TISDAG

Tjohej! Sitter på jobbet! Övertid, det gillar vi det! Vi har gjort någonting busigt idag jag och Lisa. Vi har tankat hem 10 filmer via jobbets bredband! Hehehe! Så nu blir det filmtittande minsann!

Påskvecka denna vecka då... Lär ju bli fullproppat med folk! Men det gillar vi också! Jag måste även börja kolla på en flygbiljett här ifrån. Tror jag åker den 12 april. Men man vet ju aldrig.

Ikväll är det hockey. Vi skulle egentligen hem till Lungan och Johan å steka pannkakor, men Skelefteå spelar ju superduperviktig avgörande match mot färjestad, så det går ju absolut inte för sig ikväll inte! Frågan är om man ska ta passen in till Hemavan och till Centrumhusets restaurang och kolla lite hockey med grabbarna? Tåls att tänka på.

Idag har jag än en gång kollat in i de vacka ögonen, å herre gud var nervös jag blev!  Betedde mig som en tolvårig tjej som fumlade omkring med allt jag tog mig för. Men det var en skön känsla. Oh yes it was!

Nu ska jag räkna kassan på skibaren och sedan förhoppningsvis åka hem!!

Hörs!

GREAT NEWS, RIGHT?


Well, I haven´t told you guys. Meneeee, I´m going home. Soon, soon. Snart är jag hemma. Alltså inte snart som i snart, snart. Utan bara snart. Två veckor för att vara mer exakt. Nästan på pricken faktiskt. Yes. Feels good. Det ska bli skönt att komma hem. Jag trodde nog inte att jag skulle säga så om den lilla öde ön i östersjön, men ja, så är det i alla fall.

Dagen har varit bra. Började med att jag fick sola en halvtimma genom fönstret på arbetstid! Slutade jobba klockan två och då strålade solen på för fullt utanför Suncat. Jag klev in i skiduthyrningen och lånade pjäxor och skidor (som jag för allas undran ställde in helt själv! Ja, tänk för jag har faktiskt lärt mig något av dem på skiduthyrningen, otroligt nog!) Sen åkte jag och Fredrik runt till alla liftar och delade ut påskfjädrar. Det är tydligen en jävla hype här uppe! Folk blir som galna! Det kan bero på att det i regel är galet varmt och bra skidåkning. Plus att man sitter och dricker öl i backen tillsammans med sina vänner samtidigt som man får världens bränna på köpet! Iaf, jag avled lite smått under färden. Ramlade inte en enda gång. Förutom då jag stod på plan mark nere vi centrumliften. Ja, då tyckte minsann mina skidor att det var dags för en powernap tydligen! Nåja, grymt stolt över att jag inte bröt några ben eller körde in i något i alla fall!:)

Ikväll har vi grillat. Wöööj, invigde sommartidens komst och slog på stort med grillade majskolvar aswell! Fint de. Vi har precis kikat färdigt på "The Holiday" och nu har jag förälskat mig i Jude Law. IGEN! Herre min gud! Jaja, det går över! Lyckligtvis!
Jag tror det är dags att "tänka på refrängen" nu. Imorgon är både jag och Lisa lediga. Om det är sol har vi bestämt oss för att dra ut med skotern, gräva ner oss i en grop och sola järnet! Och om det blir någorlunda "dåligt" väder så dra vi till Norge och "fönstershoppar" lite.
Jag är relativt trött faktiskt. Trots att klockan "egentligen" strax är nio. Stört. Jag ska läsa lite innan jag somnar. Har som mål att läsa ut fyrans bok innan jag åker här ifrån. Och det ska nog inte bli några problem. Är bara ledig två dagar de närmaste två veckorna, så det får bli på kvällarna om jag orkar. Men jag måste. Måste måste!

Night!


BABY

Jag längtar hem till den här krabaten.
Dock i något större format nu. Men ack så lika söt!





SIDECUT

Inspiration, check!








GLASSIGT

Idag käkar vi glass i det fina vädret här på jobbet.
Vi får även lite små nostalgichockar och konstaterar att vi har levt jävligt länge nu!







Ni blir också lite nostalgiska va?


+++



SPRINGSPRINGSPRING












TORSDAG

Hola!

Idag är jag ledig. Igen. Det snöar ute. Jag har tvättat tvätt, skickat cv, städat rummet, bjakat en kjaka och eldat! De ni! Nu sitter jag och rippar av musik från Spotify! Hur olagligt är inte det på en skala? Haha, säg inget till någon, okej?

Igår hade jag många givande samtal. Har nog inte pratat i telefon sådär länge och mycket på ett väldigt långt tag. Det var skönt. Jag fick lite klarhet, pepp och stöd. Thx!

Imorgon är det fredag. Då jobbar jag och Lisa. Vi har en praktikant på jobbet. Han kom i tisdags, utan att någon visste om det!:P Så vi har satt honom i hårt arbete nu! Det är ingen dans på rosor att jobba på The suncat inte! Nä nä!

Ikväll är det ev middag på solsidan som gäller. Men det är fisk... Och eftersom jag och Lisa bara äter lax (till mestadels) så vet vi inte riktigt om vi vågar oss dit. Men det är ju gratis. Och gratis är ju alltid gott! Vi får funtilura på det helt enkelt.

Jag har hört att det har kommit upp små blommor ur marken där hemma. Här är det fortfarande metervist med snö och inte en blomma så långt ögat kan nå! Och just nu är det snöstorm ute! Så jag antar att våren väntar lite!?

Hörs!


NEW

Nej det är inte klart här än. Och nej, jag vet inte när det blir det. Jag VET att det saknas någon form utav header. Men jag funderar fortfarande på hur den ska se ut, hur jag ska göra osv. Men det får vara såhär så länge. Vare sig ni gillar det eller inte. För innerst inne, så bryr jag mig inte om vad ni tycker. Alls.

Mitt sinnestillstånd har varit bättre och jag bryter nog snart ihop. Men den smällen får jag ta, för jag förmodar och hoppas att allt blir bättre efteråt. Det brukar väl bli det, right?

Jag är så jävla sugen på att göra en sidecut, men jag vet (och alla har sagt det) att jag kommer å ångra det. Men fan alltså.. Det är så jävla snyggt! Får väl trilskas med hårnålar tills den dagen då Jenny Caroline Nilsson slutar att vara en jävla fegis och lånar pappas rakapparat!

Jag saknar.. För mycket just nu. Det känns som att jag är inne i en svacka och behöver mina bästa. Mina allra, allra bästa. Ni är alldeles för långt borta nu och jag skulle göra mycket för att få vara där ni är. Så sjukt att ni tre är på samma ställe, utan mig. För ett tag sedan var det bara Wildis som var där och ni andra två var ute på äventyr. Men nu har ni jobb alla tre på den där skitön i sommar. Den där skitön som egentligen och innerst inne är världens bästa ö. Men det säger vi inte högt, eller hur?

Anyway, jag ska se till att fixa det här på bästa möjliga sätt. Och om jag får som jag vill, så blir allt kanonbra snart!


Titta vad jag lyckades fånga idag!
Fly me to the future säger jag!


SUN

Sitter här med tredje gradens brännskada på pekfingret och förbannar spisen i köket! Jag har alldeles för mycket saker i min hjärna just nu. Som lyckligtvis eller olyckligtvis verkar få plats där inne! Men jag känner att det spänner i hjärnan, så jag måste ventliera lite grann. Har gjort det via msn precis just. Men det är fortfarande lite saker som spökar. Hur gör man då? Skriver man ner det här eller skriver man ner det i en brun bok? I det här fallet får det nog bli den bruna boken eftersom det är saker som jag helst inte vill dela med någon utav er. Eller nej, fel. Det är saker som är oväsentliga för er att läsa. Tråkiga saker helt enkelt. Så jag låter bli!

Jag är ledig idag. Så himla skönt. Vad som är minder skönt är att termometern visade -23 imorse. Just nu är det bara 12 minusgrader ute, så jag tänker klä på mig och gå över hela isen bort till vindskyddet. Sen ska jag sätta mig och sola med "svart på en kvart" insmetat i facet. Fint det. Sen måste jag även styra upp en lunch.

Nu är klockan snart tolv. Jag steg upp kvart över åtta. Hm, har en känsla av att "jobb-dygnsrytmen" har infunnit sig i min kropp. Å inte är det lätt att sova då allt det ljusa utifrån skiner in i rummet som värsta morgonsången!

Nej, hej på er!


21 Mars 2010

Jag måste ju allvarligt talat vara totalt efterbliven i mitt tidigare inlägg. Vad fan drömmer jag om sol imorgon för? Jag ska ju jobba hela dagen!!! Gah! Men som tur är så skiner solen ute. Relativt ostabilt dock. Men ja. Jag kanske tar mig en tur ut i backen. Slutar kl två.

Hej svej!

-25... NEEEEEEJ!

Hellooooo!! Molniga hälsningar från ett iskallt Hemavan!! Imorse då jag steg upp var det -25... Det här är inte roligt längre! Jag säger som pappa "Jag blir dåre!" Det lönnsnöar utanför fönstret och jag sitter redan på jobbet. Börjar inte förens tio. Men eftersom vi var ute igår och jag inte drack så fick jag vara snäll och köra Lisa till jobbet idag. Vi dricker te och betalar räkningar, beställer i privabs katalog och snackar med skidskolan. Som jag nämnt tidigare så håller jag ingen som helst ordning på dagarna. Det är ju söndag idag, men ja.. Det känns väl snarare som en onsdag kanske? Imorgon och på tisdag jobbar jag själv..

Igår ringde jag min lilla mamma, hon var i Stenkumla hos min kusin, hans fru (bihanget) och den lilla miniVincent! Yey, äntligen ett namn! Nu ska vi bara ha vår första date, sen är jag nöjd!:)

Imorgon har yr.no utlovat sol. Så vi håller tummarna för att jag ska få sätta mina RayBan på snoken, kleta in facet med "svart på en kvart" och sätta mig i någon snödriva och läsa min bok! Japp, det gör vi!!

Hepp hepp!

Mars 20, 2010

Jag hör på radion att det har kommit vårtecken lite här och var i landet. Att våren faktiskt är påväg. Är den verkligen det? Jag ser inga som helst spår utav våren här uppe förutom att solen har börjat värma ytterst lite genom bilrutan då man åker till jobbet. Thats it. Men ja, den kommer väl när den kommer. No stress helt enkelt!

Atm sitter jag och Lisa på jobbet och dricker eftermiddagste! Fint de! Fy fan vad det har varit trassligt här på solkatten idag! Datorn la av.. KUL! Verkligen!

Kvällen tänker jag spendera som de två tidigare, i min säng tillsammans med den sista Twilightboken. Jag är fast. Så jäääävla hooked! Otroligt spännande. Men hela den där biten med att läsa från Jacobs huvud hade jag gärna kunnat skippa!

Lisa har gjort det bästa. Hon har stulit ett tidningsutklipp med Robert pattinson och satt upp i fikarummet här på jobbet! Nöjd eller nöjd?! Haha.

Ikväll är det hockey, vissa är visst väldigt involverade i den matchen. Skellefteå-AIK. Hmm. Jag vet inte jag.
Jag håller inte reda på dagarna längre. Så idag har jag tisdag, fastän det tydligen är lördag. Men enligt mitt schema så är det torsdag. Skumt.

Hepp!

Back on track!

Då är jag här igen! Hemma på Solkatten! Eller solsidan som jag hellre kallar det! Men idag skiner solen med sin frånvaro! Vilket jag inte riktigt gillar. Det snöar. BRUTALT mycket till på köpet!! Men ja, jag har kläder som värmer mig. Lite väl mycket kanske till och med!

Jag är på jobbet och hälsar på Monica. Gud så skönt det känns att träffa henne igen. Hon är min extramamma här i fjällen! Den lilla lappkärringen!:) Hon gör mig glad. Trots att hon är dubbelt så gammal som mig, om inte mer! Haha.

Jag vill att någon ska komma hit och hälsa på nu! Varför är det jag som måste förflytta mig hela tiden!? Nu får ni fan ta och komma hit! Jag bjuder på boende och eventuella liftkort! Vilken jävla deal va? Jo!

Jag hoppas att det blir sol imorgon, för då blir det skidåkning av minsann. Centrumbacken har kvällsöppet så det kan ju vara värt att åka lite.

Nu ska jag åka ner till fjällboden och panta en massa flaskor så att jag sedan kan köpa lite te som vi behöver ha här på jobbet! Alla är inte kaffedrickare vet ni! Jag har inte blivit tillräckligt vuxen än. Eller nej, jag är bara smartare än alla ni som faktiskt dricker kaffe. Det finns inget bra med kaffe! Så enkelt är det!

Skriver mer imorgon! Tjoheeeej!




Remember me

Är nyligen hemkommen från Kista. Jag och Lisa har varit på bio. "Remember me" med Robert Patinson. Fint att se på, eh joo!

Hamnade på Vapiano vid lunchtid och hängde med det bästa hänget fram till tretiden. Hanni och Carro, svåra att slå! Och att Vapiano är ett galet nice place är bara ett plus. En gotlänning fann vi också! Då kände jag och Hanna stor samhörighet med henne.

Vid fyra mötte vi upp Maria och sedan gick vi till hennes brors nyöppnade jeansbutik som ligger bakom Café Opera. Fint ställe. Tråkigt nog var han inte på plats då han var tvungen att stanna hemma med sjukt barn.

Kom till Djursan vid 18tiden. Slängde i mig middagen och begav mig sen direkt till Kista. Å ja, det var min dag det!

Imorgon åker jag tillbaka till fjällen. Det känns. Hm.. Jag ska inte säga hur det känns. För då kommer folk med invändningar om hur vidare jag borde ha åkt dit eller inte. Så jag lämnar det osagt. Eller ja, jag erkänner inte helt enkelt. Allt är fint. Fin fint. Men som det känns nu så skulle jag kunna döda för att få tillbringa våren i sthlm. Men det är bara för att jag är kär i solen! Visst kommer den till Hemavan också ibland. Men då känns det likt förbaskat som ett überlångt jullov som man spenderat i fjällen. Världen längsta jullov. Inte så nice kanske!

Night

PAUS

jag sitter här och knåpar på mitt förbannade cv. Jag vill inte! Inte just nu då solen skiner utanför fönstret och lockar mig med sina små solstrålar. Jag vill åka till söder och ta en fika med Hanna och diskutera våra cv:n. Haha, på tal om det. Det är precis det jag tänker göra. Jag åker till söder och fikar med Hanna helt enkelt. NU!

Hej!


TISDAG 17/3

Jag blir galet bortskämd här i sthlm. Solen har skinit precis VARJE dag, och jag älskar det! Jag älskar solen och jag gillar att våren äntilgen är påväg. Här i Sthlm iaf... Hemavan är ju en annan femma!

Lisa är i stan nu. Vi klarar oss inte från varandra. Haha, nej så är det inte. Hon är här för att jobba. Jag har mer semester. Vilket jag egentligen kanske inte vill ha då jag jobbar säsong. Men ja...

Jag har inget vettigt att skriva. Alls faktiskt. Idag måste jag skriva mitt cv och sen skicka iväg det och Hannas till Dorthe. Sen ville Maria hitta på något efter jobbet, å Lisa ville gå på bio. Det är mycket nu! Men bara roliga saker. På fredag är det tillbaka till verkligheten som gäller!

Hörs .


SUNDAY 14



LÖRDAG 13/3

Hola guapas! Inleder denna morgon med sol i hela lägenheten och ett strålande humör inombords! Yes! Strax ska jag tvinga min fina syster och Vix ur sängen för att sedan äta frukost, fixa oss och sen dra in till stan. Ska ev möta upp Hege, Ewa, Andreas och Adis!
Jag är som sagt i sthlm nu, och det har aldrig kännts som mer hemma för mig! Jag saknar Stockholm och jag saknar tempot, stressen, människorna. Låter jävligt sjuk eller hur? Men så är det iaf!
Jag har ett litet nytt projekt på gång här, så ni får ha översyn med att det kan komma att se förjävligt ut! Men då är det bara jag som trixar och fixar lite. Slutet kommer ändå bli kanon!

Nej, om man skulle fixa håret, slänga på sig sminket och sedan den blommiga klänningen som jag köpte för 60 spänn igår kanske? Jag gört!

Hoppas att ni alla mår bra, och att ni får en trevlig heeeeelg!

Hörs.


BEKÄNNELSE

Tjoheeeeej!!! Jag har något att berätta för er alla. Något som verkligen inte är roligt att tala om. Något som kommer göra er gröna av lycka. Det känns svårt att berätta detta, men jag ska göra mitt bästa för att alla ska förstå, en gång för alla. Okej, håll i hatten nu. Idag... Så har det kommit ca 3 dm snö....! Fattar ni grejen? TRE JÄVLA DECIMETER SNÖ!!!!!! Jo men tjeeena, nu var fan allt hopp om våren som bortblåst! Lisa firade till och me med en glass på jobbet häromdagen för att våren var påväg. Men nu. Nu vete katten alltså. Jag tror seriöst att snön kommer att ligga kvar här ända fram tills jag åker hem. No shit!

Men det som faktiskt glädjer mig i detta vinterväder är att jag ikväll packar min väska för att bege mig till Sthlm imorgonkväll! Yeees! Det ska bli så jävla härligt och jag saknar allt och alla som finns där. Det är i samma klass som att åka hem till Gotland. Känslomässigt alltså. No drama dock. Men det gör mig inget! Jag ska träffa mina älskade småkillar Erik och Filip. Å så ska jag ev styra något med Hanni och Cec. Måste även träffa Carro. Syrran och Vix kommer över helgen också, dem skulle tydligen på AIKs premiärmatch.. Hur man nu i hela helvetet vill utsätta sig för sådan plåga?? Jaja. Smaken är så baken, och tur är väl det? Jo!

Det är ganska mycket på jobbet nu. Gogglesena börjar ta slut. Samt alla balaclavas. Inte så bra kanske. Men nu är vi som sagt påväg mot "varmare" tider. Vi har inte 20 minusgrader längre. Nej, idag har vi haft plusgrader mest hela dagen. Då jag och Lisa kom hem skottade vi som två tokar och skrek av ilska över hur klena vi var och hur mycket vi behövde en man atm! Men det kom ingen man.. Näe. Men strax kommer Rolf och skottar med traktorn. Vad hade vi gjort utan Rolf? Klippan i det stormigaste havet! Det är sant de!

Nej, duscha, packa, twilightbok och tidig sängläggning? Låter som musik i mina öron!

Grattis bästa Baby till jobbet! Jag är glad för din skull. Nu håller vi bara tummarna för att Norge hör av sig till mig också. Sen kan vi vara lyckliga tillsammans! Även om vi inte är på samma ställe.

Hörs!


SOLKATTEN

Sitter på jobbet atm och väntar på att bussen ska gå. Strax ska jag bege mig hem till västansjö för en dusch, en bättre middag samt tillfixing. Sen kommer förhoppningsvis Monica och hämtar mig. Tillbaka till Hemavan och sedan personalsöndag på Hotellet tillsammans med Amanda och Elsa. Pyamasparty står på schemat och vi tänker köra hela racet! Eller iaf Amanda. Hon siktar till och med på fårskinnstofflor!:P

Imorgon är det måndag och jag jobbar i städet... Kul.. Verkligen. Upp i ottan och ta en promenad till centrumhuset! Se till att allting blir clean och sedan vidare hit till Solkatten! Har mina funderingar på att börja svara "Solsidan" när någon ringer. Haha, skulle väl vara lite roligt?! Haha.

Nej, nu måste jag springa ner till bussen!

Tjing tjing!

LÖRDAG!

Sitter på jobbet. Det är jag och Lisa som styr stället idag! På förmiddagen sken solen så fint, men nu: En tvärvändning och så vart det moln för hela slanten! Det ryktas att det ska komma mycket snö i eftermiddagen, under morgondagen och några dagar in på nästa vecka. Hm, vad tycker vi om det egentligen? Illa! Hur illa? JÄVLIGT ILLA! Haha.

Fick ett otroligt glädjande samtal i förmiddags, min kära kusin samt bihang har gått och blivit föräldrar! En liten pojke tittade nyfiket fram igår 21:30 ca! Strot grattis till er! Världens bästa föräldrar är härmed korade!:)

Ikväll vet man inte vad som händer. Ska Lisa och Andreas åka till Lse så att jag blir ensam? Eller åker vi till hotellet och dricker öl och umgås med fjällfolket? Eller blir jag ensam i stugan och tvingas till att kolla på andra chansen tillsammans med en apelsin och ett glas vatten? Hm, ingen vet!

Jag vill åka hem. Eller iaf till sthlm. Är ledig fyra dagar i rad näst nästa vecka. Alltså vecka 11. Funderar på att bara åka till sthlm och se på folk, umgås med Maria, Hanna och Carro. Det skulle vara behövligt kan jag känna. Men som sagt, jag vet inte. Det är det här med pengar. Allt handlar tydligen om det. Pengar pengar pengar. Vad göra? Hjälp! Att stanna, eller inte stanna? Det är frågan.

Hoppas att alla jag känner har en fin helg och att ni mår bra. Jag saknar er alla jättemycket!!

Försvinn kyla, försvinn!

Tjohej! Idag har solen skinit och jag har tagit tillvara på nästan varje sekund utav den! Eller?!:P Vi kan låtsas att jag har gjort det! Har jobbat. Började vid sju. Lyckades inte sätta igång larmet idag vilket var mycket bra för dem som bor på i centrumhuset!;)
Det är fortfarande kallt här. As usual. Jag börjar bli lite småtrött på kylan nu (vem är väl inte det). Eller ja, alltså inte att det är kallt, utan att det är sviiiinkallt om morgnarna då man ska till jobbet. Hej 27 minus då man stiger utanför dörren! Yeeeey! Tur att vi är påväg mot varmare tider, för det är vi väl?? Eller? Jag har fan börjat tvivla! Hehe.

Fick schema för kommande veckor, å jäääävlar vad jag kommer att få jobba, å jääävlar vad mycket pengar jag kommer att tjäna!!! Yes yes yes! Jag känner att allt håller på att vända nu. I´m a happy happy girl, with a happy happy smile!:) Imorgon är det jag som ringer till Dorthe och ser till att det blir jobb i Bodö! Så äre bara. Punkt.

Nu ska jag käka middag och sen ska jag till Tärna och hälsa på Sara. Ska bli kul att se hur hon bor. Hon har varit i backen hela dagen, så jag förmodar att hon är jävligt sliten! Imorgon är det jag och Henkeboy som kör förmiddagslektion i backen. Det blir nog bra! Jag ska inte bryta något, lovar! Afterski på det? Att det blir!

Hörs!

Alone, Själv, Singel

Hmm, kalla det vad man vill! Men självständig känns som en bra benämning.

Jag förundras av människor som vet att de klarar sig ensamma. På egen hand. De som tar livet som det kommer och bara flyter med. Jag skulle också vilja vara sån. Men det är jag ju inte. Fast jag kan dock stolt erkänna att jag inte är den som inte kan leva utan en annan människa. För det kan jag. Definitivt!
Jag tror att det blir som en konstig cirkel ibland. Jag menar om man är med någon, har någon så kanske det känns jävligt förvirrande och ensamt då man faktiskt blir ensam. Man tror helt enkelt inte att man klarar sig utan den andra personen och därför erstätts den snabbast möjligt för att man inte vill vara själv.
Jag vet inte om det bara är tjejer som är så eller om killar faktiskt också kan få den symptomen. Men överlag som jag ser det så är det mest tjejer. Vi blir ju helt livlösa och handlingsförlamade då vi tvingas klara oss själva.

Sen fasineras jag av människor som har galna ideer. Som en av mina närmaste vänner, han vill åka till Costa rica och leva som hemlös. Bo ute och bara hänga runt om dagarna.
Först kan man tycka att det låter helt galet (det gjorde jag!) men om man tänker efter så blir det på något konstigt sätt väldigt coolt. Eller inte coolt, hm. Intressant? Man vill liksom göra det själv, men man vet att man aldrig i livet kommer att våga göra något liknande.

Tillbaka till det här med att vara själv. Jag tror att man mår bra av att någon gång i livet vara just det. För tillfället trivs jag väldigt bra med att vara ensam då jag vet att jag inte har plats eller tid för att ha en annan människa i mitt liv. Jag har andra saker som jag måste göra först. Sådana saker som jag aldrig kommer att göra igen, och såna saker som är väldigt roliga och som man kanske behöver göra själv för att lära känna sig själv. Oj, det blev jävligt mycket "själv" i den meningen. Men ni fattar vad jag menar, right?

Det var det här jag ville få fram. Det jag ville skriva om. Att folk inte ska vara så jävla rädda för att vara ensamma. För man har alltid vänner och familj som finns i ens liv. Nu säger jag inte att jag hatar kärlek och de människor som lever tillsammans med en annan människa eller har någon som de tycker väldigt mycket om i sitt liv, all cred till er. För det är ni själva som har valt det. Och det är inget fel med det!

Nu ska jag fortsätta att dricka vatten och käka vindruvor. Slänger in några bilder för allmänheten. Var ju ett jävla tag sedan jag visade er något från mitt nuvarande liv. Kan jag tycka. Så ja, håll tillgodo för säsongens bilder!

          
         

   
   
  
   


Truth

Jahapp. Då har vi måndag idag då. Fast i mitt huvud är det söndag eftersom jag jobbar imorgon. Jag har haft lite ups and downs den här helgen kan man väl säga. Vet inte riktigt vad det kan bero på.

Idag är jag som sagt ledig. Har suttit och sökt runt lite på Bodö och lallat runt i pyjamas mest hela dagen. Kan vara skönt ibland! Huset är nu tomt, allt som återstår är jag och Lisa. De andra åkte hem igår.

Jag skulle ju skriva om en grej. Men jag har inte riktigt kommit underfun över hur vidare jag ska lägga fram det. På vilket sätt jag ska skriva det hela. Men det kommer så småning om.

Skall ringa Hanna alldeles strax. Sen måste jag maila Daniel ang fakturor och annat skoj. Skitrolig måndag, tycker ni inte?

Igår blev jag nog den mest sentimentala människan på jorden. Jag blir det då jag ser på film. Eller ja, snarare eferåt. Kollade "The notebook". Å jävlar vad jag hatar den filmen! Den får mig alltid att gråta. ALLTID ALLTID ALLTID. Sjukt med tanke på att jag sällan gråter till filmer! Men den får inte ses för ofta, för då finns det nog en risk att man tröttnar på den. Och att se den igår var väl kanske inte det bästa draget från mig heller. Jag får ju skylla mig själv helt enkelt.

I lördags var vi på hotellet jag, Lisa och Andreas. Det var relativt roligt. Eftersom jag skulle jobba på söndagen så höll jag mig ganska nykter. Inte spiknykter men kontrollerad(?) om man nu kan säga så. Tittade iaf in i de finaste ögonen på länge och det gjorde mig glad!

Nu ska jag försöka slåss med tvättmaskinen som inte riktigt vill jobba med mig. Sen ska jag bädda rent i min säng och plocka iordning på mitt rum. Ni som känner mig kan ju bara föreställa er hur det ser ut. Det är i stil med när både Fia och Mia har varit hemma hos mig en sommarkväll. Fast ändå kanske lite värre! Haha!

Hörs!