WEDNESDAY

Jag känner att jag är påväg att falla tillbaka in i samma gamla mönster... Typ det SISTA jag vill just nu. Fan... Att det ska vara så svårt. Fast ja, egentligen så är det ju inte så svårt.

Skolan krånglar och jag är mest trött på allting. Har cpsvårt att fixa modeller. Imorgon har vi naturell sminkning på mörkhyad. Är jag så jävla oldie att jag inte känner någon mörkhyad jävla människa eller? Nej, jag gör fan inte det. Och hur många asiater känner man? Fan. Jävla påhitt det där med skolans krav.
Idag har vi gjort latexflintar, å Caroline förvandlade mig till en kabukiman! Coolt som attan, men faaaaan vad ont det gjorde att ta bort skiten. Aldrig mer. Never more! Kapisch?!

Jag behöver städa mitt rum. Det ligger grus över hela golvet eftersom Erik hade sin byxor fulla med sand igår. Så jag måste dammsuga... Suck igen. Gnälltjejen nr 1! Det är jag det. Och jag tror att jag har mina aningar om varför jag är såhär gnällig just nu.

Ovishet inför vintern... Är det meningen att jag ska flytta hem till lilla Gotland eller? Haha, det är ju ett skämt. Men det kommer säkert att bli så. För vad ska jag göra liksom? Det är det här som känns så förbannat tråkigt. Jag går en utbildning, men är fan inte säker på om jag ska jobba med det direkt efter. Det saknas några delar liksom. Typ hudvård, produktvetenskap, doftnotstydande osv... Jag är inte riktigt redo. Även om jag vet vad drömjobbet för tillfället är, så tvekar jag något enormt. Svårt. Kan inte någon annan än jag bestämma?

Nu, badkar och sängläggning!

Hörs!

WINNERWINNERCHICKENDINNER

Här kommer bilderna från sotsminkningstävligen som vi hade i torsdags! SnyggCecilia! Ser lite ut som Emma Andersson faktiskt.








SUNDAYMORNING

Jag ska skriva. Imorgon. För nu ska jag hoppa in i duschen och sedan slänga mig i sängen för att få några timmars sömn.

Har även fått tillbaka min dator. Så nu jävlar ska det slängas upp bilder!

Hörs!


MODELL SÖKES!!!

Slänger in en förfrågan här i hopp om att en trevlig lite själ möjligtvis kan tänkas se min rubrik och klicka sig vidare hit.

Jag behöver alltså ha en/flera modeller att sminka under min makeupartistutbildning i sthlm. Måndag-Fredag 10.00-14-00. From måndag till den 20 november. Alla typer av människor, dock helst tjejer. Men ja, mörkhyad, asiat, ljushyad eller annat ursprung spelar ingen som helst roll. Inte ålder heller. Om du är intresserad så lämna en liten kommentar så styr vi upp nåt!!


THEWINNERTAKESITALL

Hellöööö!!

Vi hade ju sminktävlig i skolan idag. Temat var "sot". Och gissa vem som vann! Jag vann, jag vann, jag vann!!! Helt jävla sjukt! Så grymt roligt. Jag skyller det hela på min modell Cecilia som har ett fantastiskt utseende. Hon är som en vit duk som man kan kladda vad som helst på, och ändå blir det hur snyggt som helst! Nu har jag dock ingen bild att visa er eftersom jag inte sitter med min egen dator. Men jag har en massa bilder i kameran som jag tänkte ladda ur imorgon då jag faktiskt(hör och häpna jävligt mkt) får tillbaka utav databyrån. Som för övrigt är ett jävla påhitt, men det har vi redan konstaterat för länge sedan!

Imorgonkväll ska jag även infinna mig i Nynäshamn sisådär 19:15 för att möta upp kusin med bihand för att färdas tillsammans med dem hela vägen till Norrköping. Yey!

Imorgon har vi naturell sminkning på asiatisk modell. Tror ni att jag har någon jävla asiat eller? NEJ! Så om ni hittar en, stoppa den i fickan och ta med den till bondegatan 75!! Det är en order!

Det är king fredag imorgon, som Bollnäs-Martin i bandit säger. Och som jag har längtat efter denna fredag. Obeskrivligt. King helt enkelt!

Lägger som sagt upp bilderna från dagens sminkning så fort jag bara kan! Håll till godo!

Hörs!


TOEARLY

God morgooooon Sverige!
Här sitter jag och väntar på att dagen ska börja. Eller nåt. Erik ligger uppe i soffan och tittar på "Den lilla sjöjungfrun 2" och Filip sover.
Är relativt trött idag också. Så jävla ovärt eftersom jag inte har tid att vara trött. Jag har inte tid att gå runt och vara snorig och varken ha någon smak eller lukt. Förbannat!
Det verkar som att solen kommer kika fram idag. Min vanliga tur då jag klär på mig alldeles för mycket kläder då jag går till skolan. Men men.. Man lär sig av sina misstag, eller?

Ikväll kommer forhoppningsvis Baby hit. Var en evighet sen jag såg henne. Undrar ifall hon blev riktigt återställd efter sin robinsonutflykt förra veckan? Haha. Vi ska iaf styra upp nåt med Lisa(om hennes unge kan sluta spy någon gång!) Få lite flashbacks från sommaren då vi alla tre är tillsammans. Men det fattas en, och det är Fia. Men henne träffar jag på fredag!

Jag vet att jag hade en jävla massa att skriva ner. Men just nu är det helt tomt i hjärnan... Min dåliga bedrift är att jag ofta glömmer bort saker som jag måste skriva ner och komma ihåg. Ge mig en hårddisk med filer som man kan leta i tack!

Idag har vi Glossylook i skolan. Hoppas för allt i Världen att Lisa vill och kan följa med. Annars har jag inget face att måla på. Nåja, det löser sig! På torsdag har vi tävling. Är ganska nervös inför den, men tänker öva ikväll för att ta hem en säker seger! Eller? Ja, man måste ju gå in med inställningen att vinna, annar sär det ju lönlöst!

Hörs!

MAKEUP

Imorgon är det redan fredag. Vilket i sin tur innebär helg! Yey! Välbehövlig helg. Tror inte
 riktigt att jag har repat mig sedan förra helgen. Så det är på sin plats med lite vila. Dock ska vi försöka styra något med klassen. 16 tjejer på ett och samma ställe, som har samma intresse. Hur kommer det att sluta? Smink, smink, smink! Kruxet är bara att vi nte riktigt vet vart vi ska hålla till någonstans. Men det ordnar sig nog.

Jag längtar ännu mer till nästa helg. Då åker jag till min pärla i Norrköping. Senast jag var där var den 30 april, och vi kan ju därav dra slutsatsen att det är ett redigt jävla tag sen! Vill minnas att vi lasade med grabbarna. Det röda laget vann överlägset! Vilket bestod av mig och fia. I det blåa laget(läs det dåliga laget!) spelade rosen och Christoffer. Returmatch grabbar!

Helgen efter det åker jag hem till Gotland. Igen. Och då blir det INGET festande för min del! Nej, nej och åter nej! Jag tar bara med mig sminkväskan. Tror jag. Eller iaf pincetten då jag har lovat syster att plocka hennes ögonbryn. Förhoppningsvis styrs även andra, lite lugnare aktiviteter till. Så ja, jag hoppas på en lugn helg då som sagt. Men ja, man ska aldrig säga aldrig. Eller jo, denna helgen får bli en "aldrig helg". Shit vad jag svamlar!

Dagens sminkning var hur stressande som helst. Gjorde catwalksminkningar på 15min/person. 8 stycken hann jag med. Resultatet ska vi nog inte diskutera då det mesta såg ut som fågelskrämmor eller något en treåring kladdat till. Men jag utvecklas nu. Jag är i det stadiet. Till slut blir jag en artist. Vad nu det betyder....? Har inte kollat upp det än. Dåligt av mig då jag lovat någon att ta reda på vad det betyder. Lovar att göra det imorgon!

Nu ska jag vänta på att Monika kommer hem. Sedan ska jag gå ner och tvätta alla mina svampar, penslar och puffar. Sedan ska jag slänga mig i bastun och gå och lägga mig SENAST klockan nio. Behöver sömn! Imorgon är det scen/danssminkning på schemat. Hanna kommer och sitter modell hos mig som vanligt! Yey!


Hörs!


THEMAKEUPOFTOMORROW

God kväll! Jag är trött och snorig som en treåring som sprungit ute utan jacka samt varit vaken alldeles för länge. Ja, ni hör ju själva hur det låter! Inte så piggt!

Jag börjar bli förkyld på riktigt nu. Riktigt riktigt alltså. Jag är till och med tät i näsan på dagarna! Och det, mina damer och herrar, är ett jävla problem ska jag be att få tala om!

Imorgon kör vi catwalksminkning. Och det kommer bli något i den här stilen.

  

 

Hörs!


COMEWHATMAY

Jag lever! Japp japp japp! Men det är knappt! Knappt knappt knappt! Fick inte hem min dator från Gotland i söndags. Mäkta sur är jag över det! Jävla databyrån kan inte göra något på vettigt vis!

Skolan går bra. Förutom att jag bröt ihop idag och började grina i köket. Men jag trevar på. Det var första gången vi jobbade med blöta skuggor idag. Imorgon ska vi sminka trendmakeup. Har skrivit ut några bilder så jag har något att gå efter. Tar nya tag och känner att morgondagen kommer att bli en lyckad dag!

Imorgon är det onsdag, vilket innebär att Hanna kommer till mig i vanlig ordning. Sen kommer Lisa och Emma på kvällen. Jag kan knappt bärga mig. har inte träffat Lisa sen i somras då vi sa hej då till varandra med tårar i ögonen på Visby flygplats. Alltså hur länge sen som helst!

På söndag ska jag vara barnvakt åt lilla Adis bladis. Länge sedan jag såg henne, och de gångerna vi setts har vi ju hängt riktigt bra tillsammans. i funkar bra ihop hon och jag.

Hörs!


TIMEWILLTELL



Trött tjej 21 anmäler sig!

Fy fan vad det är mycket i skolan. Fastän det inte är så många timmar om dagen så är det ändå påfrestande. Det sämsta med utbildningen är att vi bara har en sminkning på en dag. Tex idag då vi hade sotmakeup, ja då sminkade vi till klockan två, och sen kommer vi aldrig att öva på det igen. Visst är meningen att man ska träna hemma osv, men vem fan kollar om man gör rätt då? Vi kommer iofs att öva de olika sminkningarna under tiden... Men ändå.

Imorgon är det fredag, och då åker jag och Baby till lilla Gotland. Det ska bli skönt. Att bara få koppla av. Vi konstaterade att vi nu är vuxna, hårt studerande (iaf Mia) kvinnor som inte skall gå ut! Nej vi ska mysa runt på Kräklingbo marknad, och på kvällen ska jag till black sheep arms och käka middag med min kusin (samt bihang) och resterande släktingar. Det ska också bli jättekul. Vad som är mindre kul är att jag måste släpa med mig hela min sminkväska... Ni vet att jag har en liten vagn till min väska va? En liten sån där pensionärsvagn. Känner mig urfånig då jag knatar omkring på stan med den dragandes efter mig. Nåja, det är bara 10 veckor kvar nu.

Imorgon kommer även Lisa hem från Mallis. Brun som en mörkbrun fondation kommer hon att vara! Ungjävlen! Men på onsdag kommer hon och Emma till sthlm! Och till helgen vankas det förhoppningsvis någon form utav grilltillställning inne hos dem. Trevligt, trevligt.

Nej, nu måste jag gå och lägga mig. För imorgon ska jag duscha, dammsuga, packa och äta frukost innan klockan slår 08:10! Önska mig lycka till väl.

Hörs!

JAGDÖÖÖÖÖR!

Ärligt talat så dör jag nog snart. Det här funkar inte helt enkelt. Och jag har ingen som helst jävla idé om vad jag ska göra. Vad ska jag ta mig till?!!!! Jag blir galen! Jag är stressad hela dagarna. Jag känner mig seriöst som en heltidsarbetande tvåbarnsmorsa som bor i ett fancy hus tillsammans med världens mansgris! Är det roligt tror ni?! Nej precis! När man har haft samma strumpor på sig tre dagar i rad så är det väl klart som fan att något inte är som det borde vara!!

Nu ska jag hjälpa Baby att flytta! Sen blir det festsminkning för hela slanten! Imorgon måste jag gå upp klocka sex. Håll i hatten, jag är arg som ett bi!!

Hörs!

DRAÅTHELVETE

Databyrån i Visby kan för övrigt dra åt helvete! De lovade att min dator skulle vara klar tills igår eftersom mamma skulle ta med den upp till mig imorgon. Mamma ringer och frågar om den är klar, de svarar att ingen har rört den än. Mamma blir då upprörd och säger att de lovade att ha den klar till fredagen eftersom hon skulle ha den med sig. Mannen kontrade med att säg att han skulle be någon att slänga sig på den direkt. Bra!

Mamma ringer till dem idag och frågar om den är färdig. De säger att hårddisken har gått sönder och att de måste beställa hem en ny hårddisk. Men att den kan vara klar till fredag nästa vecka då jag kommer hem.

Jag kontrar med att säg att jag har så förbannat mycket saker att släpa på så jag har inte plats att få med den hem. Näe, hur fan löser vi detta då? Lämnar jag sminkväskan hemma i sthlm för att ta datorn med mig hem på söndag eller ber jag dem skicka den personligen hem till min dörr då jag är i sthlm? Jag tror på det sistnämnda! Japp!

Så ja, databyrån i Visby kan fan dra åt helvete!

DENSOMLEVERFÅRSE

Hellööööö!

Lördagkväll. Jag är hemma hos Maria. Idag har vi varit på myrorna där jag fyndade den snyggaste fjällrävenjackan i världshistorien! Blå vinterjacka. Ni ska få se, jag loooovar!!
Sen åkte vi till Clas Ohlson där Maria handlade flyttkartonger. Köpte mig 9 st välförtjänta chokladpraliner i gallerian (har inte ätit godis på hela veckan!!) och sen åkte vi hem.

Ikväll har vi kollat Step up 2. To the streets tror jag att den hette. Anyway, inte lika bra som ettan. Men, men. Vi har konstaterat att det känns som att det är söndagkväll och man är lite sådär halvslö och orkeslös.

Imorgon kommer min fina mamma. Det är mer än en månad sedan jag såg henne. Det ska bli himla roligt faktiskt! Sen åker jag till Gotland på fredag där jag stannar över helgen. Kort och intensiv visit! Japp!

Skolan går som sagt bra, det är väldigt mycket att tänka på, mycket att komma ihåg, mycket att skriva ner, mycket att sminka. Man ska boka modell, man ska ha med sig något att äta efter lektionens slut, man måste skynda sig hem för att sedan hämta killarna, leka med dem, laga mat, sminka minst 3 ggr, läsa läxa, duscha samt tvätta. Fy fan. Jag hinner inte med. Hade samma strumpor i tre dagar för att jag inte hann tvätta. Frech! Jajemen!
Så imorgon MÅSTE jag tvätta och bli klar med mitt cv för att sedan skicka iväg det. Håll tummarna säger jag än en gång! Jag vill verkligen ha det där jobbet!!!

Mamma ringde idag och sa att dem hade ringt från databyrån, hårddisken hade dött.. Kul... Verkligen! Fan, fan, fan säger jag. SOm tur är har jag hunnit lägga över i princip alla bilder å sånt på min externa hårddisk. Men ja, alla låtar är borta, alla mina mottagna filer. Allt jag har pysslat med... Usch... Ledsen tjej 21. Nåja, det roliga i den här kråksången är väl ändå att reparationen går på garantin! Och det gillar vi!

Nej, nu ska jag vara lite social här. Vet inte hur länge jag stannar med tanke på att jag är relativt trött. En timma till iaf!

Hörs!

I`MALIVE

Jag lever, jag lever, jag lever! Det är jääävligt mycket just nu bara, och så har jag fortfarande ingen dator. Iofs gör det ingenting då jag inte har tid att sitta vid den på vardagarna. Skolan är helt insane! Det är hur mkt som helst. En massa nya saker att lära sig, en massa man måste tänka på, en miljon olika produkter för olika ändamål. Ja, listan kan göras lång. Jag har inte tid att skriva så mkt atm. Men jag skriver en längre uppdatering ikväll!

Hörs!