Snö, snö och åter snö...

Jag packar och jag packar. Det går lite si och så med det hela. Försvinner bort i tankarna och börjar fixa naglarna. Iofs så ska vi ju på fest ikväll, och naglarna måste fixas i vilket fall som. Men att sitta och fundera över vilket nagellack som passar bäst tillsammans med solbrännan är väl inte så aktuellt nu. Eller är det? Jo fan, det är det! Haha..:P Får man ha med sig nagellacksremover till Maldiverna eller klassas det som alkohol? Man får iaf inte ha med sig alkohol, tobak eller pornografisk media. Men det ska nog inte vara några problem. Eller?

Det snöar som attan ute. Visst, det är väldigt fint å så. Men att det kommer nu känns lite sent. Snön är efterbliven! Den ska komma runt jul och stanna max till februarilovet. Sen ska den bort. Och sommarkläderna ska fram!

Satt och kikade på h&m:s vårkollektion på deras hemsida igår. Vet inte om jag diggar pastellfärger alltså. Inte min grej. Men att det är färgstarkt och indiantema som gäller till sommaren tillsammans med pärlor, flätor och slarvigt hår faller mig utmärkt i smaken. Shit, jag gjorde ett modeutlåtande!:O Ska skärpa mig! Jag lovar. Tsss.

Biljetten är bokad och klar. Beger mig härifrån imorgon kl 16.00. 207kr gick det på för den som är extra nyfiken. Nej, nu måste jag fortsätta här. Skulle även behöva designa om det här stället. Jag gillar det inte så mkt längre. Men för att jag ska kunna göra det så krävs det att jag har ett redigeringsprogram. Och det har jag inte. Inte ens microsoft office paketet finns kvar längre. Fy skäms. Och att hålla på å ladda ner photoshop har jag ingen större lust till då man behöver ha produktnycklar och skit!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback