BEAUTYFULNEWS

Jag uppdaterar en snabbis från Woobies place! Idag har vi varit aktiva så in i helvete. Vi har gått och gått och gått. Kollat tjejmilen vid Gärdet och hejat på ML!! Bra sprunget! Jag blir väldigt imponerad över hur människor kan springa så snabbt som de faktiskt gör. Jag räknade i huvudet, och om jag skulle ha sprungit en mil, så hade det tagit mig minst en och en halv timma. MINST! Det skulle säkert dra iväg uppåt två timmar. Eller så skulle jag dö på vägen!



Nåja, igår påbörjade vi dagen med att ringa en låssmed som fick komma till Woobies lägenhet och låsa upp dörren. Nyckeln (som varit gömd på ett hemligt ställe i trapphuset) hade blivit stulen. Sätter trehundra miljoner på att det är alkiskärringen här i huset som har stulit den! Hur som helst, nackskott på den skyldiga!
Det var meningen att vi skulle på fest i Å-berga igår, men det var inte så aktuellt då vi övervägde möjligheterna att ta oss hem därifrån mitt i natten. Så vi stannade hemma och kollade säsong 1 av "The Hills" istället. Vid tvåtiden åkte vi hem till mig och sov. Vaknade av att Erik och Filip lekte en livlig lek i tvättstugan klockan 09:45. Kul. "Lika bra att gå upp så att man inte sover bort hela dagen" tänkte v och steg uppi. Mycket bra helg för övrigt.

Idag fick jag även veta VÄRLDENS roligaste/bästa/finaste/underbaraste nyhet. Åh!!!! Jag är så himla glad. Ska berätta då jag får klartecken om det! Var så säkra!

Imorgon börjar jag skolan. Det ska bli jätteroligt. Verkligen. Är lite smånervös. Men det ska nog gå bra! Håll tummarna för mig i 12 veckor så kan vi hurra sen! Det låter väl som en alldeles briljant plan? Jo!

Min dator befinner sig som sagt på Gotland. Förhoppningsvis tar lillsis med sig den då hon kommer till sthlm på fredag. Hoppas, hoppas, hoppas att den inte är så dyr att laga. Mamma betalar förvisso, men ändå. På fredag ska jag och Woobie till Gröna lund för att se Håkan Hellström. Lär bli kul det också. Om inte annat väldigt nostalgiskt. Fjärilar i magen och en massa gamla minnen. Fint.

Nu ska vi fortsätta kolla på "The Hills" säsong två vätar ivrigt på MTV:s hemsida. Slisea upp lite melon, inta sängen å sen är det bara att köra! Trevlig söndag allesammans! Hoppas ni mår bra, för det gör jag!

Btw, vi hittade regnbågens slut förra helgen. Men någon hade tagit skatten innan oss!:(



Hörs!

MINÄLSKADEDATOR

Bara så att alla i hela Världen vet så har min dator gått sönder. Den är helt jävla trasig! Kommer inte ens in i den. Så i eftermiddag åker den hem till Gotland för ett besök hos Databyrån för reparation! Håller alla tummar i hela världen för att inget försvinner från den. Trots att jag har lagt över alla bilder titt som tätt på en annan disk så ligger ändå alla låtar kvar på datorn, och det skulle ju vara väldigt tråkigt om de försvann.

Så, ja. Jag nås ENDAST via min telefon... Och det är ju lagom roligt!! På måndag börjar kursen, och jag ser verkligen fram emot det. Förhoppningsvis kan jag slänga upp en uppdatering på måndag!

I helgen är det fest på villa Zain. Kommer bli helt galet!! ska försöka fixa skjuts hem på lördag nu.

Hörs!

MARIART

Jahaja, då börjar det dra ihop sig. Jag är supernervös men hoppas och framförallt tror att allt kommer att gå jättebra. Som de flesta utav er redan vet så börjar jag min makeup artistutbildning hos Mariart på måndag! Jag är taggad som ett spjut. Detta är verkligen en dröm som går i uppfyllelse. Jag är så himla glad över att jag får/har möjligheten till att göra detta. Det kommer att pågå i tolv intensiva veckor. Eftersom jag har killarna samditigt så kommer jag nog inte att hinna med så mycket annat. Men det blir nog bra. Börjar klockan tio och slutar klockan två, måndag till fredag. Frågan jag börjar ställa mig nu är, vad ska jag göra sen? Vad vill jag bli? Vad ska jag jobba med? Har planer på att bli kosmetikutvecklare. Skulle sitta fint. Eller varför inte hudvårdsterapeut? Ja, vi får se vart det bär hän. Just nu är jag bara glad. Glad, glad, glad!

Här är lokalen där jag och 14 andra tjejer(?) kommer att hålla till i.


Efterhand blir resultaten förhoppningsvis något i den här stilen.






Men först ska jag upp till Lisa och jobba säsong. Det är snart spikat och klart. Och sminkboxen, den tar jag garanterat med mig dit. Man vet aldrig vad det finns för nyllen att makea där uppe!

Hörs!

LATE

Lite sent att dra hela historien nu kanske. Så jag sparar era ögon den läsningen tills imorgon! Nu går jag och lägger mig med "New moon". Får se hur länge den håller mig vaken!

Hörs!


TOKTISDAG


Idag är det tisdag! Vaknade av att Baby ringde 09:14 och frågade om jag ville hänga med på stan en sväng. Nemas problemas svarade jag och studsade ur sängen. Var inne på en timma! Otroligt men sant! Jag hann till och med tvätta håret!
Vi spanade i lite affärer. Mia shoppade och jag gick snällt bredvid. Köpte dock en kofta, ett block och en kalender på Åhléns då jag var påväg hem. Köpte även ett par skor, men dem ägde jag bara i sisådär 30 min(!) haha

Jag har sjuuuukt ont i min visdomstand. Den håller på att gnaga sig genom mitt tandkött för att sen bara vara ivägen. Kul! Verkligen. Det roligaste är nog att jag har fått alla fyra. Fy jävla fan så skoj!

Det är varmt ute idag. Jag vet inte riktigt vad jag och grabbarna ska hitta på i eftermiddag. Hmm. Tänk, tänk, tänk...

Ikväll ska jag skriva om vad jag ska göra på mådag. Då det verkliga livet drar igång. Min framtid. Å så måste jag knåpa ihop ett cv till Lisas chef. Jaja. Var sak har sin tid och jag är alldeles säker på att jag kommer att hinna med.

Nej, vi hörs lite senare hörreni!

SUNDAY

Idag har det varit en utav de bättre dagarna på länge. Beror mest på att jag har fått vara med Baby hela dagen! Vi gick en promenad till hennes skola GIH och sedan ner mot Djurgårn och tillbaka hem till Karlaplan. Där lagade vi en utomordentligt god lunch och sedan begav vi oss hem till mig. Mia bor hemma hos Linus på Karlaplan för tillfället. Men den 27(?) september flyttar hon in i skrapan. Ja, SKRAPAN på söder alltså. 21:a våningen. Inte så illa pinkat nej! Galet fin utsikt!

Ikväll har vi kollat på Zlatans andra match i Barcatröjan. Stod 3-0 till Barcelona innan jag stängde av tv:n för att skjutsa Baby hem till sig. Mycket trevlig dag. Och vet ni vad det bästa av allt var? Jo, att jag hittade en konfettifjäril från Coldplays spelning igår!! Den ligger här bredvid min dator och glänser. Alldeles grön och fin!

Imorgon har jag sovmorgon. Vilket betyder att jag stiger upp senast klockan nio, käkar frukost, går min runda, duschar, åker till Arninge och handlar, lagar superb lunch åt mig själv, bäddar rent i sängen samt dammsuger mitt rum. Sen inväntar jag att klockan slår halv fyra då jag går och hämtar grabbarna bus. Sen ska vi nog gå hem och göra grön leklera! Japp, det är min måndag det. Spikad och klar.

Hörs!

 


NOBODYSAIDITWASEASY

Jag vet inte hur många gånger jag har förbannat mig själv idag. Och jag vet inte hur lång tid det kommer att dröja innan jag slutar att göra det heller. En evighet? Fan. Fan. Fan. Fan. Fan. FAN!
Varför är jag så knäpp? Eller är jag det? Är det mina vänner som är knäppa? Har jag för få vänner? Eller har jag bara vänner som inte gillar Coldplay? Jag vet inte...

Äh, jag skiter i det här. Skakar av mig allt tills imorgon. Sover på saken och intalar mig själv att morgondagen kommer att bli tusen gånger lättare och bättre. För det vet jag att den kommer att bli.

Ni vet att jag sålde min Coldplaybiljett va?
Fan. Fan. Fa. Fa. Fa. Fa. Faaan.

Hörs!
 

HIPPHIPP

Hittade detta klipp hos Martina. Så jäääävla roligt. Jag dör varje gång!! Hahaha!



INGEVIDAREINLÄGGNEJ!

Jag är nöjd med håret. Faktiskt. Trots att det är en gnutta röd ton i det hela så känns det skapligt bra! Imorgon har jag fet sovmorgon. Så jag ska snooza fram till halv tilo hade jag tänkt! Toppen. Sen blir det ut och traska som vanligt. Å sen ska jag få sålt min Coldplaybiljett till Thomas Trygg. Känns ju tryggt. Haha!

Nej nu måste jag gå och lägga mig. Innan ögonlocken trillar ner av sig själva!

Hörs!

REDHEAD?






Röttellerbrunt?

IT´SALLDONE

Nu sitter jag här med nyfärgat hår. Har inte vågat kolla mig i spegeln än. För när jag sköljde ur det i badkaret för en liten stund sedan så såg det ut som om det var mens som kom från min hjässa! Inte så fresch! Men om det står chokladbrun på förpackningen, är det inte meningen att det skall vara brun färg då? När man sköjler håret alltså? Helt galet. Tänk om jag blivit en rödtott. Utan att ens veta om det. Vad gör jag om det är rött? Snaggar? Färgar om? Går till frisören och gråter? Hm, jag antar att jag kan vara lite röd i barret. Inte som lilla My dock. Men lite kan jag leva med. Ni får ett bildbevis lite senare. Lovar!

Hörs!

TOTHEOTHERSIDE


Snart är du på samma ställe som mig. Bara några minuter ifrån. Och jag måste säga att det känns jävligt bra! Jag är helt övertygad att du kommer att fixa det här. Utan tvekan. Du är ju för fan gjord för detta! Din dröm kommer att gå i uppfyllelse. En utav dem iaf! Och en är alltid bättre än ingen alls! En av mina drömmar var att ha dig på denna sidan om östersjön. Å se, vips så var det fixat! Välkommen hit Baby!

HAIRCOLOR

Ny vecka. Nya tag. Nya förändringar. Japp!
Idag börjar hösten enligt SL:s tidtabell. Kul. Verkligen!
Och när hösten kommer, så vet alla vad det är dags för mig att göra.
Färga håret! Mmmm!

Hörs senare!

THANKYOU







Allt känns plötsligt bra igen.
Mycket bra.
Det här är en utav de bästa dagarna på länge.
Jag är glad.
Jag är lycklig nu.
Tack!

MMMM

Jag undrar vart du tog vägen...  Borta... Mmmm..

NOTAWORD



Har jag sagt att jag längtar hem? Inte! Jag längtar heeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!! Hem till fina, sköna, underbara, varma, härliga Gotland. Sorgligt men sant kanske man kan säga? Jag har befunnit mig i sthlm i en veckas tid nu, och det känns redan som att jag har varit här i tre fucking månader. INTE kul. IKKE roligt. NOT so funny. Ja, ni fattar hinten va?

Har iaf varit i Täbban idag och spenderat lite pengar (i brist på annat). Det blev en grymt snygg, svart blus. Genomskinlig. Ja, lite svårt att förstå kanske. Men har ni tur kanske jag kan slänga in en bild på den här så att ni får se!
Om en stund ska jag åka och hämta killarna, vi ska sedan vidare till lekplatsen där den gigantiska gungan finns. Ni som har varit med vet vilken lekplats det är jag snackar om. Ni andra, never mind!

Har inga spikade planer inför helgen än. Clara åkte till Gotland igår, så henne får jag inte se förens nästa vecka. Någon snackade om WOW. Inte WOW som i World Of Warcraft utan WOW som i Way Out West! Ja, vi får la se helt enkelt. Myggan, hur vi göra?

Hörs!

QUICK



God eftermiddag trevliga läsare! Ni som aldrig säger vilka ni är men ändå kikar in titt som tätt för att kolla att läget är stabilt. Tack som fan hörrni!

Idag skiner inte solen här i sthlm. Det är grått och snart vankas det åska! Jag har varit och handlat i Arninge(skräll) bakat krusbärspaj, käkat lunch och nu håller jag på att tvätta! Vilken härlig tisdag, tycker ni inte? Jag vet inte vad det är men plötsigt har jag mer energi, gladare humör och bättre hals. Otroligt. Japp japp! Jag håller tummarna för att det ska hålla i sig. I eftermiddag ska jag och killarna se Robik Hood. Klassikernas klassiker! Tankade den igår, var dock en ganska taskig kvallisort, men vilken treåring tänker på det egentligen? Nej precis!

Jag har kikat lite på flygbiljetter till Lisa, as you know. Och jag antar att jag får komma helgen innan eller helgen efter. För den helgen 22-23 funkar ju inte. Och den andra helgen som vi snackade om i september går inte heller då jag har en skola att gå till. Hmm, det där kändes skumt "en skola att gå till". Ja, så är faktiskt fallet. Jag kanske skulle ta och berätta, eller alla vet ju nästan redan. Men jag kan berätta det lite senare en gång för alla!

Har även hittat en kanonbra sida (tack vare Anna) som är helt fantastisk. Allt på samma ställe. Checka in SuperStart.se. Min nuvarande startsida. Praktiskt att kunna ha väder, datum, tv-tider och allt annat smart på ett och samma ställe!

Vi hörs lite senare hörrni!

DAWN

Idag är det sista dagen på min semester. Jag antar att jag ska vara nöjd. Jag är nöjd. Helnöjd. Dagen i allmänhet har varit helt värdelös. Undrar varför jag ens klev ur sängen sisådär vid lunchtid. Men nu ikväll är det bättre. Mycket bättre. Efter snacket med Baby så blev allt genast mycket lättare. Tack bästa!
Jag har tänkt åka och besöka min andra halva, Lisa i Lycksele. Men den helgen som jag ev skulle åka och som var "roligast" enligt henne går inte längre. Jag ska ju kolla Coldplay på Stadion. Jag hade glömt bort det totalt. Och biljetten hänger hemma vid datorn. Hur ska detta sluta?

Om tio dagar flyttar Baby upp hit. Det ska verkligen bli hur kul som helst. Helt jävla perfekt! Nu har jag alla mina tre tjejer på samma sida om havet. Dock är de andra två utspridda i Sverige. Men det är ändå lättare att ta sig till dem när de bor på denna sidan av Östersjön!

Imorgon är det första dagen för killarna på deras nya avdelning "blåa". Dem har blivit hur stora som helst och deras tal är jättebra. Fille är trotsig som aldrig förr och vägrar att sitta vid matbordet... Det ska det bli ändring på nu när jag har kommit tillbaka! En annan sak som jag har tänkt på är att deras pappa väldigt gärna sitter och matar dem. Skär och matar, torkar samt hjälper till med glaset då de vill dricka. Är inte det lite fel? Jag tycker det. När man är tre och ett halv år så brukar man klara det själv. Till och med skära sin egen mat. Det gör dem på dagis. Men när de kommer hem hit så blir dem som två handikappade bebisar. Jag förstår inte grejen. Erik och FIlip kan ju fetglömma att jag tänker skära deras mat eller ens tänka på att bli matade utav mig. Här är det en redig gaffel och en kniv som gäller. Sen får man skära själv, vare sig man vill eller inte. Och på stolen sitter man tills maten är i magen. Punkt slut!

Jag ska väl gå och lägga mig om en stund. Är inte alls trött men börjar jobba halv åtta imorgon. Så några timmar måste man ha. Jag behöver sova ganska många timmar per natt för att överhuvudtaget fungera. Helst 8. Aldrig mindre!

Hörs!

.........

Okej, väck mig när det är över!!

INTETNYTT

Jag är här nu. I hufvudstaden. Dock har jag inte kommit "hem" än. Är hos Maria. Men det är nästan som hemma det också! För tillfället sover jag i hennes kök eftersom hennes katter skriker stup i kvarten och jag vill bryta nacken av dem varje gång dem ger ifrån sig det minsta ljud!

Idag har jag träffat R. Long time no see. Hängde på hans jobb, handlade mat och tog en långpromenix runt två sjöar(?) Trevligt trevligt. Ikväll är jag hemma hos Maria, vilket ni redan vet. Vi tittar på Sällskapsresan. Maria städar och jag sitter här och säger alla repliker innan de ens har blivit sagda! Humor! Japp japp!!

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Ev utflykt/rolig aktivitet med R. Sen ska jag kanske passa Erik och Filip någon timma. Per ska hämta Alexandra och Monika åker till Göteborg och hänger med Madonna på Ullevi.

Har fått hem världens bästa plattång frå GA.MA. Sjukt bra. Håret blir otroligt rakt på bara ett drag. Love it!

Nu sitter jag här och funderar lite över framtiden. Snart börjar utbildningen och jag är hur nervös som helst. Pirrigt! Igår fick jag iaf veta att Lisa och Emma kommer till Sthlm den 16 september! Tjohej, kan det bli bättre eller?! Eh, nej!!

Nu ska vi fortsätta kolla. Det är svinvarmt i lägenheten. Får bli en halvljummen dusch då filmen är slut! Hoppas ni mår fint!

Hörs imorgon!

IMORGONSÅ

Bli inte arga för att jag inte säger hej då. Jag vill inte...

Imorgon ska det bli sol. Det är då jag ska svettas och slåss med alla jävla människor i sthlm. Kul. Verkligen...

Det kommer bli bra snart igen. Det är bara separationsångesten som står ivägen.

Nu måste jag packa min kappsäck... Och räkna får så att jag kan få sova någon gång. Imorgon går jag upp med solen!

Hörs!

DETÄRDAGS

Jahapp. Då var det sista dagen på ön... Om jag ska erkänna så känns det sådär. Visst är det kul att komma tillbaka till rutinerna och den spännande hösten, men jag kommer ändå sakna allt här hemma. Som tur är bor Baby närmare än innan, och Fia är bara två timmar bort. Eftersom det kommer att bli en ganska så hektisk höst så har jag inte planerat några hemresor till ön. Det är liksom inte värt det då man kan åka först på fredag kväll och måste åka tillbaka redan på söndagen. Så ja, Gotland får vänta till slutet av november helt enkelt!

Ikväll ska vi på eldshow. Jag, mamma och Fia. De andra fick förhinder tråkigt nog. Nåja, det blir lika bäst ändå!!

Nej nu ska jag hjälpa mamma med maten. Ska leka grilmästare och duka bordet. Sista måltiden närmar sig. Jag har en klump i magen...

Hörs!

VA?VA?VA?

Har du ätit gamla kläder nån gång?!!


LUNGINFLAMMATION

Undrar vad jag har gjort för att förtjäna denna värdelösa dag... Allt är helt å helvete och jag får inte bukt med någonting. Usch.. Jag tänker för mycket. Det ska man visst inte göra enligt vissa!! Nähä.. Tråkigt för mig då. Eftersom jag är en fundersam jävla människa!

Jag funderar mest över framtiden. Om jag kommer att palla trycket i höst eller inte. Just nu lutar det åt inte... Så därför känns allt plötsligt tvärjobbigt. Jag trivs inte i mig själv heller, så det måste jag också ändra på. Det är mycket jag ska ändra på... Fan. Det här går inte. Idag tänkte jag tanken "Om-jag-skulle-kunna-få-ett-piller-som-gjorde-att-jag-somnade-och-aldrig-mer-vaknade-upp-igen-så-skulle-jag-ta-det-på-direkten"-tanke. Skumt va. Svagt va? Fy fan för denna förbannade dag. Solen har skinit precis HELA dagen. Jag har suttit på balkongen i sammanlagt 20 minuter. Tänkte dra till stranden med sis men i sista sekund så ångrade jag mig totalt. Så nu sitter både jag och syrran hemma... Snällt Jenny, verkligen!

Ikväll ska vi ut och äta med pappa. Joda. Hmm, vi tre... Kul... Känns bara krystat och tvångsartat. Jag vill inte innerst inne. Men för att alla ska vara nöjda och glada så får jag snällt följa med. Hu, det är så mycket som jag måste prata med pappa om. Såna där jobbiga saker. Som man helst aldrig vill prata om. Döden, livet, känslor etc. Palla... Näe.. Inte idag heller...

Hörs...


ROUNDHERE

God kväll! Jag är fortfarande vaken... Otroligt nog. Har ställt om dygnsrytmen totalt. Vilket inte är bra! Jag måste få in mina vanliga sovrutiner innan jag åker hem. Vilket lär bli svårt. Får öva imorgon helt enkelt.

Gårdagkvällen var jätterolig. Kul att träffa Frida, Lotta och Bonnie! Var på förfest på mejan, sedan knatade vi ner till Gute. Trevligt trevligt. Änkan var öppen, tjohej vilken tur! Annars hade kvällen varit piss! Träffade Joakim, vi bestämde oss för att gå till Bolaget för att möta Simon och Henke. Sagt och gjort. Tog mina sista steg ut från Gute för sista gången i år och kände typ "Gud vad jag längtar tills nästa sommar!" haha. Smått paranoid! På Bolaget var det full fart. Folk överallt. Satte oss vid Simon och Henke och blarrade på. Jag var ganska rund under fötterna. Tappade mitt linslock till kameran(!) fan, typiskt.. Sista kvällen då man är ute, ja då tappar man det förbannade linslocket!! Måste ragga tag på ett nytt snarast möjligt! Gick med Jocke, Simon, Gustav och Jonathan till Södervärn. Sen vek jag av från skaran och knatade hem. I platta skor ska tilläggas!! Duktig tjej som jag var så hade jag faktiskt packat ner ett par platta skor! Lite drygt att det var sista utekvällen och att jag kom på att jag hade dem i väskan först vid lännakiosken kanske... Men vafan!

Ikväll har jag, mamma och Julia varit och checkat in Valdemar Atterdag. Lamt som vanligt. Men ändå en storts "tradition". i vanlig ordning brukar vi gå ner till stora torget och kika lite där och sen gå vidare ner till strandpromenaden där allt avslutas. Men vi sket i det och gick till Atterdags och handlade efter att "gänget" hade erövrat Söder port!

Ikväll har jag sett på Lars Winnerbäcks "film" Solen i ögonen. Riktigt fin. Vid vissa framträdanden så fick jag gåshud. Vilket var länge sedan jag fick pga Lasse. Jag har saknat honom lite grann. Eller jag har kommit på det nu. Blev glad då jag fick reda på att han släpper en skiva i september och att han ska ut på höstturné! Jag och Maria ska gå och kolla. Någon mer som vill följa med? Alla som vill får självklart gå med!!

Sen har jag kollat på "The hangover", jävligt rolig film. Kände mig lite dum då jag låg här och skrattade för mig själv. Haha, men det gick inte att hålla sig. Klockren! Om ni inte har sett den, se den!

Jag har inte riktigt bestämt mig för när jag tänker åka tillbaka till sthlm. Om sanningen ska fram så tror jag att jag åker redan på onsdag. Vid lunch. Men det känns ändå konstigt. På ett sätt saknar jag sthlm jättemkt just nu, men på ett annat sätt så vill jag inte lämna det som finns här... Knäppt. Men som sagt, jag vet inte när jag ska åka. La familia är ju i Grekland, så in i huset kommer jag inte! Dock har jag en bilnyckel här hemma, så jag tänkte ev beslagta deras bil. Om inte någon annan står i vägen vill säga! Bo, det får jag göra hos Maria. Snällt av henne. Vet dock inte om jag pallar med hennes katter eller hennes hårda bäddsoffa. Sorry Maria, men din soffa är sjukt oskön!! Så, där hade jag fått det sagt också! Haha!

Nej, om man skulle gå och lägga sig kanske. Och se till att inte vakna alltför sent imorgon. Så att jag kan gå igenom alla saker som jag har lyckats dra med mig hem. Packa om å sådär. Sen ska vi till pappa och käka middag imorgon. Lär väl bli ett jävla liv som vanligt. Men skit samma, det kommer dröja länge innan vi varken ses eller hörs igen, så vad spelar det för roll...

Nu går jag och lägger mig.

Hörs!


SNART

Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen...