Bort från Gotland

Hallå där! Ligger här i sängen och funderar över om jag har gjort bort mig eller inte...? Jag hoppas inte det. Eller det får jag egentligen bestämma själv eftersom jag var delaktig. Jag missar egentligen inget. Men det hade ändå varit spännande...=P Nåja, en dag så kanske?!

Tänk att varje kväll i en hel månad så har jag legat och tänkt på vad de där små liven har gjort under dagen. Hur de mår och hur allt kommer bli. Jag längtar efter dem! Ska bli så sjukt roligt att få jobba med ungarna. Det går inte att beskriva. Jag går på moln! Det här är fan bättre än att vara kär! Jag ska flytta. En helt ny start på livet. Början på livet? Ja, det återstår att se. Men jag är säker på att jag kommer trivas. Som fisken i vattnet!!!!!!

Imorgon blir det nog gymmet. Får ta det innan kl 13:00 för då ska jag köra mor till sjukhuset. Sen ska jag på mvc kl 15:00 för att få nya piller. Hmm.. Hoppas de ordnar sig med allt. Pallar inte en massa trassel osv.

Vet inte om jag ska sova nu eller vad jag ska sysselsätta mig med. Har redan läst alla bloggar 1000 ggr idag så det finns inget nytt direkt. Får glida in på facebook och kolla ifall någon har lagt upp lite sköna bilder från helgen! Man kan ju alltid hoppas!!

Sov gott. Dröm fint.

image6

Gud vad jag saknar sommaren. Speciellt Gutekvällarna med dig baby!

Helgen

Vad hände i fredags egentligen?!! Hela kvällen var helt spårad och jag hade galet kul!!!
Det hela började med att jag, Jennie och Lina var och kollade hockey. Sen släppte Lina av oss hemma hos mig. Vi var lite småtaggade så vi bestämde oss för att dricka lite hemma hos henne och snacka skit. Vi kom hem till henne, bytte om till myskläder och satte oss i soffan och började snacka. Glas efter glas slank ner. Sen kom Rikke förbi vid halv ett. Allt började spåra ur. Vi drack groggar och vitt vin. Tre flaskor närmare bestämt, och en kvarta sprit. Vi dansade och grät, skrattade och skrek. Bästa kvällen/natten/morgonen på länge!!! Vi gick och la oss halv nio på lördagsmorgonen. Helt otroligt. Tiden bara rann iväg och det var så fruktansvärt roligt. Visst förde hela händelsen med sig ett antal minnesluckor men det gör mig inget!!=)

Har legat bakis i två dagar nu. Tröttsamt. Men nu är jag iaf pigg igen. Har badat å haft mig. Ätit mat som en riktigt människa har jag också lyckats med!!

På fredag åker jag och syrran till Åre! Ska bli så otroligt kul! Skiiiiidor! Se upp i backen säger jag bara!!!=P

Nej, nu ska jag kolla film och vara lite nere. Hmm. Ingen vet varför, och ingen behöver veta heller. Eller egentligen är jag inte nere. Jag har ju drivit hela tiden så att.....??

Tjing tjing!!!

image5

Lördag=Bakis!


image4


You've got to take the good with the bad, smile with the sad, love what you've got, and remember what you had. Always forgive, but never forget. Learn from mistakes, but never regret.


image3

Skit dag

Jag stör mig på allt just nu. Minsta lilla så tänder jag till. Jobbigt.
Världens nog mest värdelösaste dag idag. Varför liksom? Nåt Amerikanskt påfund!
Typ som kanelbullensdag, fast sämre ta mig fan!!
Allt snurrar i skallen och det är så jobbigt. Vad håller jag på med egentligen? På riktigt? Jag trodde det var slut med såna där dumheter men tydligen inte? Sluta sluta sluta! Lätt att säga till sig själv på skarpen när man vet innerst inne att det förmodligen inte kommer att bli någon ändring.

Jag flyttar snart. Idag var första gången jag kände mig rädd över det. Jag ska flytta hemifrån. På riktigt liksom. Eller egentligen så är det inte helt på riktigt eftersom jag ska bo hos familjen. Men ändå. Det är en bit hemifrån och jag blir orolig över att jag ska sakna alla här hemma för mycket och flytta hem igen. Och det vill jag verkligen inte. Jag ser inget gott med den här skitön längre. Visst, det är en trygg plats att växa upp på som barn, men i helvete att den visar en vad som finns i det verkliga livet. Gotland lever i en egen lite bubbla där allt alltid är frid och fröjd. Där det aldrig förekommer bankrån eller mord. I Gotlandstidningen skriver man istället om postlådor som har blivit sönderslagna eller om några jävla flaggor som blivit stulna! Vaiii?! Måste man ens skriva  med det??

idag är det alla hjärtans dag som sagt. Jag har blivit tillönskad en glad alla hjärtans dag av två människor idag. Mamma och syrrans kompis Elin. Jag är inte ledsen över att nån kille inte har skickat några smöriga sms eller blommor till mig. Nej, jag är bara så himla besviken på min pappa. Han har inte ens ringt. Endel kanske tycker att jag är töntig som gnäller över att min pappa inte har ringt till mig. Men vi har faktiskt inte den bästa kontakten och jag skulle faktiskt ha uppskattat ifall han hade ringt. Om så bara för att fråga hur jag mår!!

Jag gillar inte killars livsstil och tänkande. Det har jag kommit fram till idag. Killar tänker inte som tjejer. Verlkligen inte. Visserligen så är det inget jag kom på idag, att de inte tänker som oss menar jag. För det är ju rätt uppenbart. Tjejer är mer känsliga och kommer ihåg saker, frågar hur folk mår och är allmät sociala och trevliga. Killar tänker inte. Eller visst tänker de, men de frågar aldrig hur man mår och de kommer aldrig ihåg saker som är viktiga. Därför har jag nu dragit alla killar/män över en kam!! För mig kommer ni alla vara likadana tills någon lite stackars vilsen själ bevisar motsattsen! Sålänge kallar jag er för oengagerade svin som bara tänker på sex!

God natt.

Alla hjärtans!

Idag finns det endel människor som man ska tycka extra mycket om.
Jag har valt min gudsyster Maria.

När man inte är gjord av pengar så får man nöja sig med att skriva det man vill ha sagt här istället. Det fungerar förhoppningsvis lika bra :)

Maria är en av världens snällaste och omtänksammaste människor. Hon är alltid glad och ser alltid till att man mår bra. Jag är så himla glad över att jag har dig. Jag räknar dig till min familj. Den bästa storasystern man kan ha! Jag vill passa på att tacka dig för all hjälp och pepping som du gav mig när jag var hos dig senast som sedan resulterade till att jag fick jobb. Om du inte hade hjälpt mig så hade jag förmodligen än idag sutit här hemma i min säng och inte gjort ett skvatt. (Just nu när jag skriver det här så ligger jag faktiskt hemma i min säng med datorn i knät) men jag väntar med stor spänning på framtiden. Jag kan inte tro att det är sant, och allt det här är tack vare dig!!! Du är en sådan älskvärd person och du förtjänar all kärlek i hela världen!! Jag är helt säker på att du en dag hittar din hjärtevän, så ge inte upp!!! Jag vet att det inte är samma sak, men under tiden kan du få lite kärlek av mig.
Jag hoppas att du har världens bästa dag på dagis idag och att tårtan är superdupergod!!!;)

Vi ses snart! Och då ska vi hitta på någonting roligt! bara du och jag!

Jag älskar dig Maria Eva-Lena Trennestam. Glöm ALDRIG det!
Tusen pussar och kramar från mig till dig på alla hjärtansdag!!

image2

Knäppis


  • Glad
  • Förvirrad
  • Tankspridd
  • Förväntansfull
  • Fundersam
  • Lycklig

Det är jag. It´s me!


Hemlis!!

Jag håller på med en grej. En hemlig grej som jag inte kan avslöja! Men det kommer bli ruggit bra!! Så in i helvete! Allt är nästan ordnat så nu väntar vi bara på att tiden ska vara inne!

Åååh, jag längtar! Längtar, längtar, längtar!!

Livet känns bra och jag driver med människor jag inte känner. Låter härligt va!!:P Haha! Jag är så glad!!!!!!


image1

Fatta vad snyggt att ha den där piercingen!

Älskling

Min älskling har äntligen kommit hem!!! Har varit ifrån varandra i tre veckor. Jag har tänkt på dig varje dag och varje kväll har det varit så tomt i sängen..:( Hur somhelst så är det väldigt skönt att du fungerar igen! Vad hade jag gjort utan dig? Du är mitt liv. Mitt framtida liv. Märket är en Asus och jag kallar den för "honom":P

Onsdag - Städ, tvätt, disk!

Idag har jag diskat, tvättat och städat! Ringt till Monika och till Åsa. Duktig tjej! Man måste få berömma sig själv ibland. Har fixat med en massa kläder idag också, som ska ut på blocket eller tradera, har inte riktigt bestämt mig än. Men det är kläder jag inte har nytta utav längre så då kan man passa på att tjäna en liten slant på att bli av med det hela!

Såg för övrigt världens bästa film i söndags då jag låg askalasbakis hemma hos Emma och Staffan. Stardust heter den. Fantasy, me like! Riktigt söt. Typik tjejfilm tror jag. Eller barnflim kanske? Avgör själva! Jag rekommenderar den verkligen!

Var hemma hos Jennie igår och firade hennes födelsedag. Tryckte i mig smörgåstårta och onyttigheter som om jag aldrig sett mat förrut. Det var brutala intag vill jag meddela! Men jag njöt!!:)
Sen åkte vi förbi Ricke och lämnade två dumlekakor till honom. Vem kan motstå Jennies mormors dumlekakor? Nej precis, INGEN!!!!:P Kanske kommer ett recept här nån dag! Den som lever får se!

Ringde som sagt till Monika idag, och det gick jättebra! Jag vill bara iväg nu! Nu nu nu! Hon har börjat berätta för Eric och Filip att jag ska komma till dem. Tjoho...! Eftersom jag inte har berättat något om detta så är det så att jag flyttar till sthlm den 1 mars. Jag ska vara barnflicka, för Eric och Filip! Två underbara små killar som är fulla av bus!!:) Hela grejen är så himla spännande och det ska verkligen bli jätteroligt! Känns som en ny fas i livet på något sätt. Flytta hemifrån och ta hand om sig själv (till en viss del), att möta nya människor och skaffa sig ett nytt socialt nätverk. Blir nog bra!:) Dock kommer jag att sakna alla här hemma. Verkligen. Men jag kommer hem några helger då och då, så då får vi tid att träffas igen. Sommaren kommer nog bli helt fantastisk! Jag ser inget behov av att vara hemma på Gotland sommartid, vilket många andra har. Visst kommer jag att sakna vecka 28 och 29 fruktansvärt mycket, men om jag har tur så kanske jag kan ordna någon form av "ledighet" så att jag kan vara hemma några dagar runt de veckorna.

Det är mycket som virvlar i min skalle just nu. Saker som egentligen inte borde vara där men som ettsat sig fast ändå på något konstigt sätt. Svårt att förklara det där. Men det ordnar sig. Jag behöver inte er, inte nu!

Det sägs att när man minst letar efter kärleken så poppar den upp rätt framför snoken på en! Så till er alla, jag har slutat leta! Visst finns det sexy objects men vafan, det är bara ögongodis!!;)

Tjingeling!!!

Sega måndag

Dra mig baklänges på en gammal vespa säger jag bara!! Fy helvete vilken fest det var i lördags. GALET!!!
Det finns väääldigt många minnesluckor, tur att jag har endel bildbevis som hjälper mig att minnas det hela.

Nu ligger jag hemma i sängen. Har sovit hela eftermiddagen. Var på gymmet vid lunch med Mipit. Det var skönt.
Å nu är Mipit hemma hos Oliver men har lämnat sin kära mac här, så jag lånar den lite. Min kära ögonsten är inte lagad än. Ringde till data byrån förut och de sa att om jag hade tur så kunde jag få tillbaks den denna vecka. 3 jävla veckor!!! Hur stort är felet egentligen?? Det är frågan det!!

Snart flyttar jag. Inte så lång tid kvar. Det svåraste kommer att vara å lämna Mia och Jennie. Det är inte alltid lika lätt utan dem nej!! Hu... Jag blir deppig bara jag tänker på det...

Imorgon fyller Wilde år. 21 till och med. Ska dit och käka smörgåstårta och lyssna på när hennes mormor sitter å gnäller om de mest onödiga saker i hela Världen!!! Men jag gillar det!!!;)

Nej nu ska jag börja laga mat. Hungriiiiiiig!!!

Hepp!!


Parteeeey!

Nu ska jag snart åka ut till landet!! 50 års fest för mina två kusiner som har fyllt 25! Så det blir ett redigt kalas vill jag lova! Jag har höga förväntningar och är taggad som ett spjut! Hur jag nu i hela världen kan vara det med tanke på hur snett det gick förra helgen??!:P

Snart är det vår, och snart flyttar jag. Första mars närmare bestämt. Det ska bli roligt!!:)

Skriver mer imorgon om festen när jag har kommit hem. Tillbringar natten i stenkumla hos min andra kusin och hans bästa fru Emma!

And off I go!!

Tjingeliiiing!