SLEEP

Har precis spelat ordspel med C. Han blev nog väldigt sur med tanke på att jag vann två gånger i rad och han ingen alls! Tuss. Han är inte världens bästa förlorare om man säger så. Inte jag heller, så jag tackar fan för att jag vann! Känner mig inte lika dålig längre av någon underlig anledning! Haha!

Nu ska jag krypa ner i sängen, sätta klockan och gå in i dvala ända fram till 07:00 imorgonbitti! Då ska jag ta killarna till dagis och sen åker jag bort till Söder för att möta upp Baby och sedan bege oss till östgötagatan 77. De ni!

Nightnightsleeptight.



"Never look back, Baby!"




FOOD

Jag lagar mat och städar. Samtidigt som jag leker med E och F och lyssnar på när dem sjunger "han vattnar sina fåglar fem!" Haha. Mkt lyckat. Kvällens middag kommer att bli så jääävla bra! Har aldrig gjort den förut, men jag ser att den ser mycket lovande ut! Yey.

Måndag idag då. Ny vecka. Palla...? Japp! Ska hem till Maria sen och hjälpa dem att flytta lite tänkte jag. Om jag får dispans från mitt arbete vill säga. Vilket jag redan nu vet att jag kommer att få.

Jag och Baby har storslagna planer. Impulsiva som vi är, så har vi en plan! Åååh, det måste bli av innan jul. Måste, måste! Ni ska få se.

Imorgon går vi in i vintern.. Vet inte riktigt om jag är så sugen på det, men ja, vad har jag för val? Näe precis. Sommaren får skynda sig på tycker jag. Lite extra mycket för en gång skull!

Nej, nu ska jag ta ut maten ur ugnen. Det piper som värsta brandlarmet här!!! Talk to you later!

Hörs!

SOON

Jag ska, jag ska, jag ska. Ikväll!

.....


AWAY

Världens sämsta helg är på ingång. Tack! Verkligen.
Känner att det är världens sämsta månad på gång också. Men det har jag bara att tacka mig själv för.
En äcklig känsla har infunnit sig i min kropp och jag vill bara kräkas. Jag hatar när det blir så. Det har aldrig blivit så förut, så varför i helvete ska det börja vara så nu?! Gah!

TORSDAG

Det är torsdag idag, eller hur? Jag har fredag i mitt huvud. Vet inte varför. Förmodligen för att jag brukar åka hem till Gotland på fredagar. Men den här gången har vi gjort en ändring, jag åker redan ikväll!! Yey! Hem en snabbsväng. Imorgon ska jag åka ut till Emma, sedan ville Julia ha hjälp med foundationköp. Å visst hjälper jag henne med det. På lördag är det fotoshoot med familjen Gerndt och John. Kommer bli asbra och jag är taggad som ett spjut! Kvällarna är så gott som planerade. Sweet!

Idag har jag varit i Världens, och då menar jag VÄRLDENS bästa smyckesbutik! Antikt, gammalt och nytt heter den. Om ni inte redan har varit där så tycker jag att ni ska pallra era asses dit för dem har ALLT!! Dem som äger och jobbar i affären är däremot inge vidare värst trevliga. Men ja, på dem bara!! Jag köpte en ring, två par örhängen, en brosh och ett halsband. Så nu är jag ruinerad. Har ännu sminkräkningar och en telefonräkning som ska betalas. Hmm.. Lycka till Jenny!
Efter jag hade varit på Antikt, gammalt och nytt så åkte jag till Söder för att uträtta några andra ärenden. Mötte sedan upp med fina Hanna och gav henne en liten present som jag hade hittat i smyckesaffären. Hon blev glad, och det gjorde mig superduperglad!!! Svängde införbi Weekday och handlade ett par jeans åt lilla mor också. Så nu ska dem packas ner i väskan så att jag inte glömmer dem här hemma. Det hade ju vart försmädligt!

Nej, nu måste jag upp till grabbarna. Leka en stund och sedan bege mig till bussen, tunnelbanan, pendeltåget och båten som tillslut tar mig hela vägen hem till bästa Gotland!

Hörs!

Nov. 25. 2009

Well well... Då var man här igen! Skräll. Föregående inlägg blev ju väldigt hetskommenterat. Haha.

Det känns jättekonstigt att inte ha en skola att gå till längre. Allt blev plötsligt jävligt dystert och tråkigt. De människorna som jag har träffat i princip varje dag i tolv veckors tid är nu spårlöst försvunna. Trååååkigt.. Men men, life goes on så att säga. Som med allt annat.

Inatt drömde jag att Monika sa till mig att deras nya barnflicka skulle flytta in redan till helgen och att hon var tacksam om jag packade ihop mina grejer och flyttade hem innan dess. Usch... Jag undrar hur det kommer att bli den dagen då jag lämnar detta hus för all framtid. Jag har inte ens velat tänka på det eftersom jag i bakhuvudet redan vet att det kommer bli en utav de värsta dagarna i mitt liv...






NEWMOON

Har precis varit och kollat New moon tillsammans med Baby, Maria, Lisa och Stina. Jag blir ju så jävla sentimental då jag ser de här filmerna. Det är helt sanslöst. När jag gick ut från biosalongen viskade jag till Mia att jag trodde att jag var en vampyr! Och visst fan sitter jag här och tror det fortfarande!
Jag vet inte om det är kärleken eller det ovanliga livet i sig som gör att jag vill vara en vampyr just nu. Edwards kärlek till Bella går ju inte att beskriva som något annat än overklig. Det är helt sjukt hur fint det är. Det är så det ska vara. Hör ni det killar, det är så ni ska vara!! Sensitive! Inte så jävla matcho. Mjuka, lugna, mystiska. Mmm. Det är så det skall vara. Jag känner mig konstig i hela kroppen. Kan inte sätta fingret på vad det är, men något är det...
Jag ska duscha nu, sen ska jag gå och lägga mig. Imorgon väntar en måndag. En vanlig måndag. Utan skola. Det känns tomt.

"Det känns så jävla lätt att ta livet av sig då man har sett en twilightfilm. Ihopp om att man blir en vampyr efteråt vill säga!"

Hörs!

MAKEUPARTIST

God morgon alla fina!
Solen skiner och jag ska strax glida in i duschen för att sedan ta mig in till stan. Maria och jag ska på soffjakt. Känner samtidigt en viss stress då jag ska vara på White Room kl 18:00 ikväll. Modevisning kl 22:00 och vi är ett gäng från klassen som ska sminka. Kul!!! Man fick även skriva upp hur många som helst på listan, så alla mina fina vänner kommer förhoppningsvis också dit!!!

Igår hade vi avslutning i skolan. Jag grät inte. Näe! Vi fick våra certifikat, vi fikade lite, hade genomgång i "egen företagare". Jag lyssnade väl kanske inte helhjärtat eftersom jag räknar stenhårt med att mamma kan allt det där..:P Haha.

Nej, in i duschen, frukost, bussen till Mörby och sedan tåget till Centralen. Så får det bli. Solen skiner och jag är jävligt nöjd med livet idag!!!

Hörs!

PICTURES

Jag har kommit över en av de finaste sidorna ever! Den är så himla fin. Den heter "My Parents Were Awesome" och visar en massa bilder på underbara föräldrar. Kika in vettja. Länken hittade jag hos fantastiskt fina Niotillfem.
Här är några utav mina favoriter. Det blev endel. Jag tittar och funderar över om mina päron har något kort i den här stilen. Ett kort där man verkligen ser att de var kära just då. Hm... Jag vet att det finns ett på M&M i alla fall. Ska nog ta och leta fram det och slänga in det här så ni får se. Eller så att jag får se, och faktiskt kanske tro att sådan vacker kärlek forfarande finns här i Världen.

            


EFTERSTRÄVAN

Intensivdag=Bra dag! Började med att vaccinera grabbarna hos bvc, det gick galant. Sen åkte jag och Lisa till skolan. Där sminkade jag vår näst sista sminkning. Det blev mycket bra!:)

Har varit själv med killarna hela eftermiddagen. Är fortfarande själv med dem. Per kommer hem om ciruks en halvtimma och då slutar jag för dagen. Skönt! Ska duscha i en evighet och sen slänga ner ögonen i en tidning för att varva ned och sedan släcka ner mig.

Imorgon är det sista gången jag drar min lilla vagn hela vägen till Söder. Hela vägen till Bondegatan 75. På fredag har vi avslutning. Ska snacka om egen företagare och frilansnig. Sen är det tack och hej som gäller...

Nu ska jag och killarna gå upp och dem ska klä på sig sina pyamasar. Sedan ska vi vänta på att pappa Per ska komma hem så att han kan läsa saga för dem! Japp japp! Jag är redigt tacksam över att jag inte har några egna barn. Fy fan! Fast dessa två herrar är nästan mer mina än deras pappa känns det som. Ibland känner jag mig som en alltför sönderstressad, ensamstående tvåbarnsmamma. USCH!

Hörs fuckers!

871117

Som rubriken kanske avslöjar så har jag födeledag idag! Men det visste ni väl redan eftersom ni alla har gratulerat mig så fint på min årsdag. Någon frågade om jag hade sett något nytt i spegeln, någon annan om jag kunnat gå till skolan uta käpp. Haha. Ni är för söta!

Dagen började på det sämsta sättet man kan tänka sig. Det var såhär va, att vi skulle ha vår portfoliefotografering idag = Sminka modell från argentur i studio med en riktig fotograf. Vad tror ni hände? Min modell kom inte!! Jag fick paniiiiik och ville bort därifrån. Carro gjorde mig på gott humör och bjöd mig på lunch och efter ett givande och uppiggande samtal så återvände jag till studion. När jag kom in i studion så stod hon där, en av världens vackraste varelser. Rätt framför snoken på mig! Jag frågade om jag kunde få sminka henne, och vet ni vad? Det fick jag!
Tanken var att alla modeller skulle fotograferas i en pool. Men eftersom min modell inte kom, och min andra modell redan hade gjort en plåtning i poolen så bestämde vi oss för att göra en "vanlig" photosession. DET BLEV SÅ JÄÄÄÄÄÄVLA BRA! Snygg tjej, snyggt smink, snygga kläder och snygga poser. Kan det bli annat än bra? Svar nej! Temat för min fotografering blev typ "rock/trend/sot/svinasabautasnygg" Och jag är så jääääkla nöjd med resultatet. Kan knappt vänta tills jag får den bästa bilden i brevlådan.
Det är nämligen så att fotografen väljer ut den bästa bilden, retucherar den och skickar den sedan hem till oss. De resterande bilderna får vi tyvärr inte ta del utav. Vilket är lite tråkigt kanske, men jag tog iaf två bilder själv!

Att näskorrigeringen inte blev så bra och att det kanske blev lite för svagt i färgen är något som ni inte behöver påpeka, jag vet det redan. Och vissa av er, som inte har den blekaste om vad näskorrigering och andra korrigeringar är, ni ser det inte ens! Hehe! Min modell var otroligt duktig framför kameran. Ändrade poser och lyssnade på vad jag sa. Grymt trevlig tjej. Louise. Shes the girl! Spana in!





Ikväll har tjejerna varit här och fikat. Lisa, Baby, Maria, Carro, Hanna och Cecilia. Grymt mysigt. Fick jättefina presenter av dem! Vi pratade om allt från svininfluensan till modevetenskap! En himla massa med andra ord! Det finaste jag fick ikväll var kortet som Hanna hade gjort själv. Hon är verkligen en talang! Ser med spänning fram emot julkortet som hon har lovat att skicka till mig i jul! Det syns kanske inte så bra men det är liksom en "tjockare" färg på själva klänningen. Bilden är inte rättvis! Den är hundra gånger sötare i verkligheten! Åh, min fina fina födelsedagskanin! Sedan fick jag ett par jättemysiga och ursöta ullstrumpor utav söta Cecilia!


Nej, nu måste jag sova. Ska försöka ringa också. Men det finns en risk för att den jag ska ringa redan har slocknat. Nåja. Vi får ringas imorgon helt enkelt.

Tack så jättemycket till alla som har grattat mig idag via facebook, sms och telefon! Ni är fantastiska och gör mig på sånt himla bra humör! Tack tack tack!

Hörs!


MÅNDAGSBARN

God eftermiddag! I köket sitter jag och Lisa och socialiserar oss med varsinn datorn. Precis som det ska va med andra ord. Idag är jag ledig. Portfoliefotograferingen är imorgon och jag är redigt nervös! Hoppas för allt i Världen att det kommer gå bra. Vad tror ni?

Det gråa vädret mötte mig imorse då jag steg utanför dörren. Ska det alltid vara såhär? Halvgrått och regn? Jag bara undrar alltså. Fick iaf ett sug efter en långpromenad. Så jag ska dra med Lisa på en sen tänkte jag! Hon vet inte om det än, och det är nog bäst att jag låter det förbli hemligt så hon inte kan komma med någon undanflykt!

Har bara två dagar kvar i skolan nu. Det känns overkligt. Helt sjukt att det redan har gått tolv veckor. Tiden går för fort. Alldeles för fort. Men det är kanske bra i vissa lägen? Iaf då man ser fram emot nåt. Men då går tiden plötsligt hur långsamt som helst. Jag fattar inte det där. Det är som då man var liten och väntade med spänning på att julafton skulle komma. Den kom ju aldrig. Man väntade och väntade men inte fan kom den... Det tog en evighet och sen, bums var den över! En bra långsam sak då man var liten var sommarlovet. Nio veckors ledighet och inte en enda ledig minut. Man var brun som en pepparkaksgumma och alltid ute och lekte. Man cyklade, lekte på olika ställen, var i skogen, åkte och badade, reste på semester. Nej, sommarlovet tog nog aldrig slut...

Nej, nu ska jag fixa kakan som står i ugnen och väntar på att det ska bli morgondag. Då kommer det en massa tjejer hit! Och några smågrabbar. Fullt hus! Det gillar vi!

"Real eyes realize real lies"

Hörs!

I´VEGOTYOUBABY

Good morning ladies and gents!
Stora uppdateringar från öööööön! Vädret är grått. 9,7 grader ute och molnigt. Inget vi tar av hatten och hurrar över direkt! Nej precis.

Gårdagskvällen spenderade jag tillsammans med Baby, Makki och mamma. Vi spelade alfapet och chicago. Vem som vann håller vi hemligt! Sen skjutsade Makkis mamma ner oss till Gute. Både jag och Mia konstaterade att det inte är lönt att gå ut på hösten i Visby då det vimlar av överförfriskade artonåringar och missbildade hejarklacker. Äckliga bajenfans och löshängt folk. Ingen struktur på stället helt enkelt! Natten blev lång. På tok för lång. Med innehållsrika diskussioner och eventuella frågetecken som löstes upp. Bara sådär. Hm.. Jag borde nog inte skriva mer om det där känner jag.

Eftersom jag har fått för lite sömn denna helgen så är jag helt mör för tillfället. Vill typ ligga i sängen hela dagen och bara glida runt i pyamas och bakiskolla någon gammal favoritfilm. Gårdagen var väldigt städad. Tre groggar och en cider. Duktigt!

Båten går klockan fyra och jag får åka med familjen Gerndt ner till båten. Så snällt! Sedan väntar den ypperligt sköna båtresan på tre timmar och tjugo jävla minuter! Sen är frågan om man tar pendeln eller bussen? Hm, det tål att tänkas på.

Ska packa ner alla mina vinterprylar som förmodligen kommer att behövas då jag är i fjällen. Lisa bilar ner till Sthlm imorgon och tar sedan med sig en resväska med mina grejer i upp till stugan. Klockers!

På tisdag fyller jag år. Vill helst fira min födelsedag här hemma tillsammans med min familj. Men det går ju inte. Så sthlm får fan räcka som ett bra alternativ. Kanske på snäppet till bättre? Hur som haver, tjejerna kommer över och fikar. Jag ska ha kalas tillsammans med Erik och Filip på eftermiddagen. Leka en massa och kanske (men bara kanske) bygga den största kojan ever!! Haha, nu känner jag att det är någon som spårar här...! Så jag slutar skriva.
Nu!

Hörs.

NIGHTNIGHT

Well helloooooo!
Jag är på Gotland. Hehe. Igeeeeen. Japp japp. Efterom Baby är världens bästa Baby så fick jag en tur och returbiljett av henne i tidig födelsedagspresent! Bästa!!!

Har ätit middag(?) med mamma. Pratat en massa. Det känns så jävla skönt att vara hemma igen! Ååh! Tråkigt att det blir en sån kort visit bara. Hade velat stanna åtminstone tills min födelsedag. Men icke...

Ska strax gå och lägga mig. Är trött efter dagens alla motgångar å skit. Har inte haft världens bästa dag, men inte heller världens sämsta. Det är typ plus minus noll. Det ena väger upp det andra idag känns det som.

Imorgon ska jag träffa Baby. Vi ska prata om livet och planera kvällens eventuella sminkningar. Vet inte riktigt vad vi ska ta oss för. Men vi pratade om en städad och relativt nykter afton. Kan gå. Det är ju höst... Haha.

Hörs!


SANTA

Morning!

Står för tillfället i köket och härskar över Erik och Filip som är i fullt sjå med att käka upp sin fukost. Det är nämligen så, att om man inte äter upp sin fukost så får man inte se på bolibompa. Hård regel kanske. Men det är något som måste läras. Och eftersom deras föräldrar alltid låter dem titta på tv på morgonen så går det liksom inte att stänga av sådär tvärt...

Idag har vi bodypainting i skolan. Har inte den blekaste aning om vad jag ska måla... Usch. Det är inte lätt det här... Får väl bli som det blir. Förhoppningsvis får jag lite inspiration då jag pratat med mina klasskamrater.


Snart är det julafton. Men först fyller jag år. Behöver en massa onödiga saker... Såsom strupor och matlådor... Ja ni hör ju. Men jag önskar mig faktiskt andra saker också. "Nödvändiga" saker expemelvis underkläder och Lexingtonlakan, silverarmband, halsband, pengar. Listan kan nog göras liiiite längre på saker som räknas till "nödvändiga". De där tråkiga sakerna kan jag önska mig i julklapp istället! Det roliga först väl?!

Nu är det "Dagens namnsdag" på bolibompa. Spännande!

Hörs!


091110

Sitter här med en ansiktsmask inkletad i ansiktet och lyssnar på Melissa Horn. Samtidigt som jag läser mail, mailar, läser bloggar, målar naglarna och ringer samtal. Vilken jävla fixare jag är va! Mmmmm!!! Ska snart sticka in i dsuchen. Sedan går jag och lägger mig. Trött tjej. Har stigit upp ovanligt tidigt de senaste två dagarna, så jag är trött.

Idag har vi sminkat dragqueen! Hade Robin som modell. Det blev ganska bra. Var inte helnöjd eftersom vaxet och sealern skavade av mellan ögonbrynen. INTE roligt! Alla andra blev grymma och man kunde inte se vilken kille som var vem. Haha! Bra gjort giiiiirls!

Imorgon har vi bryn och fransfärgning. Det går fort. Sedan har vi bakläxa på festmakeup. Så det blir till att öva på det. Miniprov så att säga.

Imorse bokade jag Winnerbäckbiljetter. Jag är helt lyyyyyrisk. Jag ska faktiskt få se Lasse än en gång. På hovet. Kommer bli gaaalet bra. Tack för informationen, någon!:)

Imorgon eller på torsdag kommer förhoppningsvis min palette som jag vann på aktionen igår! Hela vägen från Norge ska den färdas. Men ja, "den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge". Eller kanske "den som väntar på någon som gått, väntar alltid för länge!" Välj själva.

Hörs!


"Jag får för mig att jag kan va kvar
 men vet inte hur."


QUESTION


5MILLIONTIMES


Jag dör. Jag dör. Jag dör. Jag dör.





TIMETOGOHOME

Då sitter man på Gunnar´ns flygplats nu då. Lisa och hennes far Fredrik har precis dumpat mig här. Det är helt tomt. Ingen personal. Det är lite märkligt tycker jag, men det gör mig ingenting med tanke på att det finns en dator här. Så det går ingen nöd på mig inte!

I fredags anlände jag till Ume 21:05, hade flirtat till mig en taxiplats till ishallen med en kille som gjorde lumpen. Bra! Väl framme vid ishallen så fick jag åka buss tillsammans med ett hockeylag hela vägen till Lycksele. Jag var framme runt halv ett. Trött! Installerade mig hemma hos Lisa och blev väckt kl åtta dagen därpå. När klockan slog nio satte vi oss i bilen tillsammans med hennes pappa och begav oss mot Hemavan. Det är 23 mil från Lycksele till deras stuga. När vi väl kommit fram fixade vi iordning oss och drog sedan med guldmercedesen till Hemavan. Där träffade vi dem som jobbar på Centrum. Sen kom Henke (vår chef) han bjöd på lunch och vi pratade lite om hur det kommer att bli i vinter osv. Sedan åkte vi till Solkatten där jag, Lisa och Monika ska jobba. Sen tog vi en sväng förbi Fjällparken också. Efter det åkte vill införbi ica och handlade mat.
Jag och Lisa har diskuterat matinhandling, bensintankning, städning samt andra saker som vi bör tänka på då vi ska bo tillsammans. Det ska nog gå hur bra som helst tror jag.

Det känns bra. Men jag är rädd för att det ska bli fel. Att det ska kännas för bra och att allt sedan bara ska bli skit. Jag vill inte utsätta någon för det. Att jag sviker eller inte finns där. Usch, jag borde ha trasslat mig ur den här situationen för länge sen. DumJenny... Fan.

Nu ska jag glida in på någon annan spexig sida. Kolla ticnet om dem har kvar några Winnerbäckbiljetter. Begäret blev ju inte direkt sämre efter gårdagens samtal... Åååh..

Hörs!




2WEEKS2GO

Veckan är avklarad. Fy fan vad skönt!!! Har varit världens fullspäckigaste (finns ens det ordet?) vecka!! Nu är det bara två veckor kvar. Sen är det över. Fick välja portfoliefotograferingstjej idag. Min heter Linnéa M. Grymt snygg! Så nu är det bara upp till mig att få ut vad jag vill utav bilden. Plåtningen sker i en pool där modellen ligger ner i vattnet. Kan bli grymt. Kan bli kaos!

Nej, nu ska jag packa mina sista pryttlar och pinaler för att sedan på skjuts utav Monika till Bromma. Därifrån tar jag flyget till Umeå. Framme vid nio. Då ska jag ta en taxi till en hockeyrink två km därifrån. Sedan ska jag vänta där ett tag för att sedan få åka med ett hockeylag ända till Lycksele. 12 mil. Kul! Not!

Skriver mer på söndag då jag har kommit hem igen! Hoppas att alla får världens skönaste helg! Och nej, jag är ABSOLUT TOTALT ICKE avundsjuk för att vissa ska få gå och se Lasse.... Åh, typiskt.. Lyser det igenom? Fan jag är helt grön av avund!!!




7,11,13,18

Jag tror min hjärna har kollapsat lite efter dagens bestyr. Jag är helt slut och tänker strax gå och lägga mig. Fick ett ickeroligt samtal idag. Jippie! Verkligen. Som om dagen inte kunde bli sämre?

INGA kommentarer angående provet idag. Jag vill inte prata med någon om det. INGEN ALLS. Å hör sen! Ni kan ju bedöma själva. Och att hela klassen har omprov är en helt annan femma! Punkt!











SLUTPROV

Jag har inte direkt tid att sitta här. Jag måste fixa mig iordning för att sedan bege mig till skolan för att göra det praktiska slutprovet... Fy fan säger jag bara. Galet nervös! Igår hade vi det teoretiska provet, och det gick förhoppningsvis bra. Det kändes bra iaf.

Jag är fortf förkyld och jag hoppas att allt hinner släppa till helgen. Usch, det är inte roligt att vara förkyld. Speciellt när man verkligen inte behöver det. Men ja, när fan behöver man en fökylning egentligen? Tror nog att den alltid är oläglig och oönskad. Hm, Kan Jang så Kan Jag!

Later folks!

CLEARYOURHEART

Jag ska fatta mig kort. Jättesuperduperkort! Jag är STENTRÖTT. På onsdag har vi prov och jag måste ligga och nöta mitt kompendie hela kvällen! Slutar förmodligen med att jag somnar och kompendiet blir surt och går hem. Jaja, jag får väl ragga upp honom igen imorgon om det är så.

Jag får inte sitta här hela kvällen. Så därför stänger jag av datorn bums. Och ni som vill något (ni vettiga människor som faktiskt har någonting att säga mig) ringer INTE efter 22 för då sover jag garanterat. Fick ett sms av Lisa kl 23:30 igår, hur tänkte hon då?

Imorgon måste jag ringa Henke och packa en lite väska. För på fredag åker jag till Tärnaby och hälsar på mitt jobb! Yes. Känns JÄKLIGT skönt att kunna säga så. Faktiskt.

Hoppas att ni alla mår bra. Vi hörs igen imorgon. Tummis!

"Created for constant use and daily pleasure."



Night!


SEARCH

Jag är slut som artist. Helgen har trots allt varit bra. Träffat dem bästa och festat liiiite för mkt. Minnet försvann igårkväll och har fortfarande inte återvändt.. Det är sjukt.

Jag har ont i huvudet, undrar varför? Jaha, det var någon som slängde in mig i en vägg, nu minns jag! Haha!;P

Natt katt!