Sebastian Ingrosso?

Vi skulle vara klara tills nio sa vi... Hmmm, det håller vi verkligen inte! Men det är lugnt... Det ordnar sig. Velar som fan mellan Gute och Bur ikväll. Sebastian Ingrosso skulle ju spela på Bur, men Erik sa för en stund sen att Ingrosso inte skulle spela pga för lite folk. Vafan är det för sätt? Nej jag får nog ta ett snack med den där Ingrosso alltså!!! Tensta spelar på Gute, så man får väl knata dit i värsta fall...?

Har stekt på stranden idag. Jag är helt röd. Eller är jag det? Det blåste en hel del men det var skönt ändå. Åkte förbi rökeriet och köpte en flundra till Mia. Sen drog vi in till stan, fixade systembolaget och sen hem till mig. Åt mat.. God mat. Rökt lax/flundra, kokt potatis och romsås. Hmmm, ja för alla ville väl veta det eller hur?? Haha

Ikväll är vi taggade till tänderna! Det är ett som är säkert. Eller är det verkligen det?
JAAAAAAAAA!
Ikväll kör vi.
Ända in i kaklet, om inte längre!!


A

Sjukdomen börjar äntligen släppa. Eller gör den det? Hostar som en tant som har rökt ett paket cigg om dagen i 40 år! Är det illa? Relativt... Hur som haver, idag har jag varit på stranden! Det blåste fruktansvärt mycket och det gjorde det inte bättre för min hals precis. Vattnet var varmt. Jag och Fia badade hur mycket som helst. Mamii var i två gånger medans Julia och Elin mestades solade och lyssnade på musik.

Ikväll har jag varit ute och cyklat på hällarna. Mysigt. Bara jag. Ensam. Med i-poden i öronen och bra musik. Solen hade redan gått ner men himlen var underbart fin ändå!

Fick veta idag att jag inte ska jobba mer. Är väl relativt skönt. Men jag missar en massa cash. Vilket inte är sååå bra.. Åker tillbaks "hem" till sthlm den 8:e. Ska bli skönt. Familjen kommer inte hem förens den 10:e så jag har hela huset för mig själv. Tänkte förvisso spendera den helgen hos Maria. Om hon vill förstår?

Nu är det läggdags. Imorgon blir det stranden i Ljugarn. Sen blir det utgång med Baby. Och jag känner, precis som hon att morgondagen kommer bli väääldigt rolig. Vi är taggade båda två. Så då finns det ingen hejd. Och att det är Sebastian Ingrosso som spelar gör väl inte det hela sämre? Nej, jag tänkte väl inte det.



Sjukling

Jag är hemma från jobbet idag. Sjuk. Hur roligt är det då? Att vara sjuk när det är fint väder och sommar ute? Jag ska snart fara till apoteket med mor. Kan ju bli spännande! Och förhoppningsvis givande. Så att jag kan bli frisk nån gång.

Stackars Mipit, hon fick jobba för mig idag. Förlåt mig baby. Känner mig dum nu som låter dig stå där i den tråkiga källaren och vika kläder. Jag ska kompensera dig på något sätt. Tror jag. Blir formodligen hemma imorgon också. Det kliar något fruktansvärt i halsen och jag har feber... Kan man tycka mer synd om sig själv än vad jag för tillfället redan gör? Hmm, jag tror inte det va!

Nej men apoteket var det ja. Måste hoppa in i duschen en sväng bara. Helt sjukt att det är 28 grader om eftermiddagarna i vår lägenhet. Solen skiner in precis HELA dagen. Så det  är relativt svettigt om natten kan jag meddela! Inte så frech!

Bye bye

Frustration på HÖG nivå!

Frågan som snurrar runt runt i mitt huvud mest hela tiden just nu är; Varför?! Varför, varför varför gör jag inget! Inget åt problemet som jag ältar dagarna i ända!!! Varfööööör! Jag skulle kunna fråga mig själv den frågan varje dag i hela mitt liv. Och jag vet redan nu att frågan jag ställer aldrig kommer att få ett svar. Så, där sa jag det! Det kommer ALDRIG att förändras. Varför har jag ingen självdiciplin till att gör något åt saken istället? Nej nej, jag ska bara fortsätta. Fortsätta och fortsätta. Tills när då egentligen? Tills den dagen jag dör?

Jag har fått en jävla hosta också. Torrhosta kallar jag den för! Så jag måste till apoteket imorgon.... KUK! Nåja, ska hänga på låste klockan nio. För jag börjar jobba halv tio. Bara så ni vet så är jag jävligt trött på det där jobbet nu! Jag vill bara vara ledig! Ligga på standen och glassa. Men nej, jag står hellre i en källare och viker kläder! Eller gör jag det?

God natt

Älskling

Jag har hittat det finaste. Det finaste någonsin till och med.
Jag ska aldrig sluta älska dig och jag ska aldrig lämna dig.
Nåja, nån gång skills vi väl åt. Men den dagen, den sorgen!




När man inte har mänskliga ting att älska så får man ta de materiella istället!

En man i grön rock?

Här sitter jag. Ja, jag sitter här. Hemma. Hemma vid köksbordet. Är helt slut. Har jobbat 12 timmar idag. Jippie! Och nu har jag precis käkat middag. I min ensamhet.... Mamma är ute och sis bestämde sig för att dra till sthlm. Jag saknar sthlm. Eller ibland så gör jag det. Men bara pyttelite!

Jag väntar och jag väntar. Och jag väntar och väntar. Och så väntar jag lite till. Men snart måste jag nog inse att jag kommer att få vänta i hela mitt liv. Om jag ska fortsätta vänta alltså. Usch och fy.

Vi skulle egentligen ha åkt ner till Fide ikväll. Träffat alla gamla vänner. Men ack så jobbigt det blev när man inte slutade förens nio... All ork har runnit av mig. Så också Fias. Och Mias? Fast Mia, den lilla räven! Hon sitter hemma hos Adam oh pimplar alkohol med Erik. Minsann. Ååååh, jag vill också vara meeeeed. Glöm inte att komma ihåg allt imorgon bara baby. Eller va?

Jag har köpt ett par shorts idag. Från GANT. Så jääääkla snygga. Marinblå. Och jag betalade så löjligt lite för dem. Sanslöst! Vilket kap! Synd att jag inte la vantarna på den där vita Tommy Hilfiger skjortan i linne! Det hade varit grädden på toppen av isberget! Haha.

Nej, nu måste jag gå och lägga mig. Vissa jobbar ju faktiskt imorgon! Medans andra ska ligga på stranden!  Nåja, bla bla bla bla bla. God natt!

Alkolås på facebook??!

Idag har det varit den varmaste dagen på länge! Jag, Fia, Mia och mamii har varit i tofta och solat och badat. Kalasbakis! Men det är smällar man får ta. Vem vill ligga inne en sån här fin dag?

Gårdagen kan beskrivas med många ord. Rolig, ledsam, svettig, dryg, bråkig, fin, mysig. Konserten var grym. Resten av kvällen kan ju diskuteras. Eller? Mmmm!! Men i det hela så var det en underbar dag/kväll. Jag fick se de två bästa tingen i mitt liv. Så jag var en lycklig tjej.

Imorgon börjar min intensiva jobbvecka. 10-19 varje dag. Jippie! Money money. Always funny!

Det jag önskar mig mest till nästa fylla är att jag på något sätt tappar bort mobilen och att någon har varit snäll och satt alkolås på min facebook! 

Nu är det dusch. Bort med all förbannad sand och olja.







V

Har, hade, haft

Fick, aldrig, någonsin!

Bästa kvällen på länge. Lasse för hela slanten. Jag ÄLSKAR Lasse. No shit about it! Inga om, inga men. Det bara är.
De finaste texterna, och de finaste låtarna. De skriver du. Minsann.

Jag hoppas för allt i världen att jag inte jobbar imorgon. För jag vill inte.
Jag vill vara själv.
Ensam.
Eller vill jag det?
Mest troligt inte...

Det blev lite längre än vad jag hade räknat med!

Jag vet att jag skrev för ca tio timmar sedan att jag skulle skriva väldig mycket idag. Men nu när jag sitter här, i skrivandets stund så har jag ingen aning om vad jag ska skriva. Visst, det har hänt ofantligt mycket saker den senaste tiden. Men jag vet inte om det är så roligt att höra direkt....

Jag har:

Festat
Grillat
Solat
Umgåtts
Skrattat
Haft ångest
Sett på film
Varit på bröllop
Plockat jordgubbar
Ätit glass
Köpt nya kläder
Skaffat jobb
Kört bil

Det är bara några av sakerna som jag har gjort. Och jag tror att dessa saker får stå för sig själva i den nyss skrivna ordningen. Jag tänker alltså inte precisera varje sak. Inte nu. Och det känns lite fel att göra det sen. För man vill ju skriva det som om man gjode det igår. Ja, ni förstår vad jag menar?

Idag skiner solen. Jag ska nog göra mig ett försök att dra med Wilde till stranden. Ikväll ska jag jobba. Yiiiha! Cash is king eller vad säger vi? Sen ska jag ut. Med Frida och Rosita troligtvis.

Och vet ni vad det bästa är!? Att jag inte har tvättat eller städat en enda gång sen jag kom hit! För det gör mamii!! Världsbästa!

Drömde om killarna inatt. Jag undrar hur de har det på Öland hos sin farmor. De kanske kommer över hit en sväng. Åh, jag saknar dem. Faktiskt. 

Tjingeling


21

Jag ska skriva mycket... Imorgon!

Meningslöst babbel

Här sitter jag. Hemma hos pappa. Med en oförklarlig liten huvudvärk i skallen. Varför liksom? Min teori är att jag har sovit för länge idag. Vaknade inte innan tolv. Fast dock klev jag inte i säng innan klockan fyra inatt heller. Så jag får väl skylla mig själv? Eller så beror det på att jag inte har ätit något än. Det finns pengar på bordet i köket, så egentligen ska jag pallra mig ner till konsum och inhandla diverse varor för att kunna stuva ihop en frukost. Men jag orkar inte. Jag är helt slut. Främst i huvudet. Nåja, vi får se hur det går.

Igår var jag och Fifi i Burgsvik. Hälsade på Jesper, Rasmus och resten av bvg! Vi blev nio stycken som åkte ut med deras båt på "vågsafari". Det gungade som fan. Och där satt vi, lite halvbakis och guppade i takt med vågorna. På slutet av färden var det INTE så roligt kan jag meddela!

Sen på hemvägen så svängde vi införbi tofta och badade. Det var hur varmt som helst. Vi behövde nog det efter dagens bravader!

Vad är det för väder ute idag egentligen? Jag HATAR "växlande molninghet med inslag av regn" som det tydligen finns mest av på denna ö. Palla?! Jag vill ha sooool.

Hur som helst, jag måste gå och hitta någon form av föda nu. För snart kommer mamii och då ska vi chillerilla lite på stan. Kan bli givande. Om inte, mycket mysigt!


03:09

Jag är trött. Väldigt trött. Jag ska råda bot mot det alldeles strax. Kände att jag behövde blogga. Det blev ingen lugn hemmakväll för mig och Frida i måndags. Vi gick ut. Lika så blev det igår. Fast då var det jag, Fia, Mia och Linnea. Mycket trevligt båda kvällarna faktiskt!!

Den här sötnosiga videon får hålla låda här tills jag skriver nästa gång.

Natt alla katter
 

En måndag, vecka 29, i visby

Jag vet inte riktigt vad som har hänt men jag har fått fler läsare den senaste tiden!! Wööj! Då får man väl vara litet duktig och skriva ett par rader!!

Idag fick jag veta att jag har en veckas semester extra! Hur bra är inte det? Ja, visst har det sina nackdelar. Men jag gillar det ändå på något sätt.

Sitter hemma hos Frida. Ska snart gå ut. Väntar bara på att hennes ragg ska sticka in snoken genom dörren så att man får se honom nån gång!!

Nu ska vi hem till mig och hämta en film. Sen hit igen. De är fint de! Som om jag inte har gått tillräckligt idag?? haha.

Imorgon blir det toftaaaa. Med grannarna? Sen blir det parteeey för hela slanten! Vecka 29 och vi är fit for fight!!
Vi ses i dimman mina vänner. I dimman!



Ett år sen. Precis på dagen faktiskt!

Aaa, men visst!

Hoho...

Varför är jag den mest skrivfattiga människan i hela Världen just nu?
Vad beror det på?
Att jag inte har tillräckligt roligt?
Eller för att jag inte har tillräckligt tråkigt?
Att jag inte gör ovanliga saker?
Eller för att jag bara gör vanliga saker?
Att livet går på rutin och är harmoniskt?
Eller för att det är total obalans och kaos?

Jag vet inte.

Visby

Jag anmäler mig här och nu till den allmänna kräftklubben!! Fy fan vad jag ser ut i fejset! Skandal! Har legat på tofta hela dagen. Allt var perfekt, ända tills man kom hem och insåg att man låg inne med världens fetaste solbränna! Herre gööd!
Jag vet en till som är röd!;) haha

Ikväll ska vi mysfesta. Jag och Baby. Äntligen. Hur länge har vi inte väntat på det här egentligen? Typ ett år? Ja, lite mindre kanske. Från slutet av förra sommaren. Men nu är väntan över och det enda man kan säga ikväll är; Visby, här kommer vi!!!

Uppdaterar mer imorgon. Med bilder och stuff. Förmodligen. Hmm. Har för övrigt käkat världens godaste middag. Veganisk. Den ni!!

Nej men om man skulle tillönska alla en trevlig kväll och bjuda på en låt? Ja, varför inte!!


Inte på humör!

Jag kan inte skriva just nu. Inte nu. Det blir för mycket.
Usch. Jag vill inte. Verkligen inte.

Imorgon ska jag träffa Baby. Världens positivaste sak just nu!
Plus att Erik och Filip ringde mig idag.
Så alltför ledsen är jag faktiskt inte! Det känns bara lite tugnt. Men det går över.
Det ordnar sig. Det gör det alltid.


Helgens bravader!

Jaha, då var man hemma igen då. Sanslöst rolig helg. Eller för det mesta iaf. Jag får väl ta och skriva en kort resumé av helgen så att ni får en uppfattning om vad jag varit med om.

Fredag; Klev upp vid sju. Packade de sista sakerna och åt frukost. Sen vid tiotiden åkte jag, monka, erik och filip till mörby c där de dumpade av mig. Jag fick två bamsekramar av Erik och Filip och sen var det dags för mig att resa hem. Hem till Gråttland. Väskan som jag hade fått låna var brutalt stor. Allt fick verkligen plats i den. Det enda som var jobbigt var att jag inte orkade lyfta den. Så jag var väldigt tacksam över att den hade hjul! Jag satte mig på bussen som tog mig till nynäshamn och vips så vad jag på Gotland igen. Solen sken och jag var stentrött. Möhippa stod nu på schemat. Så det var bara att skynda sig hem, svira om, packa ner de nödvändigaste sakerna i en väska och sen ta mig ut till boda borg. Där hade vi väldigt roligt. 7 tjejer. Jag, My och Hanna var på samma lag. Vi klarade en bana. EN! Den var faktiskt svart, vilket innebar att den var en av de "svårare" banorna. Sen styrde vi våra snokar hem till Gittys place där vi duschade och drack upp oss. My som var "möhippebruden" fick till kvällens ära bära en rosa prinsessklänning, slöa, tiara samt ett trollspö. Hon var hur söt som helst! Sen åkte vi ner till hamnen. Där fick hon sälja pussar och kramar till okända människor. Hon fick ihop runt 300 kr innan kvällen var slut. Efter det begav vi oss till HP där vi käkade middag och drack drinkar. Mysigt. Vid tolv tiden åkte My hem men jag, Natalia och Mikaela stannade kvar och shakeade våra ass en stund till. Sen fick jag åka röd bil hem. Snabbbilen!=)

I lördags vaknade jag vid elvatiden då Fia ringde. Vi hade bestämt att vi skulle åka och plocka jordgubbar i bro men att vi var tvungna att ta system bolaget innan. Så sagt och gjort. Det blev jävligt dyrt på system bolaget. Men i jordgubbslandet tryckte vi i oss så mycket jordgubbar så det kompenserade lite grann iaf. Efter det så åkte vi en sväng med Peppe och Rasmus. Ut till kalkbrottet. Hur varmt som helst. Jag vill verkligen bada men jag hade inga badkläder med mig. Typiskt!
Sen åkte vi hem, skyndade oss som attan hem till Wilde. Kom en timma för sent och stämningen var inte på topp. Som tur var försvann den under kvällens gång. Så när vi väl åkte därifrån så var stämningen väldigt mycket bättre! Jag och Fia gick till trädgårn och tog en fördrink. Sen gick vi ner till Gutekällaren. Vilket visade sig vara stendött så vi trallade in på Munken istället. Resten av kvällen är historia och är till en viss del ett minne som man helst vill glömma?

Idag har jag varit grovt bakis. Somnade klockan ett idag!! Sanslöst, jag vet. Sov till halv fem. Sen åkte jag och Fia på turné. Sen vidare hem till Wilde där vi hämtade våra saker. Väl tillbaks hit så var det dags att laga mat. Inget avancerat. Pasta! Fia har åkt hem nu. Jag ligger i sängen med datorn i knät och syrran sitter och plinkar på den stationära en meter ifrån. Det dånar verkligen när hon trycker på tagnenterna.

Nu ska jag snart sova. Dödstrött. Imorgon blir det en lugn dag. Ska flytta hem till pappa. Fixa med hans dator och begära att han fixar det trådlösa bredbandet så att jag kan få blogga och surfa lite. Annars dog jag då!

Natt natt era fräsiga katter!

Den där Igor till tandläkare alltså...!

Kom precis inför dörren. Stack ner hit direkt. Ont i tanden! Eller tandköttet snarare. Fick mig sisådär 4 sprutor förut innan det var dags att köra igång. Härligt!! Det sista tandsköterskan sa innan jag gick var "Och nästa gång lagar vi de andra två hålen" Vaaaaa?! Vilka andra två hål? Jag har ju för i helvete lagat fyra stycken nu! Hade jag hål i varje tand eller? Anledningen till att jag gick till tandläkaren var främst för att dra ut en visdomstand och inget annat.  Men nu har jag lagat fyra hål och har två kvar. Men jag har inte hört ett ljud om den där visdomstanden!? Jag vet att jag inte skall klaga. För det är mycket bättre att jag gör allting nu innan det blir värre. Rotfyllning och grejer. Usch, jag ryser av bara tanken! Nåja, lite drygt 4 laxar kommer hela kalaset att gå på. Hörde jag ruinerad, någon?



Tom Ford

Den där Tom Ford alltså...













 

I´m leaving

Jag packar, tvättar, städar, packar och städar lite till. Det är full fart här hemma. Jag åker hem imorgon men är redan stressad. Hur kommer det sig?

Batterier skall laddas, ipoden ska laddas, mobilen ska laddas. Men jag då? Är jag laddad? Det är klart!!!

Jag ska till tandläkaren i eftermiddag. Igen. Det kommer gå galant. Sen ska jag fort ut till Arlanda. Why? Jo, jag ska hämta hem resten av "familjen" som har varit i Grekland. Lyllos. Tur att de tar de fina vädret med sig hem! Maddis fyller år idag. Så vi ska ha någon form av "födelsedagsfirande" här hemma en snabbis för sen ska de till sin mamma och äta middag. Onödigt vetande jag vet.

Lämnade killarna för sista gången på dagis idag. Hmm. Det kändes väl sådär. Nu börjar jag inse att jag ska vara ifrån dem i fyra veckor och en liten känsla inom mig säger att jag kommer sakna dem väldigt mycket... Men men. Life goes on. Vi ska höras på telefon osv. Kanske skickar upp ett kort med hälsningar från Pippi Långstrump?! Den som lever får se!

Nej nu ska jag gå upp och äta lunch. Sen ska jag duscha, städa, tvätta.... Ja, ni vet?

Just det, måste lägga in en bild på min nya tisha och på min nya klänning!
Vad tycker ni??





Hoppas ni ursäktar den bedrövliga röran i bakgrunden!

Puss

Natt katt

Nu säger jag god natt. Salem får stå för underhållningen resten av kvällen!



Bästa videon någonsin

Jag kan inte hjälpa det. Men jag älskar verkligen den här videon! Sinnessjukt underhållande!!




Oh no!

Har varit på stan en sväng. Handlade världens fräckaste tröja. Och då menar jag verkligen VÄRLDENS! Från Tshirt Store i Souk gallerian. Hon som jobbade i butiken var grymt trevlig och väldigt kunnig. Precis en sån människa som man vill ha som kompis. Om jag går dit och handlar lite fler tröjor så blir vi kanske kompisar till slut? Haha, det hade väl varit nåt va!

Handlade även ett flätat svart skärp, saltvattenspray och en bodylotion. Nu är det köpstopp som gäller. Och då menar jag verligen NU! Haha

Det känns som att det är en evighet kvar tills det är fredag. Jag ska ännu packa. Men jag kan inte börja än för väskan jag ska packa i befinner sin för tillfället på Kreta. Dessvärre utan mig! Så jag får snällt vänta på att den kommer hem igen. Förstår inte själv hur allt ska få plats. Några saker måste nog stanna kvar här tror jag. Tyvärr...

Sitter och kollar bilder från Kallis 2007. Man blir inget annat än jävligt taggad!!

Tjollahopp!