Tisdag sista mars två00nio

Idag är det tisdag. Solen skiner och det är 10 grade varm ute! Jag gick i spåret efter att ha lämnat killarna på dagis. Det var väldigt mycket is kvar på marken så det var lite svårt att gå!

Vid elva begav jag mig till Ki-Balance passet. Det var jag och trettio tanter! Tjoheeeej! Väldigt bra boost mot åldersnoja vill jag lova! Svängde införbi Hemköp på vägen hem och handlade keso. Sen åt jag en relativt sen men ack så god lunch. Nu sitter jag här. Ska snart hoppa in i duschen och byta kläder. Sen ska jag åka och hämta killarna. De har fått en ny film idag. "Landet för länge sedan" Så vi får väl se på den när vi kommit hem antar jag! Sen ska jag ev sticka och handla.. Boooooring!

Jag känner hur livet börjar återvända. Att jag faktiskt borde vara glad och tacksam över det jag har. Hm. Jag, mamma och Maria var och såg Slumdog Millionaire i lördags. Jag tyckte att den var hemst. Så verklig. Så obehaglig. Som att bli slagen med ett slagträ rätt i ansiktet ( vilket jag faktiskt har blivit en gång!;) ) Men ja, se den. Det borde alla göra för att få lite verklighetsuppfattning om hur jävla bra vi faktiskt har det här i Sverige! 

Jag ska göra om här. Igen, tänker ni.. Jo! Så håll till godo vettja!



miss miss Grönqvist!


Vår

Nu rycker vi oss i kragen! Eller hur Mia?!

Snart är det sommar. Sommar, sommar. Härliga sommar. Men den är för kort.
Alldeles för kort!






Skit...

Vad är min plan?


Jag har ingen plan!


Vad är mina mål?


Jag har inga mål!


Vad är mina drömmar?


Jag har alltför många!



Jag hatar den här jävla bloggsidan! Man kan ju inte ändra på någonting när man väl vill det! Stort jävla minus. Nästan så att jag funderar på att sluta med fanskapet!!!

Jag lever... Men det är knappt.





Den där Mika alltså...!

Det är inte alltid lätt när det är svårt. När man saknar en sån där speciell vänskap som man bara får med vissa personer. Liksom magisk. Man klaffar. För att man är olika? Eller för att man innerst inne är väldigt, väldigt lika? Fast i olika format?

Jag skulle kunna döda för onsdagen den åttonde april just nu. Hämtar någon mig vid båten månne? Ses vi då? Möter du mig? Åker vi en sväng? Hakar du på till synundersökningen? Äter vi middag? Inflyttningsfestar vi? Vaknar vi pigga dagen efter? Firar vi lite extra på påskafton? Bränner vi en skiva? Sover du över hos mig? Pratar vi om hemliga saker och våra problem? Jag hoppas det!!!






(tryck på bilden för att höra en låt!)


D.A.N.C.E






It´s friday, I´m not in love!

Jag minns hur pappa brukade ta med mig till olika konditorier när jag var liten. Han sa alltid "Jenny, ska vi gå på kondis?" och jag svarade alltid glatt "Jaaaaa!"
Det bubblade alltid lite extra i magen när man skulle gå på kondis. Det var något stort liksom. Något som man inte gjorde varje dag, och något som man skulle vara glad över. Jag var glad. Jag var lycklig. Jag tog alltid en chokladboll och en sockerdricka. De bästa kondis-stället var Bagarn i Hemse. Pappa kände dem som ägde stället så jag fick ofta följa med ner i källaren och se på när Bagarn själv stod och dekorerade tårtor. Väldigt spännande för en tjej på fem år! Jajemen! Varför jag delar med mig utav detta vet jag inte. Förmodligen eftersom jag kom att tänka på det idag då jag skulle hämta killarna. Vi skulle åka och fika i Mörby Centrum. Å då poppade ordet "kondis" upp i min skalle. Jag flinar fortfarande sådär barnsligt när jag hör det ordet. Haha.

Ikväll är det ändrade planer. Eller ja, det blir som det blev planerat från början helt enkelt. TIll det bästa. Jag ska hem till Rosita. Sen ska vi ut. NYKTRA skall påpekas! Man behöver inte dricka när man går ut här i sthlm. Det är skönt. Jag säger som Mia "Eftersom det är så förbannat tråkigt att gå ut i Visby så hamnar man oftast framför bardisken" Det är så sant så sant.

Nej nu ska jag upp och laga mat. Eller värma maten från igår rättare sagt! Imorgon ska jag möta upp mamii inne i stan klockan halv tio. Sen kommer Maria också. Frågan är hur jag ska orka upp. I ottan! Tur att jag får sova i Aspudden så att det inte tar så lång tid för mig att åka till stan! Snälla Rosi och Cicci!

Skriver mer imorgon! Tjing tjing trevlig frejdag!


Det där med pepptalk...





Uteslut, utelsut, uteslut allt som står ivägen för dig. Allt som du lägger ner onödig kraft och energi på. Ödsla inte dyrbar tid på att vara avundsjuk eller elak mot andra människor. Lev ditt liv och se till att varje dag är värd att leva. Tänk alltid positiva tankar när du vaknar på morgonen istället för dystra och nedstämda. Om du drömmer om ett bättre liv, se till att ändra på det samma dag som tanken slår dig. Visst, det kan (men borde inte) vänta tills imorgon. Om det är något du vill göra, gör det då. Du kan alltid ångra dig efteråt. Se varje dag som ett framsteg i ditt liv. Att du kommit så långt som du faktiskt gjort. Misströsta inte dåliga dagar. De kan behövas ibland. Plus att de oftast är färre än de som är bra. Du kan, bara du vill. Du får, bara du ger. Se till att alltid vinna över dig själv. För med den inställningen kan du komma hur långt du vill i ditt liv!

Blääää!!!!!!!

Jag är körd. Finished. Grillad. Chanslös... Ni fattar grejen va?

Jag trodde att jag bara hade det praktiska provet kvar att arbeta med den här samt nästa vecka. I helvete heller!!! Tydligen, verkligen, absolut inte... Ni fattar grejen va?

Jag har haft uppgifter varje dag att sysselsätta mig med. Samtidigt som jag skulle börja fila på det pratkiska arbetet vid sidan av. Jag hade visst missat hela den grejen! Oj, förlåt! Sorry, inte meningen... Ni fattar grejen va?

Jag har många saker kvar. Flera kapitell att göra. Så alla som hade planer med mig imorgon och i helgen kan ju fetglömma dem. För jag måste sitta hemma och plugga. Eller allt ska vara klart imorgon senast 00:00... Så ja, morsan.... Du kom upp i jävligt oläglig tid kan man säga. Eller så kan man enkelt översätta det till att jag, Jenny Caroline, är helt jävla blåst i huvudet!!! Jag vill spyyyy på hela den här grejen!!! Det är fan inte roligt längre! Och så irriterad som jag är nu, det har jag inte varit på väldigt länge. Och det är inte bara den här grejen som irriterar mig, utan det finns även fler bidragande orsaker som endel utav er redan vet... Och det gör mig ännu mer irriterad!

Ni fattar grejen va...?
Jag är RÖKT!!!

Det enda som är bra med den här dagen är att jag har fått min jacka och att den är himla fin!

Håll min låda!






Ni har väl inte glömt...?














Tisdag. As usual...

Take me out! Det här går inte längre. Inte inte inte inte inte inte inte inte inte inte längre.... Men vad ska jag göra åt det? Nej men precis, det finns inte så mycket att göra kanske? Jag har inga direkta val. Och absolut inget som gör det hela bättre. Om jag bara hade vågat tro lite mer på mig själv. Och tänka med hjärnan. Jag lever i en bubbla. Dags att komma ut i verkligheten nu Jenny...

Eternal sunshine of the spotless mind nästa!

Första april... Idag?


När vi gick ut var det såhär fint väder.


















Och när vi gick in var det såhär dåligt väder!!!
Skall tilläggas att bilderna är tagna inom loppet av tio minuter!
Det växlar snabbt med andra ord, och är solen framme igen!
Några vädergudar som tror det är första april redan idag?
INTE roligt!


.....

Det bränner under fötterna när jag ser den här bilden. 
Exakt som det gjorde när vi faktiskt gick där...
Fan, jag har fått en knäpp på Maldiverna idag känns det som.
Kan vara för att jag pratat med Baby två gånger.
Eftersom jag förknippar henne med den tiden då vi var där. Åh vad jag saknar det..
Fast mest saknar jag nog Mipit just nu...





Falling slowly...

Det här är Maldiverna... Rakt igenom... Åååååh....=(




Måndag....

Sås... med potatis. Hmm, jag vet inte varför jag inte skriver så mkt nu... Känns inte bekvämt på något konstigt sätt.
Jag måste nog göra om lite här. För det känns inte helt hundra...

Jag vill ha våååår. Men det visste ni väl redan...?
Är 100% säker på att ALLA är skapligt trötta på det här spektaklet just nu!


Tjing tjing




Försvinn!

Well...

Hello gorgeous!!!!!
Vill ni vara snälla och placera er på mina fötter?
Jag lovar att ni skulle älska varandra!








Jag säger båda MJAU och RAW på samma gång!!!

Lättmatchade? Ja men visst!


Söndag

Jag lever, ja.

Har varit alltför upptagen för att uppdatera er under helgen.

Men den har varit bra.

Oerhört bra.

Fredag, Hammarby sjöstad.

Lördag, Haninge.

Söndag, Aspudden.

Imorgon kickar vi igång en ny och kreativ vecka, tycker ni inte det?

Jag hade vågat tro på våren ifall det inte låg fem centimeter snö utanför mitt fönster,
och kliade så förbannat i halsen just nu!!




 


You don´t know what you got til you missing it a lot..

Jag får väl göra en insats för laget och skriva lite...
Jag har nu kommit ifatt med allt pluggande. Imorgon är det teoriprovet som gäller och jag ska göra mitt allra, allra bästa!

Igår träffade jag Adis Baladis, Ewa-Marie och Hege. Vi var och fikade på ett ställe som heter "Winderviken". Vet dock inte om det är själva "Vinterviksviken" eller om det ens var därifrån de spelade in filmen "Vinterviken". Hmm, jag kan ju spekulera i det där i en evighet känns det som!

Idag började jag jobba kvart över sex(!) eller ja, jag har jobbat hela natten också. M och P har inte varit hemma, så jag har haft killarna själv inatt. Förvisso låg mormor (den goda) nere på kontoret och tjejerna i sina rum. Erik vaknade vid ett, jag slängde in honom i min säng och sen somnade vi om båda två. Filip gnällde till några gånger och vid femtiden kom även han in till oss. Så idag är jag lite trött kan man säga. Sov dock två timmar förut, så jag ska väl vara på hugget igen antar jag?

Monika och killarna är och möter mormor vid tåget nu, så jag är ledig. Det enda jag har mer att göra ikväll är att laga mat. Och imorgon behöver jag bara lämna dem på dagis och sedan åka och handla. Sen tar jag helgledigt!!

Morgonkvällen är redan planerad, ska till Hammarbysjöstad med Maria hem till hennes bror. Hon ska vara "barnvakt" åt Stina och Kaisa. För Dennis och Jenni ska på releasfest. Och eftersom jag ska ta hand om de två tjejerna i sommar när deras mamma och pappa gifter sig så kan det vara bra att träffa dem lite innan!

På lördag har jag inga som helst planer. Någon sa något, men jag vet inte hur det blev med den saken, J?! Annars hamnar jag förmodligen hos Maria. Har en massa filmer på datorn som jag borde se också... Men det är så fint väder ute så jag tror att de får vänta ett tag till.

Jag har börjat drömma konstiga saker om nätterna. Om mitt förflutna, om mina felsteg. Inte så roligt nej!! Tur att det kombineras med bra drömmar från (förhoppningsvis) framtiden! Men vad betyder de saker som jag drömmer egentligen?

På lördag kommer Baby äntligen hem till Sverige. Men vi hinner inte ses på Arlanda för de ska direkt till Nynäshamn för att ta båten hem till Gotland. Jag vill följa meeeeeed!! Vi ska hur som helst styra upp något väldigt snart! Sen har vi en efterlängtad inflyttningsfest att se fram emot i påsk! (Varna grannarna INNAN Mia, så inte Securitas kommer och hälsar på oss igen!)

Nej, nu ska jag läsa genom alla kapitell i min Desktopbok. Sen är jag laddad som ett spjut inför morgondagen! Håll tummarna hörrni, det vore faktiskt snällt!

Återkommer senare med ett litet "bildregn" som det så snyggt heter i bloggVärlden!


Grattis på födelsedagen.

Tisdag

Om jag saknar den här utsikten?




Var enda jävla dag!

Sorry för dålig uppdatering idag. Har pluggat lite för mycket.
Som en islandshäst närmare bestämt! Jag är iaf ifatt nu. Eller ja, nästan.

Imorgon ska jag täffa EM, Hege och Ada!! Yey!

Natt natt alla fräsiga katter!


Japp japp!

Ada is my homegirl!





Bara så ni vet alltså!


Fortfarande måndag...

Jag tror fan allvarligt talat att jag avlider!! Det här har varit en utav de sämsta dagarna på väldigt, väldigt länge. Allt har gått fel och jag har kännt mig allmänt stressad och lättirriterad. Helst av allt så vill jag gräva ner mig under en sten och aldrig mer se dagen ljus!!

Pappa ringde nyss. Han berättade att även Ivan(vår granne) hade dött igår. Hans fru dog precis en vecka innan. Det var som pappa sa, dör den ena så dör den andra veckan efter. Är inte det ganska fint ändå? Att man är gifta hela livet, och sen när den andra dör ja då dör man själv veckan efter. Lär vara tugnt att förlora båda sina föräldrar inom loppet av en vecka däremot. Men de hade levt sina liv. De blev trotts allt 92 respektive 95 år. Så det är ju inte fy skam heller!

Imorgon är det tisdag och jag hoppas för allt i världen att den dagen blir bättre än idag. Fick psykbryt när jag var på ICA så jag var tvungen att ringa till Lisa och prata av mig. Eller spy ut alla elaka tankar och jävliga ord som fladdrade runt i mitt huvud! Hon tog det väldigt bra måste jag säga! Tack!

Nej nu ska jag ta tag i det här med ps och layouter å fan vad det nu heter!! Sen ska jag duscha och basta, läsa tidning också. Blir en tidig kväll ikväll!


Måndag

Måndag idag då! Ny vecka innebär nya tag, right?! Jag har gjort i princip alla de saker som jag skrev upp på en lista igår att jag skulle göra idag. Och de saker som jag inte har hunnit med får jag göra senare eller skita i helt! Men duscha hade ju varit bra iofs.... Hm. Det ordnar sig!

Jag har verkligen stenkoll på alla dagar nu. Jag vet när det är påsk, jag vet vilken veckodag valbog hamnar på. Jag vet när det är midsommarafton och jag vet när det är dags att gå på sommarledighet. Är inte det typ kalasbra så säg! Om det är någon som undrar något över datum så kan de i första hand vända sig till mig! Jag är i princip en agenda!

Ska snart sticka och hämta killarna. Tvångsklä dem i overaller och köra dem hem. Sen ska vi vara ute och klockan halv fyra ska vi åka till ICA och handla tillsammans med Monika. Kan ju inte bli annat än kaos!

Pluggat har jag gjort också. Som en iller för jag ligger efter! Det jobbigaste är när man fastnar i ps och redigerar och mixtrar med färger och fonter. Man blir helt låst. Man vill bara fortsätta och fortsätta eftersom det blir så himla bra!

Jag hade egentligen bestämt mig för en deppvecka denna vecka. Men jag påminnde mig om imorse att det inte tjänar någonting till att gräva ner sig och grubbla över olika saker som man ändå inte kan styra över. Och om det är något man inte trivs med i sig själv så är det där man måste börja! Börja inifrån så blir det oftast jävligt bra utåt tillslut!

Skriver mer sen tror jag. Tjing tjing!


M.I.A

För att jag saknar dig och våra vilda stunder!
Snart är det sommar och då kör vi igen!
Kom hem nu...






Lördag

Här var det full aktivitet minsann! Tråkigt att jag inte har bloggat då kanske? Svar, ja!

Igår var det alltså avskedsfest för Frida som åker till Mexico imorgon tillsammans med Martin. Kul för dem, mindre kul för oss andra dödliga människor som tvingas stanna kvar i det här landet.(Syftar främst på vädret!) Iaf, jag och Rosita sölade lite väl mycket hemma hos henne, så när vi väl kom fram så gällde inte listan längre. Typiskt! Men vi knatade in ändå. Och jag ska säga er att det var som en jävla skolfest! Ingen var en dag över nitton och jag undrade om vi hade kommit fel, men icke! Vi stannade max en timma sen drog vi vidare till Amassadeur. Där var medelåldern 25, vilket kändes mycket bättre! Där stannade vi tills klockan blev för mycket. Sen åkte vi hem till Aspudden och åt smörgåsar med extrasaltat bregott! De ni! Förlåt Cici och Knut ifall vi väckte er!! Denna kväll kan sammanfattas med ett enda ord, askul!

Idag har jag träffat Fia en snabbis på centralen innan hon tog bussen hem till Norrköping. Just för stunden sitter jag hemma hos Maria. Hon är på födelsedagsmiddag och beräknas dyka upp någon gång runt fyra, halv femsnåret. Jag ska lägga mig på soffan och slänga in en film i dvd-spelaren. Sen hade det varit skönt att slumra till en stund också. Men man vet inte hur det går när två kattjävlar befinner sig i samma lägenhet. Man kan ju bli attackerad!!

Nej men hej då! Trevlig lördag på er!

Friiiiiiday!

Gårdagskvällen var väldigt trevlig kan jag meddela! Var hemma hos Rosita och Cecilia som sagt. Jättefin lägenhet med väldigt bra planlösning. Det snackades silikonbröst, bloggar samt om fredagens planer (ikväll alltså!) Mycket trevligt! Så trevligt att jag fick i mig tre koppar te! Jag och Frida åkte därifrån först klockan 23:18, så jag var hemma klockan 00:04. För er som undrade alltså!!

Idag ska jag fort in på stan och glo ögonen ur mig på diverse saker som behöver införskaffas. Sen ska jag åka hem till Hege, Andreas och Adis Balladis! Måste vara hemma till tre dock. Så jag ligger under ett pressat schema kan man säga! Sen måste jag plugga och göra närvaroprovet. Jag hoppas för allt i Världen att det går bra. Blev inte så mycket pluggande för min del igår. Men jag ska ta igen det i eftermiddag! Promise!

Vaknade upp till Volbeat idag. Hur skönt som helst. När jag hade lyssnat en kvart så var jag helt klarvaken! Kanske ska börja köra på det istället för mitt übergulliga alarmljud på mobilen? Jag menar, Volbeats musik är inte så lätt att somna om till precis.

Nej, nu måste jag skynda mig! Kommer med en uppdatering senare. Hej på er!!

Här har ni. Dagens väckningslåt. Enjoy!






Det var inte meningen...

  • Tre jobb jag har haft: Hotellstäd, Kassan på hemköp, Diskare

  • Tre platser jag har bott på: Fören, Terra, Djursholm

  • Tre saker jag gillar att se på TV: Dokummentärer, Tv4 nyheterna, 2 ½ men

  • Tre favoriträtter: Thaimat från Kirin, Lax med ris, Räkmacka

  • Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: Maldiverna, Thailand, Tärnaby

  • Tre personer jag utmanar: Baby, Maria, My!

  •  


    Torsdag baby!

    God eftermiddag! Eller ska jag säga god kväll? Har precis stuvat ihop en apgod middag! Eller jag tror att den blir god iaf. Jag och killarna ska strax äta. Resten av familjen får äta när de kommit hem.

    Sen ska jag vidare till Aspudden för att träffa Frida, Rosita och Cecilia! Frida åker nämligen på backpacker-trip tillsammans med sin pojkvän på söndag! Kommer inte att få se hennes söta ansikte förens i slutet av Maj?!

    Imorgon är jag "ledig" fram till tre. Monika lämnar killarna så jag får sovmorgon!=) Snällt!

    Nej nu måste jag ta ut fisken ur ugnen samt skölja ätrorna i kallt vatten! Skriver förmidligen mer sen!

    Kisses!

    Vart bor du lilla råtta? I din vägg!

    Något har uppenbart gått redigt snett i min skalle! Hela dagen har jag gått runt och trott att det har varit tisdag idag! Lite flummigt, jag vet. Men fan vad bra det är när man väl kommer på att det är onsdag!!! Känns som att man har hoppat över en extra dag! Sweet!

    Jag har färgat barret ikväll. Blev väl inte så jävla stor skillnad. Så nu har jag bokat en tid hos Hanna nästa tisdag. Kommer bli bra! Göööörbraaaa! Like always!=)

    Fick bekräftat ikväll att det bor någon i min vägg. Jag var inte tokig trotts allt. Jag gick inte på några hemliga piller!! Nej, för Per var nere nu och lyssnade med de vassaste öronen! Han konstaterade att det var någon som kraffsade! Så imorgon ska han ringa till Marcin och be honom komma hit! Så på fredag är mitt rum en byggplats. Undrar om de drar in en cementblandare i rummet? Tänk på min heltäckningsmatta för i helvete! Tills vidare sover jag på kontoret.

    Nu, dusch!

    Tisdag

    Den här snön gör mig ledsen. Ända in i hjärtat! Okej om man hade varit i Alperna eller liknande. Men nu? Två plusgrader och tö...? Nej!

    Får försöka pigga upp livet lite ikväll med hjälp av hårfärg och solariesolning! En ny plånbok har jag också införskaffat! Sådeså! Nej men om man skulle gå upp och kolla ett avsnitt av Knattarna med killarna kanske? Jag gört!



    Håller tummarna inför påsken!

    Jag säger NEJ!

    Har ni tittat ut genom fönster idag eller?! SKANDAL!! Vad fan är det här nu då! "Hej vinterland" igen!! För typ femte gången! Försvinn äckliga snö! Man blir ju deprimerad...

    Jag håller på å städar här hemma. Dammar till och med. Vilket jag inte kan minnas när jag gjorde senast. Det var ganska behövligt om man säger så! Har även rensat ur mina garderober. Vilket inehöll en hel del skit! Några saker ska upp på vinden, men det får jag fixa med ikväll. Nu ska jag nämligen käka lunch och sen ska jag åka till Byggma. Och vill ni veta varför? Klart ni vill. Jag väcktes nämligen två gånger inatt utav något som "kraffsade" i min vägg. Som för övrigt består av sten och sement!! Vilket i sin tur låter skitskumt ifall jag har hört ljud. Jag tror att det är en liten råtta som håller på å gräver sig in till mitt rum och min  värme!! Vilket är GROTESKT JÄVLA ÄCKLIGT!! Så jag ska åka och köpa en sån där "skrämmaivägråttormedettklickljud" så råttan försvinnar fortare än kvickt! Den där apparaten tickar som en klocka ungefär. Vet inte om de ens har en sån, men jag måste åka och kolla. Vet att Marias mormor har en sån på vinden!

    Nej, på med snöskorna, vinterjackan, vantarna, halsduken, mössan och skotta sig fram till bilen måntro?!


    Måndag, seg!

    If it makes you happy. It can´t be that bad!

    Nu ska jag dricka kuckelimuckmedicin och lägga mig i sängen med kläderna på. Förhoppningsvis vakna upp som en frisk nötkärna imorgon! Det var det jag hade tänkt i alla fall!!

    Sov gott!




    Lille Fille i kjol och fin mössa!


    .......






    Den här är för dig M






    Lördag, det var igår?!

    Igår var jag på Ikea med papii. Sen åkte vi ut i vildmarken för att kolla vart han hade bott någonstans hela veckan. 20 min söder om city. Det kändes som att vi hade åkt till Värmland ellet nåt. Lantlig idyll med åkrar och vilddjur. Kändes konstigt att veta att man befann sig i sthlm samtidigt som man trodde att man var ute på landet. Jaja. Sen gled vi in till stan. Käkade på ett ställe på Sveavägen. Sen letade vi efter en plånbok till mig, samt fällde elaka kommentarer om märkliga människor. Min pappa är lite rolig ibland! Vi såg bland annat en tant som hade lila kläder, varav hans kommentar blev "jag tror hon jobbar på Löfbergs Lila!" Haha.

    Vid sex-tiden åkte jag till centralen för att möta Fia, som hade ett gigantiskt utbrott och för tillfället hatade hela Stockholm. När vi kom hem lagade jag middag medans Fia städade mitt rum! Myckte bra kompromiss om jag får säga det själv! Slötittade lite på melodifestivalen samtidigt som vi åt, sen satte vi oss framför våra datorer och sa inte ett ord till varandra på säkert en timma. Det är sådana saker som är skönt med henne. Att man kan vara helt tyst, och ändå blir det inte en tryckt stämning. Jag gillar när man har såna förhållanden till sina vänner. Känns galet avslappnat och alldeles perfekt!

    Idag har jag käkat våfflor med killarna. Jag ska strax lägga upp en veckoplanering i Word för kommande vecka.(Det är nämligen så man får göra när man inte får plats med alla noteringar i Försvarsmaktens förkrympta agenda!) Sen ska jag städa, bädda rent i sängen, tvätta och duscha.

    Har inte riktigt bestämt mig ifall jag vill vara med att starta en ny vecka imorgon. För jag har inget att se fram emot. Allt det roliga är liksom slut nu. Det har varit bra saker att se fram emot varje helg ända sedan första veckan i januari. Men nu... Ja nu är det bara tråkmåns, elände och dystra dagar som väntar. Ge mig lite sol. Snälla? Så att jag överlever till påsk åtminstone! Eller iaf tills Mia kommer hem från Thailand!




    Gladaste pappan på hela ikea tillsammans med två stycken "bästis"!



    Jag diggar mina nya redigeringskunskaper, skarpt!



    Torsdag, lite såhär i efterhand

    Jag vet inte om det är mig eller blogg.se det är mest fel på för tillfället.
    Jag skyller på blogg.se över den dåliga uppdateringen. Det är väl ok?

    Får väl börja med bilderna från den beryktade konserten i torsdags i fryshuset.
    Det var helt okej. Att jag inte såg ett smack, var kortast på stället och inte kunde en enda låt är väl en annan femma! Men att se Sofia glad var tillräckligt för mig.





    Hittade de sötaste killarna på stället! Frågade dem hur gamla de var.
    Tio, svarar han till höger lite nonshalant.
    Okej, de var förmodligen kortare än mig, ja. Men de kunde åtminstone fler låtar än mig!



    Det ska uppmärksammas att jag har båda armarna rakt upp i luften när denna bild tas!



    Klappa lite.



    Småkillarna var i högform redan efter fem minuter!


    Fredag

    Jag ska.. Men jag orkar inte. Inte nu. Jag är för trött. För trött för att ens vilja eller orka tänka faktiskt. Nylle! Ni vet att det är kallt ute va? För det vet jag! Garanterat! Och vill ni veta hur jag vet det? Jo, jag har nämligen varit ute i t-shirt och shorts och åkt snowracer i gummistövlar! Jag rekommenderar det INTE!

    Nu måste jag sova. Imorgon blir det IKEA och lunch med pappa.... Man kan ju undra hur det kommer gå.


    Dröm fint.            ...



    Baby



    Jag menar, hon kallas ju inte Baby för intet! Vetskapen om att hon lämnar Sverige imorgon ger mig nästan en liten tår i ögat. Men bara nästan. Eftersom jag vet att hon kommer tillbaka så är det inget att lipa över. Man ska inte gåta över spilld mjölk som man säger. Och det här, kan till en viss del likna just det. Spilld mjölk alltså.
    Så jag är inte ledsen. Bara bitter... Trevlig resa Baby. Hoppas att du får det varmt och skönt och att du tar med dig lite sol hem! För det är allt jag behöver just nu. 
    Solen och dig! Sen är saken biff!



    Adam Gregory

    Man kan ana att det bor en liten tonåring i mig när man får syn på dessa bilder.
    Och så är kanske fallet för tillfället.
    Men vafan, lite ögongodis? På en torsdag!? Ja, ja!


     



     

     



    Mina damer och herrar! Låt mig få presentera Adam Gregory!
    Tjugoårigt lammkött!


    Spana in!

    Kolla in de här snyggingarna! Blir man inte lite sugen? Svar ja!!
    Det bästa är priserna, som ligger mellan 159 och 199 kr!
    Är ni riktigt snälla så kanske jag talar om vart de kommer ifrån också!










    Torsdag med snö och äcklig slask, sugen?

    Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt idag. Fia kommer idag. Och ikväll blir det konsert i fryshuset. Volbeat, som alla kanske minns?! Ska iaf hämta henne i Mörby i eftermiddag. Sen är det fixa, fixa som gäller och sen glider vi med den blå till Gullmarsplan!

    Det är snö här.. Det snöar här.. Fan, jag blir så jävla förbannad. Försvinn äckliga snö! Jag vill ha sol!!! VISSA åker ju till Thailand imorgon. Men det ska vi tala tyst om. Om jag är avundsjuk? Så in i helvete!! Jag menar, vem skulle inte vilja lämna detta slaskiga land för 30 graders värme, hög luftfuktighet och turkost vatten?

    Ska börja plugga snart. Läsa om upphovrätten.. Kul.. Jag trodde bara att den fanns till för att brytas?=P Haha! Sen ska jag städa och fixa lite. Åka och sola samt åka till Mörby och onoff!

    Imorgon blir det förmodligen middag med pappsen. Annars får de bli på lördag!

    Skriver mer sen som sagt. Kommer ett väl hopsnickrat och fint inlägg! De ni.


    Kvällsresumé typ!?

    Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt.. Som alla de andra gånger jag skrivit att jag inte har något vettigt att skriva så har jag bara blarrat på om ingenting. Kanske lika bäst att göra det nu också?

    Jag är sinnessjukt trött. Började jobba vid sju imorse. Sen jobbade jag från tre till sju. Segt. Lagat mat och härjat! En sak är då säker, och det är att jag är ett jävligt bra förslag till fru! Och mamma också för den delen! Om jag någonsin kommer så långt. Eller ja, gifta mig ska jag ju inte göra.. Men att bli mamma hade väl kanske inte varit så fel...? Jag får vänta tills jag är 25 helt enkelt, för det är då mitt liv ska börja enligt mammas "häxgubbe"! Hur roligt är det att veta saker om sitt liv i förväg. Skulle ni vilja det? Veta vad som kommer hända i er framtid. Lite småsugen är man ju. Men när man sedan vet, ja då är det kanske inte så jävla roligt längre.

    Imorgon börjar jag också sju. Per åker till Oslo och Monika är fortf i GBG. Ska ev på några "uppdrag" enligt Per. Hämta kavajer i mörby å härja mig bort till onoff för att höra om de har en ny tv-kontroll då vår har gått sönder. Eller det fattas en bit.

    Nej, nu sover jag snart här i tagnentbordet! Inte bra, inte bra! Ge mig vår och sommar nu. Helst lite gröna blad på träden också. Sen är jag redo för "Maj och Juni blommar mest!"

    natt natt!

    Tisdag 3/3

    Per trycker i killarna köttbullar för glatta livet! De gillade tydligen inte min mat ikväll. Dryga små snorvalpar! Ska alltid få det dem vill ha. Nu var jag kanske lite hård. Men de får fan nästan alltid som de vill. Förutom när jag är rebellisk och säger ifrån! Som när de vill äta våfflor klockan åtta på kvällen eller äta piggelin till frukost. Men om pappa fick bestämma så.... Ja.... Suck!

    Jag har pluggat idag! Hör och häpna! Det är faktiskt ganska lätt. Och det är ju bra. För jag pallar inte att sitta här som en sinnesförvirrad höna och fatta nada! Det går bort. Fetbort. Som de flesta andra saker i mitt liv som jag inte förstår mig på...

    Jag mår bra idag. Blev aldrig kräksjuk. Vilket är toppen! Så nu ska jag sticka och sola. Sen ska jag fixa några plattor å sen är det väl natt antar jag.







    Måndag 2/3

    Åh.. Jag hoppas verkligen att ni hade det jätteroligt och jättetrevligt igår Frida!! Jag har så himla dåligt samvete över att jag inte kom med...

    Idag är det måndag. Jag mår sådär. Har inte kräkts, så jag antar att jag inte är magsjuk. Men jag har mått illa under natten och vaknat flera gånger. Vilket jag aldrig annars brukar göra! Jag är faktiskt en av de få lyckliga människorna som sover hela nätterna! Vaknar aldrig! Lyxigt va? Mmm jag vet!

    Idag startar för övrigt min kurs. Som håller på i fem veckor. Ska bli spännande. Lite förplugg till den "stora" kursen som jag ska läsa efter. Det blir nog bra.

    Har även satt igång ett annat projekt i mitt huvud. Funderade över det hela kvällen igår. Hur jag ska gå till väga. Vad jag måste köpa. Hur mycket jag måste göra. Ja.. Ni förstår nog inte så mkt. Men det är inte meningen heller. Ni får veta i sinom tid!

    Börjar inte förens elva idag. Vilket är väldigt skönt! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag fixa iordning lite här. Men jag skriver mer i eftermiddag. Slutar klockan fyra! Som alla andra för en gång skull!

    Adios you crazy amigos!



    Söndag 1/3 2009

    Nej men hej!

    Det är söndag idag. Jag mår inge vidare. Inge vidare alls faktiskt... Skulle egentligen på födelsedagsmiddag i afton, men jag var tvungen att ringa och avboka. För jag har typ blivit magsjuk. Eller jag har inte kräkts. Än.. Men jag har varit på god väg många gånger!!

    Ikväll har jag suttit och letat. Letat och letat. Och hittat och hittat. Vilket i sin tur är väldigt bra. Men vad det är jag har hittat tänker jag inte avslöja än. För det är nämligen en hemlig present till någon. Som förhoppningsvis blir klar till helgen. Spännande va? Haha, jag vet!

    Imorgon ska Fille vara hemma. Erik ska till dagis för första gången på en och en halv vecka. Men det ska nog gå bra! 

    Nej, nu ska jag återgå till mitt hemliga projekt! Tänkte bara meddela att jag lever. Men det är knappt! Knappt knappt!!!


    Lite halvilla

    Jag ska uppdatera...... Snart....

    Jag menar, den som väntar på någon som gått. Väntar ju alltid för länge!