Torsdag



Här finns ingenting att klaga på, jag vet..
Sen jag ordnat upp mitt liv finns inga fel...!



image10

Ska bli grymt skönt att åka hem imorgon. Jepp jepp!
Känn frihet.


jaha ja

image9

Ohh shit!!!

Helt jävla stört.... Eller??! Jo! Som fan! För i helvete! Visst är jag inte så stadig själv nu.. Men det där... Det var fan droppen! Fy fan!!

Är det sol hos dig?!

Jag sitter här hemma hos Mipit i Kräklingbo. Har hennes dator i knät och en burkcider ståendes på byrån här bredvid. Får nostalgiska minnen. Känns som att jag är 17 år igen. Helt knas vad lite cider kan göra va??! Haha..

Fick lön igår. Har redan bränt 1000 spänn... SURT! Kalla mig spara väääääl?!
Det är fotboll på tv. Varför kollar vi då inte? För att vi väntar på fyra slashasar som för tillfället håller på och masar sig ut hit. Galet sega måste tilläggas! "Vi åker så att vi är ute innan 8" I helvete heller!!!

På fredag åker jag tillbaka till sthlm. Ska till en viss del bli skönt. Men till en viss del så kommer det kännas tomt. Alla är kvar här liksom.... Måste skaffa mig lite nya vänner där uppe. Det bara är så. Ska försöka träffa Maria i helgen också. Men Monika snackade om att de behövde hjäl i helgen. Okeeej. Visst.

Jag vill ha vår. NUUUU!!! För fan! Jag gillar inte snön. Inte just nu. Eller till en viss del. Jag gillar däremot människor som vistas i snöiga miljöer. Jag faller liksom för det! Tssss...


Nej, dagt att återgå till drickandet.

Hepp hepp, Heeeeeeeey!!



Skön dag

Klockan är nu 23:52 och jag är tröttare än natten! Det är sanning! Fast jag gick upp kl 11 och sov två timmar i eftermiddag så är jag fortfarande sjuk trött. Hur kommer det sig? Har jag sovit för mycket? Har jag ansträngt mig för mycket?! Nää, tror inte det va.

Hur som haver, jag sitter för tillfället i köket och spanar in min nya älskling. Han heter X1. Så jääävla snygg så jag tror jag ramlar avv stolen! Han ska bli min. Min min min!! Om ett tag. Efter sommaren kanske. Eller sen i höst. Vilket fall så ser jag väldigt mycket fram emot vårt första möte.

Igår var det drag. Inte på mig dock men däremot på Wilde. Susade ut till Själsö där det badades bubbelkopp och dracks alkohol. Duktig som jag var så tog jag på mig den vuxna rollen och var nykter. Körde till och med. Jennie var brutalt berusad redan när jag kom hem till henne, och hon blev sju resor värre när vi hade varit där ute. Fick stanna på vägen för hon skulle "ha luft"... Stackare... Idag mår hon som hon förtjänar.

Känns skönt att vara hemma igen. Faktiskt. Träffa alla. Eller dom viktigaste iaf. Ikväll har vi varit hos Emma och Staffan och ätit mat. Sen spelade jag och syrran Guitar Hero. Finns det nåt roligare eller? Det är så grymt roligt! Får väldigt ont i ögonen, men det är smällen man får ta! Ska ut dit på tisdag när de är på jobbet å spela lite. Nörd... Haha.. På tisdag får jag lön. Känns konstigt att skriva det med tanke på att det var aplänge sen jag fick lön senast. jag ska köpa ett par jeans... Det är ett som är säkert. Åker tillbaka till sthlm på torsdag eller fredagmorgon, har inte riktigt bestämt mig än.

Nu är jag så trött så att jag nästan drunknar i tangentbordet. Så jag antar att jag måste råda bot mot min trötthet och bege mig till sovrummet för att inta sängen och sticka över till drömmarnas land.

Bye bye!

Hatt skatt!

I det stora hela så kan jag resumméra att kvällen har varit väldigt bra...! Båten var sjukt seg men det är fan smällar man får ta!!

Kom ner till hamnplan, det var chill sen så fick mina ögon skåda det bästa det någonsin har sett! Helt sjuk galet!! Bästa på hela tre veckor! jajjemen!! Oj oj oj säger jag bara! Och jag blev såååå lycklig. TIll vilken nytta då egentligen? Det vet jag ta mig fan inte. Men fint å se på, det var det ta mig tusan det!!!

Nu käkar jag kex. Jag gillart!!

Mammaaaaa. Säg det med göteborsgsk dialekt så fattar ni vad jag menaaaar!!
Gött mos!


Natt natt!

Skärtorsdag

Idag har det varit en bra dag. Eller kvällen har varit helt sjukt nice i alla fall!=D
Duschat och bastat! Är len som en bebis på hela kroppen! Tjoho! Me like!!!

Imorgon åke vi hem, jag och Baby. Ska bli sjukt skönt att komma hem. Träffa mamii och sis. Pappa och Ewa. Å Wilde!!!! Åååh, långledigt!!

Idag har vi varit på stan. Har hittat en sjukt snygg jacka som jag måste ha!!

Pratade med mamma precis. Ser inte så jävla ljust ut på den där jackfronten inte!!
Fan i helvetet!! Piss!
Jag går inte ut imorgon om jag inte har den.  Så är det bara. Fiiiiiisk!

Nej, dagst att sova. Trött som ett asylbarn!!

Hepp hepp! Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!


Yeeeeey!!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Jag är så himla glad!! Fick precis världens bästa nyhet!!!!
Baby kommer hit imorgon!!!! Åååh vad jag har saknat henne!!=)

Dagen har varit bra. Har bakat bullar och haft ont i huvudet... Lite småjobbigt kanske. Har varit på stan och fyndat också!! Tjoho! Klocka 49 spänn hey hey!! Kap eller vad???!!!!=P

Nej nu skall jag gå ner och träna. behöver det. Vill det. Skööönt!!!

Tjing pling sexy thing!!!

image7

Söndags sol

Sitter hemma hos Maria. Hon städar och jag tittar på... Låter alldeles utmärkt bekvämt i mina öron!!=D

Helgen har gått fort. För fort faktiskt. Svisch så var den förbi liksom. Surprice!!! Nästa helg blir förhoppningsvis längre. Sisådär en vecka längre än alla andra helger. Jag ska nämligen åka hem till den lilla ön.. Yiiiha! I have BIG plans säger jag bara! Ååh, det kommer bli så jävla roligt å jag är redan taggad som ett spjut!

Idag är det första dagen på evigheter som solen har vågat sig fram en sväng. Dock är det inte nå vidare varmt inte! Så vädret är inget man hänger i julgranen direkt....

Mia kommer kanske upp till mig imorgon! Vill verkligen ha henne här! Saknar henne galet mycket! Har inte setts sen vi sa hej då på parkeringen hemma vid mig för cirkus gurkus tre och en halv vecka sen?! Stört länge sen med andra ord alltså!!

Melodifestivalen igår. Skräll att Perrelli tog hem allt. Vem hade anat annat liksom?! Hade nog hellre sett BWO i Belgrad. Det sjukaste med hela denna schlagerhysterin är att jag aldrig egentligen har varit en del i den. Men nu helt plötsligt är jag helt klistrad! Som ett jävla klistermärke har jag suttit framför tvn varje lördag. Har inte missat en enda deltävling. Vad hände med demokratin? Vad hände med mig? Jag känner inte igen mig! Har jag förvandlats till en gräslig schlagerälskare? Jag hoppas VERKLIGEN INTE det! Detta mina vänner ska det banne mig bli ändring på! Som straff tänker jag inte se "The big final". Hell no! Nån måtta får det vara. Det är nästan så man skäms...? Jag ska bättra mig. Lovar!

Det är någon som fyller år idag. Ja det är det. Grattis kan jag väl skriva.
Som tröst för min bistra ensamhet.
Jag tyckte om att ligga på din kökssoffa och äta kex. 
Ja, det gjorde jag.


Fredag

Sitter här i köket. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig för... Jag ska nog lägga in några nya låtar på mp3n och gå en sväng. Ner till vattnet, sätta mig på en bänk och förundras över hur bra mitt liv är just nu!

Ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt. Försöker få tag på Simon för att fråga ifall han vill hitta på nåt. Annars far jag nog bort till Maria och kollar let´s dance... Nåja. Får se, får se.
Imorgon är det melodifestivalen också. Ska ev kolla den hemma hos maria. Eller så blir jag kvar här hemma.

Nästa fredag åker jag hem till Gotland!! Wiiiiu! Ska bli sjukt kul!!! Jag saknar Mipit och Wildis apmycket! Parteeey på fredan och kalasbakis på lördan! Ska ut till Emma och Staffan och spela Guitar Hero också. Grymt kul. Fast jag blir alltid så snurrig i huvudet efteråt!:P

Jag har tänkt på dig hela dagen idag. Du bara poppade upp i min skalle när jag vaknade. Helt oförberett. Bara sådär liksom. Å nu tänker jag på dig hela tiden. Jobbigt.......


Jaha ja

Jaha, då har familjen åkt till Sälen nu då. Å jag är helt ensam här hemma! Ganska skönt faktiskt.

Klockan är inte mer än 09:36 å jag sitter och trycker i mig Ben & Jerry´s glass med smaken "Cookie Dough" Asgod!

Ska snart gå ner i källaren och fixa lite i mitt nya rum. Det är klart nu!:) Jättefint blev det! Tjoho! Sen ska jag nog ta mig ett bad också.

Tjing tjing!

Idag så!

Idag skiner solen! Så himla härligt!! Man blir alldeles varm i kroppen och man längtar efter sommaren! Dock är den en bit bort men förhoppningsvis så är den här inom en väldigt snar framtid!!

Var och lämnade killarna på dagis idag. Sen var vi och storhandlade! Fick faktiskt en bamsekram av Erik imorse! De ni! Inte illa, inte illa!!!

Imorgon åker familjen till sälen och jag ska vara husvakt! Nu vankas det nog lunch!! Mums!!

Tjingepling!

De senaste dagarna...

Jag flyttade hit i lördags och det känns redan som om jag bott här i flera veckor! Allt flyter på jättebra och familjen är hur gullig somhelst!!! Jag stormtrivs verkligen! Fast man ska inte ropa hej innan man hoppat över ån. Heter det inte så?

Jag kan inte tro att det är sant. Det kan verkligen inte vara såhär bra som det faktiskt är. Något måste hända. Jag bara väntar på att allting ska skita sig och jag får åka hem till den ruttna ön...

Dagarna har verkligen varit toppen och ungarna är hur goa somhelst!! Fast Erik blir lite arg på mig ibland. (Ingen aning om varför) tror inte att han vet det själv ens..=P Och då gör han en sån där surmin som bara han kan göra!

Fick köra bil idag. Första gången i hela mitt liv på fastlandet, i stockholm i rusningstrafik dessutom!!!=| Paniik! Men det gick alldeles utmärkt! Drog inte ens i grinden påväg in på tomten här hemma.
Vad skumt det känns att säga hemma.. Det är ju inte hemma, hemma liksom. Men det är väldigt bra här också!

Imorgon kommer mamma och Sofie hit! Ska möta upp dem på östermalmstorg och guidea dom hit! Det blir toppen! Sen åker familjen till Sälen på torsdag så då är jag ensam hemma tills på söndag. Ska bli ganska skönt faktiskt. Tänkte bjuda över maria på middag på fredag och kolla lets dance! Ska bli mysigt. Om hon vill komma vill säga!??=D

Är ledig i påsk. Killarna och systrarna och "mamma" ska åka till Götet. Så då skulle de matcha mig hade de tänkt!
Skönt att få komma hem kanske. Fast som sagt, jag trivs väldigt bra här!

Har börjat drömma hemska drömmar om nätterna nu. Fy fan asså. Drömmer att jag tappar mina kindtänder, som man gjorde med möjlkisarna när man var liten. Fast mina nuvarande liksom. Lite svår att förklara det där. Men hur somhelst så är det vääääldigt äckligt. Blääää!!

Imorgon ska vi till Åhléns och handla kuddar och tyg till en tavla. Vi har varit på Ikea idag och handlat en massa till mitt nya rum nere i källaren.

Nej nu måste jag sova. Killarna har kört slut på mig idag!!! Nya friska tag tills imorgon då! Yiiiiiha!!

Natt natt!