Kallt!

Jag vet att jag har lovat en uppdatering länge nu. Men palla skriva en sammanfattning och förra helgen nu när det redan är torsdag? Jag kan säga som så att vi hade roligt. Att tiden gick för fort. Att jag aldrig ringde till människan som hittade mitt visakort. Att det inte var jag som kräktes utan Fia. Att jag trodde att jag skulle dö när jag åkte bussen hem. Att jag träffade folk från Gotland. Att jag fick en gratis fiskburgare och att vi gick vilse!

Nu tar vi nya friska tag inför denna helg tycker jag! Ikväll åker jag hem till Gotland. Ska bli himla skönt faktiskt. Jag är relativt trött på det här stället nu faktiskt. Men jag vet redan nu att jag kommer att ta tillbaka det där på lördag? Jo!

Så, idag ska jag in till stan. Måste ha nya svarta jeans. Finns ju ingenstans..! Sen ska jag packa det sista, käka nån form av lunch (lutar åt havregrynsgröt!) Sen ska jag hämta killarna vid tre. Då ska vi förmodigen ut en sväng i skogen. Sen ska jag åka här ifrån klockan sex.
Kul att det är kulingvarning ikväll. Verkligen. Jag ser SÅ mycket fram emot det. Absolut. Bläääää! Ge mig ett privat flygplan eller ett trolleriknäpp med fingrarna istället!! Snälla?

Nej, nu måste jag skynda mig lite faktiskt. Tar ju hundra år att klä på sig "polarexpeditionsutrustningen"! Svinkallt ute!

Hej hej så länge!

Tisdag, regn och kallt!

Sitter på Marias jobb. Jobbar lite hos dem idag. Extra cash, vilket jag gillar. Började klockan sju imorse så jag är ganska trött just nu. Fick sova en timma på vilan så nu ska jag förhoppningsvis piggna till snart!

Sen hem till killarna. Sen städa lite, tvätta lite. Och sen bege mig hem till Maria igen. För att sova där en natt till eftersom jag ska göra samma sak imorgon. Jobba här alltså!

Nu ska jag väcka några av barnen. Sen är det dags för mellanmål!

Det är inte alla som är ambitiösa och gör laxmacka klockan sex på morgonen inte!

Det kommer mera...

Okej, jag vet inte VART ni kommer ifrån. Men ni är ganska många nu.

Jag vet att ni kräver en uppdatering av helgens bravader. Jag kan fatta mig kort. Jag tackar gud för resorb, jag tappade bort mitt visakort, vi var på efterfest, och någon kräktes!

Skriver mer sen. I´m working today!! Puss puss







Imorgon smäller det!

Hello!!!!

Idag har jag varit i Täbban. Hittade ingenting. Verkligen ingenting!
Täby centrum är inte mycket att hurra över inte.

Sitter i köket jut nu. För ovanlighetens skull. Monika och Per är på bio, så jag är "barnvakt". I´m still working. Övertid? Måttlig!
När de har kommer hem ska jag börja packa. Packa på riktigt.
För imorgon åker jag till den här jäntan!!!



Vi ska ha så himla roligt!!! Och helst vill jag att denna helg ska likna något i den här stilen...


    




   



Och förhoppningsvis så mår vi inte såhär dagen efter!


    


För då är det bara att klämma ner fötterna i klackarna igen och tagga till med bra musik som denna!


 




Jag ska ännu hinna duscha och städa mitt rum ikväll.
Sen måste jag vara uppe extra tidigt imorgon för Monika ska på möte klockan åtta.
Sen ska jag åka och storhandla efter att jag har lämnat killarna på dagis. Jag är redan stressad!!

Natt natt!

Favorit

Jag är tvungen. Och det vet ni...





Soliga onsdag!

Tjohej. Idag är jag glad. Eller relativt iaf. Halsen är på bättringsvägen och solen skiner. Tack kära ni för all pepp i de förrförra inlägget. Det hjälper mig faktiskt. Tusen tack. Så nu ska jag göra som Tastan skrev. Lista mina drömjobb och se ta bort de orealistiska! Sen att Sanna finns där som bollplank, Mia som vägleder mig i plugg och Jennie som bara är så helt underbar. Tack så himla mycket. Verkligen.

Idag ska jag städa mitt rum. Och sen ska jag...................... PROVPACKA!! Visste ni att det finns ett ord som heter så? Och om det mot all förmodan inte skulle finnas så har jag uppfunnit det! Det är MITT ord. Provpacka. Hur härligt låter inte det? När man ska iväg, och man packar några dagar innan för att se ifall allt man tänkt ta med sig verkligen får plats! Jag tycker iaf att det är skitkul!

Fick precis veta att mina stövlar inte hinner komma till GGN... Fan.. Då är det kanske lika bra att avbeställa dem.. Eller? Hm, de är ju så himla fina. Och jag behöver faktiskt ett par nu i höst. Äh, jag får ta dem helt enkelt.

Nu ska jag upp och kirra lunch. Omelett står det på dagens matsedel tydligen.

Adios!

.........






Hjälp sökes!

Jag har tappat bort mig helt totalt just nu. Jag vet ingenting. Verkligen ingenting... Det är grymt jobbigt och jag tänker ständigt på det. Det mesta är om framtiden. Men det är även min insikt i olika situationer och händelser som förvirrar mig också. Hur man ska bete sig och hur man ska prata. Hur man ska skriva och hur man ska formulera. Jag har tappat allt. Främst mitt skrivsätt. Vart har det tagit vägen? Jag vet inte hur man förmulerar meningar längre. Jag får radera och skriva om mina meningar hela tiden. Särskrivning, sitter det ihop eller inte? Såna där småsaker som bara jag kan störa mig på.

Sen är det då det där med betéendet... Hur man ska beté sig. När är det rätt att säga rakt ut vad man tycker till en annan människa? Och hur formulerar man sig i språket när man tydligt vill visa att man inte delar personen i frågans åsikt? Jag är proffs på att slicka röv! Jag har ett exempel faktiskt. Min granne. (Inte Diana då för hon har ju flyttat.) men hennes "familjemamma", hon är ett riktigt monster! Och hon har varit så himla elak mot Diana den tiden som hon har arbetat hos dem. Hon har tryckt ner henne och användt henne som en slav. Eller mer en hemhjälp som helst ska ha åtta armar och fyrahundra kilo muskler! Jag gillar henne inte helt enkelt. Och så igår, när jag låg as-kalas-bakis i min källare så ringer det på dörren. Och gissa vem det är om inte grannen?! "Vad i helvete?" Tänkte jag. Vad kan denna miserabla människa vilja mig? Hon babblade på om att det var tråkigt att Diana hade slutat men att det ändå var det bästa som kunde ske av situationen som de hade befunnit sig i. Jag var såklart hur trevlig som helst mot henne. Som jag ALLTID är mot ALLA "VUXNA" människor. Jag vågar inte säga vad jag tycker till dem...
Jag anser att hon har varit en sån vidrig arbetsgivare. Men jag vågar ändå inte säga något? Hon sa till mig att jag gärna fick "höra runt" bland mina vänner ifall det var någon av dem som ville jobba hos dem nu när Diana hade slutat. "Visst" sa jag, "Det ska jag verkligen göra, kommer inte på någon sådär på rak arm, men visst kan jag höra runt." Sen önskade jag henne en trevlig dag och stängde dörren. I samma ögonblick som dörren gick igen så slet jag bort mitt falska smile från käften och slängde det rakt ner i marken. Vafan står jag och är trevlig mot henne när jag inte ens gillar henne? Varför, varför, varför? Är jag rädd för henne? Att hon ska fräsa tillbaka som en ilsken katt och trycka ner mig på samma sätt som hon gjort med Diana? Jag vet inte. Faktiskt så vet jag inte. Eller jag har en liten aning kanske. Och det är att jag inte vet hur jag ska formulera mig och tala till henne. Jag har tappat allting som jag tidigare skrev. Jag vet inte hur man pratar med människor längre. Förut var jag relativt duktig på det, men nu... Nu är det bara en massa babbel och omformuleringar av meningar som spys ut ur min mun. Jag känner mig dålig. Dålig på att inte kunna säga vad jag tycker. Dålig på att inte få fram saker som jag vill ha sagda. Dålig på att hålla fast vid mina åsikter när jag pratar med en person som jag inte tycker om. Men bra på att slicka röv, det är jag ta mig fan!!!

Usch, jag blir så nedstämd av det här. Och samtidigt som sådana saker snurrar i skallen på mig så snurrar även frågan om framtiden. Den eviga frågan liksom. Ni vet, hur ser mitt liv ut om fem år? Hur många barn ska jag få? Kommer jag ens få några? Finns det någon så kompatibel människa som skulle kunna representera som far till dessa ungar? Och vart är han i sådana fall? Vart kommer jag att bo? Hur kommer jag tjäna mina pengar? Jag blir knäpp!

Sen är det även det där med jobb. Vad ska jag syssla med? Jag har hundra olika intressen och jag vet inte vart jag ska vända mig för att få en inblick om vart man ska ta vägen för att bli det jag vill. Bara en sån sak liksom. Jag vill bli något, men jag vet inte vägen dit! Ska man kontakta en syokonsulent eller ska man slå det på eniro? Eller rent av Googla det? Hjälp. Jag behöver hjälp. Av något slag. Så att jag kan få någon form av klarhet om vad som är rätt för mig. Vart mina vägar ska gå och vad som krävs för att ta mig dit jag vill. En smart lösning borde ju vara att bestämma sig för vad det är man vill göra. Men jag kan som sagt inte det. För jag har för många alternativ. Och ja, jag vet att man kan göra en massa saker i sitt liv och att tiden förhoppningsvis räcker till. Men att gå runt och vara ovis har jag fan tröttnat på nu. Mitt liv går på rutin och jag gör inte ett enda dyft för att förmå mig att göra något annat. Eller att åtminstone ta reda på saker. Viktiga saker, som har en avgörande roll i mitt framtida liv.

Hjälp vad allvarligt detta inlägg blev. Antar att jag behövde få ur mig det. Sorry för mina dåliga formuleringar av ordval och meningsuppbyggnader. Men det är sånt ni får dras med!

Å herre gud!!!

Idag har jag mått som en överkörd hund! Helt jävla död med andra ord!! Morgonen var en enda stor plåga. Jag, Jenny Nilsson stoppade fingrarna i halsen för första gången i mitt liv. Men det kom inget. Absolut ingen-jävla-ting!! Så det var ju helt onödigt att ge sig själv den där vidriga kräkreflexen!! Tre gånger till och med. Suck.... Jag blir så trött på mig själv. Jag får inte leka med sprit. Det är livsfarligt för mig. Jag gör bara en massa dumma grejer och dagen efter blir helt förstörd.

Idag har jag käkat två rostade mackor och två mosade potatisar. Fancy va!!? Ja gud ja.

Imorgon kommer familjen hem. Så himla skönt att jag är ledig imorgon också. Guld värt!

Nej nu ska jag kolla några avsnitt av oth. Sen ska jag sova!

Natt natt alla katter!




Fredag eller Lördag?


Nej föresten! Jag ändrar mig! Det är nog halsfluss jag har åkt på! Jippie! Skönt. Verkligen.

Funderar på om man ska kolla några avsnitt av oth. Är helt ensam hemma. Vilket är lite läskigt faktiskt. Men men.

Det tråkiga beskedet som jag skrev om i det tidigare inlägget är att min granne aka Diana har slutat jobba hos sin familj. Hon flyttar förmodligen hem till Sundsvall igen. Typiskt. När man väl har hittat en polare liksom....:(

Vad gör jag nu?
Flytta hem till Gotland?
Jävligt tveksamt!

Okej, jag vet att det inte är världens bästa kvalisort på denna video.
Men man blir grymt glad av den. Och det behöver jag just nu.




Piss torsdag!

Det var ju ett roligt besked. Eller inte!

Ps. det känns som att jag har fått ögoninflamation i ena ögat!
Har dock aldrig haft det förr, så jag kan inte riktigt uttala mig.

Imorgon åker familjen till GBG. Det blir att kurera sig i helgen. All alone.




Vad gör jag nu?

Sådär ja!



Jag vet, det har hänt något här... Sidan är omdesignad. Men det blev pretty nice, huh?:D


Jag slänger in den här. Haha. Man blir glad. Lägen sen jag lyssnade på den faktiskt.
Tack Facebook!




Ond onsdag!

Jag håller på att bli sjuk. Tro mig. Det kommer komma snart. Som en blixt från klar himmel å sen ligger jag med huvudet nertryckt i toaletten och spyyyyyr! Fy fan! Det är bland det värsta jag vet! Att spy. Haha, roligt ämne att prata om. Senast jag spydde så gick jag i ettan på gymnasiet. Det var utanför Kristoffers. Sen hade jag en allvarlig konversation direkt efter med Kim. Hmm, kan inte ha varit för fräscht inte! Slutsattsen som vi kan dra av denna korta berättelse är att jag inte spyr så ofta. Dessför innan så var det i sjuan när jag var magsjuk. Blä!

För övrigt så går jag och väntar på att mia gummistövlar från Tretorn ska komma. Jag tror att de kommer imorgon. Tjohej. Måste ju ha något på fötterna när jag åker hem till Gotland för att bege mig ut i vildmarken och kolla på enduro. Vildmark och vildmark kanske det inte är. Finns ju inte ens några vilda djur i den såkallade "vildmarken", det enda "vilda" djur Gotland har att erbjuda är vildsvin. Och det är fan inte mycket att hänga i julgranen när det springer björnar och älgar hej vilt i skogarna här på saftlandet! Enough!

Jag ska väl gå upp nu. Erik har blivit sjuk nu. Alexandra också. Hm, då passar det väl bra för mig att bli sjuk lagom till helgen? För jag har ju inga andra planer direkt!! Eller har jag det? Att jag har!

Tjenixen sålänge hörrni!

Tråkiga tisdag!

Tjohej! Här sitter jag. Har precis jobbat färdigt. Är helt slut faktiskt. Filip har varit hemma även idag. Men han är frisk. Så imorgon blir det två små solstrålar som åker till dagis!:)

Imorgon ska de börja fixa i tvättstugan. Kakla och grejja. Så tvättmaskinen är ur funktion tills på fredag. Haha, undrar hur det kommer gå? När det är sju stycker som bor här och två av dem är under fem år? Och jag som har tvättmani! Det ordnar sig nog.

Har även hunnit med två avsnitt av oth idag också. Börjar komma ikapp nu! Har även varit en sväng i Åkersberga. Tänkte att jag skulle ge pengarna till Hanna i helgen, men hon vägrade att svara när jag ringde. För att.....? Hur som helst så kom jag på igår att det ändå inte skulle ha funkat eftersom hon började på sin praktik igår. Nåväl. Nu är det problemet löst.

Nu ska jag städa mitt rum. Funderar även på att slänga ut några annonser på blocket. Behöver bli av med endel saker känner jag. Vi får la se hur det blir med den saken.

Imorgon är det onsdag, vilket är lika med träna, träna, träna! Sen om jag har tur så får jag kanske träffa Seabass en sväng också. Om han har tid vill säga. Han är ju fullt uppe i söka-jobb-svängen. Dock utan cv, hur går det ihop?

Roligt att jag har fått så enorm respons på mitt förra inlägg. Verkligen. Haha..:P Nu vet jag iaf tre till. Eller jag vet iofs redan att Mia, Emma, Sandra, My, Maria, Julia och Hanna läser. Men nu vet jag även att Sanna läser. Och att Fifi tittar in lite då och då! Trevligt, trevligt! Bättre ska det bli!!







Vill och vill du veta? Jag vill veta vem DU é!

Ni börjar bli ett gäng som läser nu. Vilken press det blir att prestera och skriva mycket och intressant. Stava rätt och formulera rätt. Jag är väl ganska bra på det måste jag erkänna. Eller inte alltid. Men när jag har något viktigt att berätta eller vill ha sagt så blir det oftast jävligt bra. Tycker jag. Och vet ni, det är bara vad JAG TYCKER som spelar roll på det här stället. Skönt att kunna säga det! Och jag gillar er. Ni som läser alltså. Känns bra.
Jävligt bra faktiskt!

Men jag undrar ändå vilka ni är som läser. Om ni är regelbundna besökare eller om ni bara slinker in på ett bananskal. Jag vet iaf fyra trogna läsare. Men resten då? Ska ni bara vara hemliga? För alltid? Seså, berätta nu! Några av er är säkert riktigt inbitna, tragiska gotlänningar. Med tanke på att två av mina bästa vänner tydligen är det största samtalsämnet där hemma på den lilla ön. De har länkat till mig, och jag klandrar dem absolut inte för det. Tvärtom, jag tycker det är grymt roligt faktiskt!
Så, tell me! Det räcker med en signatur, en blogglänk, initialer eller för/efternamn.  Just a clue!! Come on!



Sunny sunday!

Det har varit helg. Och det har märkts här. Har ju inte skrivit nåt...

Festen i fredags var väl trevlig. Var mitt ute i ingenstans. Typ vid Vaxholm? Nåja, det var trevligt iaf.

Igår var jag hemma hos Maria. Var ett tag sen nu. Skönt som vanligt. Känns verkligen som att man kommer "hem" när man kommer dit. Vi såg 21 och käkade middag. Mysigt. 

Idag har jag jobbat lite. Filip är sjuk. Han har feber. Stackars lilla killen, kunde knappt hålla ögonen öppna under middagen. Han åt ingenting, ville bara äta glass och sitta i mitt knä och mysa. Sen spydde han. Så ikväll har jag torkat min första spya i hela mitt liv! Så jävla vidrigt!!! Men ändå, såna saker måste man göra. Det blir inte äckligt när det är en treårig liten kille som har spytt upp vatten. Det gör liksom ingenting då. Värre är det väl med äckliga, packade Gotlandsturister som spyr ner sängarna/golven på hotellen? Iofs så får man en femhundralapp extra för varje spya man torkar. Men inte i detta yrke tyvärr!:P Haha.

Idag har jag träffat lillasyster. Hon ska praktisera på Marias jobb och även bo hos henne. Vi åkte in till centralen i förmiddags och mötte upp henne. Sen åkte vi hem till mig och fikade. Och ikväll har vi tre ätit middag hemma hos Maria.

Imorgon måste jag egentligen till gymet, men jag vet inte om jag hinner. Fille ska vara hemma från dagis, så jag vet inte hur mycket jag måste vara med honom. Iofs så ska han sova middag vid ett, så då kan jag ju passa på. Hmm, får se hur det blir. Gymma måste jag iaf!

Nu väntar sängen på mig. Askall och jävlig! Imorgon är det måndag. Vilket innebär ny vecka och nya tag!

Natt natt!


Freaky Friday!

God kväll!! Jag har precis kommit hem från Arninge. Har varit och storhandlat... Igen... Fatta hur lång tid det tar! Speciellt om man ska till ICA i Arninge. Sjukt. Jag åkte vid 16:45 och kom hem 18:20.... Seeeegt!

Idag har det varit en bra dag. Har hunnit med fyra avsnitt av oth. Sen har jag även varit i Täbban och spanat in min älskling. Men jag blev ganska ledsen måste jag meddela. Han är inte alls som jag vill att han ska vara. Är lite för liten här och där. Lite för lätt. Lite för liten... Så det står mellan honom och en annan nu. Men jag tror att jag väljer honom. Ska bara checka in honom när han är påslagen. Hmm, ni fattar inget va? Vad han heter? X1 såklart! Äntligen!

Ikväll ska jag tydligen på fest i Åkersberga. Med Diana, Lisa, lisas kompis och alla Dianas polare. Jag ska vara nykter och köra. Relativt skönt. Vill inte dricka. Ska inte dricka. Kommer inte att dricka. Hehe. Men jag måste bränna en skiva till bilen känner jag. Så att jag kan vara extra taggad. Nykter och taggad, går det? Hmm, vi får la se!

Nej, nu är det snart käk. Sen ska jag springa en sväng i duschen och sen är det avfärd som gäller. Skriver mer när jag kommer hem! Tror jag.

Ha en trevlig kväll allihop!


One Tree Hill

Jag kan ju meddela att jag är alldeles för känslig för att titta på oth. Grinar ju i varje avsnitt!!

Får några knepiga tankar i huvudet bara. Något. Som någon sa... För länge sen...

God natt.

Det gick bra. Jag lever! Tack och lov! Haha

Okej. Jag är hemma nu. Igor (min händiga tandläkare) höll på i cirkus 40 minuter i min käft! Är nu förlamad i exakt halva ansiktet! Not so fun... Men det släpper snart. Det gick bra. Jag överdriver alltid när jag ska gå till tandläkaren. Visst, det är obehagligt, men när man har fått bedövningen så är det inga problem längre. Förutom de gånger då bedövningen inte riktigt har hunnit verka, och det ilar som attan upp i roten. Det är inte skönt!!! Ni vet hur det känns va??

Har precis fått hem fyra avsnitt av OTH. Så nu blir det till att krypa ner i sängen och kolla på dem. Imorgon är det fredag. Och sen är det helg. Känns som att det var en evighet sen jag var ledig en hel helg. Så det ska bli väldigt skönt!! Eller iofs, jag ska jobba lite på söndag.

Nej, nu går jag ner i min källare!!

Tjilivippen!

TANDLÄKAREN!!!

Jag ska till tandläkaren. Har det undgått någon?

Dra mig baklänges bakom en husknut!! Jag vill inte!!!!!!!

Jag har inte varit såhär nervös på väldigt länge. Usch.

Häng och dra!

Uppdaterar sen. Tjenixen!

Inget speciellt

Allmänt vanlig dag idag måste jag säga. Har inte hänt något speciellt. Har inte gjort något speciellt. Lite långtråkigt har det varit. Känns som att jag typ flyttade hit igår och fortfarande inte känner mig hemma. Fastän jag gör det. Hm, låter kanske lite konstigt men ja.

De har börjat bygga om här nere i bastun nu. Så jag kommer att vakna av ljudet från en borrmaskin från och med imorgon och en vecka framåt. Trevligt sätt att bli väckt på. Verkligen.

Min båtresa hem till Gotland är nu bokad och betald. Åker hem den 30:e oktober. Det är GGN se ni! Och det missar man faktiskt inte. Inte om man är en inbiten gotlänning som gillar motor cross. Sen att det hör till att dricka en öl eller två och att sedan gå ut och festa på kvällen är väl bara ett plus? Blir nog ingen bastufest hos Jennies m&m. För de ska tydligen inte till Gran Canaria i år. Vilket är synd eftersom jag väldigt gärna vill ta mig en sväng om i deras walk-in-bar-skåp!! Hur många har ett sånt egentligen? Fancy som sjutton!

Imorgon ska jag åka in till stan. Kolla lite. Inte handla. Eller det finns tre saker som jag vill handla. Men jag kommer nog bara att handla en. Sen ska jag till tandläkaren vid 19:30. Ni kan väl vara snälla och skänka en tanke åt mig då? Som ligger där i tandläkarstolen och darrar som ett litet asplöv i den hårdaste höststormen! Det hade varit hyggligt. Faktiskt.

Imorgon blir det gymmet dirr efter lämningen på dagis. Ensam denna gång men det gör ingenting. Känner mig inte lika stressad då. Inte för att det är spec stressat när Diana är med. Men jag kan ändå koncentrera mig bättre. Ni fattar va?

Nu är det dags att måla naglarna med mitt nya nagellack från YSL som jag fick i pressent av Monika när de kom hem från Italien. Rött är det. Freeeeeech! Sen vankas en dusch. Om jag hittar dit bland att byggdamm vill säga.

Hoppas att ni har haft en händelserikare dag än mig!

Later.

Fort! Ge mig saltet!

Idag har jag varit och fixat barret. Blev jättebra. Och jag blev jättenöjd. Nu är jag lite mörkare, närmare bestämt chokladbrun (beror iofs på vilken kakaohalt man räknar efter) men i runda slängar iaf. Luggen är kvar den också. Hanna hade lite småproblem med att få till den men tillslut lyckades hon. Hon kan den där Hanna alltså! Superduktig!!

Ikväll har jag och Diana varit i Arninge och storhandlat. Och då menar jag verkligen STORhandlat. Jag kunde inte ens rulla vagnen rakt när jag kom ut på parkeringen. Höll på att svänga in i en V70. Det kunde ha gått illa. Som tur var så gjorde det inte det.

Sen har jag druckit te och käkat macka med Monika och Per. Mysigt. Vi kollade DHW samtidigt. Hänger inte med i den serien längre. Det är inte min grej att kolla tv längre. Jag kollar nästan aldrig på tv. Följer inga serier eller nåt. Vilket är väldigt konstigt med tanke på att jag ALLTID kollade på tv förut. Kom precis på att jag dock har tre avsnitt av OTH på datorn. Får spana in dem imorgon om jag hinner. Har även SATC the movie på datorn. Den måste jag också kolla på.

Nej, nu ska jag hoppa ner i sängen bokstavligt talat. Imorgon kommer snickargubbarna vid sju och ska riva här nere. Jippi. Ingen sovmorgon för mig inte. Typiskt!

Natt natt

6 Oktober två00åtta

Jag får väl ta och berätta om helgen då. För om jag känner mig själv rätt så lär jag aldrig berätta det om jag inte gör det nu. Så, here we go!

I fredags var jag bara hemma. Tog det lugnt. Var rätt trött efter veckan. Grillade här hemma med "mormor". Brände allt och gasolgrillen började brinna. Mindre lyckat.

I lördags tog jag bilen in till stan (viket resulterade i 200 spänns parkeringsavgift!!) susade ut till Farsta med Baby där vi lunchade med Jonte och Ville. Trevlans. Sen åkte vi in till stan igen. Gick till tandläkaren och ändrade min tid. Sen när vi kom till sergelstorg så var det någon form av snowboarduppvisning som vi stannade och kollade på. Grymt. Svinmycket folk och skitbra musik. Sen bestämde vi oss för att gå på efterfesten! Vi skyndade oss hem till mig, umgicks med killarna, åt middag och sedan åkte vi ut till Spånga där vi gjorde oss iordning hemma hos Erik. Blev väldigt stressade när vi insåg att klockan var tio över elva och att vi ännu skulle träffa Jonte och Joel. Kom dit vid kvart i tolv. Svepte vårat dricka och sen bar det av med raska steg mot Berns. Vi fick gå före i kön. Hehe! Resten av kvällen dansade vi runt med varsin flaska i handen. Det var grymt kul och jag fick även se min favoritbloggerska Michaela Forni!! Jag dog! Hon var så himla fin. Och så himla liten. Som en liten docka.
Anyway, sen var det dags att gå hem. Mia och jag bråkade några hekton så jag fick åka hem ensam. Igår vaknade jag vid tolv tiden av århundradets fetaste huvudvärk. Gick upp och tog en tablett och la mig sedan och vilade tills det släppte. Var död hela dagen. Pratade med Mia på eftermiddagen och konstaterade att vi inte var ovänner längre.:P Hahahaha... Sen kom Diana hit. Vi käkade middag och sen kollade vi film.

Idag är jag stentrött men känner ändå att jag måste gå en promenad. Solen lyser ju perfekt där ute! Men det är kallt. Ikväll kommer Monika och Per hem. Det ska bli skönt. Killarna har saknat dem.

Alla mina helger fram till november är nu uppobokade. Hösten lär väl bara svischa förbi och vips så är det vår igen. Fast först vill jag ha vinter. Riktig vinter. Ska även försöka övertala Julia att vi ska fira jul i Åre. Får se hur det går med den saken. Hon vill ju promt käka jullunch hos papii. Men jag skiter i det i år. Vem vill inte hellre åka skidor eller snowboard liksom? Jag har ett projekt för den här vintern. Hoppas det går vägen. För jag vill verkligen det.

Nej, nu ska jag käka lite ananas och sen ska jag gå ut en sväng!

Och för övrigt så tycker jag att ni ska ta er en titt i era kalendrar idag. Vad är det för dag idag egentligen?:)

Tjingeling.



Min inom en snar framtid. Fin fin right?

Ingen fara på taket!

Jag vet att det var länge sen jag skrev sist. Två dagar närmare bestämt.
Det har varit väldit mycket denna helg.
Jag ska berätta allt imorgon. För nu är jag så sjukt trött att jag nästan somnar här på golvet!

Natt natt alla katter!

Idag kommer Baby!!

Jag ska snart ut och gå en långpromenad med Diana. Min granne. Solen skiner och jag är allmänt pigg idag. Glad. Vet inte vad det kan bero på. Jag skylle på den där vidriga flaskan som står i kylskåpsdörren! Jepp jepp! Vad den innehåller? En jäkla massa vitaminer och mineraler. Smakar helvete men två matskedar om dagen måste man ändå ta!

M och P åkte som sagt till Italien igår. HAr gått förvånandsvärt bra med killarna faktiskt. De verkar inte ens märka att de är borta. Än. Peppar peppar. Imorgon ska vi till F&S alla tre. Diana och hennes kids ska även följa med. De har öppet hus. Rytmik och dans för små barn. Ska bli väldigt intressant. Så nu vet ni vad jag gör imorgon 09:15!! Haha

Idag kommer hon. Min Baby med sin andrahands baby. Haha. Ska bli roligt. Hoppas att vi hinner träffas en liten stund iaf.
Imorgon är det även kanelbullens dag. Har jag fått veta utav ica. Igår när vi var och handlade så trycktes en stor skylt upp i mitt ansikte där det stod följande; Missa inte kanelbullens dag 4/10. 4 bullar för 25kr!
Å då tänkte jag..... Vem i helvete köper fyra stycken bullar en torsdag? För att sedan spara dem tills på lördag? Jag vet att det kanske var som en påminnelse. Men att ha den skylten vid kassan två dagar innan? Nääää!

Nu ska jag ut. Hej svej!




Troschock!?

The Notebook

Bästa bästa. Bästa bästa. Alltid bäst.




Jag kan se den här filmen hur många gånger som helst!!

Dystert

Till alla denna tråkiga, regniga, dystra höstkväll...






Just det!


Show me some love, strip off your clothes, and take off your socks!


Regnig tisdag

Tjohej! Här står jag i köket och lagar mat! Försöker även komma underfun med hur Nero 7 Premium fungerar. Men jag vet inte riktigt hur jag ska säga att det går. Installerar och avinstallerar. Sånt där roligt ni vet?

Idag har jag städat mitt rum. Rensat en massa. Ska även ta ner en flyttkartong från vinden. Börja packa ner mina sommarkläder och sommarskor. För jag flyttar ju snart. Kanske till okänd ort. Kanske till Gotland. Kanske till Norge. Vi får se hur det går helt enkelt. Tiden lär ju utvisa det.

Har även svängt ut till Arlanda idag med Monika och killarna. Per har varit i Lund på ett väldigt viktigt möte. Framtidsavgörande möte till och med. De ni!

Ikväll ska jag sola. Ska bli himla skönt. Kommer inte ihåg när jag gjorde det senast. Vill inte egentligen med tanke på att det inte är bra å så. Men vafan, orka smörja in sig själv med bus och gå runt och lukta plast...? Nää. Funderar på att göra en sån där solspray som Blondinbella. Ja, det är sant, jag läser hennes blogg. Men inte dagligen! Haha. Men att pröjsa 200 spänn för att vara brun i en vecka? Hmm, när jag är lyxhustru och kan göra vad jag vill så kanske jag kan unna mig det! Haha.

Adios.