Onsdag

Hmm, det är nåt som inte stämmer! Varför i hela fridens namn har jag 21 sidvisningar idag för? Det ligger ju i snitt på 7! Vad hände? Nån som inte kom in? Eller nån som granskade väldigt många gånger?

Hur som haver så är jag dödstrött. Har jobbat idag. Läääänge. Det var ganska jobbigt idag faktiskt. 2 pers på 14 barn... Men jag är glad iaf. Fick sova en timma när jag kom hem. Guld värt! Och imorgon har jag sovmorgon till tio! Sen vid elva tiden så ska jag ta mig in till stan för att möta upp mamii, Julia och Victoria!! Det ska bli fruktansvärt roligt. Ska in till stan och handla lite. Skor, jeans, koftor, strumpor.. Ja, det mesta. Höstiga och mysiga kläder. Kanske en jacka också? Och en mössa såklart!

Nej, nu ska jag städa iordning här i mitt lilla rum och sen ska jag träna. Efter det blir det dusch och sen i säng!

Skriver mer imorgon! Hepp hepp!



Jag bjuder på den!

Regn, tråk-tisdag

Herre gud. Det var evigheter sen sist. Jag vet. Men det är mycket nu! Jobbar 9 timmar om dagen så jag är dödstrött om kvällarna! Så även ikväll... Börjar jobba klockan åtta imorgon. Det inebär att jag måste gå upp cirka 06:00 om jag ska hinna duscha. Vilket jag måste. Usch.. Jag kommer vara helt förstörd imorgon kväll. Men det är smällar man får ta. Det är bara jag och Maria som jobbar imorgon. Med 15 ungar. Undrar hur det kommer gå..? Jag vill inte ens tänka tanken.

Har umgåtts med Sanna ikväll. Hur trevligt som helst. VI möttes upp i Mörby, handlade sushi och underkläder! Bra kombo, eller vad säger ni? Sen åkte vi hem till mig och åt, tog en runda med bilen och åkte sen in till stan och fikade. Mysigt. Det tråkiga är att hon flyttar till Helsinborg på lördag... Hu.. Vem ska jag nu sitta och planera livet med..?=P 

Nej mina damer och herrar. Ni blir bara fler och fler. Men det är väl kul!!! Askul om jag får säga det själv! Ska tvätta tänderna nu och sen hoppa i säng. Jag ska ju snart gå upp igen!

Tjingepling! 

Idiot

Jahapp. Skulle egentligen jobba idag också. Men de ringde mig när jag var i Mörby centrum, så jag fick vända hemåt igen. Fast jag åkte inte hem. Jag åkte in till stan. Gick till min tandläkare och fick en tid hos honom på fredag i nästa vecka. Igor, Igor. Suck! Jag vill inte. Tur att mamma är här då, så hon får snällt följa med! Sen efter det så gick jag genom gamla stan. Mysigt. Sen började det spöregna så jag fick snällt sätta mig p tåget och åka hem. Så nu sitter jag här. Ska kolla upp lite kurser osv. Sen ska jag vika lite tvätt. Killarna kommer hem klockan två idag. Sen så kommer Maria hit ikväll. Jag ska nämligen vara barnvakt. Vi ska äta tacos är det bestämt. Det blir nog kalasbra. Sen kanske man får komma ut på äventyr? Om man är snäll.

Hela vägen hem lyssnade jag på Lasse i Ipoden. Det är inte samma sak längre. Inte samma känsla. Vart tog alla endorfiner vägen som så snällt brukar infinna sig i min kropp när jag lyssnar på honom? Ingen aning. Det känns iaf inte så samma sätt som förr. Jag minns nästan inte konserten från i somras! Skandal... Nåja, det kommer väl förhoppningsvis tillbaka snart. Hörde från nåt håll att han har släppt ett nytt album. Stämmer detta? Måste undersökas!

Ska kolla på cyklar också. Och fixa naglarna. Oj oj. Det är mycket nu!


Den bästa dagen!

Jag kom precis på en väldigt lustig sak!
Ni ser bilden där? --------------->
Den är tagen den 22 juni 2008.
Bara så att ni vet liksom...



Varje dag.

Det är fredag idag va?

Har haft uppehåll sen i lördags. Varför vet jag inte riktigt. Tidsbrist? Lustbrist?
Haha, ja så är det.

Jag känner mig på bra humör ikväll. Ska snart hem till Maria. Jobba på hennes jobb imorgon. Extra pengar är alltid bra att ha, ifall man skulle vilja börja spara till nåt? Hm, skulle väl vara den där bussresan till fia i nörrköping då. Annars är jag nöjd!

Nästa torsdag kommer mamii. Jag saknar henne. Jag saknar hemma... Jag saknar de där ögonen och det där fina, soliga leendet. Jag måste hem och hitta det igen!
Det bara är så!!!!

Fia flyttar på lördag. Jag är grymt sugen på att följa efter henne. Tror nästan att det blir så också faktiskt. Den som lever får se. Som någon sa!

Nej, bara så ni vet så lever jag. Men det är ingen toppenblogg för tillfället. 
Ska bättra mig.


3 Augusti två1000åtta

Förändring

Idag har jag gjort något radikalt. En förändring.
Kan med all sannolikhet säga att jag är riktigt nöjd! De ni!

Har varit på Gröna lund idag också. Väldigt roligt. Nöjde mig med en trip i lustiga huset. Sen var det tvärstopp. Men Maria och Natalie åkte en massa. Jag fick aggera väskhållare! Nu har jag svinont i fötterna, och i ryggen. Allmänt i hela kroppen. Hmm, imorgon blir det slappar dag här hos Maria. Skönt. Ta några powernaps och kolla på film. Back to the regular sundays again! Härligt!

Det var väl inget mer jag hade att tillägga. Kommer oftast på massa saker under dagarna som jag vill blogga om. Men när jag väl sitter här så står det oftast still i huvudet. Hur kommer det sig?





En dag så.

Pibbebin=Piggelin!

Har precis legat och läst i en av mina gamla dagböcker! Haha, det är bara för roligt att läsa. Vad man gjorde när man gick i högstadiet,vilka man var kär i, vad man gjorde på helgerna osv... Vilket liv man hade då. Herre gud. Det är väl inte riktigt det samma idag. Som tur är. Fast om fem år så kan jag nog säga likadans om nutiden. Att det är tur att det inte är som nu om fem år för då är det hopplöst!

Jag kan inte sova. Inte alls. Grubbal. Har gått igenom min "hemliga låda" och tänkt på alla gamla minnen. Bilder jag inte sett på länge, små lappar som jag eller andra har skrivit. Små saker som påminner mig om saker. Saker som jag annars hade glömt...

Imorgon är det fredag. Skönt. Tiden går fort här uppe i sthlm. Speciellt när man inte har någt vettigt att göra!! På lördag blir det grönan. Undrar hur vädret kommer bli... Mia??! Du har väl koll på sånt där trams!;)

Näst nästa helg kommer mamii! Det ska bli så himla roligt. Hon har bara varit här en gång tidigare och det var precis i början då jag hade flyttat upp. Vi ska göra massa roliga saker. Gå på bio, äta god mat, prata om livet, ta en sväng med båten.. Massor. Massor, massor!

Hmm, märks det att jag har hemlängtan?


Jag borde nog ha kastat mig in i de där ögonen ändå...

Onsdagstrams!

Sitter på extrajobbet och hänger. Barnen sover så det finns inte så mycket att göra. Jag ska snart bege mig här ifrån för att ta mig hem till djursjolm där killarna väntar. Undrar vad vi ska hitta på för skoj idag? Lekparken kanske? Ja, varför inte. Och om vädret tillåter så ska vi även ut med båten en sväng ikväll. Mysigt.

Jag vet inte riktigt vad det är för fel på mig för tillfället. Jag är inte riktigt glad, men ändå inte ledsen. Skumt det där. Jag beter mig även på ett annorlunda sätt. Det får jag se till att ändra på för jag gillar inte själv mitt beteénde, så varför skulle då andra göra det? Nej, nya friska hösttag är det som gäller!! Inte ge upp, komma på vad jag ska göra. Vad jag vill göra. Flytta? Plugga? Vad för nåt?¨

Fick veta tråkiga nyheter igår. Jag tycker så otroligt synd om dig ska du veta. Hu... Usch. Att det kan bli så fel när det från början var så rätt. Jag lider med dig vännen, och jag finns alltid här ifall det skulle vara något!!

Svamel svamel svamel. Nåja, jag lever iaf!!!

Here you come again. Looking better than a body has a right to.

Paus

Jag har paus för tillfället!
Men här får ni något att lyssna på sålänge!


080808

Honey, mina killar är hemma!!!!!!!!!!!!!!!!!=D Iiiiiiiiih, så glad jag blev när jag såg deras små ansikten komma in genom dörren. De är så otroligt söta!!! De har börjat prata hur mycket som helst och det känns som att jag har ännu ett nytt språk att lära mig! Filip har blivit så otroligt blond av all sommarsol, och Erik har börjat prata helt annorlunda. Sjukt. Det har bara gått fem veckor. Men tänk så mycket de hinner förändras och utvecklas. Ååh, det är så skönt att äntligen få träffa dem igen. Mamma Monika sa att Filip har sagt till henne varje dag att "Jenny åker stor båt!" Hur gulligt är inte det då? De kan kommunicera på ett helt annat sätt nu. Man förstår dem verkligen. Deras nya filmfavoritet är Shrek och Ice Age. Hmm, undrar när jag kan introducera dem för filmer såsom Mr and Mrs Smith? Haha..=P

Baby är här hos mig. Det är så jäääävla skönt. Roligt har vi också. Hm, som om vi inte skulle ha det? Vi har varit på stan idag. Hittade två tröjor. En orange och en rosa. Fin fina. Eller?
Ikväll är det Go 08 som gäller för våran del. Får se vart det bär vägen, för jag vet knappt något om den där tillställningen. Utomhus? I 11 grader? Jippi! Jag ska vara inne. Inne på en klubb eller nåt. För ute tänker jag banne mig inte vara!
För tillfället sitter vi nere i min källare och sörplar xider summer. Limited edition tydligen! Haha, det roligaste var att vi hittade en hel låda med såna på systembolaget igår, och den fick gladeligen följa med oss hem!=D

Jag säger som Monika sa till mig idag; "De enda stockholmskillarna som finns i mitt huvud just nu heter Erik och Filip!" Inga fler, inga färre!


Det är väl bara att vänta tills nästa gång jag kommer hem. Då blir det fan skallgång!

Katt

Jag är trött. Så trött. Har sovit hela kvällen.. Vaknade vid halv nio. Åkt båt i tre timmar och bil i ca två timmar. Men nu är vi faktiskt här. Här "hemma" i Djursholm. Jag saknar redan Gotland. Hemma. Mamma, syrran, fia... Ja, ni vet...

Ge mig något nytt. Något jag tidigare aldrig har varit med om. Helst...


Jag måste hitta dig igen. Det bara är så.

En bra dag!

Vad är man mest sugen på, båten som går 07:05 eller 19:10? Hmm, det blev inget av det. Det fick bli 08:50! Sådeså. Nu gör jag det officiellt för mina läsare att jag, Baby och Alfie åker hem till sthlm på torsdag!!! Först ska vi åka hem till mig och lämna min dunderstora väska. Sen ska vi ut i skärgården till hennes pappa. De har hyrt stuga där. Hur mysigt som helst. Fick ett helt bildspel av Mia igår på mobilen. Sjukt nice! Så det ska verkligen bli en upplevelse. Har aldrig varit i skärgården förut.

Och på fredag blir det väl 080808 som gäller för vår del. Lär bli hur kul som helst. Eller? Vi får väl se vad kvällen har att bjuda på. Det enda vi vet, eller som jag vet med all säkerhet är att det inte finns en möjlighet att det är tråkigare än här i Visby!! Sådeså!

Nej, nu måste jag skynda mig. Mamii ska ha nån rem till tvättmaskinen som hon har lyckats haft sönder. Sen ska jag införbi JH och lämna mina uppgifter så att jag kan få lite cash. För det behövs. Och som jag alltid säger; Cash is king!



Jag kommer gräma mig i flera veckor att jag inte gjorde något. Jag bara satt där.

VARFÖR?!!!!!!

Varför varför varför?? Huuu!! Jag är så jävla dålig! Varför hoppade jag inte ur bilen? VARFÖR? Jag kan fråga mig den frågan hur många gånger som helst utan att få ett klokt svar. Bara ett "jag vet inte". Usch, jag blir så trött på mig själv!

Sommarresumé!?

Tjohej!!

Idag är det måndag. Vilket innebär nyktert tillstånd för min del! Jag är inte full, bakfull eller på gränsen till onykter. Vilket känns skönt. Jag är pigg. Återställd liksom. Efter att ha varit spritförgiftad mer eller mindre i en veckas tid så är jag nu helt clean!

Min semester börjar ta slut och jag sitter och funderar över vart sommaren tagit vägen? Vad gjorde jag sommaren 2008? Vad är det som gör att jag med glädje i hjärtat vill minnas tillbaka? Massor. Hur mycket som helst. Trots att det inte var den "bästa" sommaren så är jag ändå relativt nöjd. Inget slår dock sommaren 2007. Men denna sommar har på sitt sätt ändå charmat mig totalt!

Jag har varit mer berusad än någon annan sommar.
Jag ha varit ute och cyklat i min ensamhet en vacker sommarkväll och funderat över livet.
Jag har ätit god mat tillsammans med min släkt.
Jag har varit på brölopp och skådat två människor lova sina liv åt varandra.
Jag har firat midsommar i Burs.
Jag har varit på stranden och pressat fram en någorlunda brun brännan.
Jag har återupptagit kontakten med gamla barndomsvänner.
Jag har dansat mig svettig till "You got to show me love" eller "Be" som den i andras åsikter heter.

Men nu, när jag sitter här och tänker tillbaks på allt jag gjort så kommer jag plötsligt att tänka på de saker som jag inte har gjort, men som jag ändå hade velat hinna med.

Såsom:
Åka ut till sommarstugan en varm och solig dag helt bekymmerslöst.
Varit på Fårö och lapat sol på Sudersands vita strand.
Badat i den blå lagunen.
Åka motorcykel med pappa runt på ön.
Varit vid Närsholmen och tittat på solnedgången med en speciell person.

Hmm, det är många saker till som jag hade velat gjort. Men jag hinner inte. Det är rätt konstigt egentligen. När jag har varit ledig i fem veckor. Jag skyller på vädret!

Nu ska jag bege mig in till Visby med mamii. Vi ska spana in medeltidsveckan och käka brända mandlar. Mysigt.



Jag hatar att jag inte sa något. Jag bara gick!

Lördagen den 2 Augusti

Ja då ligger jag här igen. I min säng. I mitt rum. I Visby. På Gotland. För sista gången innnan det är dags att åka "hem" till Stockholm igen. Stockholm, Stockholm. Underbara Stockholm. Du förstår inte hur mycket jag saknar dig, underbara stad!

Igår var det fredagsmys hemma hos Stanley.  Mycket trevligt faktiskt. Sen gick vi till Gute.
As usual!!

Ikväll blir det sista kvällen här hemma. Eller sista kvällen vi går ut. Alla tillsammans, tillsammans alla. Jag hoppas att det blir trevligt och mysigt. Fick uppgifter om att vi skulle köra ända in i grannens kakel...? Hmm. Kan väl gå. Är redigt sugen på efterfest också. Så det måste styras upp det med!

Det har varit lite tomt med bilder på senaste tiden. Men det är för att jag inte har några på min dator. Typ. Alla mina bilder ligger på den externa hårddisken. Japp, så nu vet ni det. Men jag ska försöka hitta nån. Om inte så lägger jag upp en radda om några dagar.

Nej, nu tjatar mamma på mig. Min lille mamma. Min lilla mor. Den mest värdefulla personen i hela mitt liv. Jag älskar henne. Min mamii!

Jag ska tydligen rydda upp här i mitt rum. Våra hyresgäster kommer klockan ett och då ska vi åka härifrån. Ut till landet. Igen.... Men det är mysigt där. Så jag klagar inte!!

Tjingeliiiing!