HERECOMESTROUBLE


And maybe someday we will meet,
and maybe talk and not just speak.
Don't buy the promises 'cause,
there are no promises I keep.
And my reflection troubles me, so here I go.
I'm not calling for a second chance,
I'm screaming at the top of my voice.
Give me reason but don't give me choice,
'Cause I'll just make the same mistake again.

STOPTHECLOCK



HEYBOY

Hej hopp på pannkaksstigen!

Idag har jag inget speciellt att dela med mig utav. Inga bilder, inga roliga händelser. Ingenting. NADA! Ja, förhoppningsvis fattar ni vad jag menar. Right..!

Allt jag kan säga är att jag idag har fått två blåsor på mina lilltår som gör skitont! (glömde mina egna skor på Gotland i helgen så jag traskar runt i min mammas för stora 38:or!) Men jag tackar henne för det eftersom jag i princip tagit hem alla skor jag äger till Gotland. Inte så smart!

Ikväll har jag varit barnvakt för grabbsen. Eller jag är det fortfarande. Deras päron är ute och käkar middag. Kan man väl behöva som tvillingmorsa ibland va? Eh, jo! Det är hon värd. Vette tusan om han är det dock. Pappan alltså. Ehm, enough said!

Har väl inte så mycket mer att tillägga. Eller jo! Jag var ju hos doktorn idag. Och jag hade inga streptokocker! Och om jag får stoltsera lite med mig själv så tyckte jag inte det var så obehagligt att få bomullspinnen nedtryckt i halsen! Framsteg! Och att jag inte kräktes innan jag klev in i sjävla byggnaden är fasiken ett mirakel! Har jag talat om att jag hatar sjukhus och allt som hör därtill? Nähä, ja men nu vet ni det iaf.

Imorgon är det jag som får pressa som en jäkla iller för att komma ikapp Lisas bränna. Jag förstår inte hur den människan kan ha sånt jävla bra pigment! Jag och Mia har iaf konstaterat att hon måste ha en Same i sin släkt. För enligt Mia så är dem väldigt bruna av sig. Någon som vet? Hm, vi lämnar den frågan till allmänheten!

En annan grej jag gick och funderade på idag när jag skulle hämta killarna på dagis var; Hur många fjädrar har i genomsnitt en skata? På ett ungefär alltså? Kanske man ska skicka en sms-fråga till 118118. Hm, tåls att tänka på!

Hörs!




PICS


På tisdag åker jag och Lisa hem till det här.









Vi ska även blanda in lite sånt här med.












Men först ska jag till Göteborg.
Och dit drar jag på söndag!
Snabbvisit!

NEWS

Jag är tillbaka i sthlm. Så fruktansvärt, äckligt apvarmt! Men jag har hört att man inte ska klaga. Så då gör vi inte det heller. Men fy fan vad varmt det är. Jag hoppas att ni alla inser att det är sommar nu! NU NU NU NU! När det är som svettigast och man egentligen vill ligga under ett parasoll och bara njuta. Tiden är knapp. Speciellt denna varma tiden som är nu. Sommaren är kort. Men vi överlever!

Imorgon måste jag gå till doktorn och kolla upp min hals. Det har nämligen härjat härliga streptokocker här hemma, samt på dagis. Så imorgon är det jag som kommer få en bomullspinne nedtryckt i halsen. Åh vad kul det ska bli. Hörde jag kräkreflex någon?! Usch! Bättre att göra det nu än aldrig. Innan semestern.

Nej, nu blir det duschen och sen stranden med M och grabbarna! Skriver mer ikväll. Å då har jag även lite pics att dela med mig utav!

Hörs!

Nu kör vi!

Hej hopp!!!

Idag har jag varit med Baby på tofta! Så jääävla bäst!!! Syrran har födelsedagsmiddag här hemma och livet är allmänt bäst! Tofta imrogon också. Det lär ju bli nice! Fy fan alltså. nu vill jag bara att Lisa ska ara här och få uppleva allt med mig!1 Nästa vecka så. Då fan! Då kör vi.

GOTLANDSVISTELSEETT

God afton!

Nu sitter jag at mamas place och har nästan packat färdigt. Det har gått segt... Som vanligt vill jag inte, och jag drar mig för att göra någonting alls.

Helgen har varit bra. Midsommarfirandet (tyckte jag) var bra över lag. Fast någon hade dock en annan åsikt. Vilket jag  blev ganska ledsen över. Midsommardagen spenderade jag tillsammans med Fifi. Vi grillade hemma hos mig, lyssnade på musik och taggade till oss. Sen fick vi skjuts i snabb-bil ner till Öster. Gute bjöd på en trevlig kväll med alldeles för mycket folk och alldeles för mycket alkohol. Det slutade med att jag och Fifi skilldes åt, men möttes sedan upp igen för en kvällspromenad hem till mitt. Barfota! Nu måste jag påminna mig själv om att alltid ha platta skor med mig i väskan då jag går ut. För det är fan ett helvete och stappla sig hem i klackar!

Idag har jag, Fifi, Criss och Baby legat i Tallunden. Solat och pratat. Sedan begav jag mig ut till landet med Baby för att byta bil. Mycket trevligt! Vädret var dock väldigt ostabilt men till mesta del sol!

Imorgon är det jag och syrran som åker tillbaka till sthlm. Mamma är sjuk så hon följer inte med. Tråkigt. Nåja, hoppas hon kurerar sig ordentligt medan hon är ensam hemma!

Nu skall jag gå och lägga mig. Den här helgen har bjudit mig på alltför lite sömn. Så jag har några timmar att ta igen. Imorgon träffar jag odjuren igen och allt återgår till det normala. Det inutade systemet som till en viss del börjar bli ganska tröttsam nu. Men det är bara att hålla ut. För i höst blir det bättre. Och vintern vågar jag inte riktigt hoppas på än, det är bara en väldigt rolig dröm just nu. Som måste förverkligas. Annars, nackskott!

Adios amigos!

SMÅTJEJER


Välkommen till Världen lilla Lova, Ebba, Vera eller vad det tillslut blir!
Och välkommen även du lilla Leia.
Ni är två efterlängtade små krabater!!


GAPSKRATT

Det här kan vara bland det roligaste jag har sett!!!







Hahaha!

THINKTWICE

Hey!

Nu är jag i Askersund. Dock bara ett fåtal timmar till. För klockan sju åker jag tillbaka till kära Stockholm igen. Dagarna här har varit toppen. Vi har kollat fotboll och festat. Samt ofrivilligt lyssnat på jazz och skrikande fiskmåsar! För tillfället sitter jag och väntar på Nille. Jag tror att vi ska kolla första halvlek av Roos match. Men jag är inte säker..? Han är iaf snäll och skjutsar mig till bussen i Örebro. Bussigt!

Nu vill jag bara att tiden ska gå superduperfort. Åtminstone till tisdag. Sen kan den få sakta ner vääääldigt mycket. För på tisdag kommer Jennie till mig!!! Yes yes! Och på torsdag åker vi hem. Vilket ni redan vet, men ändå..:P Jag längtar till midsommarafton också. Då allt är som vanligt med en touch av överförfriskningar och smågnabb. Men det är mycket sång och glada, ärliga skratt också. På midsommardagen åker jag in till stan och styr upp någonting med Fia. Det blir toppen. Sen åker jag hem till Stockholm tillsammans med mamii och sis. Mamma stannar i två dagar och syrran stannar förmodligen och förhoppningsvis tills fredagen då det även är hennes sextonårsdag. Jennie, minns du vad din uppgift är den dagen?! Jag hoppas att du har ordnat allt!?
 
Nej, nu ska jag titta lite på The City. Som har visats på mtv hela helgen. Jay är en riktig geting och man förbluffas över hur fint kärlek kan vara. Men när man har sett några program då han och With bråkar, och konstaterat att han är en jävla idiot som träffar sitt ex i smyg, så inser man snart att livet som singel är väldigt skönt! Jag övelever. Det är sant!

Hörs när jag är hemma i Stockholm!


D.I.S.P

Tjooooohej! Idag har jag inte gjort speciellt mycket inte! Tvättat har jag gjort. Och målat naglarna. Håller för tillfället på och "packar på riktigt". Vid tre åker jag och hämtar killarna på dagis. Då ska vi åka hem och göra armband till storasyster Alexandra som fyller år på söndag, och bada. Vid sex åker jag och M till centralen. Sen tar jag bussen på två och en halv timma. Förhoppningsvis hämtar Roos mig? Annars fick jag gå från Örebro då! Och det vill jag icke!!

Nej nu måste jag sätta fart här. Packa pappas kappsäck! Säg det fem gånger i följd om du kan! Sen kan vi ha en match i sex laxar i en vaxad laxask-tävling. Jag vinner. GARANTERAT!

Hörs!

SKRIVSVÅRIGHETSKOMPLEX

Oj oj oj vilken dag det har varit! Försov mig imorse pga att alarmet på mobilen inte gick igång. "Vad i helvete?" tänkte jag och insåg snabbt att ljudet försvunnit under natten. Spårlöst!! Så det var bara att ge sig upp, som tur var hann vi åka till dagis i vanlig tid och efter det åkte jag till Täby centrum och köpte mig en ny mobil! De ni! Den är fin. Himla fin faktiskt. Och den är bra. Riktigt bra. Den är vit. Nästan helt vit. Lite grön är den också. Fresh!

Vid fem lagade jag mat till alla barnen och efter det kollade vi på Lejon kungen. Finaste Disneyfilmen av dem alla skulle jag nog vilja säga. Fast när man har sett den mer än två gånger på en dag så börjar det kännas lite tröttsamt i ögonen. M och P var och hämtade båten. Sedan åkte jag och P och hämtade bilen vid Pampas Marina. Körde rally hem. Gissa vem som vann? En Audi A5 3.0 mot en Volvo C30 flexifuel? Haha, vi behöver inte spekulera mer i det. Jag körde vit bil. Det är allt jag säger. Sen om det var snabb bil eller snigelbil får ni aldrig veta!

Imorgon är det torsdag. Och vid sjutiden tar jag mitt pick och pack och drar till grabbarna i Askersund. Ska bli nice. Minivacation. Vi styr nog upp nåt roligt trots det tråkiga vädret som har utlovats till helgen.

På tisdag kommer bästa fru Wilde. Det var mer än ett år sedan hon infann sig här på Sveavägen men nu sjutton ska det bli av igen! Och jag hoppas att det inte dröjer lika länge till nästa gång. För då bor jag ju inte här längre! Hehe. Hur som helst, vi ska mest chillerilla. Dra en ride till IKEA och springa ett varv på stan. Sen åker vi nattbåten hem till Gotland på torsdag. Mysigt!

Det är en sak jag har tänkt på. Eller två saker. Det ena är att jag har tappat bort mig helt när det gället sättet att formulera mig på i skrift. Det är jättestörande och jag ser ner på mig själv som om jag vore en sämre människa.(Vilket jag såklart inte är!) Men ändå. Förut när jag fortfarande gick i skolan så hade jag inga som helst skrivsvårigheter eller problem att uttrycka mig i text. Men nu... Se på mina inlägg. Det är ju så att man blir mörkrädd. Ibland skäms jag. Men då tänker jag att det finns folk som är värre än mig. Folk som inte kan stava till aldrig, lugnt osv... Jaja, inte mycket att göra åt saken. Märkte dock att jag blev bättre på att skriva då jag läste någon form utav litteratur. Som när vi var på Maldiverna. Trots att jag bara läste en bok så kändes det som att jag fick ett helt nytt skrivsätt när jag väl satte mig framför datorn. Himla skumt. Hoppas det blir bättre snart. Håller för övrigt på och läser boken som kommer efter "Snabba cash". Väldigt bra. Fast nu var det ett tag sedan jag läste. Får ta tag i det där!

Nej nu ska jag duscha en kvart å sen ska jag provpacka min väska. Skriver mer imorgon.

Hörs!

DÅALLTÄRUTOCHIN


En obehaglig distans.
En konsting känsla nånstans.
Det känns tomt.
Eller hur?



JAGHARVARITIHIMMELENOCHVÄNDT

Jag brukar komma på mig själv att tänka att vi faktiskt har varit där. Att jag befunnit mig på den bästa platsen på hela jorden tillsammans med en utav de bästa personerna jag vet, som tillhör två föräldrar med världens största hjärtan och sådan givmildhet att man knappt tror att något sådant ens kan existera. Det är helt ofattbart och jag kan fortfarande inte förstå att vi har varit där. Jag drömmer forfarande om det på nätterna. Häromnatten drömde jag att vi var tillbaka. På samma ö med samma människor. Vår lilla Mubeen och vår älskade Nelson. Jag drömmer att vi snorklar och ser alla fiskar igen. Alla dorisar och alla läskiga rockor och minisharks.

Varför jag tänker på detta just nu är för att jag var inne på smhis sida för att kolla vädret då jag plötsigt knapprade in Male i sökfältet. Det är förvisso 27 grader och regn med blixtar pga regnperiod. Dock är det ändå paradiset på jorden. Och när jag väl hade klickat mig så långt så kunde jag inte förbjuda mig själv att surfa in på Adaaran.com. Helt magiskt.

Ibland känner jag dofterna som jag kände där. Och varje gång jag tänker tillbaka så sitter jag med det största leendet ni någonsin kan tänka er. Ett sånt där löjligt leende som de flesta kan tyckas se tillgjort ut. Haha. Men det är fint. Så himla fint. Det turkosa vattnet, de roliga stunderna tillsammans vid frukostbordet, alla skratt vid middagsbordet pga alla skämt om ryssutfodringen, båtresan till den lilla fiskebåtön, alla läskiga djur, smeknamnet "Haren Nilsson" som Mia så fint gav mig då jag lyckades bli rädd för min egen skugga. Haha. Tack ska ni ha. Tack för de två underbaraste veckorna i hela mitt liv. Jag glömmer det aldrig!



Jag minns även att denna "brygga" var brutalt varm och att vi var tvugna att doppa fötterna i varje vattenkruka på vägen till Mias pärons water villa då vi skulle ut på vårat första snorklingsäventyr. Villan längst till höger på bilden bodde vi i.

ÖRONGODIS






YOULOOKLIKEAMILLION




MAJ-JUNI


                 

KOGNETIVBETEENDETERAPI

Det är 1000 saker jag måste hinna med att göra innan jag åker hem till Gotland. Jag vet bara inte vad jag ska börja med. Packa mina flyttkartonger? Fixa iordning allt här hemma? Packa lite grann eller mycket? Vad ska jag ha med mig? Vad ska jag inte ha med mig? Vad behöver jag ha kvar i höst? Det är mycket nu. Massa saker jag måste ta tag i som sagt. Men min motivation till allt är i princip bortblåst. Jag vill inte göra någonting längre... Det är tråkigt här i djursan nu när Lisa har åkt hem. Och de två B:na får jag inte till helgen heller. Baby och Bruce alltså. Ack ack.

Imorgon fyller Maria år. Så det är födelsedagsfirande hos henne! Jag har lovat att ta med mig efterrätt. Vilken kommer bli kanon! De ska ev ut. Men jag har ingen lust. Sen har jag inga pengar heller för den delen. Nåja, det ska bli trevlig iaf!=)

Nu har jag precis målat naglarna. Ska plocka fram min externa hårddisk och lägga över alla filmer och kort på den. Sen ska jag hänga tvätten och styra upp lite här inne. Så får det bli!

Vill verkligen hem till Gotland nu. NU NU NU NU!!
Hem till Fia, Jennie och Baby. Nååååh!=(

Hörs!

DETÄRNICEÖVERHELAGOLVET

När man minst anar det så händer det. Som med triss. Jag skrev ju för ett tag sedan att jag var förvånad över att jag inte spillt ut en hel nagellacksflaska på heltäckningsmattan än. Hm, ni kan ju gissa vad som precis hände!! Fördömt! Heltäckningsmattor kan dra åt helvete! Så även Nagellacksremover som luktar fan! Hörs.


ALLTKOMMERBLIBRA

Erik är sjuk. Vet inte riktigt vad som är felet. Men han säger att han har ont i magen. Han har varit på dagis idag men när jag kom dit så grät han och jag fick bära honom ut till bilen. Sen vi kom hem har han sovit tre ggr, druckit två klunkar saft och inte ätit någonting. Nu sitter han iaf och smaskar på en kluppa. Han har även ätit två salta pinnar. Annars har han inte ätit något. Hoppas att han blir bra så snart som möjligt för annars får vi åka till farbror doktorn imorgonbitti.

Idag har jag och Lisa varit i Täby. Köpt pilar åt pappa. Ska skicka dem till honom imorgon. Jag har köpt glitter och hårfärg. Så nu sitter jag här med brunt hår igen. Som det ska vara helt enkelt. Nu behöver jag bara klippa mig lite också. Sen är saken biff!

I helgen kommer Baby. Jag vill att hon ska vara här nu. Det hade varit så mycket roligare! Och vi skulle kunna bolla våra svårigheter med varandra. Iofs så kan vi göra det via telefon och msn också. Men det är lättare i verkligheten. På söndag blir det mest troligt Bruce Springsteen med Baby också.

Nej, nu ska jag se till så att Erik trycker i sig sin glass. Sen ska jag gå ner och hänga upp min tvätt som har legat i tvättmaskinen hela dagen! Sen tänkte jag ta en promenad med Lisa. Vare sig hon orkar eller inte, latmasken!!

JENNYCAROLINENILSSON

Mitt twitter krånglar... As usual. Tokigt ibland!!

Dagen har varit väldigt bra. Ikväll har jag varit på en cykelrunda med Lisa.  Sen åkte vi en sväng med bilen. Inte så illa! Den varma vinden ruffsade mig i håret och jag kände mig plötsligt som världens lyckligaste tjej. Jag vet inte riktigt vad orsaken är. Men det kan bero på att sommaren har börjat idag. Det är sommaren 2009 nu. Och den tänker jag göra minnesvärd tillsammans med mina tjejer. Oslagbart!

Imorgon börjar jag klockan sju. Per åker till Oslo och Monika till Köpenhamn. Monika kommer hem först på torsdag kväll så det blir jag och Per som får hålla ungarna vid liv här hemma. Erik är lite halvdålig. Hoppas ändå att han är pigg tills imorgon så att han kan gå till dagis. Annars får han hänga med mig och Lisa i det regniga vädret som komma skall. Det lär bli en relativt tråkig vecka det här. Lisa åker hem på onsdag... Och då är jag ensam igen. Förhoppningsvis sticker Roos hit sin snok näst nästa fredag och hämtar mig och tar mig med till soliga Askersund. Hoppas kan man ju alltid! Och veckan efter det så är det midsommarafton. Herre gud vad tiden går fort.

Längtar för övrigt grymt mycket till hösten. Framförallt till den 31/8. Det är då vi kickar igång. Jag och 14 andra tjejer(?). Det lär bli super! Å sen satsar vi på en säsong i Tärnaby efter det. Kan inte gå annat än bra. Poff så var mitt liv redan förutspått ändra fram till påsken 2010! Jag gillart!

Hörs!

MANIA



"Vad vi känner är inte viktigt,
Frågan är bara vad vi gör.
Om människor som dem,
inte lär sig vad som händer med sådana som oss,
Vad är då meningen med någonting?"



BLIINTEARG







Som vanligt har bilden ingenting med låten att göra...


FILMERGÖRENKÄNSLIG

Har precis kollat klart på filmen. Changeling. Sett den? Om inte, do it! Den är inte på något som helst vis underhållande eller rolig. Den är hemsk. Och det hemskaste är att den är baserad på en verklig händelse. Att det kan bli så hjärntvättat kunde jag aldrig tro. Och vad det gäller till att lita på folk så börjar jag tvivla på att man ens kan lita på någon.

Imorgon börjar en ny vecka. Nya tag. Som jag alltid säger.
Men det känns inte riktigt sådär bra som det brukar göra.
Jag vet varför, men jag vill inte erkänna det.
Det är bortom all min kotroll och allt mitt förstånd.
Jag kan inte bestämma hur andra människor ska välja i sina liv.Jag kan inte fatta deras beslut. Bara mina egna.

Jag börjar tvivla starkt på att allt någonsin kommer att bli bra...

Hörs!