INGENRUBRIK

Efter tre pepp-program med "Vad blir det för mat?" så har jag nu stuvat ihop en egen middag. Det är fan inte roligt att laga mat åt sig själv alltså. Tråkigt att inte Lisa är här. Jaja, jag överlever tills på onsdag!

Idag har jag jobbat. Så för mig är det redan måndag idag. Känns lite bittert då man inser att det faktiskt bara är söndag. Jobbet gick fort, och jag trivs väldigt bra. Snälla(?) arbetskamrater. Med undantag för lillhenke som skräms och sticker häftstift i en! Jag kontrade med ett hot att hugga en mejsel in i tinningen på honom. Då blev han tyst! Så lite respekt har han nog fått för mig nu! Han har även lärt mig lite på skiduthyrningen. Jävligt svårt med bindningar å skruva å storlek och sånt där. Men det ordnar sig! På onsdag blir det premiäråk i backen. Kan bli kul!

Imorgon jobbar jag själv för första gången. Känns ok måste jag säga. Jag är ju inte ensam på stället, så det känns tryggt!

Nu ska jag fortsätta kolla sporten och sen vankas det "I en annan del av Köping".

Ha de!

IMISSYOUBOY

Hahaha. Det här kommer ju aldrig att gå. Pff. Vad tänkte jag egentligen? Näe, blogga, blogga, blogga är det som gäller. Annars finns det en tendens till att jag börjar prata med mig själv nu då jag är ensam hemma!

Jag saknar alla. Speciellt nu då jag sitter här i stugan. Det brinner inte i spisen längre, och utanför fönstret är det 22 minusgrader. Imorgon ska jag jobba. Det blir kanon! Sen ska jag hem och bära ved! YES! Som jag längtar! Haha!





Jag saknar er. Massor!

UPPEHÅLL

Igår var sämsta dagen på väldigt länge! Jag fick i princip ingenting gjort. Jag slogs med min dator och dess usb-portar och bönföll den att hitta min internetdongel. Men inte! Då ringde jag till min kusin, och han sa att jag skulle slänga ut skiten genom fönstret och köpa en ny. För vilka pengar då, undrar jag? Nej precis. Jag har inga pengar, och alla pengar som jag får de närmsta två månaderna kommer att gå åt till mat och hyra. Japp japp!

Jag tror att stormen är påväg hit nu. Jag ser knappt ner till sjön och det blåser ganska mkt. Termometern visar -22. Inte så skönt! Måste ut i vedboden och hämta mer ved. Men det tar jag sen. Fast INNAN det bli mörkt! Har en jävla tendens till att skrämma upp mig själv då det är mörk ute!

Sjukdomen börjar bättra sig. Jag käkar piller för glatta livet och har slutat med nässpray. BEFRIELSE!
Imorgon åker Lisa hem till Lsle, och jag blir ensam kvar här hemma. Ända till onsdag.. Ingen som vill komma och hälsa på??!:) Lite kort varsel kanske, men jag skulle iaf bli väldigt glad!
Och eftersom Lisa åker till Lsle och mest troligt tar med sig sin dator så kommer jag inte ha något internet förens på onsdagkväll. Vilket jag inte riktigt är ok med! Men men. Vad göra? Mitt internet i mobilen fungerar inte heller, så den enda möjligheten finns på jobbet... Hmm. Näe. Det håller inte. Jag skiter i det helt enkelt. Kanske ska göra det ända fram till maj då jag faktiskt kommer hem igen? Hm, ja. Så får det nog bli. Inget mer bloggande, inget mer facebook, inget msn, förlorad kontakt med omvärden helt enkelt. Fast det kanske blir en lättnad? Jag har ju trots allt en telefon. Som faktiskt fungerar i båda riktningar, och dem som jag bryr mig om, och som bryr sig om mig ringer ju mig redan. Ja, så får det bli helt enkelt. Ödsla inte tid på att gå in här och kolla om jag har skrivit något. För det kommer jag inte att göra. Inte förens 4 maj!

Hörs!

ONT/ONSDAG

Hey hey heeeeey! Länge sedan jag skrev här! Jag sitter hemma. Med världens mest värkande hals! Har så otroligt ont. Jag kan knappt prata...

Idag mina vänner, har jag kört fast i en snödriva för första gången i hela mitt liv! Snälla Hasse fick komma och skotta loss mig! Den utlovade stormen har vi inte sett så mycket utav än, men den kommer nog.. Fy fan!

Igår var vi på infomöte på fjällis. Sedan blev vi uppdelade i lag och gjorde en massa aktiviteter utomhus. Skitbra för min hals, verkligen! Efter det var det afterski och sedan middag på hotellet. Trevlig trevligt! Skönt gäng man har hamnat bland! Hatten av för er!

Klockan fyra ska jag hämta Lisa på jobbet. Vi ska till ICA och handla. Igen... Vi gör inget annat tycker jag. Handlar handlar och handlar. Idag har jag även varit uppe på fjällis och beställt en Haglöfsjacka. Yey!

Nej, här kan man inte sitta hela dagen. Ska kurera mig lite med alvedon och zyx nu hade jag tänkt. Funderar även på att spela lite nintendo. Men jag vet inte.

Hoppas ni alla mår bra. För det gör jag!

Hörs!

ENDAGENSTACK!


 


1

O n e  w e e k . . .

VIÄRIFJÄLLEN

Fjällen

Här har ni, Mamma, Julia, C osv...
Enjoy!

........


JAN 21

Den här låten påminner mig bara om en enda person.
Vem kan det vara?


FINALLY

Nu är jag här, framme, anländ, slagit mig till ro. Ja, ni fattar väl??

Sitter för tillfället med Lisa och Sanna i vardagsrummet och lyssnar på p3. Har precis avnjutit en god lunch bestående av hallonfil, fiberhavregryn och två knäckemackor. Gött! Vi hade stora problem med bilen i dag då vi skulle iväg till tärna och handla. Vänster bakhjul hade låst sig! Frusit fast. Vad göra? Lisa ringde till FH och han ringde till våran granne Rolf som kom hit och hjälpte oss med det. Vi blev beordrade att slänge ett spann med kokhett vatten över däcket om det skulle hända framöver. Great!

Igår var vi ute och åkte längdskidor. Jag var sämst! Ramlade två gånger, och hann fan inte med Lisa då hon svischade fram som en jävla raket! Vi åkte över sjön. Lagom läskigt att åka på is.

På måndag jobbar jag första dagen. Lisa jobbar lör och sön, så det gäller att aggera hemmafru då hon är iväg och jobbar. Fixa maten å städa, å elda.. Det blir nog bra!

Nu ska jag socialisera mig med ligan här. Jag tror vi ska spela lite alfapet!

Hörs!

AREYOUNERVOUS?

Osäkerhet och nervositet resulterar ofta i skrivsvårigheter och osammanhängande meningar då man bloggar. Det blir fel helt enkelt. Eftersom man inte vill skriva för mycket, eller för lite för att man själv ska förstå medans den som läser inte skall fatta ett skit. Man vill berätta något hemligt men samtidigt inte. Varför gör man så? Jag har ingen som helst aning faktiskt. Det enda jag vet är att man borde önska sig skrivlektioner. Punkt.


JAN 19

Det börjar dra ihop sig nu!! Klockan fem åker vi till flygplatsen. Har varit på stan med Ann idag. Köpte en grej som min mamma kommer att hugga huvudet av mig för, men det får hon vänta med att göra tills i mars då jag kommer hem på en snabbvisit! Och innan dess vet jag inte om jag riktigt vågar berätta vad det är jag har köpt!:P Haha.

Var förbi skrapan och Baby. Fick en dongel till internet och sa hej då. Det var jobbigt. Usch.. Det känns som att jag bara ska vara borta någon vecka och sedan komma tillbaka. Men jag kommer inte tillbaka. Inte än!

Har desperat försökt trycka ner det som jag var tvungen att ravva upp igår i väskan. Det går sådär. Fick igen den men sedan kom jag på att jag har ju för i helvete nagellack, handkräm, salva och parfym kvar i handbagaget! Och det får man ju tydligen inte ha! Så jag måste alltså öppna väskan igen... Känns ju jävligt sådär...!

Nu kommer snart killarna hem. Då ska vi leka lite och sedan är det dags att säga hej då och åka till Arlanda!

Hörs!

BEAUTIFULMIND

Hej hej!

Befinner mig för tillfället på sveavägen 44, djursholm. Känns oerhört bra men samtidigt väldigt ovanligt. Det är saker som inte stämmer. Endel grejer har ändrats sedan jag var här senast. Jag har bivit utbytt!! Mot en tjej som har samma namn som min mamma men som är två år yngre än mig. Hon är snäll. Kommer gå galant för henne att ta sig in i familjen och vardagen som denna familj har.

Nu över till ett annat ämne... min väska! Min packning!! Det är helt absurt hur mycket saker jag har lyckats få med mig! Jag kan inte ens lyfta min egen väska!!! Är jag påväg hem från Thailand eller?! Som Hanna så fint skrev ang min status på facebook!:P Haha.

Båtresan gick bra. Blev upphämtad utav Gunnar 06.20, lagom trött! Det var 241 passagerare på båten. Jag läste en stund, sedan gjorde jag som alla andra i restaurangtorget. Jag la mig ner på soffan och sov!! Det var tyst på hela båten. För några ögonblick inte ens ett ljud! Galet! Men skönt!

När jag kom till centralen begav jag mig bort till skolan där Carro väntade! Ihärdigt kramande och sträng inspektion av alla nya elever utspelade sig de första 10 min. Sedan gick vi och lunchade på Thai House och avslutade sedan med en fika tillsammans med Hanna på Chokladfabriken.

Jag och Hanna har förövrigt samma framtidsplaner det kommande 9 månaderna! Nej, vi är INTE gravida. Vi har bara gemesamma saker vi vill göra i livet, så vi tänkte "Hey! Varför inte slå oss ihop?!" Sagt och gjort. Nu jävlar ska våren och sommaren planeras, även hösten. In i minsta detajl!! Jag ser fram emot inspirationsgivande mail via facebook då vi är ifrån varandra. Hur hela processen sätts i verk och faktiskt blir av!! Ja, jag ser fram emot en framtid med Hanna! Haha!:)

Nu ska jag nog sova. Gick upp 05.15. Lagom trött. Någon frågar sig säkert varför jag går upp ca två timmar innan båten gick. Men ja, det är sån jag är. Måste fixa och dona lite med olika saker.

Skriver mer imorgonkväll då jag sitter i stugan tillsammans med en utav världens i särklass BÄSTA människor. Lisa. Bästa, bästa Lisa! Can´t wait!

Hörs!

JAN 11

Helloooooo!

Har inte skrivit på sisådär en vecka. Men det har sina skäl. Jag har inte haft lust, och inte direkt tid heller kanske...?

Jag lever!

Hur som helst. För ett år sedan idag så låg vi där på stranden och spanade ut över det overkligt turkosa vattnet på meedhupparu. BÄSTA dagen i hela mitt liv. Det var som att åka till himlen. Eller ja, paradiset kanske jag ska säga..?

Sitter för tillfället hemma hos Jennie. Hon diskar, jag kollar på. Bra deal! Vi har gått en massa vid snäck och bara hängt. Sådär allmänt behagligt som bara vi två kan ha det! Åh, jag vill inte lämna henne. Jag vill inte lämna någon... Det kommer att bli väldigt tungt och jobbigt att åka härifrån. Men det är så det är och måste bli. Jag återvänder. Världen går inte under. Och jag är (nästan) helt säker på att allt kommer gå galant där uppe i fjällen. Det var ju precis det här jag ville, och jag fick det. Så varför bete sig som en sorgsen människa? Nej, precis!

Nu ska jag åka och droppa Jennie hos Mattias. Sen ska jag åka och hämta min lilla mor på jobbet. Sen ska jag hem och bada. Bestämt!

Jag har fortfarande inte hämtat min kamera. Som numera ligger hemma hos Rosita. Återfår den på onsdag. Men jag slänger upp bilderna på face istället. Så att de människor som faktiskt är mina vänner kan få se dem!

Hörs!










Neewmoon

Snodde denna från Baby

 


13.20

Det är snö ute. Jag HATAR den. Jag vill ha vår. Vår vår vår. Har börjat läsa boken som jag fick i julklapp. Kors i taket! Jag? Läsa? Nåt skumt är på gång! Den är hur som helst jävligt bra, och jag är totalt fast! Dröjer nog inte lång tid innan den är utläst!

Ska strax åka med sis och Baby till Max. Mat. Kom på att jag inte har ätit någon mat det här året än... Det går liksom inte. Anyway, måste hem till Cicci och hämta min kamera och mina andra stuff sen nyår! Ni måste ju få se hur roligt vi hade! Haha. Jag skrattar för mig själv av bara tanken. Tsss!

Om vi ska gå händelserna i förväg så är det snart sommar. Om vi ska vara jävligt orealistiska så kan vi till och med säga att den kommer att bli dålig. Haha, nej då. Den kommer bli kanon! Inte för att jag vet vad som händer då, men jag är säker på att den blir jättebra hur som helst!:) Vart jag befinner mig då är ännu en gåta. Men tids nog så planerar jag in det. Allteftersom våren kryper sig fram. När januari är över så svischar väl våren fram i en rask takt. Eller? Hm, jag har glömt hur det är att vänta på våren. Läste hela min blogg från förra året häromdagen, och nu kom jag på att det var en evighet till våren då januari var över. Nej, sluta sitta här och skriva, nu drar vi!

Hörs!

sunday

Min dygnsrytm har blivit helt omvänd. Undrar varför? Lyckades somna mellan halv åtta och halv tio också! Så nu är man ju laaaagom trött. Eller? Baby är fortf här. Hon ligger i min säng med sin dator, och jag sitter vid mammas. Vi har bytt sisådär fyra meningar med varandra på typ två timmar. Haha. Men det är helt okej för oss.

Undrar om vi ska se klart New moon nu. Eller om Baby ska åka bort till Säve till Makki och Co.. Då blir jag ensam. Men det gör inget. Jag får väl fortsätta sova isf? Det mest välbehövliga jag behöver för tillfället. Det spelar ingen roll vart jag sover, eller med vem. Huvudsaken är att jag inte sover ensam. Och det behöver jag tack och lov inte göra heller!

Imorgon är det måndag. Ny vecka, nya tag som jag så fint brukar skriva! Ska försöka komma upp i vettig tid och se till att få någonting gjort. På kvällen ska jag hem till Rosie tillsammans med Frida. Vi ska ha spa-kväll i hennes källare. Myyysigt! Ska även försöka styra upp en biovistelse någon kväll under veckan. Det är en massa andra saker jag måste styra upp också. Mindre roligare saker. Men det måste ändå göras!

Hörs!

END

Har degat runt hela dagen. Kollat film och sovit om vartannat tillsammans med Baby. Natten blev lång, morgonen för kort. Sov från ett till fyra. Smart drag Jenny. Verkligen. Vi har sett halva New moon och nu håller vi på att se Where the wild things are.

Jag ska strax åka med Mia och sola. Jag ska vänta, hon ska sola. Sen ska vi åka och handla ingredienser till våfflor. Åka tillbaka hit och fixa våfflor och sedan forsätta kolla film. Simpel kväll. Men det behövs och jag är innerligt glad över att hon vill vara hos och med mig just nu.

Jag vill skriva en massa. Men jag håller mig ifrån det. Det är inte värt det. Det enda jag kan säga är att man alltid ska vara ärlig. För man blir hellre sårad av sanningen än lycklig utav lögnen. Thats it. End of discussion. Jag är nöjd med mina beslut, och jag är lycklig över att jag går ensam. Du är inte ens värd vatten.

Hörs senareeeeee!


Jan 2

Heeeey! Fy fan vad det snöar på bra utanför mitt fönster!! Baby är här. Vi lyssnar på gubbmusik och försöker ev tagga inför kvällen. Hamnplan it is isf. Kan bli väldigt roligt. Om det är roligt folk ute vill säga!! Fast det gör inget om det bara blir jag och Baby. Det blir roligt iaf!

Väntar på att Rosita ska komma hit också. Hon har varit hos Rebecka och hämtat mina saker. Plus att hon har min mobil. Glömde den hemma hos dem igårkväll. Och fy fan vilken lättnad/befrielse det var då jag insåg att jag inte behövde sova tillsammans med den under natten. Det var nog därför jag sov så otroligt bra. Jag kanske ska fortsätta med det, glömma telefonen på olika ställen. Delad vårdnad om man säger. Haha.

Vi taggar iaf med den här låten. Den är beroendeframkallande. Efter femte gången då man har lyssnat på den!!

Hörs!


JAN 2

God morgon. Eller god middag kanske...? Näe, god morgon.

Vaknade nu och har sovit 14 timmar i sträck. Välbehövligt. Tänkte berätta om nyår, men jag har inte fått tillbaks min kamera så jag kan inte slänga upp alla bilder.. Hur som helst så var det en jätterolig kväll! Lite halvspårad sådär, och bakissymptomen infann sig i vanlig ordning hos oss alla igår! Yey. Skönt att starta nya året med bakfylla. Haha, eller inte! Hängde hemma hos Rosita hela dagen igår med henne, Peter och Maria. Vi ockuperade Peters säng och kollade en massa youtubeklipp och bilder från kvällen innan. Mysigt! På kvällen fick jag skjuts hem utav Rosita och hennes pappa. Mycket snällt av dem!

Idag känns det som söndag, trots att det bara är lördag. Jag har fortfarande sömn i ögonen och kisar lite försiktigt då jag skriver. Ska styra upp en dusch och sedan en bättre lunch. Sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men någonting kommer jag nog på!! Jag behöver packa. Kanske lika bra att göra det? Ringa Monika måste jag också göra.

Hörs!