Hoppas hoppas!

Imorgon är det packa pappas kappsäck som gäller. Ska även in till stan en sväng och inhandla de sista "viktigheterna" innan jag åker hem till Gråttland.

För er som undrar så överlevde jag tandläkarbesöken. Relativt smärtfritt faktiskt. Ska dit igen på torsdag. Samma sak då. Kanske får dra ut en tand på köpet. För så roligt hade vi dessvärre inte idag!!

Bedövningen börjar släppa nu iaf. Har kännt mig som en förlamad kattunge hela kvällen. Inte så roligt. Att behöva gå runt och oroa sig över att råka dregla är inte min grej! Sådeså.

Snart ska jag gå och lägga mig. Vet inte vad som håller mig vaken. Inget särskilt. Befinner mig för tillfället i världens rörigaste svinstia aka mitt lilla rum i källaren! Det går knappt att komma fram här inne. Jag städade senast i lördags. Vad hände?

För övrigt så kanske Fia kommer och hälsa på mig på onsdag. Hur BÄST är inte det då? Åååh, jag vill verkligen! I´m crossing my fingers!! För allt vad jag är värd!


......

Den här... Den är till dig.





Tandläkarjävel!

Jahapp... Då ska man snart bege sig till tandläkaren då. Usch! Jag vill inte!! Jag har nog inte insett hur pass ont och farligt det är. Som tur är så får jag inte min "vanliga" tandläkare Leo. Utan denna gången heter min tandläkare Igor. What´s the difference? Same shit different name!!!! Bla bla bla!!!! Nåja, håll tummarna för mig att jag inte dör. Eller egentligen, det är mitt eget fel, right? Fast de där visdomständerna kan faktiskt inte vara mitt fel. Det är någon töntig idé som någon har kommit på!

Har varit i Täby idag. Kirrat bröllopspresent. De ni. Och igår hittade jag de finaste skorna plus en blommig sak som jag ska ha på bröllopet istället för den blåa. Ja, jag vet. Tjejen som inte kan bestämma sig. Det är jag!

Snart åker jag hem. Det ska bli  så himla skönt. Det tråkiga är väl att tiden kommer gå så otroligt fort när jag väl är där. Svisch säger det och så är jag tillbaks här igen. På mitt golv. I min källare. Skräckkällaren som någon sa! Haha

Hoppas på bättre väder nu i veckan. Måste få lite färg innan bröllopet å det. Annars får jag pressa i solariet. Hmm. Det kanske blir båda? För att vara riktigt säker på att man blir brun liksom?

Nej, nu ska jag upp till killarna. De kollar på Lilla spöket laban. Jippie!! Nån som vill joina? Alla mottages tacksamt!:)

Skriver mer sen. För jag har en känsla som säger mig att om jag lyckas dra ut den där visdomstanden idag, så kommer jag nog vara vaken ganska länge ikväll. Bara en känsla. Ja just det, jag måste proppa i mig två alvedon! Experten har ju talat!;)

Tjingeling

Förvirrad


Lördagsaktivitet

Hey hey hey!

Jag drar till skansen klockan två. De ni!



Om det ändå kunde finnas sånna här på skansen. Bara en enda. En liten sötnos.
Vem skulle inte smälta?

SATC

Ja ooo ja vad SATC var bra!! Ååååh, så himla fin! Den är beroendeframkallande och man vill se den om och om igen. Urmysig!

Det blev en lång kväll igår. Åkte in till stan vid halv fem. Mötte upp Maria och knatade omkring i några affärer. Råkade få med mig ett par gröna tygskor. Fast de är ganska söta och var väldigt billiga så ångrar jag mig faktiskt. Jag måste spara! Spara spara spara!!

Idag sov jag till tolv. Ångest eller vad. Vart tog dagen vägen? Sov hos maria igår, så man vaknade i Larsberg idag. Åkte in till Ropsten och knatade införbi myrorna. Hittade nada. Sen åkte jag hem. Har varit och handlat med Monka nu. Hennes mamma med sambo är här uppe och hälsar på nu när Per, Lalla och Dedde är i Grekland. Trevligt. Det har för övrigt med sig världens störtsa hund! Ni vet en sån där som är med i Dennis filmen? Mmm! Gissa om jag är rädd? Han ska tydligen vara snäll. Så man får väl hoppas på det...!

Nu har jag äntligen kommit på hur man skall göra för att lägga upp videos igen. Eller det var Maria som lärde mig. Så cred till dig!! Tack så jättemycket!

På måndag blir det skansen! Yiiiha!

Haha, finns det någon bättre reklam än denna? Jag älskar den! Helt underbar!!



Hur många läsare har du?

Jag vet allvarligt talat inte vad det är som är fel med den här bloggen. Eller själva grejen med att jag inte kan eller får lägga upp videos längre??! Vaaaai?? Det är ju den ultimata lösningen när man inte orkar skriva eller när man vill få fram en känsla till dem som läser. For real liksom? I need some help! Plz!

Idag har jag skruvat ihop det nya badrumsskåpet! Vitt. Jättetjusigt! Sen har jag meckat ihop världens onyttigaste tårta genom tiderna. Herre gud. Man vill bara spy upp allt som man precis har tryckt i sig när man väl får veta vad den innehåller. Uaaaack säger jag bara!

Kom den där Mia iväg till Peace & Love festivalen eller hur låg de till med det? Framförhållningen var mäkta stor hörde jag?!;P Haha. Jag hoppas ju på att ni inte kommer dit. Men det hade nog varit roligt för er om ni kom iväg ändå. Du och Catten!

Imorgon skall jag virvla runt på stan. Själv. Det blir oftast bäst då. Eller kanske inte med tanke på att jag köper en massa saker som jag egentligen inte behöver. Men men. Det är en världslig sak. Right? Måste kolla på en ny klänning till bröllopet. Den blåa håller fan inte... Sen på kvällen ska jag på bio med Maria och Ellinore. Blir väl de sista som kollar SATC förmodar jag?? Nåja, bättre sent än aldrig eller vad säger man?

Nej, om man skulle ta och måla om naglarna och sen krypa ner i sängen och sova ett tag...! Jag tror jag gört!

Skriver förhoppningsvis mer imorgon! Så take care mina kära 4 trogna läsare! Jippie!



Jag bjussar på en tidig söndagsmorgon! The big torg som någon sa!

Tråkmåns

Det blev ingen nydesignad blogg när jag var hemma. Tiden räckte inte till. Eller hur var det nu....?

Jag och Monka ska stax bege oss till ikea. Trevligt trevligt. Solen skiner men det är svinkallt ute!!!! Skenet bedrar väldigt rejält om man säger så.

Idag är det löning. Vilket är lika med shopping för många. Men inte för mig! Jag har köpstopp ända fram till augusti. Haha, det kunde jag ju lura i någon annan. Nej men sanningen är den att jag måste hålla hårt i pengarna denna gång.

Nej, nu måste jag kila upp. Återkommer med en senare rapport!

Tjingeling

B som i bag in box

Holy mother of all the fuckers säger jag bara!

Vilken jäkla kväll det var igår. Vilket drag det var på oss. Ja ooooh ja!! Jag och Fia var först på Wallers och drack några drinkar sen begav vi oss ner till Gute där vi svängde hej vilt med våra icke lurviga? Det var så himla roligt från början till slut. Helt galet. Hamnade på efterfest hos 10 jönköpingsbor. Det var också riktigt roligt. Vissa hade inga kläder. Andra körde med rutiga skjortor och garderobsdörrar i sängen! Eeeeh, va?? Jo, det är faktiskt sant!! Fick skjuts hem vid halv fyra tiden, och tur var väl det. Annars hade mina fötter gått sönder! Jag äger nu tre blåsor på höger fot och en blåsa och ett sår på hälen på vänsterfoten. Aj aj säger jag! Det blir till att resa hem i flipflop imorgon det!

Vill ni veta den roligaste nyheten som jag fick veta igår kväll eller!!?
Min pappa friade till sin Ewa-Marie!!! Hur gulligt är inte det? Askalas ute i ladan på landet. Han hade dock ingen ring, men han grät nästan. Och att se min pappa gråta är faktiskt väldigt sällsynt. Eller ska jag säga fridlyst kanske?
Hur som haver, min pappa ska gifta sig..! For real liksom. Sanslöst. Ofattbart.

Idag har jag och Fia gått in till stan. Vi gick längs med adelsgatan, upp till öster, svängde införbi obs och mcd och sen tillbaka igen. Trevligt. Fast skavsårigt! Sen åkte Fia hem och jag cyklade och mötte upp pappa, Ewa och Julia. Sen gick vi och käkade mat. Nu sitter jag hemma hos mamii. Nybadad och väldigt trött. Funderar på att gå och lägga mig så att jag kan få något gjort imorgon istället för att sova bort hela dagen. Vill träffa Mipit. Frågan är om hon har tid..? Åker med båten 16.45. Vill inte riktigt. Inte denna gången....:( Men jag kommer snart hem igen. De hinner inte mer än blinka här hemma innan jag är tillbaks!

Jag säger så som alla sa igår. Vart är boxen?!






Det där med diciplin är inte min grej!

Jag förstår mig verkligen inte på mig själv! HUR I HELVETE fungerar jag egentligen? Kan ingen bara tala om det för mig? Jag är ju helt knäpp. Sanslös, överförhoppfull och oengagerad. Ointelligent och bortkommen. Jag är sämst på att skriva och jag funderar starkt på att sluta blogga! Varför ska jag dela med mig av mina problem till dem som läser all den här skiten? Varför varför varför?!!

Jag var hos tandläkaren i lördags! Gissa om det var roligt!? Skitkul var det! Verkligen! Utdragning av två visdomständer och lagning av FYRA hål! FYYYYRA!! Helvete säger jag! Kan livet bli värre? Ja, tänk för att det kan det. Jag ska nämligen klara mig på 6400 kronor i två månader. TVÅ månader. Vad i helvete? Jag måste allvarligt talat komma på en bättre lösning än den här, för det håller inte längre...

Har försökt hitta sidor som visar oth avsnitt. Gick ju galet dåligt måste jag erkänna! Fick se avsnitt sexton i femte säsongen. Sen ville jag se det sjuttonde avsnittet, men det fick jag banne mig inte. Men det artonde kunde jag minsann få se. Hur kul är det då? Att missa ett helt avsnitt! Fan.

Det får räcka med självömkan nu. Jag måste ju spara lite åt natten. Eller nåt.

Tjena hejsan!

Blogguppehåll?!




Hey hey hallå!

Vi kan säga att jag har haft en sk "blogguppehåll" som så många rutinerade bloggare så fint kallar det. Egentligen orkar de bara inte skriva tror jag. Eller så har de kanske inget vettigt att skriva och då är det lika bra att hålla käften. See my point? Ja, det är som så att jag inte har några viktigheter för mig. Inga jag vill dela med mig av iaf. Så det får bli lite tomt men jag hoppas att det är ok?

Åker hem till Gotland på torsdag. Midsommar hemma! Mysigt. Julia ska hjälpa mig att designa om den här sidan för den ser verkligen inte rolig ut just nu! Och sen ska det bli blogga av! Ni ska få följa med mig till Gotland, och sommar 2008! Inte så jävla illa va? Nej, kunde väl inte tro det!


Tjing bing

Det funkar inte!!!

Blogg.se jävlas med mig! Det är därför jag är så skrivfattig! Och idag när jag skulle lägga upp ett videoklipp så märkte jag att det minsann inte gick för sig längre! Vad i....?
Nej säger jag. Jag säger NEEEEEJ!

Jenie har åkt hem. Jag är ensam. Life goes on. Men det är knappt! Kanske får finbesök i helgen! Jag väntar med spänning!;)

Ska hoppa in i duschen nu. Minns inte när jag duschade senast. Haha. As usual? Nee!

Jag längtar och längtar. Men efter vad?

Svåra funderingar. Stora förhoppningar. Om ett bättre liv. Om en roligare framtid?
Jag ska se till att detta år blir ett år att minnas! Sådeså!

Nej, off I go!

The notebook

Herre gud säger jag bara! Har inte gråtit såhär mycket på vädligt länge. Till en viss del är det ganska skönt att få gråta ibland. Men att gråta för saker som inte går att få ogjorda eller över saker som man inte kan påverka är inte min grej! Det kallas självömkan. Eller?

Jag och Jennie sitter för tillfället nere på mitt rum. Lyssnar på Melissa Horn. Ljuvligt!

Jag vet att jag inte har skrivit på länge. Men jag har inget att berätta. Eller så är det pga att Jennie tar upp all min tid med sin trevliga närvaro?!:D Eller så är det pga vädret? Hur som helst. Ni förstår iaf.

Jennie åker hem imorgon. Då är jag ensam här. Igen..... Jaja.
Jag åker hem den 19e så det är ingen fara. Inte lång tid kvar.
Sen kommer den efterlängtade semestern den 4e juli.
Men sen då?
Usch. Jag vågar inte ens tänka så långt.
Jag känner mig rastlös och tom. Ensam och framförhållningsfattig!