GOODNEWS!!!

Hey guys! You know what? I got the job! Woop woop! Jajemånson! Att jag fick!!!!

Jag är så himla glad!!! Verkligen jätteasabautamycket! Jag börjar den 1 juni. Så innan dess tänkte jag styra min snok mot huvudstaden. Men inte riktigt än. Först ska vi fira valborg och umgås med fantastiska människor! Först ska jag städa mitt rum, tvätta tvätt och packa. Men sen så!:)

Dagarna går hur fort som helst nuförtiden. Imorgon har jag varit hemma i två veckor. Det känns inte som det.. På ett sätt känns det som att jag har varit hemma jättelänge, och det andra sättet som om jag bara varit hemma i några dagar. Menas det att tiden går fort eller långsamt då?

Ikväll har jag och lilla mor varit ute i stenkumla och firat Emma som fyller år idag. Lilla Vincent hängde med i svängarna och livade upp stämningen med ett och annat skrik!

Imorgon är det onsdag. Vad som står på schemat är ännu oklart. Men det lutar åt städning... Kul? Nope! Men det måste göras!

Nu väntar jag på Baby som strax kommer hit. Vi ska planera P&L!! Kommer bli grymt. Så jävla grymt!

Hörs.


CROSSYOURFINGERS





++++


                     

GIVE ME YOU . AND I´LL BE FINE .


NOTHING

Frågan är ifall man ska skratta eller gråta då man sneglar ut genom fönstret... Vad tycker ni?
Ärligt talat så kan jag tycka att det är relativt mysigt. Dock lite för mörkt.. Idag har jag tvättat sex maskiner tvätt. Jag håller fortfarande på.. Det går segt på signalgatan, thats for sure!
Yr.no har lovat bättre väder till helgen. Så det är väl bara att se glad ut och vänta på den lilla solen som snällt ska titta fram!?
Imorgon ska jag ut till Stenkumla igen för att hjälpa Emma att baka inför hennes födelsedag. Om det inte blir samma väder imorgon som idag så måste vi nog även ge oss ut på en längre promenad med Vincent i vagnen.

Nej, nu måste jag kila ner i tvättstugan igen och hämta tvätten. För att sedan laga middag till lilla mor, Julpe, Fifi och mig!

Hörs!

FAIRPLAY?

Good evening!!
Ni kommer säkert aldrig att tro mig. Men jag och Fia har faktiskt varit ute och sprungit ikväll. Så indjävulskt jobbigt! Fy, jävla fan säger jag bara. Jag förstår inte hur människor kan tycka om att springa. Kanske ser jag inte det roliga än? Jag får väl ge det några gånger till. Men fy fan så hemskt det är att springa och efter ca 300 meter sluta att andas. Jag skojar inte. Jag har fan aldrig ägt en kondition. No shit, tänker ni? Kom hon på det nu? Näe.. Visst kan jag skryta om det hej vilt. Men nja, det är inget man gör eftersom det är en sjukt dålig grej. Nåja. Jag gav mig ut iaf. Och det är det enda som räknas för mig atm. Bättre något, än inget alls, right?

Imorgon är det torsdag och jag har tvätt-tid. Yiiiiiha säger jag och svänger runt me cowboyhatten!

Hööööörs.


HÖST?

Hello sunshines! Fy helvete vilket väder det är ute! Jag fryser bara jag tittar ut genom fönstret. Får det verkligen lov att vara snö ute såhär år? Näe. Den gubben går inte!

Gårdagen spenderades tillsammans med världens bästa Fia. Vi knatade på stan i några timmar (otoligt nog) köpte lite smågrejer å så. Mysigt. Perfekt väder och mina ray-ban satt som vanligt på snoken! VÅRKÄNSLOR!!! Men idag... Då är det fan tummen ner för hela slanten.. Man blir ju deprimerad. Det känns som om hösten håller låda. Wtf?!

Idag ska jag och Baby åka ut till Kräket och hämta en cykel som jag har fått utav hennes mamma! Yeeeey!

Fia ska till stallet, så hon stressar mig väldigt mycket atm. Här sitter jag i pyamas och bränner skiva. Ska slänga på mig lite kläder, ordna ansiktet och sedan dragovic bort till pappa för att låna bilen. Hm, ska bli spännande. 240 utan servo.. Traktorkänsla? Jo men viiiiiisst!!!

Later!

MONEY

Hallå i luckan!

Det blåser ute. As usual. Men jag gillart! Det får en att känna en levande. Faktiskt. Om man jämnför med fjällvädret så kan denna blåsiga dag räknas som STORM där uppe. Skrattretande va?

Igår fyllde Mias mamma ML år. Jag och Baby bakade en tårta och sedan kom Tobbe och MLs kompis och fikade. Tårtan blev jättegod och alla tog två gånger. (Förutom barnet Mia, som åt blåbärssorbé, kakor och drack saft!!) Haha. En riktig barnkalastjej!
Efter det fick jag skjuts hem och sedan begav jag mig ut till landet för att hälsa på kusin, bihang och tillskott! Söt liten krabat, det där. Men så himla, himla liten! Jag förstår inte varför dem måste vara så små från början? Nog vet jag väl att det kan vara en pers att trycka ut en unge som är större. Men om dem kom med storken då? I eh korg? Skulle inte det vara toppen? Att dem redan kunde hålla upp huvudet själva och faktiskt bjuda till med ett gapskratt sometimes. Men nu... Ja nu låg Vincent i sitt babygym och såg allmänt nöjd ut. Det är roligt att tänka framåt i tiden. Hur kommer han att bli när han bli stor? Stå i garaget och mecka med bilar och motorcyklar? Eller springa runt på en fotbollsplan och jaga boll som en idiot? Time will tell! Hur som helst så ska jag ut dit igen denna vecka. Emma fyller nämligen år om en vecka, så vi ska baka lite inför det.

Idag har jag fått lön. Å fy fan vad det sa svisch på kontot då jag hade betalat räkningar och skulder. Det är fan inte roligt att få lön då man inte får göra vad man vill med pengarna. Men jag VET, att man får spara å ha sig. Men jag kan tyvärr inte sånt. Absolut inte alls! Det är det försmedliga med mig. Hm, ja.. Lite pengar blev det allt kvar. Å vad jag ska göra med dom är ännu oklart.

Nu ska jag åka och handla galltvål och andra nödvändigheter som börjat ta slut!

Hörs!


NEVER



PERFECT DAY

Sitter hemma och väntar på Baby. Vi ska in till stan och uträtta några ärenden. Låter vuxet, eller hur? Japp japp! Vi är vuxna nu!
Sen ska vi glida införbi systembolaget för att köpa några öl. Eller jag ska. Till Fia.. Å kanske någon till mig också. Jag har faktiskt lärt mig att dricka öl nu! Kanske mest fulöl dock, men vafan den är ju billigast! Två flugor i en smäll så att säga!

Tråkigt väder ute. Jag vill ju ha sol.. Ikväll vet vi inte riktigt vad som händer. Det lutar åt en nykter/relativt nykter utgång. Kanske tillsammans med grabbarna från B-vik. Men ja, vi får la se. Jag känner mig fortf jetlaggad så jag lär väl vara trött. (SKOJAR!!!)

Nej, nu ska jag se till att få ut det bästa utav den här dagen! Jag är på världsbäst humör och ingenting kan göra mig ledsen eller arg idag!

Hörs.


OSJGLSJEL

Sitter hos Baby i G-vik. Hon borstar tänderna och jag myser med hennes Mac. Fint!
Vi ska strax bege oss till stan för att fixa ett ytt bankomatkort åt mig. Sen ska vi hem till mitt och invänta Fifi. Ikväll blir det filmtittning och chill för heeeela slanten.
Ute skiner solen (otroligt nog!). Var hos My en sväng förut och sa hej då innan dem for ner till båten för att åka hem till Gävle och pappa Gerndt.

Näe, nu ska vi dra. Slänger in en bild på frillan. Ni får ju hissa och dissa bäst ni vill, för jag skiter i vilke. Hvudsaken är att jag är nöjd. Och det är jag. Fast jag måste nog trimma den lite jämnade dock. Rakapparat för utlåning, någon?


SIDECUT, CHECK!

Hola guapas!

Idag vaknade jag 07.52... Kan ni fatta det eller? 07.52! Det är ju ett jävla skämt! Å vet ni vad det värsta var? Jag gick upp! Haha. Sällskapsfikade med Fifi och sen började jag härja runt i mitt rum. Städa, lyssna på musik och duscha. Sen fixade jag iordning mig och drog hem till My och kidsen! Leo bakade kakor med mommo och Leia var glad som en solstråle! Jag och Leo hade ett par fighter och sen blåste han såpbubblor över hela min kameralins. Fint!
Vid fyra åkte jag till mammas jobb och lämnade bilen för att sedan bli upphämtad utav farsan balo! Vi åkte ut till ica maxi och handlade lite käk. Sen åkte vi hem. Å just som vi stod och lagade mat så kom pappa med förslaget till Julia om att åka och se på en cykel till henne. Wtf, tänkte jag då! Det är ju JAG som behöver en ny cykel! Inte Julia! Hon slarvar bara bort sina cyklar! Men jag unnade henne det och dem kom sedan hem med en ny cykel till henne. Hon lovade mig delad vårdnad och jag har nu döpt den till Stingen! Det är en han, bara så ni vet!
Vi käkade mat, efterrätt och sedan gjorde vi det. Jag och syrran. Jenny Caroline och Julia Elin. Äntligen. Vi slog på stort med varsinn sidecut! Så ja, nu är det gjort. Nu är det snaggat på ena sidan om skallen och fan vad konstigt det känns! Jag tänker mycket bättre nu! Eller nej, va? Pff. Anyway, vilken jävla kick vi fick. Och vilka jäkla skratt vi fick. Klippte först med sax och sedan med maskin. Men vi gav upp den där maskinen ganska snabbt då vi insåg att Julia blev i princip kal på högersidan, så vi övergick till att klippa med sax igen. Å det blev ju bra! Pappa himlade med ögonen och frågade oss om det verkligen skulle se ut sådär. JA, svarade vi och pappa blev sedan tyst som en mus och viskade ur sig att det var fint. Haha.

Eftersom vi inte hade någon bil eller annat transportmedel så bestämde vi oss för att ta en promenad hem till mamma. Å herre gud så kallt det var! Körde bara skinnjacka, halvtunn tröja under och en sjal. På fötterna hade jag mina rosa converse å på benen ett par jeans. Gled införbi Baby och Tobbe för att visa nya frillan och Baby fick dille och tyckte att vi var asråa! Hahaha. Sen mötte vi upp Amanda och jag fick låna hennes cykel och cykla hem.
Fan vad det är skönt att cykla alltså! Minns inte när jag gjorde det senast.. Det är ett jävligt gott tecken på att jag behöver en egen cykel! En egen hingst så att säga! Japp! Jag får fan styra det där alltså! En tapper rullare måste jag ha!

Nu ligger jag på rummet och förbannar mitt usb-minne till min mp3 som har lyckats komma på vift. I ett rum på 12 kvm.. Bra jobbat Jenny! Ibland ordnar jag verkligen till det! King! Åh.. Jag behöver låtarna som är på den. Jag måste lyssna på bra musik. Lukke hade nämligen gjort en påfyllning på den innan jag åkte från Hemavan igår. Å ja, jag måste lyssna helt jävla enkelt!
Haha, hörde ni förresten att de har stänt alla flygplatser? Hemavan, Skellefteå och Umeå stängdes igår eftermiddag. Vilket i sin tur hade betytt att jag fortf skulle ha varit kvar i Hemavan nu, om jag hade valt det senare flyget. Haha. Gilla vulkanaska från Island! Mmmm!

Strax kommer Fia och jag ska försöka hinna med ett snabbdopp i badkaret innan hon kommer hit!

Adios you crazy amigos!


HOME

Woop woop! The eagel has landed! Finally säger jag bara! Fy fan vilken jävla hemresa det blev. Från lugna Utsiktsvägen 78 hem till vilda Signalgatan 4d. Jag fick ta bussen från Arlanda till centralen, sen från centralen till Bromma där jag i allra sista sekund hann med 13 flyget hem. Träffade fina Cec. Det var alldeles för länge sen vi sågs, så nu har vi bestämt en fikers i dagarna.

Jag är tröttare än natten och kommer förmodligen i vilken sekund som helst börja skriva helt sjuka meningar och felstava som om jag vore en analfabet. Så jag ska nog fatta mig kort!

Baby hämtade mig vid flyget. Sedan åkte vi hem till mig, lämnade väskan, slängde på mig tygskorna, skinnjacka och mina älskade ray-ban på snoken och sedan vidare till Ringduvan för att käka en grymt god club sandwich! Efter det drog vi en snabbvända på öster och for sedan ut till Vibble och för att hämta Fia. Hem till mig igen och hänga med syrran och kolla en massa nya youtubeklipp och bloggar. Vid sju bestämde vi oss alla fyra för att käka middag, tog CHA aka old snowball till MAX och tryckte några mål med mat. Gött! Efter det drog vi en fetingragg genom hela Visby och nu har vi nyligen kommit hem! Yes, det var min dag det! Hur har din varit?

Nu ska jag tvätta bort ansiktet, borsta huggtänderna och sedan krypa ner i den skönaste sängen EVER och inta en riktig törnrosa sömn. Är det ok? Great! Tack som fan hörrni!

Hörs!


78

Tjeeeena! Några dagar sedan jag skrev sist. Men vafan, jag har väl annat för mig?!:P

Har "flyttat" hem till Lucas och co. Riktigt nice och väldigt snällt utav grabbarna att jag får bo här. Är oerhört tacksam för det och kommer att tacka på allra bästa sätt. Dem ska allt få se!

Igår åkte jag skidor med Lucas. Det gick ju relativt bra. Vi svängde införbi solkatten och hängde lite med Monkan, men sen när vi skulle åka tillbaka till centrumbacken så blev det plötsligt kaotisk snöstorm! Vilket jag INTE gillade. Lucas drog ifrån mig och efter kom jag som en liten snögubbe! Så absolut ingenting i mina skidgladögon då jag åkte ner för centrumbacken så jag körde bara på. "Det får bära eller brista" tänkte jag. Och ja, det brats! Så in i helvete! Där låg jag mitt i backen med skidorna i vädret! Det kändes jävligt skönt för stunden med tanke på att jag hade stört ont i mina knän!

Idag har vi inte gjort speciellt mycket. Vi har hängt i Tärna. Klas, Martin och Filip åkte en massa medans jag och Lukke gick på kupan. Bra deal! Kvällen har spenderats på det bästa sättet. Hemgjord mat, efterrätt, skönt häng och en relativt konstig film. Nu springer Klas omkring i sin nyköpta skjorta, Filip sitter och syr och Martin och Lucas spelar fifa. Själv sitter jag på golvet i den fantastiskt mysiga och fina stugan som Klas föräldrar har äran att vara ägare till. Här skulle jag kunna bo, big time!

Nu ska vi strax kolla en till film, sen är det bedtime! Ska upp vid fyrarycket, käka frulle, ordna till ansiktet och sedan bege mig till flygplatsen. Det var egentligen tänkt att jag skulle åka hem idag, men så blev det inte. Och nej, det blir inte alltid som man har tänkt sig.

Jag är hemma på Gotland om 15 timmar. 15 små timmar. Baby hämtar mig. Sen är det raka spåret hem, hämta fina Fifi på helvetespraktiken och sedan är det häng hemma hos mig! Yeeeeey! Åh vad jag sakar er alla där hemma!!

Hörs!

IT´S FRIDAY, I´M NOT IN LOVE

Hola!

Jag lever, ja visst gör jag väl det! Till och med lite för mycket kanske? Sitter på jobbet och längtar efter att få åka hem. Idag har det varit som en dag i januari sa Lisa. Inte fan vet jag, men det är dött som i graven! Minst sagt!

Jag måste provpacka ännu en gång. Jag har försökt två gånger men mina saker vill verkligen få plats. Vad  är det med dem? Varför vill de inte sammarbeta med mig?! Jag förstår inte. Borde jag muta dem kanske? Vi ska ju trots allt hem allesammans, så dem borde väl vara glada över det kan jag tycka!

Anyhow, imorgon planerar vi avskedsfylla för mig. Men eftersom jag inte har gjort min beställning på statoil utav alkoholhaltiga drycker så får jag ju sitta å dricka bubbelvatten hela kvällen tills vi kommer till hotellet. Ev har jag tur och Fredrik lånar mig lite rom. Men jag känner redan nu att det tar emot. Hur ska det då bli när jag ska dricka det? Rom och cola, någon? Hm, inte min melodi. Just nu skulle det sitta fint med sprit. Kanske hembränd till och med, som man inte blir bakis utav! Men allt går iofs bra. Men jag är sugen på grogg. Av någon konstig anledning. Jag har en liten, liten tanke som slår mig långt bak i huvudet att jag kommer må väldigt dåligt dagen efter och att de inte är  värt det. Endel misstag görs även då man är onykter. Men det kanske är det jag borde satsa på? Att bli redigt packad och göra bort mig så att dem kommer ihåg mig till nästa år? Näe, jag tror inte det va...?!

Jag har även ett annat mission att utföra innan jag åker hem. Men ack så svårt. Men jag ska göra mitt allra bästa. Tror jag. Eller?

Nu fredagstaggar ni alla lediga, fina människor. Medans jag fortsätter och jobbar och tror att det är torsdag!

Hörs!

TISDAG

Trevlig tisdag allesammans! Idag är jag LEDIG! Yehey!

Håller på och tvättar som om det inte fanns någon morgondag. Jag ska strax börja provpacka min väska och sen måste jag läsa ut min bok. Det är mycket nu!

Vädret är väl lite sisådär halvdant idag. Det känns som om jag fått en pollenchock i ögonen och jacket i pannan börjar äntligen lägga sig! Thank god! (för er som inte vet så sopade jag skallen in i en järnbalk i parkeringens staket på jobbet och jag tackar gud varje dag för att det inte gick hål!!!) Yes, så så äre.

Har väl inte hänt något spec de senaste dagarna. Igår hängde jag på Fjällparken med Lucas och Hasse. Solade lite, jobbade lite. Fick sedan skjuts av snälla Lucas hem som även vågade sig in i stugan för att kika hur vi bor. Trevligt!

Nu är klockan på tok för mycket. Jag sov ändra fram till 09:07. Vilket är jävligt ovanligt för mig just nu. Vaknade iofs redan klockan sju, men tvingade mig själv att somna om. Ibland kan jag vara jävligt bra alltså!

Jag känner att jag börjat gå åt motsatt håll. Vilket på ett sätt känns jäkligt skönt. Jag börjar hitta mig själv. Sort of iaf, och det i sig är ett litet mirakel!

Hörs!

 


   
  


BRAINSTORM

Oh hello sunny sunday! Vilket fint väder vi har. Jo jag tackar! GRYMT! Jag slutade jobba klockan två, sedan dess har jag suttit i solen. Eller nja, vid halv fem gick jag och Stina till affären och handlade. Sedan kom Lisa och Jacob och hämtade oss och vi åkte alla hem till västansjö. Jag har precis duschat och håller nu på att laga mat medans de andra sitter nere vid sjön och solar.

Jag har fått en sån grymt jävla häftig idé! Jag ska spåna lite till och sen tänkter jag berätta. Jag kanske måste stanna en extra dag i sthlm, eller bara ta båten hem istället för flyget. Hm, vi får se helt enkelt! Men som sagt, grymt skulle det vart! Hehe.

Har ni haft en skön påsk? Den är iofs inte slut än, men jag antar att det var en och annan utav er som rullade runt igår? Jag och Emma funderar på om vi ska dra till Högis ikväll. Men vi har inte bestämt något än. Jag jobbar 10-14 imorgon, så det skulle ju kunna fungera faktiskt. Sen är jag ledig på tisdag. Då funderar jag på att åka skidor för sista gången. Vi får se hur det blir med den saken också.

Å gissa om jag inte fick stirra in i vackra ögon utanför ica idag! Herre gud. Nåt blir seriöst fel i mig då jag lite försynt och obrytt tittar in i dem där ögonen. Oj oj. En sån skulle man haft, thats for sure!

Nu måste jag umgås med riset och laxen. Tänker köra "påskmiddag" a la JennyCaroline ikväll. Fint de.

Hörs!


GRÅ PÅSK!

Jag är på jobbet i vanlig ordning. Vi har fyra plusgrader och slask! Det är kaos på parkeringen och kunderna är rosenrasande över att det inte har skottats på morgonen! Aj aj aj!

Det är långfredag idag. Det är påsk nu. Men jag glömmer bort det eftersom jag jobbar hela tiden. Men påsken har inte varit någon högtid för mig att fira iaf. Vadå, Jesus korsfästes och återuppstod, eller? Men hej, vi firar det med fem miljoner kokta ägg och trehundra kilo godis som vi köpt på ICA maxi för 29kr/kg! Vilken jävla lyx! Tack men jag hoppar!
Det som är roligt här i Hemavan med allt detta påskfirande är att det är sån förbannad kontrast gentemot Gotland. Här lever alla tydligen för påskveckan. Det är allvarligt talat helt sick! Igår då jag skulle till ICA och handla så var det kö ut i halva affären. Helt insane. Och godiset kostar inte alls 2,90KR/hg här. Nej det kostar minsann 9,90kr/hg. Alltså 99 kr kilot. Vilket är brutalt jävla jättekul!!! Haha. Å norskarna är som GALNA. De handlar minst tre kilo köttbullar, tio Burkar sill och en hel säck med potatis.. Ja, ni fattar väl??!

Den här vintern måste ha varit den längsta i mitt liv. N-Å-G-O-N-S-I-N-! Jag har aldrig vågat hoppats på att våren ska komma. Men nu, då jag vet att jag bra ska vara här en vecka till, så blir jag plötsligt glad av tanken att våren faktiskt är väldigt mycket mer påväg hemma på ön än vad den är här. Och den tanken gör att jag överlever det här snövädret. Lite till, bara lite till.

Ja men glad påsk på er alla. Ni som är lediga och har det jävligt skönt. Jag kan unna er några soliga dagar, om vi gör en deal att det är sol i flera dagar då jag kommer hem. Ska vi säga så? Vi säger så! DEAL!

Hörs fjun!