DEC31

Dags att skriva nyårsresumé kanske? Haha, nooot really! It´s not my thing om man säger så!

Hektisk dag. Började alldeles för tidigt men ändå i lagom tid. C kom hit innan han åkte till Endre för att fira sin födelsedag. Han fick sina presenter och han blev glad. Tur det, för fan vad jag har gått och varit orolig över att den där tröjan inte skulle falla herrn i smaken! Men yey! Lucky me! Nu kan jag pusta ut!

Åkte sen in till stan med Frida och Martin. Drog en sväng införbi systembolaget och sedan in på OBS. Efter det mötte jag upp mamma och sis och gick en sväng med dem också. Träffade även Baby och Isa en superdupersnabbis inne på Lindex. Kändes ok, men inte direkt bra...
Halva kvällen har jag spenderat hemma hos Maria och halva kvällen hemma. Försökte mig på ett nytt nagellackstrick, som slutade i katastrof! Fan! Så jag målade dem röda istället! Great!

Imorgon har jag en morgondate med Rosita. Vi ska köpa present till Rebecka och sedan fixa lite småsaker inför kvällen. Jag känner på mig redan nu att kvällen kommer bli askalas och jag är grymt glad över att jag har så fina vänner!

First we trust, then we try.

Hörs!

WHATGOESAROUNDCOMESAROUND

Tjoheeej! Sitter hemma och spelar "Sverige spelet" tillsammans med Mamma och Maria. Spelade Maxi yatsy innan. Jag kom tvåa! Alltså INTE sist! Vääääldigt viktigt att poängtera!!

Idag har jag hängt hemma hos Jennie hela dagen. Vi har tvättat i tvättstugan och käkat mackor. Eller nej, hon har tvättat i tvättstugan och ätit mackor medans jag har kollat på. Bättre! Sen vid femsnåret kom hennes mor och hämtade oss och vi begav oss till OBS för att ge oss in i Världens största fruktjakt! Vi köpte frukt för ett helt kompani! Folk stirrade som om de aldrig hade sett folk som köper frukt tidigare! Haha! Efter det blev jag avsläppt här hemma. Lagade mat åt Maria och mamma och nu har jag precis varit och hämtat sis och Amanda hemma hos pappa.

Ja, jävligt intressant dag med andra ord! Kvällen kan ju inte bli så mycket bättre! Eller kan den?

Hörs!

SUN

Sol, sol, älskade sol!!! Äntligen tittar den fram! Jag blir helt lyrisk och varm inombords! Haha, det där var ju en mening i sann poesianda! Anyway, idag vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. Har endel på schemat som måste fixas. Egentligen borde jag vara überstressad, men jag tar det luuugnt!

Borde träffa en människa. En människa som det var alldeles för länge sedan jag träffade sist. Jag minns inte ens när vi sågs senast. Det är jobbigt, för nu känns det inte som att vi behöver ses. Eller ja.. Jag vill inte ses för jag känner att det gått så pass lång tid sen sist. Konstig tanke, jag vet. Och jag menar det väl inte riktigt då jag säger att jag inte vill träffas. För det vill jag. Men jag är rädd för att allt ska kännas konstigt. Plastigt och på låtsas. För vi, vi är allt annat än på låtsas.

Ne, ut i solen är det som gäller! Kanske ska lägga sig på gräset och steka lite? Ser ju jävligt mysigt ut här inifrån mitt rum!

Hörs!

TIRED

Jäääääävla skiiiiiit!!! Jag missade hela jävla Bodyguard!!! Helvete! Jag som under en hel veckas tid bestämt med mig själv dyrt och heligt att jag faktiskt skulle se den filmen eftersom jag aldrig har lyckats se hela.(jävligt lång mening, ja!) Äh, får väl se den nästa år. Eller göra som alla vanliga människor, LADDA NER DEN!

Mamma och Julia åkte aldrig till akuten. De konstaterade att dem på sjukhuset bara skulle linda hennes fot och sedan ge henne ett par kryckor. Och allt det där har vi hemma. Så när dem kom hem så åkte jag och sis bort till thaistället vid södertorg och handlade middag. Gött!

Mamma kollar fortf filmen. Jag kan inte gå ut och kolla nu då det är typ 30 min kvar... Eller? Näe. Jag går och lägger mig istället. Imorgon är det måndag. Och på tisdag kommer förhoppningsvis Simon! Yeeey!

Latero!

ITSTIMESLIKETHIS

Jag har tid nu. Just precis nu har jag jävligt mycket tid. Så jag tänkte "Hey, varför inte berätta en livshistoria för alla nyfikna bloggläsare?" Sagt och gjort, jag börjar nu!

Igår var det meningen att vi skulle gå ut. Jag fia, Johannes, Jossa, Jeppa, Joel, Jessika och resterande människor som befann sig hemma hos Joel och Jessika. Men jag var så sjuuukt trött så jag bangade och blev avsläpt hos C. Somnade.. Vaknade av att människan kom hem från jobbet 09:40! Hade världens bästa dröm! Drömde att jag var med i en mordutredning och en knarkaffär, men blev väckt precis innan jag skulle få veta vem mördaren var! Typiskt! Käkade frukost och kollade på film halvslumrandes i en mysig famn. C sov sig genom halva filmen och då han hade vaknat skjutsade han mig hem. Väl hemma hängde jag lite med min lilla mor. Kollade tv och tog en dusch. Vid tre begav jag mig in till stan för att lämna tillbaka "felköpta" julklappar. Sedan mötte jag upp Hanna och vi gick ner till chokladaffären för att fika och planera nyårsafton. Planeringen blev bra och att vi är ute i sista stund skiter vi fullständigt i! Förutom att det är galen stress som väntar oss de kommande tre dagarn! Men det kommer att bli grymt! Nu är jag hemma. Mamma och Julia har åkt ner till akuten. Julia ramlade igår ute vid högklint. Inte ner för berget då alltså, utan hos någon polare som bor där. Anyway, home alone alltså! Skönt! Ska försöka styra något käk. Är trött på allt vad julmat heter och är grymt sugen på Thai från Aga. Solgligt att jag ska bo så fruktansvärt långt bort från Aga bara.. Fan. Blir förmodligen lax och ris. Ja, ni läser rätt. Lax och ris. Det är grymt gott! Ikväll blir det till att städa rummet. Ser förjävligt ut trots att mamma städade det i förrgår. Skulle även behövt åka hem till My för att hämta min tröja, men jag har ingen bil, och hon svarar inte i telefonen då jag ringer heller. Upptagen tvåbarnsmamma helt enkelt! Får slå henne en pling imorgon. Eller så kanske hon ringer mig då hon har läst det här!!

Hörs!

Where the wild things are

Det var ett tag sen.. I know. Men jag har som inte riktigt haft tid. Det har kommit annat i vägen. Viktigare saker som tagit upp min tid. Den här bloggen är inte prio nr ett för tillfället. Så håll till godo.

Julen har varit bra. Även om jag inte riktigt hann med. Som med allt annat. Jag hinner inte med speciella människor i livet just nu. Jag hinner inte tänka, hinner inte aggera, hinner inte vilja, välja, våga eller hoppas. Hinner inte se framåt... Knasigt.

Det är ett antal saker som jag måste göra innan jag åker till Hemavan. Saker som "måste" göras, så att jag inte saknar Gotland allför mkt medans jag är borta. När jag kommer tillbaka är våren här. Solen och blommorna, solglasögonen och vårjackan. Det känns som en evighet tills dess, och man vågar nästan inte tro det. Men våren kommer snart. Lovar!

Du ville prata häromdagen
O helt plötsligt blev det tyst
Jag undrar vad som hände
Vi som skrattade nyss
Du trodde säkert att jag hoppats
På nåt som aldrig ska bli av
Men jag har aldrig lyssnat när du lovat
Aldrig ställt några krav


THEDAY

Jahapp. Då sitter jag på mitt golv, i mitt rum, i min källare. För sista gången i världshistorien. Känns ju jävligt konstigt måste jag säga! För mig känns det som att jag bara ska åka hem och fira jul och sen åka tillbaka hit efter nyår. Men så är icke fallet. Jag har inte fötstått att sista dagen med killarna och familjen Varvne/Uebel är idag... Det kommer inga tårar, för jag tror att allt bara är på låtsas. Skumt..

Jaja. Time goes on som man brukar säga. Jag är påväg mot nya äventyr och nya händelser i mitt liv. Så är det bara. Att vara barnflicka för evigt går ju liksom inte. Vilket iofs hade varit jävligt tragiskt arbete om det faktiskt hade gått. 

Ska packa in mina saker i bilen nu, sedan är det lunch med familjen klockan ett. Ska lägga över alla bilder och filmer på deras dator som jag har på pojkarna. Även alla disneyfilmer, bamsefilmer och annat som jag har på min dator och inte har behov utav längre.

Det är snöstorm här, typ. Ska ringa pappa aldelles strax och be honom pallra sig till Mörby centrum senare, för jag tänker då inte köra ända till åsen i den där bilen! Sa jag att jag höll på att köra in i en lastbil igår?!

Nej, fixa fixa är det som gäller nu. Tvätta jacka och sängkläder. Sedan dammsuga och damma av. Usch.

Skriver mer imorgon då jag är hemma på världens finaste vinterö!

Hörs!


FRIDAYNIGHT

God afton, god afton, god afton! Dagen D börjar närma sig och här sitter jag i mitt alltför stökiga rum i min allt för inbodda skräckkällare! Jag drar mig för att packa. Vill liksom inte... Som aldrig annars.

Dagarnar har varit bra. Jag har lekt en massa med grabbarna och vi har varit över hos grannen och vise versa. I eftermiddags var jag och käkade julbord tillsammans med familjen, minus killarna som fick stanna hemma med Cicci. Per sa några väl valda ord till mig och sedan grät jag och Monika ikapp! Det kommer att bli ännu värre på söndag, tro mig!

Imorgon ska jag möta upp Carro. Vi ska åka till stan och träffa pappa och EM för att hämta bilen. På kvällen hänger jag med Lisa. As usual!

Ja... Nej men jag har väl inte så mycket mer att tillägga. Snart är det julafton, och det verkar ju ordna upp sig med allt firande här och där. Och det bästa är att jag har en date klockan 14 den 26e! INGET kan slå det!

Nu ska jag bädda ner mig för näst sista natten. Haha, sorgsen tjej 22 anmäler sig! Natten!

Hörs

S.W.E




TISDAG

Jag hade helt glömt bort att berätta. Jag och Maria var på Lars Winnerbäcks konsert på Hovet igår. Julia och Amanda var också med, men dem satt på andra platser.
Vi kom dit kvart i åtta. Förband var Andreas Grega. Var väl en speciell typ av sitt speciella slag om man säger så. Kvart i nio drog Lasse och co igång! Jag fick sån jäääääääkla gåshud av första låten. Vi satt HÖGST uppe i Hovet. På 25 raden! Sektion A10 plats 38 närmare bestämt. Tror ni att man fick svindel eller? Svar ja!
Jag kan säga såhär, om man ska se en Lassekonstert så måste, och då menar jag MÅSTE man välja ståplats! Annars finns det ingen som helst känsla! Och eftersom vi satt ned igår, så försvann den besprudlande känslan av lycka. Faktiskt. Surt! Det var inga direkt "bra" låtar dem körde heller. Så lite besviken var jag då föreställningen var över.

Som grädden på moset så tappade jag min mobil! Rakt ner bakom hela jävla arenan! Genom en 7cm bred springa som tydligen gick bakom hela skiten. Tror ni att jag fick panik eller? Fick iaf tag på en människa vid namn Kåre som försökte hjälpa mig. Sedan blev jag lotsad till en vaktansvarig herre. Fick knata upp till plats 38 på rad 25 i sektion A10 för att visa hur det hela hade gått till. TÅV GÅNGER! Först för Kåre, och sedan för vaktansvararen. Tror ni att man var dör efter att ha sprungit i de ickeanpassningsbara trapporna eller? Eeeeh, ingen kommentar på den!!
Hur som helst, det kom ytterligare en man, en man som var tekniker. Han sa att den förmodligen hade hamnat inne i ett ventilationsrum. Han försvann ett tag och sedan kom han tillbaka och skrek "Du måste vara jävligt populär, för den här ringer ju hela tiden!" och så hade han min lilla älskling där i sin hand! Den hade landat på kapelrännan, uppepå en pappkartong. Helt oskadd. Å herre gud vilken bra kväll det plötsligt blev!! Sen köpte Maria en alldeles för tight Lars Winnerbäck mössa åt mig! Den hade jag på mig hela vägen hem. Såg nog jävligt nördig ut, men vem fan bryr sig?

Idag är det jordens snökaos ute! Stockholmare är tydligen jävligt rädda för sånt där vitt som ligger på marken. Sånt som de tror är livsfarligt och inte riktigt vågar köra på!
Jag och grabbarna gled hela vägen till dagis. Det var tydligen en hit! Vi fick även med oss hjälmarna som dom måste ha på sig om de ska åka pulka. Finemang!

Lisa kom igår. Hon är inne hos sitt och käkar frukost nu. Sen kommer hon över hit och då ska vi åka till Sealife på Kungsgatan och hämta ett par HUNTERstövlar som Madde ska få i julklapp. Efter det ska vi försöka ta oss bort till söder för att lämna en IKEAkasse med alla mina vinterprylar som ska få åka upp till fjällen lite tidigare än mig! Great va?! Och i eftermiddag blir det utelek för hela slanten tillsammans med grannarna. Middag käkar vi nog för ovanlighetens skull på Sveavägen 42! Tacos! Utan tacokryddor då! Thats for sure!

Nu ska jag härva runt lite i mitt rum. Sopsäcken har tittat fram och det är en massa saker som ska dumpas. Klara, färdiga!

Hörs!


LUCIA,WHAT?

Barnkalaset gick great! Überchecka små herrar i skjortor. Fancy morsor i märkeskläder och fitnesskroppar. Köksbordet var dukat för rena julfirandet och vardagsrumsbordet ska vi inte ens tala om! Bakplåtspappersbeklädda små kolabitar med hemmaklippt snöre i båda ändarna, jo jag tackar ja! Så jäääävla pyssligt så det inte var klokt!! Vi hörde inte ett "tack" från födelsedagsbarnet och kidsen satt samlade vid bordet i FEM minuter. Sen var det full rulle igen! Hur orkar man? Hur orkar man det som förälder? Huset såg ut som ett bombnedslag då vi skulle gå hem. Ballonger överallt, stökiga rum och ettriga, sockerspeedade småbarn! Jag kände jordens lättnad då vi steg utanför huset kl 15:45!

Nu har vi varit hemma sen fyra. Vi har bakat pizza och lekt med ballonger! Jag har kollat några avsnitt av "The City" och tvångstvättat Filles hår! Jävligt irriterande att man måste vara tre vuxna människor för att hålla i och hålla för då man ska tvätta håret på en paknikskrikande fyraåring! Skit kul, verkligen! Fyra av fem!

Imorgon ska jag in till stan för att möta upp Sis och Amanda. Vi ska handla någon form utav julklapp åt vår lilla mamma. Sen ska vi visst handla något till varandra också. Jag vet ju redan vad jag ska köpa till syrran, och den julklappen skall beställas. Snarast möjligt kanske så att det hinner hem i tid?!

Idag är det lucia. Det är första gången på hela dagen som jag faktiskt reflekterar över vilken dag det faktiskt är idag. När det är lucia så vill jag oftast ta det lugnt. Checka ett luciatåg och käka pepparkakor och dricka julmust!(Nej jag är inte vuxen nog att dricka äckig glögg!) Men idag har jag liksom helt glömt bort det. Känns som att hela december sprungit ifrån mig. Förvisso är vi bara inne på hälften av månaden, men hey, det är fan tredje advendt idag!! Stört. Sjukt. Jag hinner inte med. Kul. "2009, året då Jenny inte hann med!" Vilken jävla slogan alltså! Bäst i stan. Tryck upp den på en tröja vettja!

Nej, nu ska jag basta och bädda ner mig. Eller ja, om ett tag. Skriver mer imorgon.

SATURDAYNIGHT

Efter en snabbrunda på IKEA och en "mini-film-kväll" hos Maria så är jag åter hemma. Fick med mig en flyttkartong, två lakan och en IKEAkasse från henne. Inte illa! Jag är relativt trött och tänker strax gå och lägga mig. Ska bara duscha och tvätta bort ansiktet först.

Imorgon väntar barnkalas(!!!!!!) med grabbarna. Från 14-16. Kan man inte bara dumpa ungarna på kalaset, åka och göra något annat och sen hämta dem igen? Nej, tyidligen inte! Här ska man visst vara med själv på kalaset! Trots att man inte är ett päron!
Saken är den att jag skall vara barnvakt för Erik och Fille imorgon då deras föräldrar ska käka middag och kolla "Cats". På en söndag. Tredje advendt. Jaja. Kul... Hmm. Men, men. Det blir min sista "barnvaktning" någonsin.

I veckan så vill jag inte göra något annat än att umgås med killarna. Det kommer bli en tung vecka minsann... Vi ska hitta på en massa roliga saker har jag bestämt! Vi ska åka till Nickis, åka och bada, kolla film, bygga koja, måla en tavla och käka våfflor! De ni. Vilken jävla lyxvecka va? Fredagen avslutas med julbord på Ulriksdags slott tillsammans med tjejerna och M&P. På lördag åker jag till Hägersten och hämtar bilen, sen ska jag träffa Carro och säga hej då till henne... Sen ska jag packa in alla mina saker i bilen och sedan invänta den äckliga söndagen. Fjärde advent. Dagen då jag lämnade den bästa familjen i världen.(TYP!) Fy fan... Nog talat om det, jag förmodar att jag kommer att tala mer om detta under veckan. Så ni behöver ju inte bli förvånade och skriva i kommentarsfältet "Vi har redan hört det där Jenny!"

Det kommer att bli jobbigt att göra alla "vanliga" saker för sista gången. Lämna på dagis, hämta på dagis, åka "en liten sväng", köra vissa vägar, storhandla, ta in posten, köra bilarna, basta, bada i bubbelkoppen... Ja, ni hör ju själva. Jag kan ju svamla på här hela kvällen! Haha. Så jag slutar nu. Dusch var det! Och sedan march isäng!

Hörs!


HELG

Härlig helg hörrni! Eller vad säger vi??! Jo!
Solen skiner för glatta livet här i sthlm och jag befinner mig på Lidingö tillsammans med Maria hos två trevliga småpojkar! Klockan fem ska vi hämta Carro på jobbet i Täby centrum för att sedan åka till IKEA. Hm, undrar hur hysteriskt mycket folk det kommer att vara där ute? Nåja, jag ska inget ha iaf! Sen ska vi försöka styra upp en date med Sis och Amanda, hämta deras väskor och sen åka hem till Maria.

Veckan har varit bra. Jag har börjat packa. Är så gott som klar. Bara mina regular clothes som ska packas ner, och det får jag göra på lördag då pappa och Em kommer med bilen! Yey! Nu är det inte lång tid kvar tills jag är hemma igen. Saknar mamma och pappa, syrran, Mia, Fia, Jennie. Plus alla de andra "nytillkomna" människorna i mitt liv! Nyårsplaner skall smidas med Hanna och Cecilia. Vi siktar på en lugn nyårsafton med god middag, trevliga människor och champagne! Girls only! Eller?? Hahaha!

Nej, nu ska jag gå ut till de andra tre och leka lite!

Hörs!

LÅGINTENSITET

Jag är din vän och vi lär oss av varann

Snurra min jord igen
radion spelar vår sång
Stockholm ligger öde
och världen håller andan

Vilken färg har själen, Baby?


SLEEPINGWITHTHEFRIENEMY

God middag.

Här sitter jag i köket och kollar på The City. Typiskt att de tre sista avsnitten vägrade att fungera. Nu som det just blivit så spännande!

Var inne på stan en sväng förut. Försökte desperat få tag på min vinterjacka. Men dock misslyckades jag redigt hårt. Den är slut i hela sthlm. Kuuuul Jenny! Verkligen! Mitt sista hopp är Norrköping. Men där är dem tydligen för fina för att svara i telefon då man ringer till dem. Eller så klickar dem en rätt i örat! Man tackar, man tackar!

Är på jakt i den där julklappsdjungeln nu. Det är bara en människa som får en julklapp i år, och det är syster liten. Ingen annan. Förstått? Så jag förväntar mig inga julklappar från någon annan heller. All clear? Great!

Funderar på om jag och killarna ska styar ihop ett stycke knäck i eftermiddag. Jävligt bassligt, och jävligt varmt iofs.. Men ja.. Hmm. Vi får la se!

Nu ska jag försöka bli kompis med Mtvs browser igen så att jag kan få kolla klart på Whitney och hennes vänner! Jävligt spännande nu kan jag meddela!!

Hörs later!

.....



.....





Alla har en. En sån där som vägrar att släppa taget, som man själv vägrar att släppa taget om. Det spelar ingen roll hur många sekunder, sena nätter eller år som rinner förbi. När man helt omöjligt kan gå vidare, starta om på nytt. Eller så tror man att man kan det. Känna sockerdricksbubblor för någon ny, skratta åt nya skämt med någon ny. Men så ser man något som påminner om han, om den där. Och på en sekund är man tillbaka där man började. Fast det var i ett helt annat liv, på en helt annan plats än var man är idag. Hur i hela världen tar man sig förbi det?


ÅKALDRIGTILLVETLANDA

Hemkommen efter helgens bestyr. Fy faaaaan säger jag bara. Vilken helg. Hur mkt folk som helst!! Kändes som att ALLA i Vetlanda var där! Det har varit en jääääkla berg och dalbana. Var inte hemma förens tre inatt. Sjukt trött tjej! Har sovit hela dagen idag. Eller ja, steg upp vid två och käkade lunch, och nu sitter jag här och väntar på att grabbarna grus ska komma hem. Vad vi ska hitta på är ännu oklart. Men något stillsamt och harmoniskt skulle passa mig väldigt bra!

Tänker gå och lägga mig direkt då jag har slutat jobba ikväll. Tröttheten förföljer mig. Usch, försvinn.

Månadens första julmust är knäckt, Plus att månadens första lussekatt är tryckt. Wöööj, det händer grejer!

Det går bra nu.

......

Det man inte vet, har man inte ont av.

Right.....?


ISAYHISNAMELOW

Skräll att Tove åkte ur idol. Undrar hur många dreglande pojkar(?) som blev ledsna då hon blev tvungen att åka hem...? Haha. Skit samma. Nu hejjar vi på Erik. Hmm, fan vad jag låter insatt! Men det är jag definitivt inte!

Ska duscha nu, sedan packa och sen gå och lägga mig. Imorgon väntar en lååååång dag. Som förhoppningsvis kommer att bli den roligaste dagen på väldigt länge!

Här är två bilder på Cecilia. Jag fixade ju hennes make och hår i eftermiddags, as you already know!






WOOOOOOOOOOOORK

Gissa vad som PRECIS HÄNDE!!! Min rektor från skolan ringde och erbjöd mig ett jobb! Så imorgon tar jag och Carro tåget till Vetlanda för att sminka för "Modell för en dag". Ska bli grymt kul! 170 pers! Shiiiiit. Det kommer att bli stressigt, men så himla roligt! Vi får betalt också. Bara det liksom. Dem står för smink (mus), mat, boende och resa. Rubbet. Helt sjukt. Men det roligaste i hela den här kråksången är att jag verkligen får sätta mig själv på prov och verkligen göra det jag tycker om. Shit, jag är helt till mig här hemma. Hoppar runt i rummet och funderar över en massa saker. Vad packar man? Vad packar man i? Vad ska man ha på sig? Hahaha. Det här kommer blir så jävla bra. Så in i helvete!! Jag kan säga det rakt ut, JAG ÄR LYCKLIG NU!




NAILS

Jag fullkomligt spottar ur mig inlägg idag. Vet inte vad det kan bero på. Min dag har börjat bra och kommer förmodligen och förhoppningsvis bara bli bättre och bättre under dagens lopp! Skön inställning jag har va?

Hade ett välbehövligt och efterlängtat samtal med Fifi för en stund sen. Åh vad jag saknar den lilla sparven! Men snart ses vi igen. Har för övrigt världens bästa plan på g. Men den måste jag hålla hemlig ett tag till!
Vi pratade om en massa saker. Män (läs pojkars) beteende och uppförande, vinterdäck, naglar, BUS, partyoutfits och sthlm horseshow. Hon ville gärna se hur mina naglar ser ut nu då jag har varit och fixat dem hos Saga. Så ja, den här bilden är endast för Fifi. Ni andra kan ju blunda!



Eftersom jag är sämst på att ha samma nagelfärg mer än två dagar så har jag nu målat om dem. "Royan" heter färgen. Blodröd med andra ord.

Hörs!


honnêteté




Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt
Och du berätta att du saknar mig i natt, det gör jag med
Det är så tyst nerifrån gatan som det aldrig annars är
Det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med


FOKUS

Fokuset ligger just nu på alla saker som ska packas ner i kartonger och sedan transporteras hem till Gotland. Det börjar dra ihop sig nu kan man säga. Tre helger kvar och sen är allt över. På ett litet ögonblick... Känns väldigt skumt, tråkigt och ledsamt. Men samtidigt känner jag glädje, lugn och befrielse. Det är inte lätt att skiljas från människor som man i princip har umgåtts med varje dag i ett och ett halvt år. 20e december kommer att bli en slitsam dag. Ordagrant! Usch.. Jag borde inte tänka på den dagen, men kan ändå inte låta bli.

Idag blir det till att ta en promenad, kolla "The City", förhoppningsvis dammsuga (dammsugaren är trasig!), sminka Cec, barnvakt för killarna, idol med Baby. Fin fredag. Fantastisk fredag.


POSEK













Jag ser liksom en röd tråd här.
En jävligt röd tråd!
Ser ni?
Bästa Baby.
Alltid. Alltid.


RANDOM

Skrattade ihjäl mig då jag såg denna tidigare idag. Rosen skickade den till mig. Tack så hjärtligt! Mia skrattade ännu mer än vad jag gjorde. Känns skönt å veta att inte allt hopp och lycka har försvunnit ur hennes kropp.

Talk to you tomorrow!


AREYOUREADY

Sitter hos Baby i skrapan och väntar på att hon ska bli färdig. Seeegaste tjejen på söder!! Vi ska strax iväg och checka läget på East. Hoppas på bra besked!

Vårat nätverk fungerar inte hemma hos mig. Så jag vete katten när jag ska blogga nästa gång. Eller få kontakt med omvärlden. Känns som att det är ödet som bestämt att det inte ska fungera. För jag behöver städa mitt rum.

I eftermiddag ska jag åka och handla, och imorgon bygger vi pepparkakshus på Sveavägen 44. Hjärtligt välkomna! Tänkte dra igång sisådär 16:00!!

Hörs.