SMÅTTIRRITERAD

Jag är trött. Så himla trött. På det mesta just nu. Det är stressigt att åka till Gotland, så jag funderar på varför jag alltid ska envisas med mig själv och åka hit? Det finns liksom ingen poäng. Typ...

Imorgon är det ggn och jag är inte taggad för fem öre. Helst av allt vill jag ligga kvar i sängen heeeela jävla dagen och insupa känslan av ledighet. Men det får jag inte. Nej, här ska man gå upp klockan sju och ställa sig och fixa mackor och sedan åka och hämta alla tossar som ska med. För att sedan köra till ett pisskallt skjutfält och frysa häcken av sig. Vad är meningen med det? Jag ser VERKLIGEN INTE poängen för tillfället. Förhoppningsvis blir det bra imorgon då jag väl är på plats. Men tills dess, så suger denna helg jävligt hårt!

Adios fuckers!

THOUGHTS



Nu drar vi till dagis!
Hörs.


CAN´TWAIT

Jag längtar, jag längtar, jag längtar!!
Snart, snart, snart!! 20 november. Den som ger mig en biobiljett i födelsedagspresent vinner definitivt pris i kategorin "Bästa presenten någonsin"





MORNING

Moooorning folks!!!
Jag har varit vaken i över en timma nu. Erik vaknade klockan sex, sprang ut i vardagsrumet och skrek att någon var en dumpelle! Han var helt hysterisk och grät. Jag tog ner honom i köket och nu ligger han på soffan och sover som en liten björnunge. Han vaknar nog snart! Om inte så väcker jag honom, och Filip förstås.

Igår gick det bra. Det var roligt att se hur en inspelning går till. Det var mkt vänta, vänta, vänta.. Men det var det nog värt!

Ska käka lite frukost nu, sen ska vi åka till dagis! Skriver mer i eftermiddag.

Latero!

Det senaste






UPDATE/NOT

Jag lovade ju bilder igår. Men det hanns liksom inte riktigt med. Och inte riktigt ikväll heller. Men jag får fan ta tummen ur å göra er den tjänsten!

Mitt internet laggar och segar som aldrig förr, så det lär ju ta en evighet att få upp bilderna. Men jag gör ett försök!

Imorgon är det jag som går upp kl halv sex... Usch, då är det fortfarande mörkt! Men men. Det gör mig absolut ingenting då jag vet att jag kommer att ha väääärldens bästa helg sen! Ska till Åhléns innan jag åker med bussen till nynäs och inhandla lite smink. Hmm. Det blir bra! Riktigt bra!

Oj, okej allvarligt. Jag går nog fan upp extra tidigt imorgon å slänge upp de där bilderna. För just nu vill varken internet eller blogg.se samarbeta med mig!

Imorgon åker jag till Gotland!! Yey!

Hörs!


VISDOMSTANDSHELVETE

Jag har så FRUKTANSVÄRT ont i min visdomstand! Det är en obeskrivlig smärta! TOTALT ONÖDIG! Varför ska man straffas med dessa visdomständer? Vilken är deras funktion egentligen?!

Dagens sminkning gick bra. Ni ska få bilder snart!

Fick veta imorse att det är tre bekräftade familjer på E och Fs dagis som har svininfluensan. Kul. Verkligen! Men ja, det känns som att det är en "vanlig" influensa som kommer. Erik och Filip var sjuka förra veckan. Lite feber och snor. As usual. Men ja, håller tummarna för att det inte ska bli något större utav det hela!

Imorgon ska jag på praktik i Sollentuna. Ska sminka folk som ska vara med på tv4sport. Glenn Hysén ska vara där! Waaaay, kändistätt!;P Haha. Jag är lite smånervös trots att jag vet att det är 15-åriga killar med extra mkt talgproduktion i nyllet som vi ska sminka. De ska spela fifa 2010 och har chansen att vinna 100 000 kr. De ni!
Återkommer lite senare som sagt med bilder från dagen!

Hörs!

AKRYLL/DUMMER

God morgon! Nu ska vi strax bege oss till dagis. Paraplyna är med och killarna är på strålande humör. Natten har gått bra. De vaknade en gång var och jag blev väldigt förvånad då klockan ringde vid halv sju och båda killarna fortfarande låg och sov.

Fick sms av Hanna igårkväll, så hon kommer och sitter modell hos mig idag! Grymt bra!

Nej, nu måste vi sticka. Hoppas alla får en bra dag.

Ps. Jag har varit riktigt dum i huvudet och gått och köpt mig en favorittröja i 100%.... AKRYLL! Hur dum i huvudet får man vara egentligen? Hm, tål att tänkas på!

Hörs!

CONFUSED

"om du går ut i solen
och sätter dig en stund
för att natten blev så virrig
för att känslorna gick runt

för att jag aldrig nämnde
att det du gör är bra
och att jag är lika vilsen
och för att jag aldrig sa"


HALLOWEENMAKEUP

Tjollahopp! Idag har vi gjort specialeffekter i skolan. Lagom till halloween! Utpetat öga stod på schemat idag. Det var roligt. Min modell fick även lite glassplitter i sitt öga! Imorgon ska vi fortsätta, och jag tänkte köra på någon form utav misshandel, brännskador, emosnitt och kanske något skotthål. Grymt roligt. Ser vidrigt ut då det är klart, men det är definitivt värt det. Jag ska ta med mig kameran imorgon så att ni får se!

I eftermiddag har jag och killarna varit i Mörby C och handlat mat samt två paraplyn. Närmare bestämt Blixten Mcqueen-paraplyn. Lyriska treåringar. Check!

Vi har ätit middag och installerat min "säng" i deras rum. Eftersom M och P är borta så får jag vara snäll och sova uppe hos killarna. De tycker det ska bli himla roligt eftersom jag inte sover där uppe så ofta. Blir som ett pyamasparty kan man säga!

Jag är relativt trött... Blir tidig sängläggning ikväll. Ska hinna med en dusch, ansiktsmask, nagelfix och tidningsläsning bara. Wish me luck! Haha.

Nej hörrni, jag skriver mer imorgon.

Hörs!

.......



TIMEFORWINTER

Usch.. Jag känner mig helt... Hmm.. Vad ska jag säga... Sliten?! Ja, sliten! Men varför det? Blev ett mindre party hos Baby i fredags. Massa folk plus Lisa och jag. Trevligt. Jag drack inte så mkt.. Hmm, det stämmer inte det här. Jag är sliten.. Två dagar efter att jag "festat", betyder det här att jag börjar bli gammal? Vi lämnar det svaret osagt!

Måndag imorgon. Inleder den nionde veckan i skolan. Bara tre kvar sen. Skönt. Åker till Gotland på torsdag, ännu skönare! Uppdrag att utföra på fredagen. LUGNT på lördagen och tillbaka till sthlm på söndagen. Fredagen efter flyger jag till Umeå där Lisa hämtar mig. Tar bilen till Lycksele och åker vidare till Tärnaby på lördagen. Brrr säger jag. Kommer ju va svinkallt ju! Måste köpa en vinterjacka. Men när då? Denna veckan är fullspäckad. Och då menar jag verkligen FULLSPÄCKAD. Jag behöver assistans! Hjälp mig någon!

Ska tampas med tvätten och brottas med klädhögen som befinner sig på mitt golv nu. Sen ska jag svänga in i duschen och sen ska jag gå och lägga mig. Förhoppningsvis vaknar jag utvilad och på gott humör imorgon. Pff, hoppas går ju alltid!

Min lärare sa till mig i fredags att jag måste börja lura min hjärna lite. Intala mig själv att jag är glad och att det kommer att bli en bra dag, för då tror hjärnan det tillslut. Hmm, jag ska nog gå och tänka att jag har blivit miljonär, för då kommer även min hjärna att tro det. Eller nej, den tror redan det. Sa jag att Slösa är mitt mellannamn?

Hörs!

ONTHEDANCEFLOOR

Om man lyssnar på den här låten i bra högtalare.
Tillsammans med bra människor.
Så är det en jävligt bra låt!
Magi som någon sa.



Hörs!


PERFECT

God kväll!

Hemkommen från Lisas place för en liten stund sedan. Tryckte hallon&blåbärspaj och kollade skidkläder. GRYMMA skidkläder!! Vill haaaaa! Åh, så fina saker vi hittade. Och ÅH vad jag vill vinna på lotto!!

Lisa och jag har stora planer inför vår kommande fjällsäsong! Ni skulle bara veta! Det kommer bli så jävla bra det här. Jag liksom känner det i hela kroppen!

Ville bara ge folket en liten update innan jag släcker ner mig, typ. Är även grymt sugen på att beställa hem en sådan här. Men dem är tyvärr tillfälligt slut. Finns i massa andra färger också. Grymt snygga och totalt lyckad outfit om man inte vet vad man ska ha på sig! Haha.




VÅRDAVSJUKTBARN

God middag! Jag är hemma med sjukt barn. Känns lite ovanligt eftersom det inte är mitt eget. Men iaf... Lisa är här nu, hon är inne hos sitt, också med sjukt barn. Som inte är hennes. Sammanträffande eller vadå? Ikväll ska jag kila över till henne och hänga lite. Long time no häng! 

Jag har konstant huvudvärk. Vet inte vad det beror på. Känns inte som vanlig huvudvärk utan snarare "punkt-huvudvärk" Ni vet som när man har luktat på något för mycket och får skitont i huvudet? Så känner jag just nu!

Nu ska jag och Erik leka någon stillsam lek eller kolla film. Sen ska vi åka och handla innan vi hämtar Fille på dagis. Det blir kalasbra det!

Hoppas ni har en fin dag i det dassiga vädret!

Hörs.




INSPIRATION

Morning cakes!
Slänger in några bilder som ger mig inspiration.
Nu kör vi!











Alla bilder kommer här ifrån.

Hörs!


DETDÄRMEDPEPPALLTSÅ

Blogg.se är för tillfället den segaste platsen på internet!! Jag blir galen!

Har iaf hängt på modelmayhem hela kvällen. Stirrat ögonen ur mig och förundrats över alla vackra människor. Hm.

Jag håller på att bli sjuk. Lagom roligt. Jag har INTE tid med det just nu. Nej nej.

Skolan går skit so.... Nej fan, nu får jag ta och skärpa mig lite här. Detta ställe borde ju vara ett peppställe om något. Inte ett sånt ställe där man spyr ur sig all galla och elände om livet. Hm. Okej, vi kan säga såhär; Jag är inte på mitt bästa humör just nu. Jag snurrar omkring och tycker att det mesta är pest. Men jag ska hålla käften om det from nu. För det är väl ingen som orkar läsa sån smörja ändå? Nää precis!

Så, pepp pepp pepp här i sjukstugan! Har fått veta att nästa vecka blir ett rent helvete här hemma. Kul, verkligen. Något jag behöver. Ska ha killarna under natten mån-tis, Monika kommer hem sent på tis, Per är borta mån till ons, Monika borta ons till tors, Per kommer hem sent på ons, åker tidigt till Paris med tjejerna på tors. Kul... Verkligen... Piss!

Hörs!

Inte ett ljud.




THESECRET

Don´t tell anyone. Don´t tell anyone.
Don´t tell anyone. Don´t tell anyone.
Don´t tell anyone. Don´t tell anyone.
Don´t tell anyone. Don´t tell anyone.
Don´t tell anyone. Don´t tell anyone.
Don´t tell anyone. Don´t tell anyone.
Don´t tell anyone. Don´t tell anyone.
Don´t tell anyone. Don´t tell anyone.
Don´t tell anyone. Don´t tell anyone.
Don´t tell anyone. Don´t tell anyone.
Don´t tell anyone. Don´t tell anyone.
Don´t tell anyone. Don´t tell anyone.
Don´t tell anyone. Don´t tell anyone.
Don´t tell anyone. Don´t tell anyone.
Don´t tell anyone. Don´t tell anyone.

Got it?

TRASH

Detta måste vara världens mest meningslösa dag. Helt ärligt. Känner mig sjukt sliten idag också. Fan. Har gått runt med oro i magen hela dagen och kvällen. Den vill inte försvinna och det gör mig liten. Fan. Varför ska jag tänka så mkt på saker som jag inte kan styra över själv? Varför, varför, varför?????!!!! Jag måste göra som Fia säger "Det är bara att köra på!" Men tänk om jag inte vill köra på då... Jag kanske vill tänka efter innan jag fattar dåliga/ogenomtänkta beslut. Äh, vad jag svamlar. Det får bli som det blir helt enkelt. Och i värsta fall får jag vänta tills jag är 25..

Hörs!


WHY?

Dina ögon är ett fritt fall varje gång.

ENDAGENSTACK!

Dagens herr catwalksminkning. Grymt nöjd!
Nu går jag på helgledighet.
Hoppas på roliga händelser!



Tack Tor!

Hörs.


BACKTOTHE80´S

Tjohej! Fattar ni vilket jävla proffs jag är på åttiotalet nu eller?! Så jävla hipp alltså! Imorgon har vi redovisning och jag känner mig ganska förberedd. Trots att jag bara suttit någon timma och letat lite information.

Dagen har varit bra. Haft väldigt ont i huvudet, och det har inte släppt än. Men jag tänkte att ett bad och en ansiktsmask förhoppningsvis fixar biffen. Ska snart glida in i badrummet och tappa i vatten i badkaret. Yey! Måste bara dammsuga först. Ni vet sånt som är så jääääätteroligt att göra. "Fyglpan" säger jag om det!

Jag kanske ska berätta nu att jag har fått jobb i Tärnaby. Vilket alla redan vet förutom hon, bebisinnehavaren! Så ja, detta är till dig: Jag har fått jobb på solkatten i Tärnaby där jag ska jobba som säljare i en skidshop tillsammans med Lisa och en till tjej som heter Monika. I skiduthyrningen jobbar fyra killar och min chef heter Henrik. Vi ska se varandra i ögonen den sjunde eller åttonde november då jag åker upp till Lisa den sjätte. Hänger du med? Och där ska jag förhoppningsvis stanna till mitten av april. Så, där har vi det hela. Klart och tydligt=)

Hörs!


SKIIIT

Well hello!!

Dålig uppdatering från min sida alltså. Beror mest på att jag har så jävla mkt att göra. Även om vissa inte tycks tro det!!!

Redovisning i skolan på fredag. Jag har inte börjat än... Bra Jenny. Verkligen! Usch.

Känner att kvällen kommer bli låååååång. Måste fixa en massa grejer, tvätta penslar och duscha.

Imorgon är det onsdag å då kör vi Twiggy för hela slanten. På eftermiddagen ska vi till Fabian, han som ska fotografera våran slutbild. Kan bli kul... Eller kanske inte. Shit, vad är det med mig egentligen?

Sminkningarna går helt åt helvete. Jag är hur självkritisk som helst, sätter aldrig läppar, skuggar aldrig bra. Hur fan ska det här sluta? Känns nästan som att jag inte hade behövt gå den här jävla kursen. Jag har ju ändå inte lärt mig något! Fan..

God natt...

VETNIVAD!?

Jag har fått jobb!!:) Så jäääävla bäst!! Jag är så himla glad!!! Iiiiiiiiiih!! Bästa händelsen på länge!! Det känns som att allt flyter på väldigt bra just nu. Yey!

Ska leka med killarna nu. Hörs latero!

SVERIGESLANDSLAGÄRETTSKÄMT!

Jordens jävla pissmatch Sverige bjöd på ikväll. Vill inte ens uttala mig om den. Det är som Carro sa då vi åkte hem "När Sverige vinner, vinner vi med dem. Men när Sverige förlorar så förlorar bara dem!"

Jag har ont i huvudet och handleden och jag kommer inte upp på övervåningen för att dörren är låst. Vilket jävla ilandsproblem jag har va!? Vad fan gör jag om jag blir kissnödig?

Nej, nu ska jag gå och lägga mig i sängen och spåna på hur jag ska gjuta en soffa i betong! Det kan ni ju också fundera över!

Night night.

Hörs!

SONG



OBS!
Låten har ingenting med någon eller något att göra.
Den är bara fin.


SLEEP

Jag tror jag håller på att få handledsinflamation igen!!! AAAAAAJ som fan vad ont det gör. När man har det alltså. Nu har jag det inte än, men kommer säkert att få inom en snar framtid. Det är bara för att jag sitter som ett jävla cp framför min dator. Å idag har jag suttit på golvet med datorn i knät och redigerat 158 bilder! Gosch!

Det blir inget spektakel i helgen. Istället chillerillar jag hemma i sthlm med Maria och Carro. På lördag är det match som gäller. Ska hålla koll på båda för säkerhets skull!;)

Måste skriva veckobrev tills imorgon. Å för förra veckan också. Snark! Det får jag ordna på tåget till skolan imorgon. Slänga ihop några rader är väl inte så svårt. Nej, precis.

Bädda ner sig i sängen och försvinna några timmar. Låter som en jävligt skön idé!

Hörs!

C

C är ett fenomen som jag inte riktigt blir klok på. C är snäll och rolig. Dryg ibland, men sånt gillar vi. Jag vet inte riktigt vart jag ska placera krabaten eller vad jag ska ha C till. Det enda jag vet är att jag inte vill tappa bort det. C:et alltså. C är bra på att läsa av mig. Som en öppen bok, utan att veta det själv. Läskigt. Jag ska inte dra några förhastade slutsatser ang vår vänskap. Men jag hoppas den håller i sig.


HAVEYOU?

Ever felt like this?



Or maybe this?



At the same time?


TIMETOTELL

Det känns som att någon har en hemlighet. Eller fler...
Men vem fan har inte det?

 


SOMETIMESIT´SGOOD

Jag har fått den bästa nyheten EVER idag. Wiiii, jag är så jäääävla lycklig!!! Tack Baby, du är bäst!! Bäst bäst bäst!!

Livet känns plötsligt så mycket lättare. Dagen har varit okej. Imorgon är det "vit till asiat" och "svartvit fotografering" som gäller. Nästa vecka har jag och Maria redovisning om 80-talet och på onsdagen ska vi till Fabian. Hmm, mycket mycket.

Nu går jag och drar täcket upp till öronen. Förfryser nästan här hemma i skräckkällaren!

Sleep tight!


COLD

Jag känner mig yr i huvudet. Konstig känsla i magen och hundra tankar i huvudet. Fan...

Skönt att gå ut i vintern när man endast äger höstjackor och inga koftof. Verkligen. Gnällspik #1 var jag tydligen.

Jag tycker inte om när folk påpekar mina dåliga sidor. Jag blir bara ledsen och jävligt osäker i mig själv då. Bara så ni vet alltså.

Nu ska jag strax kila upp. Har lyckats få tinnitus under natten. Kul! Sen ska jag bege mig till skolan för att sminka Hanna. Hoppas på en bra dag, men jag känner redan på mig att den kommer att bli usel... Varför? Ingen aning. Ingen jävla aning faktiskt.

Hörs!

CONGRATS

Goda nyheter är alltid glada nyheter. Grattis!

CRYBABY



Ge mig nåt som tar mig någonstans.

Ikväll åker jag tillbaka till den där helvetesstaden. Jag är så jäääävla less på den nu att jag skulle kunna kräkas varje dag bara för att få slippa den. Men jag vet, som alla gånger förut att det kommer att bli bra såsnart jag är där. Separationsångest. Från vadå? Ingenting. Absolut ingenting! Stört.
 


GOODJOB

Sjukt snygg bild. Bra "klistrat". Rätt placerat.
Även om vissa bara ser att hon är naken!




HOME

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiu!!! Sitter hemma hos Wildis. Fick tillbaka strömmen för en stund sen! Tack! Vi har käkat räkmackor och pratat en massa. Kollat bilder och hängt på internet (så länge det ville vara med oss!) Vi har även lyckats med att ha en köksbrand under kvällen också. Mycket lyckad!
Jag är tröttare än natten och ska strax bege mig hemåt. Det blåser Carolastormvindar ute och jag undrar om jag ens lyckas ta mig hem eller om vinden sliter med mig och hela bilen upp i himlen. Skulle ju vara ganska mäktigt att skryta med att ha blivit uppslungad i en tromb! (Trött tjej 21 pratar i nattmössan!)
Imorgon åker jag och Maria tillbaka till sthlm. Vill inte. Vill verkligen inte! Jag vill stanna här nu. Jag är färdig med sthlm... Iaf för ett tag. Men ja, jag får stanna i sthlm fram till jul. Sen flyttar jag hem någon månad, och efter det får vi se vart livets vindar blåser mig! (Åh så poetiskt!)

Djurmakeup på måndag alltså. Vad FAN ska jag sminka förnågot? Har inte en susning. Usch vad svårt allt känns...

Nej, om man skulle ta å bege sig ut i den ofantligt sköna stormen kanske? Håll tummarna för att jag kommer hem välbehållen.

P.s Mamma säger att jag svär för mkt på det här stället. Hur i hela helvetet kommer det sig? Vad fan menar hon? Jag fattar inte ett skit!

Hörs!

Hittade några gamla bilder på Jennies dator. Sommaren 2006! Yiiiiha!




TIMETOGO

Nu ska jag springa upp och käka århundradets godaste frukost. Sen ska jag klä på mig mina skönaste kläder och rulla min söta lilla vagn till bussen. Efter det ska jag ha världens bästa genomgång i skolan och sedan sminka det finaste jag någonsin kommer att åstadkomma. I eftermiddag ska jag hämta de gladaste barnen på dagis och leka med dem hela eftermiddagen och kvällen. Middagen kommer att bli en världssucce och efter det tänkte jag dammsuga mitt rum med den roliga dammsugaren. Sen ska jag packa ner mina fina saker i en gigantisk och jättepraktisk, stor väska. Efter det ska jag duscha och tvätta håret så att det doftar sommaräng och sedan gå och lägga mig i en nybäddad säng.


Känner ni ironin i detta inlägg? Jag hoppas det! Pepp på hög nivå!

Hörs!