens värme. Så vi får hålla tummarna för att kommande helg blir lika fin! Får ta och sola en skvätt på mörbybadet också. För att kompensera! På torsdag! Yiiiha!

Nej, nu ska jag plocka lite på rummet, som alla andra dagar. Hu.. Jag är proffs på att stöka till! Speciellt när jag lever på 10 kvm!

Tjing tjing!

Han hade glasögon och hatt

Ikväll är en sån där kväll som jag har tänkt extra mycket. Det brukar oftast bli så när jag åker hem från Maria. Då tänker jag över min livssituation. Hur sen ser ut, om jag gillar den och vad jag kan göra för att mitt liv ska bli bättre. Så som jag vill ha det. Och varje gång så är det något som inte är som jag vill. Eller, det är väl klart att allt inte alltid kan vara perfekt. Det får man ju ha överseende med. Men när jag börjar tänka så som jag har gjot ikväll, då blir jag bara deprimerad. Skumt. Jag tänker på allt jag vill ha men inte kan få. Jag tänker på folk som har det värre än mig, jag tänker mina vanliga tankar fast djupare. Det låter helt knasigt, jag vet. Men sån är jag.

Idag har jag funderat över hur jag kommer reagera den dagen jag får veta att min mamma har dött. Den tanken tänker jag minst 5 ggr i veckan. Sick, jag vet. Men jag kan inte hjälpa det. Jag funderar över hur jag kommer att reagera. Det bästa hade väl varit om jag insåg att det är så pass lång tid tills dess och att det är sånt som händer. Alla människor måste ju dö. Nån gång. Så är det bara.


Jag har funderat över vad det är jag vill ha här i livet. Vad det är som gör mig lycklig och vad det är jag strävar efter. Jag vill vara den som har Världens störtsa ambitioner och som lever ut mina drömmar. Visst har jag drömmar, men ambitionen är det lite sämre med... Det är så mycket jag vill göra att jag inte kan bestämma mig för vad jag ska börja med. Det låter kanske lätt. Som ett bra liv, att jag vet vad jag vill göra. Men sanningen är den att så är inte fallet. Jag blir helt virrig i skallen och jag vet varken ut eller in. Hm, det här börjar låta inveckalt och jag blir förvånad ifall nån ens läser all den här smörjan. Grejen är den att jag måste skriva av mig. Och då blir det oftast såhär. Jag skiver en massa onödiga saker som jag måste få ur mig på ett eller annat sätt. Thats it. Sen om någon läser det eller inte bryr jag mig inte om. Jag skriver bara för mig själv och inte för någon annan.

Tågen klaffade inte så bra i afton. Inte bussen heller för den delen. Det bästa var nog att jag träffade en gammal, söt gubbe. Det började med att jag satt på en bänk vid busshållplatsen när han kom dit och jag reste mig för att han skulle få sätta sig ned. Då sa han att jag verkade vara en mycket trevlig och väluppfostrad tjej. De ni! Sen pratade han på. Han var änkling sen den 13e november 2005. Det gjorde ingenting att han fick vänta på bussen i 20 minuter för det fanns ändå ingen som väntade på honom där hemma. Telefonen hade blivit allt mer viktig i hans liv sen dagen hans fru försvann. Jag förundras över hur gamla människor kan hålla ihop så länge. Hur de kan älska varandra i evigheters evighet. Det är så fint på något oförklarligt sätt.
Han berättade även att han hade varit på gröna lund idag. Med en vän. De hade kännt varandra sen 50-talet. 50-TALET mina damer och herrar!!! Shiiit! Det är en gammal goding vi snackar om här!! Hur som helst, han gjorde det väldigt klart för mig att de bara hade druckit kaffe. Inte åkt några karuseller för de var de på tok för gamla för. Det sista han sa var att det borde finnas fler människor som mig. Såna som reser sig upp när en gammal människa behöver sitta ned. Om det bara så är för två minuter. Det var fint sagt. Den söta gubben klev på sin buss. 602 tror jag att det var. Jag skulle kunna sitta och prata med honom en hel dag om jag fick chansen. Jag fascineras av gamla människor som har varit med om hur mycket som helst. Tänk om man blir så gammal. Eller minst 70 år iaf. Gud vad mycket man kommer vara med om. Och jag ska nog se att mina små problem är lösta tills dess!

Natt natt


One Tree Hill


Bloggberoende

Jag har kommit helt ur fas. Vet inte vad som hänt, men nåt galet är det. Min inspiration till livet är ute och cyklar, och jag vet inte när den har planerat att komma tillbaka!!?

Anyway, har suttit och meckat med alla mina "favoriter". Lagt till 1000 bloggar känns det som. Och nu kommer detta bli mitt framtida behov. Eller det är redan ett behov för mig. Det har bara utökats lite mer. Att läsa alla bloggar varje dag! Och inte bara en gång om dagen, utan flera. Just nu läser jag 20 bloggar ca 3 ggr om dagen. Helt stört. Det första och sista jag gör om dagarna är att läsa alla bloggar. Som en ren reflex. Det är inte jobbigt eller så, men det är ett sjukt behov. Till en viss del kan jag erkänna att jag får inspiration till att skriva i min egen blogg av allt jag läser. Jag gillar välformulerade bloggar. Som är söta och lite mystiska. Den finaste bloggen har Sandra. Niotillfem alltså! Hon är som en flicka i en underbar saga. Hennes liv är som Världens vackraste dröm. Så himla fin. Inte som alla andra.

För tillfället sitter jag på mitt golv, inte så ovanligt. Jag tvättar också. Inte så ovanligt heller för att vara mig. Det ovanliga är att jag har sovmorgon imorgon. På en fredag liksom. Jag är sjukt glad för det. Tråkigt att killarna är sjuka bara. Men de har blivit piggare sen vi började trycka i dem penicillin. Vilket är skönt. Känner dock att jag börjat få lite småont i min hals. Vi får se om det artar sig eller inte!

Hur som haver, nu ska jag plocka ur tvätten ur tumlaren och sen krypa ner i sängen. Tror jag.
Natt katt

Pannkaksproffs!

Tjohej! Här står jag i köket och ska snart börja göra pannkakor. Killarna sitter på övervåningen och kollar på Djungelboken. Ovanligt?! Näää!

Vi var hos doktorn imorse med killarna. Det var inte uppskattat från deras sida, och jag förstår dem verkligen! Duktiga killar som låter gamla tanter köra ner bomullspinnar i halsen på dem! Erik har tydligen sptreptokocker i halsen men Fille är bara röd änsålänge ialf. Halsfluss med andra ord! Monika är också sjuk. Hallsfluss där också. Hmm, undrar om jag kommer bli sjuk jag med? Peppar peppar! Hoppas inte! Jag har inte tid att vara sjuk.

Har varit på stan idag också, en väldigt snabb visit. Gled införbi H&M påvägen hem och fick med mig lite fina grejer därifrån!:) Sen var jag och solade på mörbybadet. Jag brände mig! Kräftan anmäler sig!!! Haha, nej så illa var det inte. Det är borta nu.

Vi har varit ute en stund idag också. Kände att killarna var tvugna att få i sig lite frisk luft. Det går inte att vara inne en fin dag som denna! Vi har cyklat och lekt med deras Bobby cars. Det som är knasigt men ändå så gullit är att Erik är rädd för sin egen skugga. Han blir helt galen när han ser den. Börjar darra i hela kroppen och skall upp i famnen direkt! Haha, sötnos. Hoppas det går över snart, annars vet jag en som inte kommer våga vara i solen i sommar!

Ska ta en promenad sen. Det blir den vanliga rundan. Och INTE med Lasse i lurarna denna gång! Framsteg va?!

Nåja, ha en trevlig kväll allesammans! Puss tuss!

image32

Jag trivs väldigt bra på vår terass! Mys.

Solarium-tips!!?

Har precis slutat jobba. Skönt! Jag är helt slut efter eftermiddagens lek och tjo! Vi ha busat hur mycket som helst idag! Plus att vi har varit på café Gateau och ätit bulle och druckit saft. Det gick väl sådär om man säger så. Filip kunde inte hålla ljudnivån och Erik kämpade febrilt med sin stora bulle. Men det var mysigt ändå!

Imorgon blir det inget ikea. Ska kanske dit på fredag istället. Med Monika. Så imorgon ska jag åka in till stan och lämna kjolen. Sen ska jag hitta ett bra ställe att sola på! Någon som vet något bra ställe? Hoppas kan man ju!

Nej, nu ska jag ladda hem några fina låtar till ipoden!

Tjing bing!

image30

Det är onsdag idag va?

Idag är killarna friska och pigga. Skönt!

Jag vet inte vad jag ska skriva. Känns som att jag måste skriva av mig. Men inte här. Eller va? Vart ska jag annars skriva någonstans? Hmm. Jag vill träffa mamii. Prata om saker som bara hon förstår. Sen vill jag träffa Hanna, Mysan, Alexander och Leo. Och Maria förstås:) Ska förmodligen träffa Maria i helgen. Hon ska på kryssning fredag till lördag. Hoppas hon inte är allt för sliten. För då blir det inte roligt!!

Jag är trött idag. Jättetrött. Så, vad gör man? Jo, man gör som kineserna! Fast det går inte riktigt idag. För städerskorna är här. Det blir inte så roligt om de klampar rakt in i mitt rum för att städa och så ligger jag i sängen. Måste in till stan också. Hu.. Får ta det imorgon. Måste lämna tillbaka den där förbannade kjolen innan det blir för sent! 8 dagars öppet köp var det. Så sista dagen är imorgon! Men det hinner jag. Lugna puckar!

image29

Glöm inte dina nycklar, de ligger under mattan!


Åh, ännu en ny dag!

Hela mitt inlägg försvann! Helt jävla galet! Nu är jag bara arg! Blogg.se! Fyyyy!!!
Plus att mitt internet kan slänga sig i väggen!
Jag får väl trycka in den här video istället. För den har jag gått och sjungit på hela dagen.

Natt natt!

Cash is king!

Sitter för stunden och kollar över mina tillgångar. Aj aj säger jag bara. Jag är inte direkt stolt över mitt beteende när det gäller pengar. Jag kan inte hantera dem. Det går bara inte. Svisch så är de slut... Jag ska bättra mig. Jag försöker faktiskt!!

Har tränat ikväll. Äntligen.. Nu är det bara allt det andra som ska klaffa också. Hm, jag ska göra mitt bästa!:)
Beach 2020 här kommer jag!! Haha.. Oj oj, min humor! I klass med den sämsta i Världen! Japp japp!

Killarna har varit sjuka idag. Båda två. Stackare.. Feber och allmänt trötta. Hoppas de blir bättre tills imorgon. Annars blir det Djungelboken hela långa dagen, och det är jag inte så sugen på. En dag räcker om man säger så.

På torsdag ska jag kanske åka till ikea. Själv! Hjääälp! Ska jag hitta dit med bilen? Önska mig lycka till för det behöver jag!! Ska köpa ett skåp och några grejer till badrummet nere. Det kommer bli kalasbra och jättefint!

Träffade Mipit en sväng i söndags. Det var trevligt. Vet inte om det kändes som förut, men jag tror det iaf! Vi ska jobba på det där. Du och jag!

Inte denna helg men nästa åker jag hem till Gotland igen. Syrran ska konfirmera sig. Haha. Ska bli spännande och se hur det går! Man får inte ha parfym, hårspray eller något  annat som luktar på sig. En tjej i konfirmationsgruppen är väldigt alergisk mot starka dofter, och hennes mamma kan inte ens komma för hon är alergisk mot allt som doftar. Tydligen. Stackars dem. Jaja, jag får väl fixa håret utan hårspray då.

Adios crazy amigos!!

En dag...

Tell me. För jag förstår inte. Inte alls.


image28

Hattskatt

Jag är tillbaka i Stockholm nu.
Känns väl skönt.
Till en viss del.
Kanske lite.
Men bara lite.
Trött.
Fundersam. Ja, det blir oftast så när jag är ensam.

Jag vill bara sjunka genom jorden. Rätt ut på andra sidan. Undrar vart jag hamnar någonstans.

13 minuter. Det är kanske värt att lära sig kartan ändå?

Imorgon så...

Imorgon åker jag hem. Känns lite tugnt faktiskt. Men det är bara att se framåt. Snart har jag 4 veckors semester, och de fyra veckorna tänker jag spendera här hemma! Hoppas det blir en varm sommar. En skön sommar. En bra sommar helt enkelt.

Det är skönt att vara hemma. Sova hur länge man vill och göra vad man vill. Hade nästan glömt bort hur mycket jag tycker om när mamma kommer in i rummet på morgonen och säger god morgon och drar upp persiennerna. Hur tryggt det känns att sova med sin familj under samma tak om nätterna. Att äta middag ihop är ett helt mirakel. Tyvärr har vi inte ätit middag tillsammans denna gång. Har varit full fart här hemma. Stress...

Usch, jag vill inte åka tillbaka till sthlm..:( Jag vill vara här lite till. Men jag vet att jag ändrar mig snabbt när jag kommer upp dit igen. För jag vet ju innerst inne att jag trivs väldigt bra och att det inte finns något som är dåligt där. Det kanske låter lite konstigt, men jag har faktiskt saknat killarna nu när jag varit hemma. Alla tre!;) Helt stört. Det trodde jag inte att jag skulle göra.

Ikväll har jag varit hos Pierre. Det var så himla roligt att se honom igen. Känns som att det var igår han åkte. Har druckit öl och pratat en massa. Vad hände? Jag ricker ju inte ens öl! Hoppsan Kerstin!

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Är jättetrött. Vet inte varför. Kan ha att göra med att jag var vaken till halv fyra natten till idag? Vems fel är det? Ditt!:)
 



Bry er inte om videon, snälla. Lyssna bara.

Valborg

Gårdagen kan beskrivas med många ord, jag väljer; Trevlig, Rolig, Skrikig, Bråkig och galen! Visst, det var kul, men endel av oss mår dessvärre inte så bra idag!:P

Det började i alla fall hemm hos Fia. Vi grillade, drack öl och lyssnade på musik. Det var jag, Fia, Jennie, Frida, Hennrik och Jesper. Bara roligt folk med andra ord! Sen kom sim-Adam förbi också. Anyway, vi åkte ner till munken vid elva tiden, det var relativt dött så vi bestämde oss snabbt för att gå till Hp. Så jag, Fia och Frida knatade dit medan Jennie var kvar på munken med Elli. När vi kom dit så var det inte förfärligt mycket folk där heller, men vi gick in ändå. Efter det är allt en dimma. Haha, nej men nästa i alla fall!
Några sov i fylleceller, andra sov hemma, nån var inte hemma förens sex imorse och TVÅ är redigt bakfulla idag. Tur att jag inte är en av dem!!;)

Idag har jag, Fia och mamma varit ute på landet hos mina kusiner. Kollade film och sov på soffan. Snart ska sis och jag åka hem till pappa och grilla. Undrar om jag vågar köra bil dit eller om jag ska ta cykeln? Jag vill ju verkligen cykla, men hur ska syrran då ta sig dit? Hmm, det är väl hennes problem! Här ska cykas minsann! Solen skiner och jag är glad. Skönt att vara hemma igen. Faktiskt.

Ikväll blir det en lugn kväll, ska bara ta det lugnt. Lägga mig tidigt förhoppningsvis. Imorgon väntar nya äventyr!;D

Jag bjuder på den här. Den är fin. Så söt på något konstigt sätt!