Lördag

Ska stax bege oss in till stan jag och Maria. Vaknade halv elva(!) Sovit i elva timmar. Ehm, det var inte meningen. jag skyller på att jag inte fått tillbaka dygnsrytmen än!=P

Jag vet inte riktigt vad vi ska göra på stan. Känns ändå som att man måste dit. Det var ju så länge sen. Vi ska fika med Johan. Sen ska vi ev möta upp Ewa-Marie och fika med henne också. Stora fikardagen idag!

Jag vet inte vad jag ska göra för att få din "uppmärksamhet" Jag har försökt att få tag på dig. Men du vill inte svara. Det känns lite skumt faktiskt... Nåja... Jag kanske ska säga skit samma?

Jag vill att det ska vara sommar nu! Att Lisa ska komma till Gotland och jobba. Och att vi alla tjejer kan ha en redig utekväll! Jag är på festhumör. Trots vädret! Jag kan se oss, i juli. Oj oj. Det kommer bli så jävla bra!!!! Lääängtar!


Kan man bli på något annat humör än bra utav den här låten? Nope!


Jag tar helgledigt!

Jag vet inte vad jag ska skriva. Mitt liv är inte tillräckligt roligt. Inte roligare än vad det var igår åtminstone.

Jag är hemma hos Maria. Vi har ätit middag och tittat på lets dance. Imorgon ska vi in till stan och virvla omkring ett tag. Sen ska vi på bio! De ni!

För övrigt så är det dödsskönt att det äntligen är helg. Undrar hur länge jag kommer att få sova imorgon med tanke på kattjäntan (läs jäveln) kommer att väsnas inatt. Risken finns att hon biter mig i tårna eller kräks i mitt ansikte. Men jag antar att det är smällarna man får ta om man sover borta?

Nej, trevlig helg alla fräsiga främlingar!


Det börjar lida mot sitt slut för kvällen minsann!

Ryck av mig armen någon!! Fy sjutton vad jag har ont i min högra axel! Jaja, dagen har i allmänhet varit relativt bra. Den har gått fort och jag hann faktiskt med att sola. Vilket var väldigt otippat.

Killarna sover för länge sen. Imorgon ska Erik till dagis medans Filip får stanna hemma. Diana kommer på besök vid 12. Det ska bli roligt. Har inte träffat henne på evigheter.

Jag har ringt till skolan idag och fått svar på varför jag inte har fått hem någon information. Vill ni veta varför? Jo, för att kursplanen och all information kommer ut på nätet först vecka 6! Vilket är nästa vecka alltså. Så då ska det avgöras om jag ska bli något här i livet, eller om mina kunskaper inte räcker till och jag får gå och loda en hel evighet. Men vi hoppas såklart på det förstnämnda! Eller gör vi det?

Ewa-Marie kommer upp till sthlm imorgon. Hon ska träffa lilla Ada. Vi kanske ska fika. Får bli en snabbis på lördag eller söndag då. Hade verkligen varit trevligt! Och sen att man får träffa lilla Ada, Hege och kanske Andreas är inte fy skam det heller.

Nej, nu måste jag bädda ner mig själv. Är stentrött. Och imorgon hinner jag minsann inte med någon powernap inte! Först lämna Erik sen underhålla Filip sen kommer Diana sen åker jag och Filip och hämtar Erik sen kör vi till Arlanda för att hämta Monika och Per sen tillbaka sen till Maria. Mycket sen, men ni fattar ju vad jag menar. Och nej, mitt ordförråd är inte begränsat!=P

Natt natt alla färgglada människor!

Excuse me!

Okej okej.. Jag ska jag ska. På allas begäran! Jag vet att jag inte har bloggat sedan i söndags då vi skulle åka hem fårn Maldiverna. Anledningarna till varför jag inte har bloggat är för att M och P är i alperna och jag är hemma med två småkillar. Erik har en spricka i foten så han har inte kunnat gå på hela veckan. Och Filip är sjuk. Var med honom hos doktorn i morse och de konstaterades att han har halsfluss.
Sen är det även en annan sak som tar upp all min lediga tid. Pärlor. Eller rättare sagt pärlplattor. Jag är frälst! Fast liksom. Det är galet kul och blir galte tufft! VIlken kombo! Man får dock väldigt ont i ögonen av att anstrända sig för att lägga rätt pärla på rätt plats. Får dra fram mina läsgrasögon och forsätta för glatta livet. Det är så det ligger till!

Jag ska snart börja lägga en platta till. Sen ska jag posta iväg några halsband till olika ställen. Det är nämligen det som är slutresultatet, halsband alltså. Så om ni vill ha något så får ni gärna kontakta mig! Jag gör gärna fler. Hm, kanske ska ta upp någon slags försäljning? Ja, vi får väl se hur det blir med efterfrågan på de olika motiven.

Ikväll ska jag sola!!!! All min färg har typ runnit av i duschen eller nåt. För jag är fan inte brun längre! Jag och Mia har en deal, sola varje vecka ända fram till April, sen solar man två gånger i veckan fram till sommaren. Vilken strategi va!?=)

Åh, imorse vaknade jag utav en mardröm. Helt klarvaken klockan sex på morgonen! Vad är grejen liksom? Drömde iaf att jag, mia, mamma och några fler var på vår ö på Maldiverna, och det var någon gubbe som hade tagit alla havsdjur och gjort dem till cirkusdjur i hans cirkus som ägde rum i havet. Helt stört. Iaf sen drömde jag att alla djuren blev befriade. Men då började det blidas en stor tornado mellan havet och himlen, och alla visste att vi skulle dö eftersom vi inte kunde fly från vår lilla ö med tanke på att sjöflyget bara tog fjorton personer. Haha..=P Vilka jävla drömmar va! Patetiskt.

Imorgon är det fredag. Veckan har gått otroligt fort. Måste berätta vad jag gjorde igår! Jag åkte till Täbban. Skulle köpa pärlor och ringar till halsbanden. Då jag av en slum råkade trilla in på Stadium. Som för övrigt hade sin slutspurtsrea! Jag checkade läget och kom hem med ett par baggy jeans från Levis, en adidashoodie, ett par träningsbyxor och ett linne från Nike, ett linne från adidas samt en mössa och en halsduk. Och nu till den stora frågan, vad kostade hela kalaset? Jo, nämligen 930.50:- Är inte det typ helt stört??!! Ehm, jooooo! Jag var lycklig när jag klev ut från affären ska jag be och få tala om. Gillar när de rear ut märkeskläder och träningssaker!

Nej, nu ska jag börja med ett halsband. Som sagt, kontakta mig gärna om det är något som ni skulle kunna tänka er att hänga runt halsen!! Här får ni ett smakprov!






Maldiverna dag 15

Idag åker vi hem. Det är blandade känslor. Enda skälet som avgör att vi är sugna på att åka hem idag är att solen lyser med sin frånvaro. Och Mia som dödslängtar hem till Oliver dårå. Börjar bli trött på det där tjatet nu!!;) Haha, jag bara skojar. Oliver, det är inget skämt när jag säger att hon pratat om dig VARJE dag! Och det är ju en väldigt positiv sak iofs men det blir ganska jobbigt i längden att lyssna på!!

Om 24 timmar är det en timma och 20 min tills jag ska gå upp. Träffa Erik och Filip vid frukosten. Förhoppningsvis får jag två bamsekramar och en hederlig "svensk" frukost med mjölk, knäckemacka och havregrynsgröt. Och lunchen ska vi inte ens prata om! Känns som att det lutar åt makaroner och falukorv. Faktiskt!:P

Nu ska vi packa det sista, sen ska vi knata bort till Tom och ML för att sedan åka det lilla flygplanet till Malé, transferbuss i tio min till flygplatsen, checka in, sätta oss i vänthallen, kliva på planet, spänna fast säkerhetsbältet och sedan invänta det förfärliga suget i magen som man får då planet lyfter. Sen ska vi sitta på samma ställe i tio timmar för att sedan komma hem till snö och kyla. Kanonkul!! Det bästa är att M eller P hämtar mig. Så jag behöver inte krångla med bussar och tåg. Vilket är otroligt skönt! Jag lär ju vara dödstrött när vi landat i Sverige. Eftersom min dygnsrymt ligger fem timmar före svensk tid så kommer klockan vara tre på natten. Snark!!

Ska fixa en massa saker när jag kommer hem. Alla saker som jag skjutit upp och inte hunnit med under och efter julen. Ringa till skolan i gbg och be dem skicka information. Skriva ihop mitt cv och skicka det till olika ställen. Och en massa andra, tråkiga men ack så viktiga saker!

Som ett avslut på detta inlägg och denna resa vill jag bara säga att jag, Jenny Caroline Nilsson har varit i himmelen och vänt. Stört, otroligt, underbart, oförståeligt och oförglömligt! Tack!



Vi ses hemma i Sverige hörrni!




Nöjd tjej 21!



Vi mår så jäääävla bra!

Höhöhö! Mamma, Maria och Lisa! Vi lever fan lyxlivet på hööööög nivå! Även så bara för två dagar! Men vi utnyttjar det så gott vi kan. Minibaren är tömd och vi vänter ivert på frukosten! Imorgon ska vi snorkla!! Tillsammans med babyhajarna och delfinerna! Åååh, vi vill att alla som vi älskar ska flytta hit. Att vi ska få bo tillsammans i detta paradis och trycka ner oss i samma bubbelkopp! Bara så ni vet alltså. För tillfället blir de bara jag och Mia. Och några enstaa insekter. Men det skiter vi fullständigt i. Klockan är tre på natten och vi dricker groggar för glatta livet!!! Hoppas att ni har det helvetiskt tråkigt där hemma i snön!





I don't know you
But I want you
All the more for that
Words fall through me
And always fool me
And I can't react
And games that never amount
To more than they're meant
Will play themselves out

Take this sinking boat and point it home
We've still got time
Raise your hopeful voice you have a choice
You've made it now

Falling slowly, eyes that know me
And I can't go back
Moods that take me and erase me
And I'm painted black
You have suffered enough
And warred with yourself
It's time that you won

Take this sinking boat and point it home
We've still got time
Raise your hopeful voice you have a choice
You've made it now
Falling slowly sing your melody


I'll sing it loud




Toppen på slutet!

Hej hallå alla glada fredagsfirare!! Jag vet att jag skrev att jag inte skulle blogga något mer förens vi kom hem. Det var innan vi fick heltillgång till internet. Vi har nämligen flyttat idag! Jättefint och helt underbart! Det här blir världens bästa avslut på denna underbara semester!

Vi har käkat supergod lunch och druckit champagne. LIte småberusad blev vi faktiskt. Vi skyller på att alkoholen tar extra bra här nära ekvatorn! Och att vi inte druckit mer än varsin drink och varsin corona sen vi kom hit. Dessutom så hade jag inte druckit sen juldagen dessför innan! Sådeså.

Mia duschar nu, och sen är det min tur. Ikväll ska vi bada bubbelkopp och dricka ännu mer champagne! Är redigt sugna på att störa grannarna med extra hög musik också. Vi får se hur det blir! Ha en trevlig helg allihopa! För det tänker jag definitivt ha!

Kisses!













Maldiverna dag hmmm?!:P

Okej, vi sager sahar!! Killen som sitter i kiosken pa hotellet aka Kiosknisse har inte fatt hem nagra nya internetlappar fran Male!!!! Och det ar verkligen inte bra! For nu kan vi varken uppdatera eller lagga in bilder!!:( Sa istallet litter jag nu vid den stationara datorn som ar hotellets! Mia ligger pa stranden. Jag har inte legat dar pa tva dagar for jag har jordens solsting! Mia gjorde varldens jatteinsatts imorse klockan fem da hon slog ihjal den fetaste spindeln inne pa badrummet sa att jag kunde ga in dar och krakas! Men jag kraktes aldrig. Hade stort ont i huvudet. Som migran skulle jag tro! Mia langtar hell till Oliver. Och jag langtar inte hem till nagot saskillt. Mojligtvis till Gotland och mamma och julia. Men det ska aven bli skont att komma hem till killarna och reseten av la familia!

Vadret ar bra. Mten borjar bli javligt trottsam. Var kypare ser alltid sur ut och vi har glomt att lamna dricks till var stadare. Hmm, vi ar ganska daliga! Nu haller vi bara alla tummar for att vi ska fa flytta in i varsin water villa imorgon. Sen ar saken biff!!

Jag kommer inte att skriva mer har. Mia kanske uppdaterar nagot i sin. Men annars sa hors vi igen nar jag kommer hem. Pa sondag klockan 22 nanting. Vi hoooooors!! Tjingeling!!

Maldiverna dag 7

Jahapp. Då ligger vi här i lobbyn igen. Har en liten, liten berusad känsla i kroppen. Vet inte om det beror på Mateus eller all sjöluft som vi slukat i oss under dagen båtfärd. Jag tror det är en blanding!

Idag har vi iaf varit på en annan ö. Där tillverkar de båtar. Fin fina fiskebåtar. Vi fick även en guidad tur runt hela ön. Befolkningen var fattig. De bodde i hus som var byggda utav koraller. De hade en skola, ett sjukhus och några enstaka affärer. Thats it. Men de var lyckliga ändå. Glada för ingenting. Det var en upplevelse faktiskt. En upplevelse som vi behövde!

Snart ska vi krypa hem till vår bungalow. Tröttheten har redan nått oss ner till knäna. Vi har varit här en vecka nu. Bara en kvar. Surt sa räven! Men vi ska se till att denna vecka blir ännu bättre än den som varit. Om det är möjligt förstås.

Ikväll har vi käkat hummer nere på stranden. Mysigt. Men belysningen kunde ha varit bra mycket bättre. En tallrik med fyra halva humrar går sig inte riktigt tillsammans med en fotogenlampa. Det var gott. Nu är vi verkligen proppmätta. Jag har bönat och bett till Mia att hon INTE ska väcka mig imorgon. Men då kör hon alltid med sin vanliga fråga "Ska du verkligen missa frukosten?" Och då överväger jag alltid i två sekunder. Sen säger jag att jag vill att hon ska väcka mig. Hennes tricks är att sova på stranden. Får nog bli så imorgon.

Vi hörs snart igen. Hoppas att er helg har varit lika bra som vår. Och att ni har det varmt och skönt där hemma!



Två Coronas är alltid bättre än en!



Det gäller även för drinkar.



Litet barn på liten ö.



Någon slags frukt. Brödfrukt. Skall kokas innan förtäring!



Skylt utanpå skolbyggnad.



Fin fin blomma. Luktade jättegott.



Moské.

Nu går vi och lägger oss!!
Natt natt alla trevliga katter.








Maldiverna dag 5

God kväll! Idag har vi legat på stranden i vanlig ordning! Nice! Fett varmt och en härlig klibbig känsla. Vi gillart!

Igår när jag satt på toaletten så drog jag en snabb överblick över badrummet i den gigantiska spegeln, och till min stora fasa såg jag en GIGANTISK spindel!! Fy fan i helvetet!! Den var ca 10x10 cm! Jag gav förslag om att vi skulle spraya den med hårspray. Men det nedröstades snabbt eftersom vi inte hade med oss någon hårspray.. Jag fick ringa till receptionen och be dem komma och ta bort den. Tio minuter senare kom det en väldigt mörkbrun herre med en stor flaska insektsspray i handen. Vi tryckte in honom i badrummet och stängde dörren efter honom. Ordentligt! Vi lyssnade med vässade öron, sprayen gick för fullt där inne och det lät som att mannen hade någon form utav enmannafest. Till slut blev det tyst. Mannen kom ut och hade den gigantiska spindeln i ett papper. Den levde lite halvt. Vi skrek som aldrig förr! Killen skrattade. Sen gav vi honom tio dollar och tackade för utryckningen!

Imorgon ska det bli sol. Ev så har vi bränt oss lite... Vi kan inte riktigt avgöra det eftersom vi båda vägrar att tro att vi har lyckats med en sådan orutinerad metod. Det finns inte! Slutsats; Vi har INTE bränt oss. Vi är bara lite halvröda. Som sedan kommer övergå till en brun färg. Vi badar i Aloe vera och after sun. Det här ska nog gå bra!

Här kommer några bilder från dagens aktiviteter! Enjoy!



En utav alla frukttallrikar vi tryckt i oss






En sjöstjärna som vi hittade i vattenbrynet. Vet inte om den var levande eller död dock. Någon som är expert på området och kan avgöra?



OBS! Bilderna blir något blekare i bloggen. Vi är faktiskt brunare på riktigt Och värre ska det bli!!!!!

Vi hörs!

Maldiverna dag 3!

Hallå hallå!!! Nu ligger jag och Mipit i en asskön soffsäng i hotellets lobby. Vinden drar genom håret och det fyger gigantiska fladdermöss här inne titt som tätt!! Det man kan få ut av denna information är alltså att lobbyn inte har några väggar eller direkta tak!

Idag har det varit molnigt. Solen har kikat fram några få gånger så vi har mestadels legat vid poolen och läst. Vi fick då klart för oss att Mia drar till sig mer än bara män, nämligen kråkor! Hon blev pickad i tån! Kanske berodde det på att nageln var orange. Kanske berodde det på att hennes tå såg smaskig ut. Vi spekulerar fortfarande!

Maten är god. Igår var vi på en fancy a la carte restaurang. Grymt god mat. Jag åt fisk med risotto och Mia åt jätteräkor med pasta. Groteskt gott. Ikväll har vi ätit på den vanliga restaurangen. Den som Mias pappa kallar för Ryssutfodringen. Det duger för oss!

Imorgon ska vi försöka snorkla lite. Om vädret är bra och vågorna inte allt för stora. Funderar även på att åka ut på en tur och snorkla i en lagun. Idag när vi var ute och gick på muren som går längs med havet så såg vi en massa "dorisfiskar" och även en rocka! Det finns hur många krabbor som helst på den där muren. Så det gäller att vakta tassarna!

Jag och Mia har bestämt att under denna resa blogga varannan gång. Fast båda två samtidigt liksom. Så idag bloggar vi i min blogg. Och imorgon bloggar vi i hennes blogg. Mias blogg hittar ni här!





Stranden dag 2



Kompis



Mias bränna efter 2 dagar



The Hippo



Jag läser "Snabba Cash" på stranden



Poolen sedd från djungelstigen



Framme!

Nu är vi äntligen här! Efter en 15 timmar lång resa. Men det var det värt. Klart värt!!! Resan gick bra. Blev ganska långtråkig. Men som tur var fick vi åka i ett "luftensh hjältar-flygpan" hit till vår lilla ö, så det livade upp stämningen! Värre blir det på hemvägen dock. Då vi båda vet att det kommer gråtas floder när vi måste lämna detta paradis... Det är verkigen helt jävla underbart här. Vi kom hit igår kväll klockan sju.(vår tid! 5 timmar före svensk) käkade mat och sen gick vi och la oss. Trötta tjejer.

Idag har vi legat på stranden hela dagen. Gått runt ön, och tagit en massa bilder. Som två klubbade sälar har vi legat i varsin solstol med varsin bok i handen. Hör och häpna, jag läser bok!! Snabba cash. Drygt bra!

Imorgon ha vi inga större planer. Ska väl glassa som vanligt. Haha. Funderar på att snorkla någon dag också. Men vågorna är ganska vilda. Och det är en aning strömt. Jaja, nu är klockan tio här så vi ska väl bege oss till vår lilla bungalow för lite filmtittande och sen sömn. jag återkommer en annan dag. Här har ni några bilder från idag! Håll till godo!



Vår ö! Meedhupparu!



Såhär ser våran bungalow ut!



Kvällens solnedgång! Så att ni vet hur det ser ut när slen går ner där hemma i Sverige! Dock sägs det på vädret att utsikten och temperaturen kan skijla något!



Utsikten från min solsäng idag! Samma utsikt blir det förhoppningsvis de resterande 13 dagarna! Höhö!



Dessa hus bor vi dock inte i. Men vår lilla bngalow är också väldigt fin och trevlig!!

Nu ska vi gå och lägga oss! Skriver mer en annan dag! Ta hand om er där hemma!!

Nu drar vi!

Jaha.. Då blir detta mitt sista inlägg i Sverige på två veckor. Kan ju bli intressant och se hur ofta man kan uppdatera under resan!

Om en timma skjutsar Monika mig till Arlanda där Mia och hennes päron väntar. Det här kommer att gå bra. Riktigt bra faktiskt!

Slänger in allt detta som tidsfördriv. Nåja, ha det så jävla bra här hemma i Sverigen då. Jag skänker några tankar till endel av er. Resten skiter jag i. Några får till och med vykort! De ni.




Jag fasineras så otroligt mycket av sånt här. Det är så himla fint. Någon dag ska jag skaffa mig ett eget piano som jag kan sitta och spela på. Och jag lovar er, det kommer att låta minst lika bra som det här!


Nej, nu måste jag byta kläder, packa ner de sista sakerna och sedan bege mig iväg!
Vi hörs imorgon!=)






 

Snart så!

Nu har jag packat färdigt. Allt fick till min stora förvåning plats i resväskan! Kors i taket! Min mamma måste vara väldigt stolt över mig! Hon är nämligen proffs på att packa. Kan packa ner en hel lägenhet i en resväska utan några som helst problem. Min mamma kan hon!=)

Nu sitter jag här. I min nya, fina sommarklännings som jag reade på beyond retro igår för 50 pistoler! Fick sy om den på några ställen. Men slutresultatet blev fint. Förvånandsvärt fint med tanke på att det var jag som gjorde det. Syeri och såna saker ligger mig verkligen inte varmt om hjärtat. Tråkigt nog. För jag vet inte hur många gånger jag har sprungit till min mamma med diverse jeans och klänningar som har behövts lagats eller sytts upp. Det är bra med såna människor. För man sparar en massa pengar på att lämna in sina saker hos en sömerska! Min mamma är typ sömerska. Fritidssömerska iaf. Hon sitter där hemma vid köksbordet ibland med sin symaskin som hon ärvs utav sin mamma.(Som för övrigt går som smort fastän den är typ 50 år gammal!) Husqvarna is the shit!

Ska ringa pappa om en stund. Säga hej då ordentligent och tala om för honom att jag älskar honom. Blödigt va. Jag vet. Men när man inte minns senaste gången man sa det så är det ett gott tecken på att man ska säga det snarast möjligt. Men vi är såna i vår familj. Vi kniper igen näbben när det kommer till meninge "jag älskar dig". Så är det bara. Och har alltid varit.

Snart ska jag gå upp och kolla vad de där födelsedagsbarnen har för sig. De skriker iaf, för jag hör det ända ner hit! De har fått en helvetestrumma utav farbror Håkan! Den slår de på stup i kvarten!! Något säger mig att jag kommer gömma den där trumman på en oexisterande plats! Sen har de även fått varsin skattkista, pussel och kläder. De har även fått en radiostyrd Hummer H3. GALET stor! Och galen present över huvudtaget! Visst, de kan köra den fram och tillbaka, men det är just det. Bara fram och tillbaka! Vilket resulterar i att de kraschar in i ett föremål varje gång de kör framåt eller bakåt! Vilket i sin tur kommer leda till att den snart är ett minne blott! Nåja. De får väl säkert en ny. Sen har Filip fyra stycken "mammas bil" nu. En volvo XC90 alltså. I miniformat om man jämnför med hans förra som var stor som en... Barbiebil?! Ja. NI förstår precis vad jag pratar om eller hur?! Haha.

Ska checka aV läget i min ipod. Sen ska jag slänga in några album på den och sedan packa ner den i väskan. Passet har jag redan packat ner. Så det inte blir några tråkigheter när vi väl kommer till Arlanda!

Skriver nog ett sista inlägg sen innan vi åker! På återskrivande!




The winner takes it all

Jag vet att jag borde ligga och sova i moin säng såhär dags. Men konstigt nog så har jag inte gått och lagt mig än. Och jag har heller inte packat. Nej... Jag har varit hos Maria och ätit mat, kollat Let´s dance, sytt en klänning i två timmar och sedan tittat på Mamma Mia. Mycket trevligt!!

Ska aldelles strax gå och lägga mig. Vet inte varför jag är vaken egentligen.. Hade ont i magen större delen av tiden som jag var hos Maria. Ska kila upp i medicinskåpet och knycka en ipren!

Imorgon är det en stor dag. Det är minsann inte vilken dag som helst! Nej nej! Det är faktiskt Erik och Filips födelsedag!! Eller rent teoretiskt så har ju dagen redan börjat. Så GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!! Hela tre år gamla blir de idag.

Nu har jag stavat fel i varenda mening. Tror det är ett tecken på att jag ska gå och lägga mig. Hmm, jag och tecken alltså. Det är nåt där!

Natt natt

Det börjar dra ihop sig!

Jag har inte börjat packa än...... haha..=P Vad är felet egentligen..? Jag är inte nervös för fem öre heller. Det är nåt som inte stämmer. Kanske betyder alla "händelser" såsom urinvägsinfektion och hotellstrejk att jag inte ska åka? Att jag ska stanna hemma? Nä, hoppas inte det. Och nervositet är en tidsstjälare! Det säger iaf Mipit! Så jag får nog hålla mig till det. Vet inte när jag ska börja packa. För strax ska jag åka till Maria. Väntar på att tvätten ska bli färdig bara. Then it´s time to go! Så jag antar att jag får stå här inatt när jag kommer hem och packa min lilla kappsäck. Jag vet inte ens vilken väska jag ska ha..=S Äh, det ordnar sig! Jag har ju hela dagen på mig imorgon. All tid i Världen liksom. Förutom då jag ska in till stan och då när vi ska ha kalas här hemma. Sen ska jag ännu duscha och äta. Hmm, tiden är nog knapp vid den här tiden imorgon! Äh, sluta å fundera kanske. Så att allt kan gå som smort liksom.

Ganska dödstråkigt inlägg det här... Men vad hade ni väntat er egentligen?? Haha

Ha en trevlig fredagskväll allesammans! Skriver ev mer ikväll eller imorgon!!

Tjing tjing!


Oh no! Oh no! Oh no!

Åh nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Personalen på vårat hotell strejkar! Så vi ska få bo på en helt annan atoll! Med dåligt väder!! Hur jävla roligt är det då?!!? Jag blir galen! Mia ska ringa till sin mor nu och fråga vade det är frågan om.

Usch, känns ju jättejobbigt att byta från denna atoll



till den här atollen



När man redan har ställt in sig liksom! Gah!

Jag är JÄVLIGT irolisk i detta inlägg! Bara så ni fattar vinken!

Jag säger då det!



Don´t Act Like I Never Told You!



Relativt oviktigt..

Jag ska strax åka in till stan. Ska bara styra upp ett ansikte och sen byta kläder. Lämnandet på dagis gick bra. På måndag ska killarna ha kalas eftersom de fyller år imorgon!

Treårskalas på schemat imorgon alltså. Idag ska jag in till stan. Vilket jag är på snudd till att inte orka, men jag måste verkligen. Sen ska jag hämta killarna vid tre. Och ikväll ska jag hem till Maria och äta mat och titta på Let´s dance. Det kommer bli kalasbra!

Och imorgon får jag väl packa mina sista prylar för att sen ev bege mig in till stan och möta upp Mia och hennes mamma. Eller så får M eller P skjutsa mig till Arlanda. Hade varit skönast med skjuts faktiskt, för då behöver jag inte ha med mig någon vinterjacka! Och att släpa på en vinterjacka ända till Maldiverna känns ju jävligt onödigt!

Nej, nu måste jag ner till sos-kiosken och köpa mig en remsa så att jag kan åka sen!

Tjingeliiiing!

P.s!!




Aaaa just det!!! Jag har växtvärk i höger smalben! Bara så ni vet liksom! Haha.



Två dagar kvar. And then, Maldiverna sålart!;D

Hey hey hey där ute i Sverige!

Jag sitter här och funderar över om det räknas som "för sent" att börja packa nu. Eller om jag är ute i god tid. Eller om det är i senaste laget. Eller om det är sista minuten? Det sistnämnda alternativet kan vi ju ta bort på dirren eftersom det är två dagar kvar tills VI åker!! Jag tror att tiden kanske är knapp? Där har vi det! Det är knappt om tid! Så imorgon är det nästan i senaste laget. Äh, skit samma. Jag ska packa imorgon där med basta!!

Ska även in till stan imorgon. Det är endel grejer jag behöver såsom bikini, solskyddsfaktor, myggmedel och andra förnödenheter. Det ska nog gå bra. Ska skriva en lista över alla saker så att jag inte glömmer något. Typ solskyddsfaktorn. Skulle inte förvåna mig. Men Baby har förhoppningsvis!!

Nu måste jag bädda ner mig. Relativt tråkigt inlägg, jag vet. Men jag måste uppdatera för er känner jag. Så att ni vet exakt vad som händer i mitt liv! För det är så helvetiskt roligt så ni anar inte!

Har för övrigt målat tånaglarna ikväll. Det blev franskt. Se där, bara det är ju dödsroligt att få reda på! Jag ska fortsätta mata er med värdelös information. Det är ju riktigt roande. Visst är det?

God natt på er!


Bli frisk nu!!!



God morgon!!
Jag försov mig imorse. Vilket borde vara ett tecken på att det är på bättringsvägen? Förhoppningsvis!

Igår satt jag på Danderyds Sjukhus hela dagen. Kom dit 10:45 och fick komma in till läkaren 14:15. Kul! Väldigt kul!! INTE!
Han konstaterade iaf att jag hade urinvägsinfektion. Fast jag hade inte alla symptomer så det var lite svårt att fastställa. Så jag fick två dunderpiller med antibiotika. Så nu är jag på bättringsvägen. Känns redan lite bättre idag faktiskt. Och det måste kännas kanon på lördag. För då åker vi.

Nej Baby, jag har inte glömt att vi åker till Maldiverna på lördag nej! Höhö!! Det ska bli så himla härligt!!

Utanför mitt fönster är det 11 minusgrader för tillfället. Skönt? Näe! Verkligen inte! Sticker man ut snoken i mer än 10 sek så har den frusit till is! Tokigt!

Lämnade killarna på dagis förut. Det gick bra. Förutom att Erik har börjat säga att han inte kan saker. "Jag kan inte" säger han hela tiden. Så idag "kunde" han inte hänga upp sin egen jacka på kroken på dagis. Men då tvingade jag honom att göra det. Då började han gråta... Hmm..=P Säger som Jennie "Han ska fan lära sig!". Jag menar, han har ju gjort det hundratals gånger förut. Varför kan han inte göra det nu också då för? Det är väl någon fas som vanligt.

Nej, nu måste jag föna håret. För sen ska jag och Per ha städdag. Kul va?! Verkligen! Städerskorna är fortfarande på sin julledighet. Så då får man ju rycka in. Ska tydligen dammtorkas. Yippie kay yay, motherfucker!

Hörs sen! Tjenis!


Roligaste nyheten på aftonbladet idag:
Kleerup ursinnig efter drogtest på Grammis-galan. - Knuffade fotograf. 
Succéartisten: "Vad tror du musikvärlden är uppbyggd av? Palsternackor?"

Haha, klockren kille!!



Snart är vi bruna tjejer igen! Gött!


Tisdag

God afton!!

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva just nu... Det känns konstigt. Thats it. Och det är aldrig bra när det känns så! Inte när det känns konstigt på ett fel sätt. När hela kroppen reagerar och man inte vet vad man ska ta sig till. Jag hoppas att det blir bra. Ska ringa imorgonbitti och få en tid.

Funderar på om jag ska svänga bort till mörby badet och sola en stund. Känner mig frusen. Har fått ont i halsen också. Typiskt. Hmm... Nej, det får nog bli att basta lite. Koppla av och koppla bort. Koppla ur och koppla från. Mmm jo. Sen ska jag dricka varmt vatten med ingefära och citron, och så ska jag nog käka  en apelsin också. Känns som att man måste c-vitaminboosta sig lite! För det sista jag vill nu, är att bli sjuk!

Slänger in den här låten. Som jag glömt av.




Våren 2008. Japp japp.


Tillbaka!

Nu är jag tillbaka. Känns skönt. Precis som det ska. Som vanligt liksom. Gött. Tog en evighet att åka båt. Som tur var satt Clara den rara bredvid mig så vi kacklade med varandra hela båtresan. Sen hela bussresan och sen halva tunnelbaneresan (hon hoppade av vid tekniska). Monika hämtade mig vid Danderyds sjukhus och vi åkte hem. Jag gav Madde och Alexandra deras försenade julklappar och de blev jätteglada. Sedan drack vi te och åt rostade mackor.

Nu har jag faktiskt varit otroligt duktig och packat upp båda mina väskor. De ni! Trodde man ju aldrig! Så nu sitter jag här, mäkta stolt och ska snart svänga ett varv in i duschen och sen ner i sängen. Imorgon är jag "ledig" men vi ska tydligen styra upp en "storfrukost" med alla i familjen kl nio. Så det är väl bara att pallra sig upp I guess!!

Det  är inte alls lika mycket snö här uppe. Bara några enstaka snöflingor här och var. Relativt tråkigt. Men kylan är däremot igenting att skoja om! Det är femton minusgrader ute nu(!!!!!) Drygt kallt! Killarna har fått skridskor så de har åkts en massa på ösby sjön de senaste dagarna. Haha. Det skulle jag vilja se.

Imorgon måste jag åka in till Åhléns för att lämna tillbaka mina penslar hos Make Up Store. Kvittot går nämligen ut om två dagar. Och jag är inte så sugen på att äga två penslar för 260 spänn. Nej, då kan jag handla några billigare!! Sen ska jag förbi KICKS och köpa solskyddsfaktor. Räcker 40 månne? Hmm, får rådfråga de som arbetar där. De vet nog. Sen funderar jag på att köpa något nagellack och kanske någon hårinpackning.

Nu är det bara 6 dagar kvar. Och jag kan fortfarande inte förstå. Det är ju helt ofattbart. Visst är det? Det känns som jag drömmer. Men det gör jag inte. Och det är det som är det fina i hela kråksången! (Mkt det i den där meningen!)

Nej, nu ska jag inte trött ut er längre. Här ska duschas!

På återskrivande imorgon!!

Natt natt






Snö, snö och åter snö...

Jag packar och jag packar. Det går lite si och så med det hela. Försvinner bort i tankarna och börjar fixa naglarna. Iofs så ska vi ju på fest ikväll, och naglarna måste fixas i vilket fall som. Men att sitta och fundera över vilket nagellack som passar bäst tillsammans med solbrännan är väl inte så aktuellt nu. Eller är det? Jo fan, det är det! Haha..:P Får man ha med sig nagellacksremover till Maldiverna eller klassas det som alkohol? Man får iaf inte ha med sig alkohol, tobak eller pornografisk media. Men det ska nog inte vara några problem. Eller?

Det snöar som attan ute. Visst, det är väldigt fint å så. Men att det kommer nu känns lite sent. Snön är efterbliven! Den ska komma runt jul och stanna max till februarilovet. Sen ska den bort. Och sommarkläderna ska fram!

Satt och kikade på h&m:s vårkollektion på deras hemsida igår. Vet inte om jag diggar pastellfärger alltså. Inte min grej. Men att det är färgstarkt och indiantema som gäller till sommaren tillsammans med pärlor, flätor och slarvigt hår faller mig utmärkt i smaken. Shit, jag gjorde ett modeutlåtande!:O Ska skärpa mig! Jag lovar. Tsss.

Biljetten är bokad och klar. Beger mig härifrån imorgon kl 16.00. 207kr gick det på för den som är extra nyfiken. Nej, nu måste jag fortsätta här. Skulle även behöva designa om det här stället. Jag gillar det inte så mkt längre. Men för att jag ska kunna göra det så krävs det att jag har ett redigeringsprogram. Och det har jag inte. Inte ens microsoft office paketet finns kvar längre. Fy skäms. Och att hålla på å ladda ner photoshop har jag ingen större lust till då man behöver ha produktnycklar och skit!






Lördag

Good morning alla pirater!! Vad händer utanför fönstret egentligen? Det är ju snö!! Mina fönster höll på att blåsa in i mitt rum igår när jag skulle gå och lägga mig. Största stormen ute! Usch!

Idag är det bokning av hembiljett till sthlm som gäller. Sen ska jag packa, åka bort till Maria och lämna saker. Sen ska vi på femtioårsfest ikväll. Kan bli trevligt faktiskt.

Jag vet inte vad jag ska skriva... Känns som att allt jag vill skriva om är Maldiverna. Men det blir nog för tjatigt tror jag. Hmm, funderar på att skriva klart "Saker som kan dra åt helvete"-listan. Det var ett tag sen jag började med den.

Nej, lite frukost och sen börja packa kanske. Jag startar med det.

Tjingeling!

Bättre start på året kan det inte bli!!

Ja, vad ska man börja med att säga....? Tusen miljoner tack kanske? Det räcker inte. Verkligen inte. Jag är så oerhört lycklig och glad över att få följa med på den där resan. Det är fullkommligt overkligt. Jag förstår det inte. Jag förstår det verkligen inte. Jag kanske förstår det när jag sitter där i min flygplansstol och har klorna i Mias hand. Då. Fast bara kanske. Alla mina tack kommer aldig kunna mäta sig gentemot den upplevelse jag kommer få vara med om. Men ja, tack Tom och Marie-Louise!! Tusen tack!

Om åtta dagar är det alltså dags. Jag trodde aldrig att jag skulle få vara ledig i två veckor till. Det är ju sanslöst, galet bra! Som Monika sa; "Det är en once in a lifetime-upplevelse! Klart att du ska åka!!" Å herre gud så lycklig jag blev när hon sa det. Jag skrek över hela Åhléns och folk undrade nog om jag var galen eller bara totalt dum i huvudet. De skulle bara veta! Innerst inne så ville jag bara skrika ur mig all lycka. Men det gick inte. Så nu går jag runt och ler som en liten fyraåring som precis har fått en miljon julklappar och all kärlek i hela Världen. Ungefär så känner jag mig. Det bubblar som sockerdricka i hela kroppen och jag vill nypa mig själv i armen gång på gång. Men det är inte dröm. Det är total sanning. Och det är det som är så underbart!! Japp japp! Maldiverna, här kommer vi!!!!!

Åh, ja just det. Här ska vi bo btw! Haha!








Lill sis





Det här inlägget är för min lillasyster. Min fina, underbara , vackra lillasyster. Efter att hon skrev det här inlägget så kan man ju inte göra annat än att fälla några tårar. Är det bara jag som är blödig eller är det sorgligt på riktigt? Sorgligt att vi följer varandras liv genom att läsa varandras bloggar. Eller att vi pratar genom vår mamma när vi har något att säga varandra. Vi ringer aldrig till varandra och vi pratar aldrig om viktiga, hemliga saker. Så som systrar egentligen skall göra. Vi har inte den bästa relationen Julia och jag. Men jag kan säga det att om något skulle hända henne, så skulle jag ALRDIG förlåta mig själv för att jag inte fanns där. Usch. Jag är en dålig syster. Verkligen. Dålig syster och dålig dotter. Hur mycket värre kan det bli?

Från och med nu så lovar jag att prata mer med dig Julia. Vi måste få en kontakt. En bra kontakt. Ett starkt band liksom. Som syskon har. Du anar verkligen inte hur stolt jag blev när jag fick veta dina slutbetyg nu på höstterminen. Du är bättre än jag någonsin har varit. Du är en otoligt smart tjej. Du är sprallig som en yr höna och du är vacker som en sommarblomma! Du utstrålar sån självsäkerhet i min närvaro, och det gör mig så himla glad. Jag är stolt över att du är du! Du är den bästa systern man kan ha. Och jag tackar allt i Världen för att du ploppade ut ur mammas mage och ingen annan. Jag vet att jag är väldigt dålig på att visa min uppskattning över att ha dig som lillasyster. Jag ska bättra mig. Jag lovar.

Tack för att du finns i mitt liv. Jag skäms verkligen över allt detta. Att det faktiskt är såhär illa som det är. Men jag är villig att ge det tusen miljoner försök att komma dig närmare. Jag vill att du ska kunna prata med mig och lita på mig till hundra procent. Att du ska komma till mig i första hand när det är något som är fel. Och även om jag är sur mesta delen när vi är tillsammans så älskar jag dig gränslöst. I all evighet.


 



Första i 1 2tusen9

Nytt år. Nya möjligheter. Nya planer. Nya vänner. Nya platser. Nya vye. Nya tider.

Det är väl ungefär så man vill att år 2009 ska erbjuda en.
Vi får se hur det blir helt enkelt.
Jag vill ju så innerligt att detta år ska bli minst lika bra som det gångna året. För det har varit grymt bra. Iaf för mig. Trots endel snedsteg och missar så är jag ändå relativt nöjd med 2008.
Så, nu lämnar jag det bakom mig och blickar framåt. Straight ahead så att säga. Nu kör vi. Eller vänta, vilka vi? Det är bara jag. Bara jag. Helt ensam. Och jag är väldigt glad över att vara ensam just nu. Faktiskt!

Igår var det en lyckad afton. Jag är tacksam över att jag inte inledde detta år bakis och ångestfylld.
Nej nej, här var man minsann nykter. Trevlig och nykter till och med. Jag gillart!

Snart åker jag tillbaka till Sthlm. Vet inte om det blir måndag eller tisdag än. Det ska jag bestämma imorgon. Känner inte alls för att boka min båtbiljett. Eller ens tänka på nästa vecka. Jag vill inte åka tillbaka. Inte nu när allt är så bra här hemma. Vad har jag att komma tillbaka till? Min lilla källare och två halvsnoriga treåringar. Jippi! Nej men det kommer att gå bra. Allt kommer att gå jättebra. M fyller år på onsdagen och killarna fyller år på lördagen. Kanon kul!  Får fyra utav fem guldtoasts!
Men efter det har jag väl inte så mkt att se fram emot....? Skulle väl vara sommare då. Men det är ju en evighet tills den kommer... Och vad händer då? Vad är vår plan? Eller min. Åh vad det skulle vara svårt att koncentrera sig på att prata om mig själv i singular och inte plural. Det är jag. Vad JAG ska göra. Vad JAG vill göra.
Men som jag alltid säger, det ordnar sig alltid:)

Tänkte mest bara meddela att jag lever. Och att jag mår relativt bra. Förutom mitt försök att dra ut min visdomstand på egen hand! Det gör verkligen galet ont. Men det går över. Man får köra på ipren en vecka eller två. Sen har det lagt sig!

Nu ska jag se en film. En film som jag har längtat efter att få se. De ni!

Hoppas att ni hade en trevlig kväll igår och att ni inte var allt för odrägliga (som mia) haha.

Natt natt partyhattar!