FREDAGSEFTERMIDDAG

Tjoheeeeej! Det snöar här i fjällen! Som det ska med andra ord! Idag har det varit grymt mkt folk på jobbet. Igår fick vi sinne då vi räknade kassorna varav den ena låg på minus 1940! Hmm. Bra där! Fråga mig inte hur. Men så vart det iaf!

Norrmännen har sportlov nu, och det märks. Fy fan vad de handlar. De bryr sig inte om att det är svindyrt med liftkort, nej dem ska ha goggles och buffar och godis. Pengar pengar!

Imorgon har jag ev lovat Lillhenke och Emmy att åka skidor. Jag är ju ledig. Men jag vet inte alltså... jag är så jävla sämst på skidor så jag kommer säkert att bryta benet och inte kunna jobba mer. Skön iställning på fröken Nilsson här hör jag! Haha. Jag skyller på att jag har haft huvudvärk hela dagen!

Ikväll blir det fredagsmys med Andreas och Lisa. Vet inte vad vi ska göra. Alfapet kanske? Missa för guds skull inte solsidan ikväll hörrni! Kan vara bland det roligaste som visas på svensk tv just nu!:)

Imorgon måste jag egentligen ringa en massa viktiga samtal, och visst tänkte jag skulle göra det. Men sen kom jag på att det är lördag imorgon och att dem jag ska ringa till förmodligen inte är anträffbara då. Så jag får vänta tills på måndag. För då är jag ledig igen!

Nu ska vi alldeles strax åka hem. Lisa räknar kassan och sen ska vi skjutsa Lungan hem och sedan köra vidare hem till oss i södra Västansjö! De ni.

Hoppas att alla får en trevlig kväll och att ni mår bra.

Hörs!

SNABBIS PÅ JOBBET!

Ja men vad bra att jag skrev det jag tänkte skriva! Fan, jag har ju ingen dator, och nu sitter jag på jobbet så jag kan inte ta det nu. Lite stressad, sitter på jobbet och ska med bussen som går 16:35. Imorse var det 30 minus och bilen startade ej! KUL!!! När jag stod och sminkade mig så försvann plötsligt strömmen. Mmm great! Fick ta bussen till jobbet. Men det gjorde fan ingenting för här var det minsann också strömavbrott! Hela jävla Hemavan var utan ström!! Ändra från Norge till Storuma! Helt sjukt. Vi satt och förfrös inne på skidskolans kontor och mös med värmeljus och kakkanter från restaurangen. Klockan halv tolv fick vi tillbaka strömen. HALV TOLV! kan ni fatta eller? Det goda jag fått ut av detta är att man fan ska tänka på hur jävla mkt ström betyder för en! Jag tror dock att det kom som ett test för jag fick nämligen min jacka igår!!!! :)

Nu är det en människa som ska höra upp här, för jag har något viktigt att berätta. Bara till EN ENDA människa, och hon heter Hanna. Hanna Hellström närmare bestämt! Hör och häpna sugar, jag har skaffat jobb åt oss i NORGE!!! I Boda närmare bestämt! Nästintill bombsäkert!! Så nu jävlar ska vi till Norge bruden!!! Yeeeey!!

Ikväll blir det middag med säljarna och skiduthyrningen nere på Centrumhuset. Nice. Trevligt om inte annat. Lisas föräldrar har kommit till stugan idag. Så nu har vi någon som eldar åt oss på morgonen och bär in ved! Tjohej!

För att hinta en annan människa. Som för övrigt verkar vara en väldigt stark och kämpande person så kan jag ju bara säga att Jude Law är väldigt snygg. Hintat enough?! Göj!

Nu måste jag springa ner för snöbacken för att sedan hoppa in i bussen tillsammans med en hel barnehage! Håll till godo jag ska av vid Västansjö!

Hörs!

Inlägg

Ååååh, jag blir så jävla förbannad!!! Precis då man har skrivit klart ett relativt långt inlägg så är det väl självklart att internet laggar å hela inlägget försvinner! Skönt! Kul! Jävligt kul faktiskt!

Idag är det måndag och jag firar den med en ledig dag! Det är nu 18 grader kallt ute och stormen är över. Igår blåste det hur mkt som helst och det var ca 22 minusgrader i vinden. Brrr! Jag är i behov utav min jacka NU! Pratade med HenkeBoss igår, och han sa att dem var påväg. Ja, det har dem väl varit i ca två veckor nu...?

Idag ska jag städa. Sen ska jag promenera bort till brevlådan. Kan bli en mycket spännande dag det här känner jag, känner ni också det?!:P

Jag funderade över en hel del saker igår och inatt, och jag ska skriva lite senare om vad det var. För det är en fundering som jag har. Eller ja, jag har tänkt på en grej alltså. Men jag vet inte riktigt hur jag ska formullera mig, så jag väntar ett tag och knåpar ihop något i hjärnan som förhoppningsvis förvandlar sig till text på det här stället!

Adios!

KLOCKERS

Det här är utan tvekan vara den roligaste reklamen för tillfället.
Hahaha. Jag döööör!




Back to fjällen

Då har man precis vaknat. Mamma ringde och väckte mig. Vilket jag inte hade något emot. Sitter hemma hos Maria på Lidingö och dricker te och käkar mackor. Ska snart svänga in i duschen och sedan packa det sista som behövs för att sedan bege mig till arlanda. Ska ju bli jävligt spännande! Hoppas att jag inte får betala för övervikt på väskan denna gång!

Igår var vi och såg avatar i 3D. Hmm, njaaa säger jag. Maria tyckte att den var bra, men jag ger den bara 2 av 5 stjärnor. Det var en massa velande från brudens sida (as usual) och sedan dog alla förutom huvudpersonen.. Och det tyckte jag var lite konstigt. jag blev nog lite åksjuk av att kolla i 3Dformat. Men det var en upplevelse det också.

Jag har väl inget mer att tillägga än att jag är lite småsentimental just nu. Lite rubbad (som aldirg annars?) Nja. Det är därför jag inte hör av mig till någon utav er. Separationsångest med ett finare ord!

Nej, packa Marias kappsäck var det ja! Skriver mer ikväll, om inte Lisa har tagit med sig sin dator till Lse? Annars imorgonkväll!

Hörs!

SOMMAR

Sitter och kikar igenom bilder från i somras. Det är ju fullkomligt LIVSFARLIGT att göra det såhär dags på året! Fy vad man längtar tillbaka. Och ännu mer fy vad man längtar till sommaren. Till värmen. Till då allt är grönt och jävligt skönt. Det är som om man glömmer bort allt det fina och varma då vintern står för dörren och vill ge oss en käftsmäll med sin kyla. Brrr! Jag är trött på snön nu. Eller iaf då man är här på Gotland. I fjällen tycker jag fortfarande om snön. För där kan man göra så mycket roligt med den. Ska jag vara ärlig så längtar jag faktiskt till backen. Vilket jag aldrig i helvete trodde att jag skulle göra! Men ja. Å lillhenke har lovat att styra upp en skidlektion med mig. Å jävlar om han inte håller det denna gången!

Jag ska strax börja packa. Det var meningen att Kim skulle komma över på te, men jag har inte sett röken av honom, så jag förmodar att han gör annat...? Jag steg upp vid nio idag. Duschade, tvättade och lagade frukost. Nu är det bara det tråkigaste kvar. Packandet... Jag vet att jag inte får ha med mig så väldans mycket saker med tanke på att allt ska få plats i en väska då jag åker hem. Hmm, jag tar nog bussen tillbaka till Sthlm då det är dags för hemfärd. Så att jag slipper betala de där 250 kr i övervikt av min väska. Japp, låter vettigt!

I eftermiddag beger jag mig alltså härifrån. För denna gång. Nu blir det definitivt inga mer hembesök då mitt konto kommer att skrika: "NOLL JÄVLA KRONOR!" ända fram tills majlönen kommer. Mm, men vad bra då. Verkligen. Tjejen som är expert på att leva över sina tillgångar har vi här! Usch. Det är ju så man skäms!

Hittade lite bilder på min dator. Som jag bara måste slänga in. Ni behöver inte kolla, fastän jag vet att ni gärna vill! Haha.

                          


Morning!



He doesn´t deserve me.


"He doesn´t deserve you!"

"I know that that's what everyone's been telling me for months, and i´ve known it was true. but now i feel it. i feel it in my heart that i am too good for him. he wasn't any good for me. he hurt me, he rejected me, he made the corners of my soul cave in. he made me happy for such a short time, and even then it was full of ups and downs. and i deserve better than that. i deserve a boy that loves me, that truly knows me fully and completely and is in love with every bit of me. i deserve a guy that always wants to be with me and will do anything for me. i deserve a man who makes me happy.

and i believe he exists. i believe now that someday, i will find my perfect match. i haven't been optimistic in months. i've spent so much time alone, dwelling on him, on the one that broke my heart. and i haven't been able to see that this isn't the end. i'm young, i have the rest of my life ahead of me. one day, i will find that person and we will fall crazily and madly in love. he exists. and it's okay if i don't find him anytime soon. i'm not going to go out there and search for him. because you know what? i do believe in soulmates. i believe that everyone has someone made just for them. and today, today i felt that hope inside of me. that i will find my soulmate. and this guy, this stupid guy that broke me is not him. so why am i wasting my life crying over him? from now on, i'm just going to let go. i know i won't completely get over him right away, but i'm not going to spend any more time sitting at home when i could be living my life. i'm letting go of him because i don't need him.

i'm going to live. i'm going to have a love for life. and i'm going to be happy."

 

Jag kan bara säga WORD på den här texten. Den är så rysligt sann och jag känner igen mig så fruktansvärt mycket. Skrämmande. Jag tror även att det finns andra som känner igen sig i denna berättelse. Kanske inte hela, men delvis.
Nu rycker vi oss i kragen och inser att killar inte är livet, okej? Nu lever vi för våra fina vänner, för stunderna då vi känner oss som snyggast och bäst. För dagarna då allt går som en dans, då solen skiner på oss så att våra fräknar tittar fram. För våra framtidsplaner som inte inkluderar pojkar, män, nötter och svin! För helande hjärtan, sommarbruna ben, flätade hår, sena sommarnätter. Vi riktar blicken framåt. ALDRIG bakåt. Vem är med mig?

Sanning eller bullshit?




Valentine

Sitter hemma hos pappa atm. Vi kollar OS. Eller nej, JAG kollar OS, pappa "sovtittar" på OS. Snarkar till lite då och då. Det är skidskytte på tv och regnet vräker ner över dem! Det är tydligen många storfavoriter som bommar! SYND OM ER DÅ!

Jag ska snart åka hem. Funderar på om jag ska svänga införbi och låna filmer. Men jag vet inte om jag har ro till att sitta still en kväll till. Jag måste göra någonting. Men vad? Vad vad vad finns det att göra på denna lilla yppiga ö såhär en söndag? Ingenting. Men tja, vad finns det att göra i resten utav landet egentligen? Näe, jag skulle vilja vara placerad i ryggläge i en jävla solsäng på andra sidan jorden! Helst tillsammans med betydelsefullt folk eftersom det nu promt ska vara alla hjärtans dag idag. BARA därför hade jag tagit med mig betydelsefullt folk. Annars hade jag åkt ensam tillsammans med en bok och en bikini. Mmmmm, Maldiverna klingar fint i mina öron! Eller varför inte Thailand? Deram on säger jag bara!!

Nej, nu åker jag hem och slänger mig i badet! För det är väl närmast turkost, 29gradigt vatten jag lär komma!

Hörs!


Tack

Det var ett tag sedan jag fick det. Men här är det.



Det var fint gjort av dig.


INGEN RUBRIK

Wiiiiu! Fy fan vad det blåser ute! Jag är inte van vid sånt längre! Oj oj oj! Idag har jag tvättat i tvättstugan. Skulle egentligen ut till min kusin och hans fru och käka middag, men vägen ner till dem var igensnöad..? Jag tyckte inte att det snöade speciellt mkt, men antagligen så hade det blåst igen! Vid fyra åkte jag till stan med mamma. Köpte en tröja på H&M. Grymt fin! Man får passa på nu då man är hemma!

Ikväll har jag och Julia varit hemma hos pappa och Eva och ätit middag. Det var väl relativt gott. Mätt blev man ju! Nu sitter jag hemma med mamma. Jag har varit och hyrt en film som hon väldigt gärna vill se.

Lite senare tänker jag förmodligen catcha upp med Baby och co för diverse kvällsaktiviteter. Om jag orkar. Är lite småtrött, as usual. Men det ordnar sig. För lite sömn har väl ingen dött av. Eller?

Låten som spelas konstant i Mias bil för tillfället! Sen att hon är jävligt snygg att se på är ju bara ett jävla plus!


Can´t love, Can´t hurt


GARDEROBSMENY FÖR INOMHUSBRUK

Trött tjej 22 anmäler sig! Sov ända till 17:30. Sen käkade jag middag med mamma och Julia. Efter det skjutsade jag lille mor till systembolaget för en vinprovning. Jag ger inte många bath för visbys gator i nuläget. Det är fan skandal! Kan man inte ploga ordentligt på denna ö eller? Efter det åkte jag och syrran och hämtade Baby och Amanda, sedan vidare till ica visborg där vi inhandlade diverse smågrejer. Sen har vi hängt här mest hela kvällen. Jag har nyligen skjutsat Mia till Stanley och co vid reno och åkte sedan en sväng genom innerstan.

Nu sitter jag här i soffan och tittar på GE-galan plus Julia och Amanda som sitter på golvet och pluggar. Fint de! Är relativt trött faktiskt. Så jag funderar på att ta en dusch och sedan gå och lägga mig. Åt Lisas vägnar borde jag ladda hem minst 10 filmer nu då jag är hemma. Hm, kanske bäst att dra en koll? Jag gört!

Hörs!

DET RYKTAS...?

Well, well. Hemligheter skall avslöjas som utovat. Det första var en hemlighet. En helt oplanerad hemlighet ända tills igår. Jag bestämde mig för att göra en grej. En sak. En förflyttning. Från ett ställe till ett annat. Idag har jag sett sivilicerade människor, motorvägar och höghus. Jag har flugit flygplan två gånger, jag ställde klockan på 04:10 imorse för att hinna. Japp. Ni har redan listat ut det va? Om inte, ointelligenta nötter! Haha.

Den andra "hemligheten" tänker jag inte berätta än. Ni lär märka den. Yes, you will!

Sis grät då hon fick syn på mig utanför Din sko. Mamma blev glad. Jag blev överlycklig. Det känns på ett sätt väldigt overkligt. Men samtidigt sjukt skönt. Honey, I´m home! Om så bara för ett tag.

Jag känner att jag behöver ta en powernap nu. För ikväll ska jag träffa bästa Baby!! Yey.

Hörs!



Från personalfesten igår.
Jag och Lisa var på något konstigt sätt väldigt lika!


PISTKARTAN I HÖGSTA HUGG! LET´S GO!

I´ve got some secrets to share!

Men dem får ni veta först imorgon! Haha.

Nu ska jag och Lisa slänga på oss fem miljoner lager av kläder för att sedan hoppa in i bilen tillsammans med brädan och bege oss till Hemavan för att åka lite. Det är strålande sol, blå himmel och 22 jävla minusgrader!!! Uppe på Kungs är det bara 14 minus, så jag antar att det får vara okej helt enkelt? Sen ska vi möta upp Sara, för att sedan infinna oss på Solkatten ikväll klockan 19? Eller var det 20? Hm. Minnet är inte det bästa. Jag har alldeles för mycket i skallen nu!

Skriver mer ikväääääll!! Eller nåt!

Hörs!



Lite sol hade inte skadat oss nu!


MISSADE BUSSEN PGA 30 METER HÄCK TILL HUSET. EN CIDER MÅSTE MAN VÄL HA?

Det var en bättre kväll igår. Men ack så sämre dag idag! Fy fan alltså. Vi har skrattat, sovit, gått runt i pyamas hela dagen, druckit gammal julmust, käkat middag och kollat på köping. Tagit det jäääävligt lugnt med andra ord. Sweet!

Imorgon jobbar jag. Lisa är ledig. Förhoppningsvis blir det lugnt. Men man vet ju aldrig. Kanske blir värsta rushen..? Näe, skulle inte tro det! Jobbar med Hasse, så i mån av dötid kommer vi säkert snacka om Libanon, skidor och facebook. Jag håller på och lär honom hur det går till. Man född 54 försöker ihärdigt att följa med i utvecklingen!

På tisdag vankas det personalfest. Jag ska vara lugn som en filbunke! Tänker köra, annars vet man aldrig vad som kan tänkas slinka ner!

Nu ska jag svänga in i duschen och sedan gå och lägga mig.

Hörs!

DRA MIG PÅ EN TALLPINNE! HELST MED BARR!

Just hemkommen! Bra kväll! Blev ju fylld utav bara helvete utav Carrera!! Dra åt helvete! Lisa ville kräkas på bussen, men jag distraherade henne så gott jag kunde!

Kul folk ute. Omänskligt trevligt folk det finns här i fjällen! Me like! Ni borde testa alltså! Thats for sure!

Imorgon är vi lediga. Å fy fan vad bakis vi ska va, jag och Lisa! Men det är det värt. Den här kvällen har varit kanon, och jag vill inte byta ut den mot någon av vecka 29:es stekkvällar! Ännu mer thats for sure. Undrar varför! Hehe!

Night night partycats!

DET VISADE SIG ATT PÄRLORNA VAR GJORDA AV IS. ISBITAR, NÅGON?

Wiii! Snacket med vädergudarna verkar ha fått utdelning! Det snöar! Fast inte så mycket som det "borde".

Igår var vi på möte med Carrera, snygga goggles alltså! Nu har jag lite koll på vad de olika linserna har för funktion och syfte. Kontrasthöjande och kontrastdämpande. Efter det åkte vi till ICA och handlade middag. Sen hem till FH och käka. Sen såg vi antikrundan. Ett måste i vårat samboliv! Haha.

Sitter för tillfället i FHs fåtölj och lyssnar på P4 Västerbotten. Faktiskt. Inget att skryta om kanske. Men för tillfället spelas Melissa Horn. Så jag är mer än nöjd! Ska snart försöka få i mig lite frukost och sedan se till att göra något av denna dag!

Idag är det som vi alla vet fredag. Men det är inte vilken fredag som helst! Det är den 5 februari. Vilket innebär att världens bästa Jennie Petra Carolina Widerström fyller 23 år! Congrats my love! Känner att jag vill vara hemma på stjärngatan precis just nu och fira henne. Men det går ju inte. Jag ska fan uppfinna fingerknäppningen som trasportmedel! Fatta vad rik jag skulle bli, och hur jävla bra för utvecklingen det hade varit med ett nytt trasportmedel såhär i kritikgivande utsläppstider!

Hörs!

TURKOS

Först blev jag stel. Sen kom tårarna. Sen gick jag och la mig. Somnade. Vaknade. Då kändes allt plötsligt mycket, mycket bättre. Det var som att jag insåg vissa saker under den korta stunden jag hann sova. Det är liksom okej nu. Lugnt. Acceptabelt på något konstigt sätt. Jag vet inte vad grejen var. Men jag vet att det känns bättre nu. Jag kan gå vidare nu, och det känns så himla skönt.

Jag funtilurar på om jag ska åka hem eller inte. Isf blir det redan nästa helg, och det känns ju en aning tidigt. Det känns liksom inte lönt att åka hem efter tre veckor då man har varit borta. Så jag tror att jag blir kvar här uppe. Lisa åker till sthlm då och jobbar på sveavägen 42. Kanske skulle jag åka med och hälsa på hos sveavägen 44? Nja..

Jag ska till jobbet i eftermiddag. Möte med Carerra. Spännande! Ska ta fjällbussen vid fyra. Hoppas den ser mig? Det är ju mörkt då. Ska ta med mig en ficklampa för säkerhets skull! Sen ska vi handla på ICA och hämta alkohol på Statoil. Det blir kanon.

Jag fattar inte att det är "snökaos" hemma på Gotland. Jag är i fjällen, borde det inte vara snökaos här? Eller åtminstone snöa lite? Näe.. Tydligen inte! Jag får ta ett snack med de där vädergudarna och se till att det blir lite snö här uppe också. Vi behöver liksom det för att överleva!

Hörs!

TEMA

"Nu har jag rensat ur
nu spelar ingenting nån roll
nu kan det blåsa vart det vill
för nu är allt tillbaks på noll

Och här kan allting börja om
nu kan jag se vad jag förträngt
nu ska jag passa mig för dom
som aldrig gjort som dom har tänkt"

HEARTBEAT

Jag har ont i mina lungor. Undrar varför?

Mitt hjärta kom idag. Så snart är det här. Här hos mig.
Ni ska få se!

J


Jag tror inte hon har haft annat än banansex de senaste fem åren. Om ens det. High five på det?

Hola!
Svänger till det såhär en måndagskväll med en exotisk(?) hälsning från norr. Det är SVINkallt här uppe nu! Imorse då jag åkte till jobbet var det 30 minusgrader ute, och tre älgar hade jag visst i trädgården också! Jag DOG! Kom knappt iväg till jobbet pga den hala backen som leder upp till stora vägen.

Öppnade idag. Sara var där. Pratade lite om datorer, vinterkläder och annat tjaffs. Sen kom Monica och hängde ett tag. LillHenke trillade in och slogs som vanligt! Det kom inte en enda kund på hela dagen. Var mest telefonsamtal frår norrmän och jag fattade inte mycket. Försökte hjälpa så gott jag kunde och jag tror att dem blev nöjda! I eftermiddag har jag och Hasse roat oss med att kolla på flygfotografier på eniros hemsida. Sjuk underskattad grej, eller? Hm. Vi zoomade in mitt place hemma på ön. Sen körde vi en grovguide över de stora fjällen och sedan en sväng in i Norge. Jag var helt lost, men Hasse hittade!

Är i stort behov utav min jacka nu. Beställningarna går iväg imorgon och förhoppningsvis kommer grejerna inom en vecka. Sköööönt!

Nu ska jag kolla klart outsiders, sedan ta en varm dusch och krypa ner i sängen och läsa en stund.

Hoppas alla fina mår fint!?

Hörs!