Yellow

Det får bli en sån här ikväll. Jag känner mig lite låg. Men den är fin. Så himla fin faktiskt.
Den här sången är för alla som jag tycker är fina.







Mitt humör ...

Mitt humör är inte på topp idag känner jag. Inte alls faktiskt. Väldigt lättirriterad och allmänt grinig. How come? Jag har ju mina funderingar faktiskt.

Var ute och sprang imorse. Skönt. Solen lös på bra och jag kämpade mig fram genom skogen. Sen så mötte jag upp Frida i stan. Vi gick en sväng genom gamla stan och förbi slottet. Sen gick vi och fikade och åt en väldigt knepig lunch. Haha.

Idag har någon även rånat SEB här nere på torget. Skottlossning och grejer! Varför är man aldrig där det händer?:P Haha. Nej, stackars de människor som var där inne när det skedde. Måste verkligen vara dödsjobbigt. Psykiskt.

Nu ikväll har jag varit och handlat. Storhandlat. Som alltid. På hemköp. Konstigt nog. Vi ska inte handla där längre. Vissa kan ju lista ut varför.. Haha. Och nu håller jag på att laga mat. Nån slags kyckling grej med bananer och jordnötter. Har för mig att My och Alexander brukar äta det? I´m I right? Tror fan det!

Nu ska jag upp och fortsätta. Skriver mer sen. Kanske.

Tjenis!

Smala Susie? I helvete heller!

Sitter här i min källare och snorar som en havtrött treåring.

Jag spanar även in aftonbladets hemsida och förundras över hur korkade endel människor tydligen kan vara. Jag läser om Susie. Susie är sjuk och måste ta sig till sjukhuset. Men hon kan inte. Vill ni veta varför? Jo, för att Susie väger 318 kilo!!!! Hur i hela fridens namn kan man låta sig bli så jävla tung? Jag menar, ser man inte det själv eller? Det är ju inte så att vikten kommer över en natt och poff så är du stor som ett hus! Herre gud ja. Borde man inte ta mer ansvar som människa? Över sin egen kropp? Om sitt tillståd och sitt välmående? Bryr man sig inte, eller har man världens största passion till onyttig mat och en jävligt dålig inställning till motion? Jag fattar inte. Jag fattar verkligen inte! Får man inte skylla sig själv i det läget? Är jag elak om jag säger att hon får skylla sig själv efter att ha misskött sig själv totalt? Ja, jag säger det. Hon får fan skylla sig själv!!!

Några frågor på det?

För övrigt så är kvällens i-landsproblem att jag inte har bäddat i sängen med nya lakan än.  Allt ligger på golvet. Suck!


Irriterad

Jag är så fruktansvärt irriterad för tillfället. Så irriterad att det inte finns ord!! Vad är du för människa egentligen? Tror att du är bättre än alla andra och att alla kan ställa sig precis efter vad du tycker och vad du vill. Det är ju absurt!!! Börja leva som vanliga folk för i helvete och ta ditt ansvar. Jag blir helt sjuk. Så himla arg är jag just nu. Jag skulle vilja spotta på dig och säga till dig att jag hoppas att allt går åt helvete för din del! För du förtjänar inte det du har just nu. ABSOLUT inte. Äckliga svin.

Jag vill bara här ifrån. Nu nu nu!! Ska till Altorp och gå en runda. Förhoppningsvis lägger sig irritationerna och allt kan återgå till det normala igen.

Och du ska vara en vuxen människa? I helvete heller!!!

Strapats!

Yes! Äntligen hemma! Finally!! Har virvlat runt med Maria i tre jävla timmar. Hur svårt är det att hitta till Uppsala och sen tillbaka till Stockholm igen egentligen? Jag önskar att jag hade en fungerande gps i min hjärna, för den i bilen ville inte riktigt vara med! Men till slut kom vi fram! Hämtade lilla Mio och satte oss i bilen för att köra hem igen. Vilket skulle gå ganska fort. Trodde vi ja!! Det var lika snurrigt på hemvägen. Fastän jag tyckte att jag hade stenkoll. Nåja. Nu är hon hemma. Kattskrället!!;) Haha. Söt som socker. Om inte sötare!

Nu sitter jag här. Nyss hemkommen från Lidingö. Ska alldeles strax gå och lägga mig. Vet ni varför? Jo för att jag ska jobba imorgon! Häääärligt! Jag vill inte. Innerst inne så vill jag bara ha världens längsta sovmorgon i min egen säng ända fram till lunch. Men det kunde jag ju fetglömma. Monika åker till GBG imorgon och Per ska ta upp båten ur sjön? Havet? Ån? Vattnet låter bäst. Haha. Sen kommer killarnas farmor runt tre-tiden. Ska bli spännande att träffa henne. Aldrig träffats tidigare. Vilket är sjukt oklart med tanke på att hon bor i Södertälje.. Nåja.

Natt natt alla party katter som är ute och röjer i afton!

Ps 1. Underskatta ALDRIG skivad gurka på macka. Det är bland det godaste som finns tror jag.
 Ps 2. Vi gillar inte AIK! Ds.





Uppsala, here we come!

Bara så ni vet så drar jag till Uppsala nu! Ska bli intressant!

Skriver mer när jag kommer hem. Tjenis sålänge!

Är den här låten bra eller inte? Jag tror nog att jag tycker det.
Men det blir lite kristet på något sätt. Vilket jag inte gillar.




Vill du ha ett äpple?

Det är sorgligt sånt där ibland. När fördelningen inte fungerar som den ska. Tråkigt. Riktigt tråkigt. För alla.

Idag har jag varit på stan. Handlat halsduk, vantar..... STOPP STOPP STOPP! Den här bloggen är ingen jäkla modeblogg nej. Hm, vad är det då? Det är en vanlig blogg. Vanlig? Eller är den ovanlig kanske? Beror på hur man ser mig som person. Ovanlig eller jävligt vanlig? Välj själva. Hur som helst så skriver jag om det som kretsar i min skalle. Såna saker jag kommer på under dagen att jag behöver eller vill skriva ner. Berätta liksom. Ja, ni förstår va? Och som vi redan vet, så är jag bra på att spendera pengar. Inget jag vill skryta med. Snarare skämmas för... Så därför tänker jag sluta berätta om mina inköp. Sådeså!

Idag när jag satt på t-banan och rullade in på danderyds sjukhus station så kom det in en dam? tant? Ja, what ever. Iaf, hon satte sig på platserna bredvid. Sen tog hon upp en stor papperspåse från Coop och sa till mig med en mormorsaktig röst "Vill du ha ett äpple?" Jag blev helt ställd! Jag? Ha ett äpple? Av en främmande tant? Självklart! Jag kikade blygsamt ner i papperspåsen och valde ett äpple, sa tack och satte mig sen på min plats. Då sa hon "vill du inte ha några fler?" "Ja, tack" svarade jag och blev som en femåring. Jag tittade försiktigt ner i påsen igen och tog upp två äpplen till. "Tack" sa jag. "Varsågod" sa hon. Sen berättade hon att hon hade varit hemma hos sin bror och plockat alla äpplena. Direkt från trädet. Sen babblade hon på om att hennes pappa skulle fylla 100 år i januari, och att stegen som hon hade klättrat på hade fallit rakt ner i skallen på henne. Stackars tant. Jag kom fram till T-centralen, var påväg att gå när jag snabbt vände mig om och gav henne en blick och en liten vink.

Det jag egentligen ville komma fram till med den här "berättelsen" är att det faktiskt finns snälla människor i stockholm. Fastän majoriteten är över 70 år så. Men ändå. Än finns det hopp! Jag trodde faktiskt inte att sånt existerade här. Att man pratar med främmande människor, bjuder dem på äpplen och vinkar hej då när man kliver ur tåget. Faktiskt inte...

Nej, nu ska jag träna. Sen ska jag basta och packa in mitt hår med världens bästa hårinpackning! De ni! Vardagslyx här i Djursan! Och jag klagar verkligen inte!

Later.



Jag kan väl få se lite smart ut i de här brillorna va? Schyrra?!


DERBY

Vet ni vad jag har gjort ikväll? Kanske inte så svårt att gissa om man läser rubriken. Men! Vi talar inte högt om denna match! För AIK kom igen i den 90:e minuten. Vilket resulterade i 1-1. Suck. Jag blir så trött. Att vi aldrig kan få vinna ifred!

Nu sitter jag bara och funderar på vart herrn som jag var där med har tagit vägen? Det var jättemycket bråk i solna så man fick inte komma ner till tunnelbanan. Och nu svarar han inte på mitt sms. Är det nu jag ska börja bli orolig? Hoppas inte det. Hu...

Imorgon är det torsdag. Eller rent tekniskt om 20 min. Med andra ord den 25:e. Vilket innebär lön. Tjoho. Spara spara!

Trött tjej snart 21 går och lägger sig bums!

Grattis på födelsedagen Baby! Hoppas att dagen har varit lyckad och att du har fått många söta pussar av J!:)

Natt katt

Underbara tisdag!

Det är kris här hemma i huset just nu. En stor kris. Per har fått sparken. Så nu är alla arbetslösa utom jag. Då kan man genast börja undra över vad som kommer hända med mig. Jag får vara kvar. Snällt va? Så nu håller vi alla tummarna för det "hemliga projektet". För då mina damer och herrar, vankas en fet semester för familjen och mig i januari eller februari! Snackades om västindien i fyra veckor. Hmm, den som inte vill med slänger upp en hand! Inte gör jag det iaf! Tjohej. Det här ska bli bra. Det har jag redan bestämt!

För övrigt är jag svin trött. Verkligen S V I N trött! Ska gå och lägga mig så fort jag har skrivit klart här och duschat.
Vi var ute med båten i eftermiddags. Sjukt mysigt. Så otroligt vackert! Solen sken och vattnet var spegelblankt. Det var varmt och vi insåg nog alla fem att detta var "sommarens" sista, soliga stund. Fint var det i alla fall. Sagolikt!

En tanke som slog mig precis nyss är att Mys och Alexanders bröllopspresenter står här bredvid. Jag undrar när jag ska lämna dem egentligen? Visst vill jag hälsa på, men samtidigt inte. Det råder dubbla känslor i min skalle och jag kan inte riktigt bestämma mig... Nåja, tiden får väl utvisa det. För en sak är säker, de är för stora för att skickas med posten!!

Träffade Hanna på båten igår. Kul att se henne igen. Var så himla länge sen. Jag hoppas att vi kan ses mer nu, fastän hon har mycket i skolan. Jag gillar den tjejen alltså!

Har träffat Frida idag. Hon flyttade hit igår. Hur nice är inte det då? Det bästa som hänt på länge! Nu håller vi bara tummarna för att hon får jobb. Och att hon hittar någonstans att bo!

Avslutar detta inlägg med några fina bilder från eftermiddagens båttur!

Adios crazy amigos!















Sötaste




Halvsolig söndag

Amen tjenare!

Jag är tillbaks där jag var igår vid den här tiden. Hemma hos mor. Sitter vid hennes extremt übersega dator och försöker så gott det går skriva någonting intressant!
Idag är jag inte så bakis faktiskt. Det var värre igår. Konstigt nog. Eftersom jag drack betydligt mer igår än vad jag gjorde i fredags. Beror det på att jag hade druckit kvällen innan? Äh, jag vet inte asså. Men någorlunda pigg är jag iaf.

Snart kommer Sandra hit med sin lilla Rebecka. Vi ska äta middag och mysa lite. Trevligt. Sen ska jag och Julia hem till pappa och säga hej till honom. Och sen ska jag förhoppningsvis på ett annat äventyr. Men det kan jag berätta mer om imorgon ifall det blir av.

Har varit med Baby idag. Vi skulle BARA ut till kräket och hämta in posten. Jo men tjenna! Det åts gamla plättar och brändes skivor. Kom tillbaka till stan för en stund sen. Men jag klagar inte. Åh nej. Att åka bil är bland det bästa jag vet. Och att göra det med henne blir bara ännu roligare!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag springa upp till homebuy och köpa köttfärs! De ni.


På återskrivande!


Avslöjad hemlighet!

Japp. Det stämmer! Jag är hemma nu! Hemma hemma. På ön. Haha! Kom hit igår. Överraskade min mamma. Hon blev jätteglad! Och tur är väl det för annars hade jag fan inte kommit.

Inflyttningsfest hos Mia igår. Det var trevlig. Spårat? Mjo. Sen skulle vi ut. Vi skulle till munken men Mia och Jonte drog till Wallers istället så jag fick gå till munken själv. Jag tänkte "äh, vad spelar det för roll, det finns väl alltid nån jag känner där" Mmm, men visst! Jag kände inte en käft! Inte en endaste liten människa! Som tur var så fick jag tag på Jocke så han kom dit och höll mig sällskap. Det var snällt av honom. Spelade black jack och drack shots. Fy för den där med banan och lakritssmak säger jag bara! Hu. Sen begav jag mig hem. Väldigt nöjd med kvällen trotts allt!

Anyway. Nu ska jag hoppa in i duschen fort som attan för sen ska jag bege mig till Stenkumla på trettioårskalas. Kan ju bli intressant. Får sen hur sugen jag är på alkohol efter gårdagens intag.

Tjenixen!

Torsdag

Haha, dumma mig! Vet ni vad jag har gjort? Jo, jag har bokat fel. Fel fel fel. Men jag har ändrat på det nu!

Sitter på mitt rum och ska försöka få någon ordning på detta lilla torp. Men det går inte. Jag är trött. Svintrött rättare sagt! Så himla skönt att det är fredag imorgon. Och jag vill så himla gärna berätta vad det är jag ska göra imorgon men det går inte. Nej, för en viss person får inte veta det. Eller vissa. Men imorgon ska jag berätta. Vad det är som har hänt!

Bränner en skiva också. En ruggit bra skiva ska ni veta. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det sängen som gäller. Jag är verkligen trött efter denna vecka. Helt slut. Tror jag håller på att bli sjuk. Erik har hosta så han kan ju ha smittat mig med några baciller. För att inte tala om alla barnen på Marias jobb!

Nej, nu ska jag måla naglarna!

Tjeeeenis!

 
     

Do you remember those days?

Det där med män!

Citerar Monika när vi pratade om killar i eftermiddags:

"Man kan inte ha en gris i köket bara för att han är snäll!"


Haha, så sjukt jävla roligt.

Ni kopplar den va?

Tisdagsgöra

Klockan är nu tio i tolv. Jag har hunnit med en massa idag. Verkligen hur mycket som helst.
Jag har: Vaknat, Ätit frukost, Lämnat killarna på dagis, Gått den vanliga rundan, Ätit frukost en gång till.
Samt tvättat klädseln till vagnen i badkaret! De ni.
Inte så illa va?
Ska ta ett kort på vagnen sen så ni får se hur fin den har blivit. Var verkligen ohyggligt smutsig!

Igår när jag och Fia var ute och gick så kom vi till caféet som ligger här nere på torget.
Och GISSA vem som satt där och drack kaffe!!!
Niclas Alexandersson!!





Jag dog!
Fia visste inte ens vem det var.. Haha.
Sen berättade jag det för Monika när jag kom hem och då sa hon att han bodde här och att han brukar vara på stranden i "stockan" med alla sina ungar på somrarna. Och springa runt i bar överkropp.
Så Monika och hennes väninna brukar sitta och spana på honom. Haha. Vilket nöje. Ren lyx!
Grejen jag försöker få fram är att man minsann inte kan se ut hur som helst när man är ute på sina powerwalks om morgnarna! :P

Nej, nu ska jag fortsätta med vagnen. Själva stommen ska ju också tvättas.
På med vattenslangen, en svamp i handen och så kör vi! Sen är det dags för lunch.

Adios amigos!



Provpackarn Nilsson

Hellöööö!!
Nu sitter jag här igen. Ensam. Fia åkte hem idag. Tråkigt. Men hon kommer förhoppningsvis snart igen! Och i oktober så åker jag och hälsar på henne! Wiiiu, kommer bli galet kul!

Har städat lite. Såg ju förjävligt ut. Så som det bara kan se ut när jag och Fia har delat rum en helg. Sanslöst. I alla fall, nu ska jag hoppa in i duschen. Sen ska jag lägga mig i sängen och läsa nya numret av SOLO. Hur gött är inte det? Precis! Jag känner lukten av er avund ända hit!

"Jag har haft det roligare. Har precis suttit och döpt om mina låtar i itunes som inte hade något namn och tagit bort alla dåliga låtar. Jag gick upp vid 5 imorse. Och det är 20 minus på båten så man kan inte sova om man inte klätt sig för en polarvandring. Men jag skulle göra det hur många gånger som helst för att få träffa dig."

Long time ago



Det ska undersökas väldigt noga. Finkamma liksom!


Söndag 22:49

Jahapp. Då sitter vi här. Notera, VI! Jag och Fia. Med varsin dator. Precis som det ska vara. Hon har grova problem med sin dator medans min fungerar hur bra som helst.

Idag har vi varit på stan. Jag köpte alldeles för mycket saker. Som vanligt. Så jackan som jag köpte får snällt åka tillbaka till sin galge för annars överlever jag inte till den 25:e! Och det vore ju katastrof. Eller vore de det? Anyway, igår var vi på bio. Såg Patrik 1,5. Bättre film har man sett kan jag ju säga. Visst, den var relativt bra och ganska rolig. Men jag rekommenderar den inte. Så tänk inte ens tanken på att gå och se den nu!

Ikväll har vi bastat och badat bubbelbad. Skönt. Man blir helt mör efter en sådan kväll. Känns som om man varit på stranden en hel dag ungefär.
Fia åker hem imorgon. Trööööökigt! Jag vill inte. Inte vill jag!!!!! Det blir så ensamt här då... Nåväl, får väl blicka framåt. Långt framåt innan det händer något roligt i mitt liv. Jag håller alla mina tummar och tår för att det ska hända. Jag VILL! Verkligen. Det hade varit världens jävla upplevelse och jag skulle lära mig en massa. Hm, ingen vet vad jag pratar om förutom Fia. Men ni ska få veta. Tids nog. Om det blir av vill säga.

Nej, nu är jag så trött så jag måste gå och lägga mig. Ska lämna killarna imorgon och på tisdag. På onsdag och torsdag jobbar jag på Marias jobb så då får mamma Monika lämna dem! Onödlig information, jag vet.

Natt natt.



Busfrö!


Nästa gång så kanske.

Hemlighet

I´ve got a  little secret. Men jag berättar ingenting förens allt är helt bestämt. Vilket borde vara i mitten på oktober. Så, den som väntar på någon som gått väntar alltid för länge! Haha!

Fredagkväll

Äntligen så är det fredag! Gud vad denna vecka har gått långsamt... Nu är jag bara rädd för att helgen ska gå för fort. Viket den alltid gör, men denna helg kommer den att gå mycket fortare än vanligt. Ska jag avslöja varför? Det börjar på S och slutar på A. Yes boxers, Soffan, Bjocka, Fifi kommer till mig imorgon! Ni kan inte förstå hur glad jag är över det. Äntligen liksom. Det ska bli så sjuuukt roligt! Vi ska hitta på en massa roliga grejer. Hon anländer imorgon. Bakfull som ett as lär hon vara med tanke på att hon ska på klassfest ikväll. Men det är smällar man får ta. Imorgon ska vi passa killarna några timmar, hoppas hon vaknar till liv då. Man kan ju hoppas!

Ska även hinna med att fika med Hanna också. Hur nu det skall gå ihop. Får skicka ett mess till Hanna och säga att vi får ta det vid halv tolv tiden. För annars hinner jag inte. Men det går förhoppningsvis bra för henne. Vill så gärna träffa henne. Vi sågs senast i somras. Och det är på tok för länge sen!

Gissa vad jag fick av Monika idag! En YSL fickspegel! Tror ni att jag blev glad eller? Urgulligt av henne tycker jag!
Ikväll blir det lugnt. Väldigt lugnt. Ska plocka det sista, tvätta lite och sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på film. Hm, är det Idol ikväll måntro? Måste undersökas!

Nej nu ska jag ta och boka de där biobiljetterna för morgondagen. Ska bli kul!

Hepp hepp


Hem

Jag längtar hem nu. Såhär ser Gotland ut då allt känns bra och man inte har ett enda bekymmer i hela världen!















Ja, ni förstår väl själva?


Taylor

Haha. Hur glad blir man inte när man kollar på den här videon? Jag skrattar ihjäl mig!!



Bra eller inte?!


Jag kan inte bestämma mig om den här låten är bra eller inte?





NY BLOGGDESIGN!

Tjohej nu är jag äntligen färdig! Det tog mig bara tre timmar. Fy fan. Trodde inte att jag skulle orka lära mig allt sånt där om html, headers, h1h2h3h4 osv.. Men nu så! Jag är proffs! Men det är svårt. Det gäller att sitta med det ett tag. Fixa lite, förhandsgranska, fixa lite till, förhandsgranska osv. Ändra grå färg till vit färg, ändra tillbaka. Ja nu förstår väl precis vad jag menar va?

Efter denna "total makeover" som man säger där borta till vääänster på kartan så hoppas jag att jag ska börja skriva lite mera. Ett hopp om att det ska komma ut fler tankar ur min hjärna. Att det ska virvla som attan där inne och att allt bara ska hamna här! Jag vet, det går inte. För endel saker är för privata. Och om "vissa" människor läser det (vilket de förmodligen inte borde) så blir det kanske ett jävla liv efteråt. Förstår ni? Ja, check!

Nu ska jag krypa ner i sängen. Inte bokstavligen men ja, sova helt enkelt. För imorgon ska jag lämna killarna på dagis. Undrar hur det kommer att gå med tanke på att mamma Monika har lämnat varje dag sen jag kom tillbaka från Gotland. Filip är i högsta trotsåldersfasen och vägrar att gå till dagis om morgnarna. Hans blodsocker är nere vid tårna när han vaknar så morgonhumöret är inte ens värt att nämna. Förbannat gnälligt är en ledtråd! Resten kan ni ju gissa? Vi ska ta vagnen imorgon. Kan bli intressant...! Filip lär väl hoppa ur och springa sin väg medans Erik snällt sitter kvar och sjunger någon söt liten sång. Tur att det finns sele!;) Och skönt att de inte är i trotsåldern samtidigt! Ska ev möta upp Fredrik, Robert och Diana (grannbarnen samt barnflicka) för en sammanstrålande promenad till dagis. Sen vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen. Gå en sväng tänkte jag. Jappsi. Så får det bli! Sen ska jag städa lite på rummet också. Vi får väl se hur det blir med den saken! Nej, off I go!

Natt natt alla katter!

testar festar

hej svejs. testar för fullt här. lyckas nästan. nu är det bara youtubeklippen och headern som ska ordnas. sen så!

Måndagsbestyr

Jag känner mig trött. Fast egentligen inte. Det är mörkt ute. Det regnar... Men jag funderar ändå på att ta mig ut på en promenad. Tråkigt att jag är så förbannat mörkrädd bara! Men men, vi får la se!

Idag har jag varit i Täbban och spanat in en av datorerna som jag skrev om i det förra inlägget. Den var verkligen FÖR liten! Det gick inte ens att skriva på den! Shit pommes säger jag bara. No way José! Fick syn på en annan liten varelse, en blå. Han hette Sony. Sony Vaio till och med. Han var helt perfekt! 11,1 tummare. Det enda felet var väl att han kostade 21 900 svenska riksdaler!!! SKANDAL! Så nu vet jag inte alls vad jag ska göra längre. Ska jag behålla den här klunsen? Den här skönheten som har varit mig trogen i snart ett år. Egentligen så behöver jag ingen ny dator. Det gör jag inte. Men det hade varit trevligt. Faktiskt. Hmm. Får se hur det blir. Känns som att jag får lägga det på is ett tag.

Nej, nu ska jag måla mina naglar, sen ska jag träna och efter det blir det dusch samt omdesign av denna tröööökiga blogg. Spännande va? Kika in lite senare!


Ge mig nåt som tar mig någonstans . 11 days .

Hjälp mig att välja!!

Nu mina damer och herrar(?) ska ni få ett väääldigt roligt och intressant blogginlägg! Det ska nämligen handla om ett utav mina största intressen! Nämlige TEKNISKA PRYLAR!!!  Det är något av det absolut bästa saker jag vet. Att sitta och jämnföra olika teknikprylar såsom mobiltelefoner, bärbara datore, externa hårddiskar etc. Idag ska jag presentera er för två skönheter. De har båda sina för och nackdelar, men en sak har de gemensamt och det är att de båda har en 8,9" stor skärm. Hm, kan ni gissa vad det är för något? Något som har poppat upp på min "måste ha"-lista. Jo det är nämligen en ny, bärbar, liten dator! Japp, ni hörde rätt. Jag ska köpa en ny! En som är lite mindre, smidigare och framför allt lättare att bära med sig. Nu är kruxet då att det finns två alternativ. Den ena heter Asus Eee 901 och den andra heter Acer Aspire One. Hmm, vad är skillnaden då, undrar ni kanske?

Jo, det ska jag tala om. Fördelen med Asus är att jag känner till märket sen innan eftersom min nuvarande dator är av samma sort. Den har längre batteritid, är vit och allmänt lättskött. Den enda nackdelen som jag ser just nu är att den har operativsystemet Linux inuti sig. Vilket jag inte har varit i kontakt med alls och därför är alldeles främmande för mig. Acer där emot är snyggare samt att den går att få med windows xp istället för Linux. Visst, det går att få windows xp i Asus eee 901 också, men då kostar den 1000:- mer.

Det är svårt det där. Jag har så många frågor, men inte tillräckligt många svar. Därför har jag bestämt mig för att gå till ONOFF imorgon och fråga ut dem angående de två datorerna. Nåja, vi får väl se helt enkelt. Ska få sålt den här som jag sitter vid för tillfället också. Vilket kan bli en lätt match om jag har lite tur. Så, cross your fingers allesammans. För jag SKA ha en ny dator!

Här kommer två bilder på skönheterna! Håll tillgodo.


Asus



Acer


What to do, what to do?

Varför är ...

Varför är jag så dum? Jag kan ju lägga in en eller två sånna här varje gång jag inte har något vettigt att skriva!


 





 


 
Det är inte mycket som slår den här filmen. Bästa, bästa!

Min tanläkare heter vadå?

Ska snart åka med Monika, Bea och Gustav till mörby centrum. Handla kräftor och en massa annan god mat! Ikväll blir det pampig stormiddag här hemma. Men jag ska inte medverka. Nej, nej. Jag ska ju till Igor. Min TANDLÄKARE! En fredagkväll! Jippi. och till råga på allt så har Igor åkt hem till Polen på semester så jag har fått en "ny" tandläkare som heter Siejka Zbyszynska! Kan någon vara så snäll och uttala hennes namn för mig för jag kan banne mig inte göra det själv! Hur serriöst låter det namnet? Vart kommer hon ifrån? Ryssland, Polen? Det återstår väl att se... Nåja. Hoppas det blir bra med mina gaddar iaf. För jag orkar inte ha det så här längre. Det tar liksom dubbelt så lång tid för mig att äta nu med tanke på att jag bara äter med ena sidan av munnen. Vänster! Just so you know. Har iofs gjort det hela sommaren, men jag är trött på det nu!

Imorgon ska jag och Maria till Uppsala och "hälsa på" hennes blivande. En väldigt söt sak faktiskt. Galet söt med andra ord. Jag kan ju erkänna att jag kommer att dra nytta av att den flyttar hem till henne. Till en viss del iaf. Kommer bli full varje gång bara! Så min "bästis" från ikea får följa med mig varje gång.

Sen på kvällen så ska vi ha en mini-kräftskiva med kräftor, räkor och västerbottenostpaj! De ni. Kanske ett glas vitt till det? Hm, den som lever får se! Trevligt ska det bli iaf.

Nej, nu ska jag gå upp och kolla hur statusen ligger till!

Hepp hepp!

Inget vettigt alls!

Jag antar att jag måste göra ett försök. Ett försök att få igång mitt bloggande igen. Det har rådit total bloggtorka i en veckas tid nu. Men ni läser fortfarande. How come? Anyway, jag lever. Som alltid. Min mamma och syster med vän var och hälsade på mig under helgen som var. Det var mysigt. Imorgon jobbar jag extra på Marias jobb. Som vanligt. Det ska bli roligt. En ny avdelning. Nya kids. Jag fattar allvarligt talat inte vart allt mitt tålamod för barn kommit ifrån? Förr kunde jag irritera mig på barn som grät på bussen, men nuförtiden tycker jag bara att det är sött och inte ett dugg jobbigt. Konstigt. I alla fall så vill jag inte fortsätta och skriva om just barn eftersom det är de enda jag gör hela dagarna. Så nu till något viktigare! Nämligen framtiden! Skulle ni vilja se in i framtiden? Se vad som kommer ske under de närmaste 5 åren? Vågar man det? Vill man det? Hmm, jag skulle nog inte vilja. Eller visst vill jag, men då vill jag bara veta de roliga sakerna. Hu, vad svamlar jag om egentligen? Jag antar att det blir såna här saker man får skriva om när man för tillfället inte har något vettigt att skriva. För mitt liv är inte vettigt nu. Ovettigt och oviktigt. Btw, jag tappade mitt SL kort i söndags! Där har vi en grej att snacka om! Hur otroligt korkad jag var som inte la ner det i plånboken efter att jag hade användt det. Nej, det skulle promt ligga i min innerficka på min svarta satinjacka. Varför i helvete då undrade jag efteråt? Jag hade tänkt tanken att stoppa ner det i plånboken ett antal gånger, men gjorde det aldrig. Tji fick jag! Eller hur säger man?

Har suttit och läst alla bloggar på den såkallade "bloggtoppen" här på blogg.se. PLUS mina vanligan. Hm, resultatet blir då cirkus gurkus 30 bloggar. Till vilken nytta undrar jag nu i efterhand? Varför tycker jag att andras liv är så intressanta? För att mitt är otoligt boring och livlöst? Jag vet inte. Det enda jag vet är att jag borde sluta involvera mig i hur andra lever sina liv och istället koncentrera mig på att leva mitt eget. Låter inte det som en bra idé? Jo, jag tycker nog det. Och faktum är att jag började med det igår. Koncentrera mig på mig själv istället för alla andra alltså. Framsteg, framsteg! I know! Det här blir nog bra. Så småning om. Det blir det.